El-bosniaco, samo da te pozdravim i da ti kazem da ti je prica dobra. Nego, imas li ti kak'e skole?El-bosniaco wrote: aj muuuka tijeh
Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Kareem Abdul-Jabbar
#56 Re: Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
mIRCerka wrote: a kada ozenis nevinu, i onda ona okusi slasti, ko ti garantuje da nece otici do komsije? znas kako kazu za zene, te su ti ko ziva ograda, ako je ne kreses redovno, predje kod komsije
PS Ako je neko to vec objasnio, sorry, nisam citala tri strane
-
El-bosniaco
kad prsten nevinosti odkazepoznavajuci danasnji svijet, rekla bi da ce tesko ici..
a kako ces biti siguran da je stvarno nevina, koja je sigurna metoda provjere
jer ona mozda onanira pa se zafrka i pukne
ma nalemo bih i njega i nju zajednoa kada ozenis nevinu, i onda ona okusi slasti, ko ti garantuje da nece otici do komsije? znas kako kazu za zene, te su ti ko ziva ograda, ako je ne kreses redovno, predje kod komsije
bilo guza bilo izmedju noga to je gubljenje nevinostibosnjak..a je li moze u guzu..kao svugdje je nevina..samo tu nije.. ili ni ta ne dolazi u obzir... ..ali te jebe sto to ne mozes provjeriti..ali ti joj vjeruj..ako ona kaze da nije onda garant nije..
jedno stavno NEUZIMAM POLOVNU ROBU , SAMO FRISKO I CISTO
El-bosniaco, samo da te pozdravim i da ti kazem da ti je prica dobra. Nego, imas li ti kak'e skole?
imam valjda nesto , evo bas zavrsio treci razred elektrotehnikce skole na fakultetu ostalo mi je diplomski i nesto malo testova i to je to
-
novalic
el-bosanac
kad prsten nevinosti odkaze Very Happy mada ni to nemora biti dokaz
jer ona mozda onanira pa se zafrka i pukne Confused ali to za mene nije nikakav problem samo ako kaze da je to to, ona je za mene i dalje nevina
pa nisi ti ni tako.. kako bih rekla, zaostalih ideja..
dakle, onanija moze, prst moze, i jos pokoji predmeti...
tebi izgleda nije problem nevinost, nego muskarac.. ili se varam
kad prsten nevinosti odkaze Very Happy mada ni to nemora biti dokaz
jer ona mozda onanira pa se zafrka i pukne Confused ali to za mene nije nikakav problem samo ako kaze da je to to, ona je za mene i dalje nevina
pa nisi ti ni tako.. kako bih rekla, zaostalih ideja..
dakle, onanija moze, prst moze, i jos pokoji predmeti...
tebi izgleda nije problem nevinost, nego muskarac.. ili se varam
-
El-bosniaco
ti se salispa nisi ti ni tako.. kako bih rekla, zaostalih ideja..
ma moze sve i vibrator ako trebadakle, onanija moze, prst moze, i jos pokoji predmeti...
ja , jednostavno nevolim polovnu robutebi izgleda nije problem nevinost, nego muskarac.. ili se varam
-
novalic
El-bosniaco wrote:ti se salispa nisi ti ni tako.. kako bih rekla, zaostalih ideja..cuj zaostali ideja
ma moze sve i vibrator ako trebadakle, onanija moze, prst moze, i jos pokoji predmeti...samo nemoj da je pravo musko
![]()
ja , jednostavno nevolim polovnu robutebi izgleda nije problem nevinost, nego muskarac.. ili se varam
a ko da vidim, sigurno vozis polovno auto, i to ti ne smeta...
vozeno, podmazivano, odrzavano, ma sve...
-
El-bosniaco
a ko da vidim, sigurno vozis polovno auto, i to ti ne smeta
vozeno, podmazivano, odrzavano, ma sve......
auto je jedno zena je drugo
Je*o auto dje ce se to sporediti sa jednom zenom , gomila gvozdja sa jednom zenom, ako treba 10 ferarija dati za jednu finu , lijepu curu
-
Toozla
U zaostalim selima crnogorskog krša običaj je da muž nevernu ženu maljem ubije preko pogače. U takvoj sredini živi mladi bračni par, zavetovan na doživotnu vernost. Žive siromašno i rado prihvate poziv čoveka koji je otišao za lakom zaradom u primorje, da slede njegov primer. On se zaposli u solani, a ona kao spremačica u nudističkom kampu. Tradicionalno vaspitana, užasava se nad golotinjom, naročito kad posprema apartman dvoje mladih stranaca koje zabavlja njena zbunjenost. Uz njihov podsticaj, ona postepeno oslobađa tradicijom sputanu senzualnost...

