BiH - Armenija, BiH - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Vitoo
#51 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Jeli tenku ispuhala guma 
- Jack Be Nimble
#52 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Jermenija moze biti novi kipar.
Dojadilo mi misliti sta moze biti sa grckom.
Dojadilo mi misliti sta moze biti sa grckom.
- Herr Flick
#53 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Edin upisuje 100-ti nastup u reprezentaciji protiv Armenije 
- AmiĐa_Idriz
#54 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
I to simbolično na GrbaviciHerr Flick wrote:Edin upisuje 100-ti nastup u reprezentaciji protiv Armenije
-
Korisničkoime
#55 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Nece ovo uopste biti lako. S razlogom nema euforije mislim da je svako realan svjestan da imamo dva vrhunska igraca od kojih jedan neki dan napunio 33 godine i kako to vrijeme cini i on je polako na zalasku, ne znaci da je gotov ali nije to Dzeko od 27-28 godina. Pored Pjanica i Dzeke mi nemamo igraca koji je posebna klasa, Kolasinac je i precesto povrijedjen da bi mogao doprinjeti reprezentaciji.
Jbg cinjenica je da je ovo dosta slabija reprezentacija od one koja je otisla na SP i to treba imati u vidu.
Ponavljam iako ce se mnogi protiviti ali nasa odbrana nam je daleko najslabiji dio ekipe koji nam moze donjeti problema. Imamo srece pa igramo protiv ekipa koje nisu napadacki jake i koje nepreferiraju napadacki fudbal.
Prije nego sto neko dodje sa statistikom iz Lige nacija morate vidjeti i nase protivnike u toj Ligi nacija do svih napadaca nasih protivnika ne mozes jednog spacnog sastavit a da ne govorim o komplet napadu. Nas se zdrijeb u tom pogledu usrecio da nam je dao ekipe koje nisu izrazito napadacke i realno barem one s kojima cemo se boriti za drugo mjesto nemaju neke kvalitete u napadu
Jbg cinjenica je da je ovo dosta slabija reprezentacija od one koja je otisla na SP i to treba imati u vidu.
Ponavljam iako ce se mnogi protiviti ali nasa odbrana nam je daleko najslabiji dio ekipe koji nam moze donjeti problema. Imamo srece pa igramo protiv ekipa koje nisu napadacki jake i koje nepreferiraju napadacki fudbal.
Prije nego sto neko dodje sa statistikom iz Lige nacija morate vidjeti i nase protivnike u toj Ligi nacija do svih napadaca nasih protivnika ne mozes jednog spacnog sastavit a da ne govorim o komplet napadu. Nas se zdrijeb u tom pogledu usrecio da nam je dao ekipe koje nisu izrazito napadacke i realno barem one s kojima cemo se boriti za drugo mjesto nemaju neke kvalitete u napadu
-
tap3ah75
#56 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Hoće malac da ga vodim u ZE na tekmu.
Ja nemam pojma ni gdje se karte kupuju i ima li ih više uopšte?
Pomagajte.
Pomagajte.
-
Vitoo
#57 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Gdje je ZE ?tap3ah75 wrote:Hoće malac da ga vodim u ZE na tekmu.
Pomagajte.
-
tap3ah75
#58 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Na tekmu BiH-GrčkaVitoo wrote:Gdje je ZE ?tap3ah75 wrote:Hoće malac da ga vodim u ZE na tekmu.
Pomagajte.
Igra se u ZEnici
... valjda
- nadžak
#59 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
ejsVitoo wrote:Gdje je ZE ?tap3ah75 wrote:Hoće malac da ga vodim u ZE na tekmu.
Pomagajte.
-
tap3ah75
#60 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ima li još karti kod Centrotransa za Grčku u ZE?
Zna li neko?
Zna li neko?
- avetinja
#61 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ne znam da li je ostalo još karata, ali nazovi sutra Centrotrans i provjeri.tap3ah75 wrote:Ima li još karti kod Centrotransa za Grčku u ZE?
Zna li neko?
Evo ti link sa detaljima o prodajnim mjestima.
https://www.nfsbih.ba/images/2019-D/BiH ... mjesta.pdf
Ukoliko nema, imaš opciju da kupiš na OLX-u.
- luckylaka
#62 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Meni je na ovim temama samo pitanje minute kada cu dobiti trajni ban.Ode tableticu za smirenje,mozda ostanem

-
svi u napad
#63 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Mislim da cemo dobiti obadvije tekme. Repka ne igra sjajno ali igra cvrsto i borbeno. Zuti zna posao i koliko god mi zeljeli ljepsi fudbal on se drzi one stare da je vazno da ga ne primimo i da se mora puno trcati. To je bio razlog naseg i njegovog uspjeha u ligi nacija. Iako znam da nece nista mijenjati u startnim postavama volio bih vidjeti formaciju sa 2 napadaca tj. 4-4-2 te Krunica kao startera. Iskreno vise se pribojavam Finaca u Finskoj nego Grka u ZE. Cudi me sve ovo oko momciluka jer decko igra za Arsenal maltene konstantno a za repku povrijedjen. On je zlata vrijedan zbog odlicnih ubacivanja po zemlji sa lijeve strane i u Arsenali ima slicnu ulogu koju Lulic ima u Laziju. No ja sam optimist u ove dvije tekme i za sada sam zadovoljan razvojem tj. rezultatima nase repke. Zivjeli.

