Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
horkesh wrote:
E pa dobro, ako tvoja raja ne ide u te pekare, onda mora da lik ne ubija posao po Sarajevu, gradu koji "pamti granate", toliko da stalno otvara nove objekte, a o saradnji s patriotskim Bingom neću ni trošiti riječi
sta predlazes?
da bijemo kupce koji mu ulaze u radnju?
ja granate pamtim i ne pada mi na pamet da cetniku (dokazanom) ostavljam pare
horkesh wrote:
E pa dobro, ako tvoja raja ne ide u te pekare, onda mora da lik ne ubija posao po Sarajevu, gradu koji "pamti granate", toliko da stalno otvara nove objekte, a o saradnji s patriotskim Bingom neću ni trošiti riječi
sta predlazes?
Ne predlažem ja ništa, ti si predložio da zatvori radnje i razguli, a ja sam ti rekao da će lik sačekati par dana dok se sve zaboravi i nastavit će po starom.
horkesh wrote:
sta predlazes?
Ne predlažem ja ništa, ti si predložio da zatvori radnje i razguli, a ja sam ti rekao da će lik sačekati par dana dok se sve zaboravi i nastavit će po starom.
ja nesto sumLJam da ce se tako lako zaboraviti
ali zivi bili pa vidjeli
moja prognoza je da ovog papka nema na ovim lokacijama za 2 mjeseca
edit: dok sam citala pade mi na pamet onaj hodza sto nije dao da se mz ukopa pored zene jer nije musliman... imali smo i temu ovdje nekad.
eh. u potrazi za izgubljenom ljudskoscu....
Last edited by hadzinicasa on 22/03/2019 12:09, edited 1 time in total.
puna podrska sasi trivicu u vrsenju male i velike nuzde po glavama uzivalaca njegovih peciva u sarajevu...
kazu da se svaki ceif placa, neki nemaju cijenu
u aprilu posebna akcija:
ko poljubi ratkovu sliku dvije buhtle gratis!
za one koji otpjevaju "ko ne voli radovana, ne video Vidovdana"-50% na sve artikle u toku mjeseca!!!
MaxPayne wrote:al' dobre mu kiflice s eurokremom
#FGR
Al zamisli da je neko pekaru nazvao "Busuladzic" fgr bi je zapalili iste sekunde (bukvalno). Ovako pssst da se neko ne uvrijedi. Sta rec za narod koji zaustavlja saobracaj u centru Sarajevu zbog Davora Dragicevica.
#FGR
Al zamisli da je neko pekaru nazvao "Busuladzic" fgr bi je zapalili iste sekunde (bukvalno). Ovako pssst da se neko ne uvrijedi. Sta rec za narod koji zaustavlja saobracaj u centru Sarajevu zbog Davora Dragicevica.
Ma ja, sto mi ne mozemo imat svoje fasiste kad oni imaju svoje? jel to?
Ima "skola" Busuladzic...pa ne zapali je fgr, a niti je ukonise "antifasisti" iz SDA...stoji kako stoji.
#FGR
Ima "skola" Busuladzic...pa ne zapali je fgr, a niti je ukonise "antifasisti" iz SDA...stoji kako stoji.
Pa vise se kokodace oko te skole nego oko ove pekare. Jebga valja polizat tudje guzice i dokazat se kako smo mi moderni. Na jedno se stalno ukazuje na drugo se suti. To ti je ko ono sto neki arlaucu PRAVDA ZA DAVIDA (pa valjda ofirno reci pravda za Dzenana pa onda ide) - pravda za svu nasu djecu.
General War wrote:
Pa vise se kokodace oko te skole nego oko ove pekare. Jebga valja polizat tudje guzice i dokazat se kako smo mi moderni. Na jedno se stalno ukazuje na drugo se suti. To ti je ko ono sto neki arlaucu PRAVDA ZA DAVIDA (pa valjda ofirno reci pravda za Dzenana pa onda ide) - pravda za svu nasu djecu.
Kokodace se sto se ti furas na antifasizam, a ovi javno i otvoreno podrzavaju svoje "heroje"... pa ljudi ukazuju da je to isti qurac, ne mozes biti malo fasista i malo antifasista, jes ili nisi. David i Dzenan su opet ista preslika da je sve isto, to sto ti ne razumijes ili neces da razumijes da je protest prema institucijama i sistemske korupcije dejtonske BiH je tvoj problem. Ako Dzenanov otac i Davidov otac imaju jednak pogleda na "svoje" institucije, ko si ti da to vagas sta treba? Ukljuci se ili ne, nemoj kupovat u tim radnjama ili kupuj.
Od rata njihovo ne kupujem nista niti imam namjeru . Kupi Eurokrem znaj da si im kupio metak , pa bujrum narode . A i hrvatske proizvode vise ne bendam a ni more . Jel ko bio u Albaniji na moru i ima li sta preporuciti ?
bosan wrote:Od rata njihovo ne kupujem nista niti imam namjeru . Kupi Eurokrem znaj da si im kupio metak , pa bujrum narode . A i hrvatske proizvode vise ne bendam a ni more . Jel ko bio u Albaniji na moru i ima li sta preporuciti ?
A u cijim objektima prodaju Ajrokrem, u cijim objektima promoviraju turizam...i ko ti sjedi u predsjednistvu i parlamentu? Po toj logici..najbolje da se odselis kompletno, jer po tvojoj kalkulaciji ako se tako radi, onda imaju i srbi i hrvati atomsku bombu gledajuci suficit prema BiH.
Nemoj ici na more, kupi metaka za te parea...e to bi vec bio pravi odgovor