Remove Četnik - Lista za bojkot UPDATED 10.03.2020.

Locked
Blixen

#51 Re: Remove Četnik

Post by Blixen »

horkesh wrote: E pa dobro, ako tvoja raja ne ide u te pekare, onda mora da lik ne ubija posao po Sarajevu, gradu koji "pamti granate", toliko da stalno otvara nove objekte, a o saradnji s patriotskim Bingom neću ni trošiti riječi :-)
sta predlazes?
da bijemo kupce koji mu ulaze u radnju?

ja granate pamtim i ne pada mi na pamet da cetniku (dokazanom) ostavljam pare
horkesh

#52 Re: Remove Četnik

Post by horkesh »

Blixen wrote:
horkesh wrote: E pa dobro, ako tvoja raja ne ide u te pekare, onda mora da lik ne ubija posao po Sarajevu, gradu koji "pamti granate", toliko da stalno otvara nove objekte, a o saradnji s patriotskim Bingom neću ni trošiti riječi :-)
sta predlazes?

Ne predlažem ja ništa, ti si predložio da zatvori radnje i razguli, a ja sam ti rekao da će lik sačekati par dana dok se sve zaboravi i nastavit će po starom.
Blixen

#53 Re: Remove Četnik

Post by Blixen »

horkesh wrote:
Blixen wrote:
sta predlazes?

Ne predlažem ja ništa, ti si predložio da zatvori radnje i razguli, a ja sam ti rekao da će lik sačekati par dana dok se sve zaboravi i nastavit će po starom.
ja nesto sumLJam da ce se tako lako zaboraviti :D

ali zivi bili pa vidjeli
moja prognoza je da ovog papka nema na ovim lokacijama za 2 mjeseca
horkesh

#54 Re: Remove Četnik

Post by horkesh »

Blixen wrote:

ali zivi bili pa vidjeli
Bogdom. Ako se to desi, ja ću ti se javno izviniti i pohvaliti na ispravnom predviđanju.
hadzinicasa

#55 Re: Remove Četnik

Post by hadzinicasa »

JThomas wrote:http://www.zurnal.info/novost/21596/svi ... z-sarajevo

bio je i prvi dio ali ne mogu da ga nađem...
evo:
http://www.zurnal.info/novost/21572/vje ... 0-km-i-dio

edit: dok sam citala pade mi na pamet onaj hodza sto nije dao da se mz ukopa pored zene jer nije musliman... imali smo i temu ovdje nekad.
eh. u potrazi za izgubljenom ljudskoscu....
Last edited by hadzinicasa on 22/03/2019 12:09, edited 1 time in total.
hizo ramidovic

#56 Re: Remove Četnik

Post by hizo ramidovic »

puna podrska sasi trivicu u vrsenju male i velike nuzde po glavama uzivalaca njegovih peciva u sarajevu...
kazu da se svaki ceif placa, neki nemaju cijenu
triconja

#57 Re: Remove Četnik

Post by triconja »

horkesh wrote:
Blixen wrote:

ali zivi bili pa vidjeli
Bogdom. Ako se to desi, ja ću ti se javno izviniti i pohvaliti na ispravnom predviđanju.
Za dva meseca ce se prosirit, kakvo zatvaranje u reziji bosnjaka i njihovog udruzenog poduhvata :lol:
Dr. Kuca

#58 Re: Remove Četnik

Post by Dr. Kuca »

Baliluk.
hizo ramidovic

#59 Re: Remove Četnik

Post by hizo ramidovic »

u aprilu posebna akcija:
ko poljubi ratkovu sliku dvije buhtle gratis!
za one koji otpjevaju "ko ne voli radovana, ne video Vidovdana"-50% na sve artikle u toku mjeseca!!!
fakat

#60 Re: Remove Četnik

Post by fakat »

Kraj toliko nezaposlenih u gradu Sarajevu dodje pekar iz RS i razgrana biznis? Cak i da nije cetnik, a ovaj jos i prca u mozak?
horkesh

#61 Re: Remove Četnik

Post by horkesh »

Sličan slučaj u Srbiji. Skupili potpise za peticiju, uručili je vlasniku poslovnog prostora i ovaj odmah Albancima dao otkaz.

Prije toga kuću pretresla policija i još slučaj proslijeđen tužilaštvu.

https://informer.rs/vesti/srbija/426963 ... -albancima
MaxPayne

#62 Re: Remove Četnik

Post by MaxPayne »

al' dobre mu kiflice s eurokremom
#FGR
megaman4

#63 Re: Remove Četnik

Post by megaman4 »

fakat wrote:Kraj toliko nezaposlenih u gradu Sarajevu dodje pekar iz RS i razgrana biznis? Cak i da nije cetnik, a ovaj jos i prca u mozak?
Pola Lukavice i Pala rade u Sarajevu, kao prije rata, dok Bosnjaci moraju vani raditi, najvise Njemacka, gdje peru guzice Svabama. Ko je ovdje lud? :-)

I onda kaze Dodik da smo mi protjerali srbe, a oni opet vedre i oblace kao nekada.

Nesloga ce nas unistiti.
insomnia78

#64 Re: Remove Četnik

Post by insomnia78 »

horkesh wrote:Sličan slučaj u Srbiji. Skupili potpise za peticiju, uručili je vlasniku poslovnog prostora i ovaj odmah Albancima dao otkaz.

