Kada ti se nabacuje kolega
Moderator: anex
- insomnia78
#51 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Neki dan ona dosla a ja se naslonio na sto i jedem pain au chocolat. Zalogaj u ustima, mrve po bradi
okrenem se slucajno kad ona stoji metar od mene ceka da se okrenem da se pozdravimo. Reko hahh izvini jbg
- animals
#52 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Ja kad idem u Labor,, pa ujutro pocnu zene dolaziti na posao..
sta zene..ima tako dobri, da mi se vrte po glavi vascjeli dan..
sta zene..ima tako dobri, da mi se vrte po glavi vascjeli dan..
-
kakavdanakneiskustvu
#53 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Bloo wrote:Napujdas svekrvu na njega.
-
moonca
#54 Re: Kada ti se nabacuje kolega
jeli ti ocistila mtvce..insomnia78 wrote:Neki dan ona dosla a ja se naslonio na sto i jedem pain au chocolat. Zalogaj u ustima, mrve po bradiokrenem se slucajno kad ona stoji metar od mene ceka da se okrenem da se pozdravimo. Reko hahh izvini jbg
- pustopoljina
#55 Re: Kada ti se nabacuje kolega
ja sam imala jednu sitnu plavusicu, kad god je sretnes, isto da si na ispovijedi...nakon nekog vremena, sam pricas...insomnia78 wrote:Neki dan ona dosla a ja se naslonio na sto i jedem pain au chocolat. Zalogaj u ustima, mrve po bradiokrenem se slucajno kad ona stoji metar od mene ceka da se okrenem da se pozdravimo. Reko hahh izvini jbg
- insomnia78
#56 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Aha. Metlicommoonca wrote:jeli ti ocistila mtvce..insomnia78 wrote:Neki dan ona dosla a ja se naslonio na sto i jedem pain au chocolat. Zalogaj u ustima, mrve po bradiokrenem se slucajno kad ona stoji metar od mene ceka da se okrenem da se pozdravimo. Reko hahh izvini jbg
- HAVANA
#57 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Molim opis ujeda kad si se rasirila,sagela i ribala pod.Hvala.Mrav je nebitan.sadie_forever wrote:Koga ujede zmija i mrava se plasizposao wrote:insomnia78 wrote: Pa nije čika Kure manijak.![]()
Mada. Ja neko jutro uzeo dva sata ujutru i ulazim u svlacionicu a portugalka cisti. Rasirila se kolko moze pa se jos sagela i riba pod. Uh reko
Pazi se i ti da teta portugalka ne bi vikala #MeToo![]()
Vidiš da se sadie misli bi li zavikala???
-
Heller
#59 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Kod mene je sosdž fest na poslu, jedino žensko u kuhinji i administraciji a s njima nemamo nikakvog dodira.
I dođe nedavno inžinjerka, 3-4 junca (u mom odsjeku od 20 ljudi) odma plasiraju ulete, to se počelo mirisat nemoš halama i radionama hodat. Što bi braća Ameri rekli pravi krindž.
Elem uradimo mi njoj neku uslugu i kaže ona vodim vas na pivu, tu se javlja jedan od ovih gorepomenutih i kaže a šta samom, kad će ona mrtva hladna, čitaj djeci priče za laku noć
I meni je znalo bit neugodno od tih nekih uleta a stojim samo pored, mogu mislit kako je njoj bilo.
I dođe nedavno inžinjerka, 3-4 junca (u mom odsjeku od 20 ljudi) odma plasiraju ulete, to se počelo mirisat nemoš halama i radionama hodat. Što bi braća Ameri rekli pravi krindž.
Elem uradimo mi njoj neku uslugu i kaže ona vodim vas na pivu, tu se javlja jedan od ovih gorepomenutih i kaže a šta samom, kad će ona mrtva hladna, čitaj djeci priče za laku noć
I meni je znalo bit neugodno od tih nekih uleta a stojim samo pored, mogu mislit kako je njoj bilo.
