Ne znam ti ja otvarati teme..moonca wrote:..gdje ti je tema o oblacenju?animals wrote:
Desilo se meni a ne okruzenju
otvorio dvije i neslavno zavrsile..
bolje to ti otvori..
a imas vjerovatno i ljepsu straznjicu
Ne znam ti ja otvarati teme..moonca wrote:..gdje ti je tema o oblacenju?animals wrote:
Desilo se meni a ne okruzenju
Kad smo kod ove teme..Edin H. wrote:Kako se nosite sa vjecnom dilemom da li spavati sa jaranovom djevojkom/suprugom?
Da li biste pustili svoju suprugu/djevojku da spava sa najboljim jaranom?
pa zar to nije svrha kumova?animals wrote:Kad smo kod ove teme..Edin H. wrote:Kako se nosite sa vjecnom dilemom da li spavati sa jaranovom djevojkom/suprugom?
Da li biste pustili svoju suprugu/djevojku da spava sa najboljim jaranom?
pricam nedavno sa zenom iz Teslica negdje..
radi kod mene u firmi..
i kako smo slucajno dosli na tu temu..
povjeri se meni ona kako su se od vjencanja druzili svaki dan maltene sa
kumovima vjencanim, dok nije otkrila da joj muz krese kumu
kako mislis? jeli iz perspektive covjeka vani?SmokingMan wrote:Otrcano,ali istinito.
Mnogo je ljudi vani...Premalo prijatelja,previše poznanika,a još više nepoznatih ljudi.
Zna biti slučaj da su to zapravo oni koji su nam najbliži.
I onda kažeš sebi "Jebi ga".Šta sam radio svo ovo vrijeme...
Nikakva..512MB wrote:A koja je razlika izmedju prijatelja i poznanika?
Imam prijatelja sa kojim se vidjam jednom mjesecno, a sa nekim poznanicima svaki dan
Zavisi i od karktera nas i njih.animals wrote:Ja dok sam bio mlad, mislio sam da postoje ona prijateljstva iz bajki..
sad znam, da postoje dobri i losi ljudi..
i koliko dajes , toliko i dobijes..
ne trazi prijatelje, niti sta trazi od nekoga..
kad si svoj, i kad imas neovisnost, svi su ti prijatelji..
Sto se tako malo viđate,zivite u drugim gradovima?Bodkin wrote:Sta ima cinici. Naravno da postoji prijateljstvo bez interesa samo sto se ne ogleda u svakodnevnim kafama. Imam iskrenog leijatelja kojeg vidim 3-4 puta godisnje ali znam da kad god mi zatreba da je tu
Upravo toi agree wrote:Sto se tako malo viđate,zivite u drugim gradovima?Bodkin wrote:Sta ima cinici. Naravno da postoji prijateljstvo bez interesa samo sto se ne ogleda u svakodnevnim kafama. Imam iskrenog leijatelja kojeg vidim 3-4 puta godisnje ali znam da kad god mi zatreba da je tu
To shvatam ali ne shvatam ljude u istom gradu zive vide se dva puta godisnje,kaze obavezeBodkin wrote:Upravo toi agree wrote:Sto se tako malo viđate,zivite u drugim gradovima?Bodkin wrote:Sta ima cinici. Naravno da postoji prijateljstvo bez interesa samo sto se ne ogleda u svakodnevnim kafama. Imam iskrenog leijatelja kojeg vidim 3-4 puta godisnje ali znam da kad god mi zatreba da je tu
I to jw tacno. Whatsapp i viber zamijenili dosta toga. Nabacis koju sliku, poruku i grupni chat i nemas ni potrebu za vidjanjem toliku. A i drugaciji zivotni ritam ali slazem se da i nije neko prijateljstvo ako se ne mozes vidjeti par puta mjesecnoi agree wrote:To shvatam ali ne shvatam ljude u istom gradu zive vide se dva puta godisnje,kaze obavezeBodkin wrote:
Upravo to![]()
Jedan kad ne radi bude u kafani drugi kad ne radi spava u kladionici,obaveze su velike
Nece ljudi da se druze,siguran sam kad bi ukinuli ove internete samim tim i drustvene mreze da bi se ljudi vise druzili.
i agree wrote:Takoje,pred prijateljima samo supljirat
Dusa dragamoonca wrote:i agree wrote:Takoje,pred prijateljima samo supljirat
Ako hoces da mirno spavas.![]()
Osim toga i mene ne opterecujes- jer ako jos s nekim podijelis 'svoje tajne' sto je uobicajeno, i kada ta tajna ' procuri' eto ja treba da se pravdam da nisam ta ....![]()
Mada, tacno je i to, da nije ugodno kada saznas da se nesto 'potajno desava bez tvog znanja' ali ipak je bolja opcija...
Imas i na forumu jako prisnih osoba - pises se privatno - i nakon nekog vremena saznas da ti je nesto, - precutao...welll
Ne znam nikog sa foruma a tajne dijelim sa papagajem koji ne zna pricatmoonca wrote:i agree wrote:Takoje,pred prijateljima samo supljirat
Ako hoces da mirno spavas.![]()
Osim toga i mene ne opterecujes- jer ako jos s nekim podijelis 'svoje tajne' sto je uobicajeno, i kada ta tajna ' procuri' eto ja treba da se pravdam da nisam ta ....![]()
Mada, tacno je i to, da nije ugodno kada saznas da se nesto 'potajno desava bez tvog znanja' ali ipak je bolja opcija...
Imas i na forumu jako prisnih osoba - pises se privatno - i nakon nekog vremena saznas da ti je nesto, - precutao...welll