vec je pukla od sunca na 5 mjestainsomnia78 wrote:A jel pucketa?bitanga_sa_otesa wrote:kod mene mehka ko dusa,pipam je stalno

Moderators: _BataZiv_0809, anex
vec je pukla od sunca na 5 mjestainsomnia78 wrote:A jel pucketa?bitanga_sa_otesa wrote:kod mene mehka ko dusa,pipam je stalno

Yeste doba prije primjene multikompijutera za svaku sitnicu; zbog tog i ima svoju carUmaX wrote:Iz koje je to godine, 1997? Tad su bile takve table.
taj Passat B6 zvanicno je proglasen za dno dna ljestvice modela iz VW Passat konfiguracijeB6Redhell wrote:Hahahaha čuj korolaša...![]()
![]()
Prvi 80 hilja. Km. Drugi skoro 200 hilj. Km.
Sa drugim ti dam fore. I preskocit cu te. U bilo čemu.
A o prvom je prica za sebe. Nisu ovo kosilice....
![]()
Ta ti MS6 jedna od najgorih auta. Smece koje se raspadalo pod garancijom.. zato ih i ne vidis šačicu..

B6Redhell wrote:Korolas kad cemo na crtu.kazem ti kosilicama dajem 1/4 fore i prednosti.. tebi moze i vise. Trebat ce ti.
![]()
e vala umax,kakvih je tada narandzastih bilo njegova je dobracorolla02 wrote:Yeste doba prije primjene multikompijutera za svaku sitnicu; zbog tog i ima svoju carUmaX wrote:Iz koje je to godine, 1997? Tad su bile takve table.

tako je bistri "ucitelju"...corolla02 wrote:B6Redhell wrote:Korolas kad cemo na crtu.kazem ti kosilicama dajem 1/4 fore i prednosti.. tebi moze i vise. Trebat ce ti.
![]()
crtu, koji crtuonu tamo na 500K km
![]()
@Rufak; da si bistarko sto i nisi
znao bi da snaga ne vozi auto nego glava
Ovo si namjerno nekog Opela izvukoamar1994 wrote:e vala umax,kakvih je tada narandzastih bilo njegova je dobracorolla02 wrote:Yeste doba prije primjene multikompijutera za svaku sitnicu; zbog tog i ima svoju carUmaX wrote:Iz koje je to godine, 1997? Tad su bile takve table.![]()
nije los,V6 vectra CUmaX wrote: Ovo si namjerno nekog Opela izvuko![]()
![]()

situacija11 wrote:
Evo jedna i od moje Mazde, nadam se na godinu uzet noviju
situacija11 wrote:
Evo jedna i od moje Mazde, nadam se na godinu uzet noviju
Bas je dobar, kakva su ova sjedista nakon duze voznje?Bullet Tooth Tony wrote:
Kad se ocisiti.. A cisti se jednom sedmicno doduse
I unutrasnjost nije instrument tabla samo
corolla02 wrote:situacija11 wrote:
Evo jedna i od moje Mazde, nadam se na godinu uzet noviju![]()
Sa koliko km i koji je motor u pitanju ?
Meni su ok jer nisam sad nesto visoklavic wrote:
Bas je dobar, kakva su ova sjedista nakon duze voznje?
Meni se cine losija no sto su prije bila sportska u ranijim serijama.