iiiii,sta sad
Moderator: _BataZiv_0809

Pravimo bend.astrid wrote:
iiiii,sta sad
hos da ti otvojim djugu?hana_montana wrote:medvjed23 wrote:haj ti sa svojom rajomhana_montana wrote:molimhttp://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ino+merlin
ta cu tamo kad je zakucano![]()
![]()
Koju gitaru sviraš?Izjasni se..da znamoNenjiA wrote:ja ću gitaru
....šta ti ondaK sviraš,ako nećeš bubnjeveRidjobrki wrote:Pravimo bend.

Pa ostalo osim bubnjeva, manje-više...astrid wrote:....šta ti ondaK sviraš,ako nećeš bubnjeveRidjobrki wrote:Pravimo bend.![]()
Ridjobrki wrote:Pa ostalo osim bubnjeva, manje-više...astrid wrote:....šta ti ondaK sviraš,ako nećeš bubnjeveRidjobrki wrote:Pravimo bend.![]()
Odlično!NenjiA wrote:
brko ti sviraj bas, na to se hanume lože, a i imaš vremena da im dobaciš jedan "hrrrk"![]()
![]()
Imam ja al mrtvo slovo na papiru i više je neki metalRidjobrki wrote:A ima li neko od forumaša svoj bend?
bierkof wrote:pederluk i kurvaluk, iz dana u dan
rokerskim životom živio sam ja
pizdurina sam bio, i slušo sam rok
ispijo sam bijelo vino, kiselu i stok...![]()
kad sam vec kren'o, evo najbolji stih ikad napisan:
u zacaranom krugu vrljike iz pakla
mrak obuze copor seljaka
cudan obred na po' njive poce
dva seljaka i vrljike dvije
![]()
![]()
Povešću ja svog ali da znate da puno jede!astrid wrote:Fali nam još bubnjar
Nije problem.Da bi smanjili troškove,ja ću da kuhamRidjobrki wrote:Povešću ja svog ali da znate da puno jede!astrid wrote:Fali nam još bubnjar![]()
![]()
Ako se black metalom ne probijete ja ne znam čim ćete...Frooteky wrote:Imam ja al mrtvo slovo na papiru i više je neki metalRidjobrki wrote:A ima li neko od forumaša svoj bend?inače smo anti talenti nit znamo pjevat nit svirat pa se kontamo probijat u nekoj varijaciji black metala
Može li bubnjarka?astrid wrote:Fali nam još bubnjar
bubnjarke vazda dobrodošleAllenass wrote:Može li bubnjarka?astrid wrote:Fali nam još bubnjar