- Grean
#64 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ja mislim da ce biti tesko protiv Armenije i da je to novi momenat za ovu reprezentaciju sa Prosineckim.
U Ligi nacija nismo igrali ni jednu utakmicu gdje je protivnik mogao od pocetka ici na bod, nismo morali voditi igru. Prve dvije smo imali dobar rezultat pa je i u druge dvije pritisak bio na protivniku.
Formacijski nece se nista mijenjati. Pjanic ostaje u novoj ulozi za koju je rekao da je razlog sto je puno bolje odigrao u zadnje tri utakmice u odnosu na prvu sa laznim Ircima, gdje je malo povuceniji u odnosu na ostala dva centralna vezna ili eventualno u liniji u fazi odbrane.
............................Sehic.........................
Todorovic....Sunjic....Zukanovic...Civic
...........................Pjanic.........................
Visca.......Besic..............Krunic....Duljevic
...........................Dzeko.........................
Ako ih ne nacnemo na vrijeme nece me iznenaditi ni podjela bodova mada kao sto rekoh jos nismo vidjeli ovu ekipu sa "malim" protivnikom i imperativom pobjede. Mozda vidimo to neko novo lice.
U Ligi nacija nismo igrali ni jednu utakmicu gdje je protivnik mogao od pocetka ici na bod, nismo morali voditi igru. Prve dvije smo imali dobar rezultat pa je i u druge dvije pritisak bio na protivniku.
Formacijski nece se nista mijenjati. Pjanic ostaje u novoj ulozi za koju je rekao da je razlog sto je puno bolje odigrao u zadnje tri utakmice u odnosu na prvu sa laznim Ircima, gdje je malo povuceniji u odnosu na ostala dva centralna vezna ili eventualno u liniji u fazi odbrane.
............................Sehic.........................
Todorovic....Sunjic....Zukanovic...Civic
...........................Pjanic.........................
Visca.......Besic..............Krunic....Duljevic
...........................Dzeko.........................
Ako ih ne nacnemo na vrijeme nece me iznenaditi ni podjela bodova mada kao sto rekoh jos nismo vidjeli ovu ekipu sa "malim" protivnikom i imperativom pobjede. Mozda vidimo to neko novo lice.
- AmiĐa_Idriz
#65 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Sve osim pobjede je katastrofa, ljudi su tik iznad onih ekipa ala Lihtenštajn, Luksemburg, i sl.
Imaju jednog ozbiljnog igrača i glavni napadač im već x vremena trenira sam u teretani pošto nema kluba.
Imaju jednog ozbiljnog igrača i glavni napadač im već x vremena trenira sam u teretani pošto nema kluba.
- manijak1
#66 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Dakle Pointačkiću
Biće tvrda i teška utakmica , ako u prvih 20 minuta ne damo gol .
Kontam na Armeniju , koja se ne smije tretirat ko neka šupačka ekipa .
- AmiĐa_Idriz
#67 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ipak Kolašinac trenirao.
- animals
#68 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Mislim , sta je ovo uopce interesantno, kad se BIH vec plasirala na EP..
prijateljske utakmice..
prijateljske utakmice..
- Laertes
#69 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Jes' ti to ozbiljan?animals wrote:Mislim , sta je ovo uopce interesantno, kad se BIH vec plasirala na EP..
prijateljske utakmice..
- animals
#70 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ja to procitao na 24 sata Hr..Laertes wrote:Jes' ti to ozbiljan?animals wrote:Mislim , sta je ovo uopce interesantno, kad se BIH vec plasirala na EP..
prijateljske utakmice..
pa reko da se informisem..
- Laertes
#71 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
E, drug moj, pogrešno si informisan.animals wrote:Ja to procitao na 24 sata Hr..Laertes wrote:Jes' ti to ozbiljan?animals wrote:Mislim , sta je ovo uopce interesantno, kad se BIH vec plasirala na EP..
prijateljske utakmice..
pa reko da se informisem..
- animals
#72 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Izgleda lupaju tamo novinari..Laertes wrote: E, drug moj, pogrešno si informisan.
-
DonieBrasco
#73 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Kod nas je ovo sa uzlaznicama cirkus sta radi savez povodom istih. Pola uzmu sebi da djele kako hoce a drugih pola ide u prodaju i naprave cirksu od prodaje.
Na to sve jedva imamo dva stadioncica da ispunjavaju uslove UEFA sa malih cirka 14.000 mjesta. Tako da je zaista potrebno da se na Grbavici izgradi novi jug i zapad kao i da se na Bilinom Polju povecaju (nadograde) juzna i sjeverna tribina. Da barem imamo dva stadiona sa preko 20.000 sjedecih mjesta.
Na to sve jedva imamo dva stadioncica da ispunjavaju uslove UEFA sa malih cirka 14.000 mjesta. Tako da je zaista potrebno da se na Grbavici izgradi novi jug i zapad kao i da se na Bilinom Polju povecaju (nadograde) juzna i sjeverna tribina. Da barem imamo dva stadiona sa preko 20.000 sjedecih mjesta.
Last edited by DonieBrasco on 21/03/2019 20:55, edited 1 time in total.
- AmiĐa_Idriz
#74 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Slažem se za karte, od načina prodaje pa sve ostalo.
- Edin H.
#75 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Za koga ce navijati?Vitoo wrote:Gdje je ZE ?tap3ah75 wrote:Hoće malac da ga vodim u ZE na tekmu.
Pomagajte.