-
Miss.Meli
#75 Re: Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
Eh El-bosniaco saljem ti jednu malo duzu analizu teme.
Kao prvo odmah u prvoj poruci primjetih da ti imas jedino dvije kriterije za zenidbe tako da neces imati problema u pronalazenju jedne takve djevojke. Kriteriju koje proizilaze iz gornjeg citata su ti:
1) Lijepa/sexi
2) Nevinata
Sve ostalo mozes sam odgojiti i formirati po svojim zeljama i prohtjevima. Puno bosanki pa i u Svedskoj su do 20:te godine nevine tako da se stvarno ne moras sekirati. Naces ti sebi jednu nalik a kako ce vam poslije biti, eh to vam je u rukama sudbine, bas kao i onima koji udju u brak a nisu nevini.
E da dodjem vise do biti ove teme. Znaci ti imas dvije kriterije, nepodcjenjujem ih niti najmanje ali sta je sa svim ostalima? Napisao si da prvenstveno trazis nevinu i polijepu/sexi djevojku a sve ostalo kakva je kao osoba (sposobnost, pamet, drustvenost, dobrota, moral itd itd mogla bi do sutra) to ti je sekundarno! Mislis da ce majka tvoje djece biti bolja ako je nevina mislis da ce joj jedino to znanje da je bila nevina kada se udala biti potrebno kada ti bude djecu odgajala? To sto nista ne zna o zivotu, to sto je glupa i nece znati objasniti djetetu zadatak iz matematike, to sto je mozda najveca mahalusa, to sto je puna same sebe i svoje neke visine, to sto ne zna preboznati dobro od zla u situacijama i pripomoci onoj slaboj strani (sve se ovo moze desiti, nevinost nije presudna za ove osobine), sve to ti je sekundarno!!!!
Eh sada cu ti ispracati jednu pricu, dobro je procitaj.
Moja oba daja=dajidze su predpostavljam ovako razmisljala. Doduse oni su predpostvljam imali zena prije braka jer su se uzeli stariji a bili su ono dobrostojeci u svoje doba na sve i jedan nacin. Trazili su ti oni tako na kraju jednu nevinu i onu "finu" djevojku ma damicu
, frisku ispod saca iz maminog i babinog krila. Nasli su oni sebi po takvu jednu. Lijepe su bile obe nema sta a predpostvljam i nevine. Sve je to fino bilo i krasno, bio je tu rat. Sposobnost tih zena da odgoje djecu i sprovedu ih na tacan put se tek tu pokazao jer daje morase ostaviti djecu u rukama svojih zena da bi oni ostali da brane Bosnu. Smotane i nesvjesne zivota su dovele svoju djecu na "tacan" put pa ne zavrsise niti skolu a i te mi daje danas zive neki "vela-havle" zivot sa svojim damicama. Ali bilu su nevine
Ali mozda su ove daje bile pehovi sta ti ja znam i vjerujem da ima nevinih cura koje su sposobne i na druge nacine ali mislim da ti je primarna kriterija nezdrava, mislim da ti zivot moze dovesti na pogresan put. Trazi ti nevinost ali ubaci i drugih kriterija.
Moja neka predpostvka je da si ti u roku nekih 1.5god novo-ozenjen sa nekom mladjom od tebe par godina, max joj je 20god. Imas sex i skontas da nije to sve, jer zaista nije, i skontas da si mogao i vise, jer puno se toga sa godinama skonta! Sve ovo zavisi od tvojih ambicija u zivotu od toga sta si ti do sada postigao i koliko jos zelis da postignes i koliko zajedno vas dvoje zelite da postignete. Nece te valjda imati samo sex u tom braku
? Ima i drugih stvari.