- arzuhal
#60 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Pa sve to ide u rok službe, zajednički radni prostor muškaraca i žena stvar je koja se zakotrljala u prošlom stoljeću... A to nije neki veliki period kada se baci pogled na povijest... I nije baš do kraja istraženo područje
A biologija je nemilosrdna, pusti svu šuplju... Tako su i nesporazumi, tenzije, "čitanja" i blamovi sastavni dio svega. Kao i veze, afere, zagrebancije...
-
L u c i f e r
#61 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Akobogda sutra nova tema
"Kada kolegi das koke"
"Kada kolegi das koke"
- spreca
#62 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Daj mu sevap ti jesadie_forever wrote:Sta uradit kada primjetite da vas se kolega nabacuje? ozenjen je,i lik je jako dobar u tome,jer nije ofiran ali ono ostavlja te u stanju tipa "ahaaa sta li on hoce"po tom zakljucujem da vjerovatno nisam prva kojoj se nabacuje i da je u pitanju neki kazanova
- Maraschino
#63 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Nece cuko dok...
Ja kada necu, dam im do znanja da necu a kada hocu dodjem na forum da pitam.
Ja kada necu, dam im do znanja da necu a kada hocu dodjem na forum da pitam.
-
zposao
#64 Re: Kada ti se nabacuje kolega
I men se čini... Ili se premišlja da napadne ili da tuži #MeToo
Btw, ne reče jesil ti udata? Kolega jes, a ti?
Btw, ne reče jesil ti udata? Kolega jes, a ti?
- i agree
#65 Re: Kada ti se nabacuje kolega
nafurala si se dzaba ne nabacuje ti se nikosadie_forever wrote:Sta uradit kada primjetite da vas se kolega nabacuje? ozenjen je,i lik je jako dobar u tome,jer nije ofiran ali ono ostavlja te u stanju tipa "ahaaa sta li on hoce"po tom zakljucujem da vjerovatno nisam prva kojoj se nabacuje i da je u pitanju neki kazanova
- burgundy
#66 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Dok ti kolega ne kaže cvajundcvancih centimetaaa,ništa.
- славянин
#67 Re: Kada ti se nabacuje kolega
sadie_forever wrote:Nije tacno ja imam pristojne grudi a svi kazu da sam dobra u krevetu
Samo da kopiram sa druge teme... reko moze dobro doci
- animals
#68 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Prica se po selu..славянин wrote:sadie_forever wrote:Nije tacno ja imam pristojne grudi a svi kazu da sam dobra u krevetu
Samo da kopiram sa druge teme... reko moze dobro doci![]()
- HAVANA
- Bloo
- Globalna šefica
#70 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Pristojne grudi.славянин wrote:sadie_forever wrote:Nije tacno ja imam pristojne grudi a svi kazu da sam dobra u krevetu
Ne psuju, dolaze kuci prije ponoci, ustupaju svekrvi suvozacko mjesto...
Nice tits.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#71 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Je li se meni samo cini, da se Sadeta hvali??? 
- Boemica
#72 Re: Kada ti se nabacuje kolega
koja si ti zloćaBloo wrote:Pristojne grudi.славянин wrote:sadie_forever wrote:Nije tacno ja imam pristojne grudi a svi kazu da sam dobra u krevetu
Ne psuju, dolaze kuci prije ponoci, ustupaju svekrvi suvozacko mjesto...
Nice tits.
- славянин
#73 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Izgleda stara pritisla' ajde kceri vrijeme je da odleprsas iz kuce sta cekas visekonektovan wrote:Je li se meni samo cini, da se Sadeta hvali???
- Boemica
#74 Re: Kada ti se nabacuje kolega
gospođa je udata, šta pričašславянин wrote:Izgleda stara pritisla' ajde kceri vrijeme je da odleprsas iz kuce sta cekas visekonektovan wrote:Je li se meni samo cini, da se Sadeta hvali???
- славянин
#75 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Uh onda je svekrva izgleda prevagnulaBoemica wrote:gospođa je udata, šta pričašславянин wrote:Izgleda stara pritisla' ajde kceri vrijeme je da odleprsas iz kuce sta cekas visekonektovan wrote:Je li se meni samo cini, da se Sadeta hvali???