Zalomi se i tebi neka pametnaHera wrote:Ja bih samo da dodam da je ova Samra toliko sexy da bih dala sve da sam ja ovde umjesto Fude. Koji sreckovic
Andjeo sa greskom - Deen
Moderator: _BataZiv_0809
-
:)
dobro, odbacimo pedofiliju, sta je sa ostalim?Hera wrote:Ne mogu da vjerujem da ti godine 2005 poredis homoseksualnost sa uzasima kao pedofilija. Pedofilija je napastvovanje djece i maloljetnika od strane odraslih, protiv njihove volje, nesto sto im ostavlja trag za zivot, to je uzasna trauma. I zakonom zabranjeno!! U svim zemljama. Bar bi ti to trebalo nesto reci. Kod nas homoseksualnost nije zakonom zabranjena. Naravno kao sto ne bi trebala ni biti. Ovde imas dvije osobe koje svojevoljno rade sta im se radi. Seksaju se, vole se. Niko nikoga ne sili ni na sta. Nikada necu shvatiti zasto toliko muskarci moraliziraju oko analnog seksa izmedju dva muskarca. Vecina str8 frajera voli analni sex sa zenama. What's the difference? Osim detalja da svi ne volimo isto. Prihvati to!!
Ako je neko perverzan neka perverziju zadrzi za sebe.
Homoseksualni brakovi?
-
Hera
Pa rade, to mi je najtuznije. Curice bez nekih ambicija koje ukljucuju obrazovanje, fakultet, okruzene cudnim idealima i vrijednostima, njisu mrsavim kukicima, tupih pogleda, dok neke guzonje bale za njima.NeKi_LiK wrote:A one to rade nesvjesnoHera wrote:Kada neko svijesno koristi svoje tijelo da nesto postigne, smatram to ok stvari.A kada mlade djevojke kao ovce u toru, plesu na izboru za kraljicu ljepote - e to mi je omalovazavanje.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
macho image? bah....Prenj wrote:Jasta je, upropastice nam bosanski macho image ...mIRCerka wrote:odem, prosetam, kontam naci cete drugu zrtvu...a vi jos uvijek o DEENu....
da nije i on mozda izdao Sarajevo?
-
Hera
Tvoj glavni problem je sto ne mozes prihvatiti da se ne radi o nikakvoj peverziji. 10% stanovnista cijelog svijeta su pripadnici gay zajednice. Sta je po tebi perverzija? Sve sto odskace od heteronormativnog partijarhalnog? Jebi ga imas one likove sto se loze da su u pelenama. Kontam, cudno, ali ako nadju nekogs kime mogu da podjele ovaj osjecaj, meni je to tako divno, da mi se place od srece. Sado, mazo, sta god, sve je ba ok. Mi smo ljudi cudna bica, svi razliciti. I treba to da slavimo.dobro, odbacimo pedofiliju, sta je sa ostalim?
Homoseksualni brakovi?Ako je to normalno, onda treba ozakoniti i brak izmedju ljudi i gorila, jer su jako slicni
- NeKi_LiK
Ima i takvih, ali ne više od onih koje tačno znaju šta žele, pa tako i da je pojavljivanje na sličnim izborima samo još jedan plus, i baš kao što ti navede u primjeru Deena "koriste svoje tijelo da nesto postignu", a da pri tome ne mislim na kurvanje.Hera wrote:Pa rade, to mi je najtuznije. Curice bez nekih ambicija koje ukljucuju obrazovanje, fakultet, okruzene cudnim idealima i vrijednostima, njisu mrsavim kukicima, tupih pogleda, dok neke guzonje bale za njima.NeKi_LiK wrote:A one to rade nesvjesnoHera wrote:Kada neko svijesno koristi svoje tijelo da nesto postigne, smatram to ok stvari.A kada mlade djevojke kao ovce u toru, plesu na izboru za kraljicu ljepote - e to mi je omalovazavanje.
-
No_Comment
Cujjj otkrili ste toplu vodu...aaaaaNeKi_LiK wrote:Ima i takvih, ali ne više od onih koje tačno znaju šta žele, pa tako i da je pojavljivanje na sličnim izborima samo još jedan plus, i baš kao što ti navede u primjeru Deena "koriste svoje tijelo da nesto postignu", a da pri tome ne mislim na kurvanje.Hera wrote:Pa rade, to mi je najtuznije. Curice bez nekih ambicija koje ukljucuju obrazovanje, fakultet, okruzene cudnim idealima i vrijednostima, njisu mrsavim kukicima, tupih pogleda, dok neke guzonje bale za njima.NeKi_LiK wrote: A one to rade nesvjesno
-
tataratira
pa nije valjda da je loše i raspravljati o događajima oko nasmIRCerka wrote::) wrote:uhh, reko sam necu o politici i pederima... i opet ja
pa u zadnje vijrme se na forumu prica jedino o politici i pederima, sto fizickim sto psihickim...