Uh mogla bi o ovome do sutra jer razmisljam i sama puno na ovu temu. Doduse meni je skoro 25 godina. Nevina nisam, imam velike karijerske planove ali osjecam isto tako bioloski sat i zelim jednu finu familiju u kojoj ce sreca da bude bezkrajna. Moje kriterije za mog "muskarca" su mnogobrojne ali se osnivaju na skroz drugim tackama. Najvaznija mi je kompatibilnost, je si ikada o ovome razmisljao? Kompatibilnost kao osobina mi je dosla tek prije nekih 1.5 godina, bila je tu i prije ali tek sada je zauzela prvu poziciju. Ako dvije osobe nemaju isti jezik i isti pogled na zivot, djaba tebi sve ostalo, jer svadje i problemi ce da budu tu prije ili poslije.
Ah aferim meni bilo koliko i napisa, nstavak dolazi poslije jer imam ja jos misli da napisem a eto divno da dodje ova tema
.
Kao prvo odmah u prvoj poruci primjetih da ti imas jedino dvije kriterije za zenidbe tako da neces imati problema u pronalazenju jedne takve djevojke. Kriteriju koje proizilaze iz gornjeg citata su ti:
1) Lijepa/sexi
2) Nevinata
Sve ostalo mozes sam odgojiti i formirati po svojim zeljama i prohtjevima. Puno bosanki pa i u Svedskoj su do 20:te godine nevine tako da se stvarno ne moras sekirati. Naces ti sebi jednu nalik a kako ce vam poslije biti, eh to vam je u rukama sudbine, bas kao i onima koji udju u brak a nisu nevini.
E da dodjem vise do biti ove teme. Znaci ti imas dvije kriterije, nepodcjenjujem ih niti najmanje ali sta je sa svim ostalima? Napisao si da prvenstveno trazis nevinu i polijepu/sexi djevojku a sve ostalo kakva je kao osoba (sposobnost, pamet, drustvenost, dobrota, moral itd itd mogla bi do sutra) to ti je sekundarno! Mislis da ce majka tvoje djece biti bolja ako je nevina mislis da ce joj jedino to znanje da je bila nevina kada se udala biti potrebno kada ti bude djecu odgajala? To sto nista ne zna o zivotu, to sto je glupa i nece znati objasniti djetetu zadatak iz matematike, to sto je mozda najveca mahalusa, to sto je puna same sebe i svoje neke visine, to sto ne zna preboznati dobro od zla u situacijama i pripomoci onoj slaboj strani (sve se ovo moze desiti, nevinost nije presudna za ove osobine), sve to ti je sekundarno!!!!
Eh sada cu ti ispracati jednu pricu, dobro je procitaj.
Moja oba daja=dajidze su predpostavljam ovako razmisljala. Doduse oni su predpostvljam imali zena prije braka jer su se uzeli stariji a bili su ono dobrostojeci u svoje doba na sve i jedan nacin. Trazili su ti oni tako na kraju jednu nevinu i onu "finu" djevojku ma damicu
Ali mozda su ove daje bile pehovi sta ti ja znam i vjerujem da ima nevinih cura koje su sposobne i na druge nacine ali mislim da ti je primarna kriterija nezdrava, mislim da ti zivot moze dovesti na pogresan put. Trazi ti nevinost ali ubaci i drugih kriterija.
Moja neka predpostvka je da si ti u roku nekih 1.5god novo-ozenjen sa nekom mladjom od tebe par godina, max joj je 20god. Imas sex i skontas da nije to sve, jer zaista nije, i skontas da si mogao i vise, jer puno se toga sa godinama skonta! Sve ovo zavisi od tvojih ambicija u zivotu od toga sta si ti do sada postigao i koliko jos zelis da postignes i koliko zajedno vas dvoje zelite da postignete. Nece te valjda imati samo sex u tom braku
Uh mogla bi o ovome do sutra jer razmisljam i sama puno na ovu temu. Doduse meni je skoro 25 godina. Nevina nisam, imam velike karijerske planove ali osjecam isto tako bioloski sat i zelim jednu finu familiju u kojoj ce sreca da bude bezkrajna. Moje kriterije za mog "muskarca" su mnogobrojne ali se osnivaju na skroz drugim tackama. Najvaznija mi je kompatibilnost, je si ikada o ovome razmisljao? Kompatibilnost kao osobina mi je dosla tek prije nekih 1.5 godina, bila je tu i prije ali tek sada je zauzela prvu poziciju. Ako dvije osobe nemaju isti jezik i isti pogled na zivot, djaba tebi sve ostalo, jer svadje i problemi ce da budu tu prije ili poslije.
Ah aferim meni bilo koliko i napisa, nstavak dolazi poslije jer imam ja jos misli da napisem a eto divno da dodje ova tema