Prije toga kuću pretresla policija i još slučaj proslijeđen tužilaštvu.

https://informer.rs/vesti/srbija/426963 ... -albancima
Zamisli da nasi pretresu kucu nekom troprstasu :lol:
dezurni_ucenik

#65 Re: Remove Četnik

Post by dezurni_ucenik »

MaxPayne wrote:al' dobre mu kiflice s eurokremom
#FGR

Al zamisli da je neko pekaru nazvao "Busuladzic" fgr bi je zapalili iste sekunde (bukvalno). Ovako pssst da se neko ne uvrijedi. Sta rec za narod koji zaustavlja saobracaj u centru Sarajevu zbog Davora Dragicevica.
fakat

#66 Re: Remove Četnik

Post by fakat »

Zao mi ljudi sto rade tamo, njega nije briga, sjedi u BL i broji pare.
fakat

#67 Re: Remove Četnik

Post by fakat »

Zao mi ljudi sto rade tamo, njega nije briga, sjedi u BL i broji pare.
insomnia78 wrote:Nemere. Sad ce te optuziti da stavljas metu na ljude i obrisace temu
ustvari i mene brine naslov teme, kontam ja nas humor ali steta da se stavi znak jednakosti sa orginalom.
fakat

#68 Re: Remove Četnik

Post by fakat »

.
General War

#69 Re: Remove Četnik

Post by General War »

dezurni_ucenik wrote:
#FGR

Al zamisli da je neko pekaru nazvao "Busuladzic" fgr bi je zapalili iste sekunde (bukvalno). Ovako pssst da se neko ne uvrijedi. Sta rec za narod koji zaustavlja saobracaj u centru Sarajevu zbog Davora Dragicevica.
Ma ja, sto mi ne mozemo imat svoje fasiste kad oni imaju svoje? jel to?
Ima "skola" Busuladzic...pa ne zapali je fgr, a niti je ukonise "antifasisti" iz SDA...stoji kako stoji.
dezurni_ucenik

#70 Re: Remove Četnik

Post by dezurni_ucenik »

General War wrote:
dezurni_ucenik wrote:
#FGR

Ma ja, sto mi ne mozemo imat svoje fasiste kad oni imaju svoje? jel to?
Ima "skola" Busuladzic...pa ne zapali je fgr, a niti je ukonise "antifasisti" iz SDA...stoji kako stoji.

Pa vise se kokodace oko te skole nego oko ove pekare. Jebga valja polizat tudje guzice i dokazat se kako smo mi moderni. Na jedno se stalno ukazuje na drugo se suti. To ti je ko ono sto neki arlaucu PRAVDA ZA DAVIDA (pa valjda ofirno reci pravda za Dzenana pa onda ide) - pravda za svu nasu djecu.
General War

#71 Re: Remove Četnik

Post by General War »

dezurni_ucenik wrote:
General War wrote: Ma ja, sto mi ne mozemo imat svoje fasiste kad oni imaju svoje? jel to?

Pa vise se kokodace oko te skole nego oko ove pekare. Jebga valja polizat tudje guzice i dokazat se kako smo mi moderni. Na jedno se stalno ukazuje na drugo se suti. To ti je ko ono sto neki arlaucu PRAVDA ZA DAVIDA (pa valjda ofirno reci pravda za Dzenana pa onda ide) - pravda za svu nasu djecu.
Kokodace se sto se ti furas na antifasizam, a ovi javno i otvoreno podrzavaju svoje "heroje"... pa ljudi ukazuju da je to isti qurac, ne mozes biti malo fasista i malo antifasista, jes ili nisi. David i Dzenan su opet ista preslika da je sve isto, to sto ti ne razumijes ili neces da razumijes da je protest prema institucijama i sistemske korupcije dejtonske BiH je tvoj problem. Ako Dzenanov otac i Davidov otac imaju jednak pogleda na "svoje" institucije, ko si ti da to vagas sta treba? Ukljuci se ili ne, nemoj kupovat u tim radnjama ili kupuj.
bosan

#72 Re: Remove Četnik

Post by bosan »

Od rata njihovo ne kupujem nista niti imam namjeru . Kupi Eurokrem znaj da si im kupio metak , pa bujrum narode . A i hrvatske proizvode vise ne bendam a ni more . Jel ko bio u Albaniji na moru i ima li sta preporuciti ?
General War

#73 Re: Remove Četnik

Post by General War »

bosan wrote:Od rata njihovo ne kupujem nista niti imam namjeru . Kupi Eurokrem znaj da si im kupio metak , pa bujrum narode . A i hrvatske proizvode vise ne bendam a ni more . Jel ko bio u Albaniji na moru i ima li sta preporuciti ?
A u cijim objektima prodaju Ajrokrem, u cijim objektima promoviraju turizam...i ko ti sjedi u predsjednistvu i parlamentu? Po toj logici..najbolje da se odselis kompletno, jer po tvojoj kalkulaciji ako se tako radi, onda imaju i srbi i hrvati atomsku bombu gledajuci suficit prema BiH.
Nemoj ici na more, kupi metaka za te parea...e to bi vec bio pravi odgovor :D
Porodice Foht

#74 Re: Remove Četnik

Post by Porodice Foht »

Imam ideju. Da neko postavi kameru s balkona, ako zivi u blizi, prema ulazu u jedan Manja objekat pa da vidimo u timelapse ima li pada musterija! :wink:
mO k3

#75 Re: Remove Četnik

Post by mO k3 »

Manje rijeci vise djelovanja , 70% vas ovdje će sutra u prodavnicu kod njega
Locked