ipak je on izabrao sliku i stavio je pored ceste tako da ne mozes fuliti tu siluetu, najboje bi bilo da svi to ignorisemo onako sterilno i onda smo dosegli taj stepen savrsenog drustva, nema razloga da te to nervira
jednom davno je Deen dolazio u firmu i jednom mom kolegi rekli
da ga slika u neke promotivne svrhe pojam nemam ni u vezi cega i
ovaj isto ovako legao na sto i kaze slikaj, kolega se malo sjebao
i objasnjavao da mu treba slika u nekoj normalnoj pozi, nesto ozbiljnije
na to se ovaj pobunio i odbio da se slika, to je drug meni pricao prije pola godine ako ne i vise, sumnjao sam da malo pretjeruje...
e kada sam ugledao ovaj plakat tako sam se smijao da je to šou.....
-
Prenj
Presiroko si krenuo sa kritikom.Qler wrote: nego sto se ba prenj toliko bunis, ja prvi nikad necu prihvatiti pedere! Jos da usvajaju djecu! To je tako OGAVNO! Zamisli da ti spavas u sobi ta tamo ti se TATE u guzu!!!?
Nikad mi pederi nece biti jasni, majke mi!?
:D:D:D:D:D:D
Prema odnosu drugih zemalja prema homoseksualcima moguce je uociti cetiri faze:
1. Drustvo posmatra homoseksualnost kao bolest
2. Drustvo priznaje pravo homoseksualcima pravo na postojanje
3. Drustvo dopusta homoseksualnim parovima pravo na brak
4. Drustvo dopusta homoseksualnim parovima koji su u zakonitom braku usvajanje djece
Mi smo, kao drustvo, ocito jos uvijek u fazi jedan.
Ja licno sam samo protiv 4.
-
:)
ja sam svjestan da je preko 10% ljudi homoseksualno, i da ljudi zadovoljavaju svoje potrebe na razne nacine... i slazem se, svi smo razliciti... ali gdje povuci crtu?Hera wrote:Tvoj glavni problem je sto ne mozes prihvatiti da se ne radi o nikakvoj peverziji. 10% stanovnista cijelog svijeta su pripadnici gay zajednice. Sta je po tebi perverzija? Sve sto odskace od heteronormativnog partijarhalnog? Jebi ga imas one likove sto se loze da su u pelenama. Kontam, cudno, ali ako nadju nekogs kime mogu da podjele ovaj osjecaj, meni je to tako divno, da mi se place od srece. Sado, mazo, sta god, sve je ba ok. Mi smo ljudi cudna bica, svi razliciti. I treba to da slavimo.dobro, odbacimo pedofiliju, sta je sa ostalim?
Homoseksualni brakovi?Ako je to normalno, onda treba ozakoniti i brak izmedju ljudi i gorila, jer su jako slicni
hajde onda molim te odgovori mi, da li je po tebi sexualni odnos covjeka sa zivotinjkom (gorilom, kozom, medjedom....), "normalno"?
Sta u tebi izaziva gadjenje? Nesto izaziva, siguran sam....
ma ustvari, sta to mene tangira?
boli me djon i za deena i njemu slicne, u meni ce takvi likovi uvijek izazivati gadjenje, znaci skreni pogled...
-
Hera
Za mene je neprihvatljiva samo situacija gdje dvije osobe nisu odrasle, zrele i gdje je jedna od njih primorana na nesto sto ne zeli. Silom ili psihickom nadmoci, nebitno. To sa gorilama i ovcama, il sta li, mi zvuci malo nevjerovatno da bi se desilo, jer sumnjam da covjek i zivotinja mogu imati ljubavno seksualni odnos gdje oboje to zele. A kako obozavam zivotinje, svako silovanje istih naravno osudjujem. Ja ti opet govorim da to nema veze sa gay i lezbo svijetom. U njemu vlada ludnica jednaka kao i u str8 svijetu, sa propalim i divnim vezama, shemama, ljubavima, romantikom, igricama i slicno.
-
No_Comment
Kod Deena shto se mene tice nije problem njegova sexualna orijentacija niti njegov privatni zivot...
Problem je shto taj momak uz pomoc svojega oca bivshega ministra ili tako neshto i uz pomoc njegovih veza i vezica kao i njegovih novaca jednostavno uzurpira zabavni tv program i ulazi u nashe zivote htjeli mi to ili ne...
Kupuju se muzicki kriticari za pozitivne ocjene njegovih uradaka...
Kupuju se termini na tv za prikazivanje njegovih spotova..
Jednostavno covjek koji god da kanal prebaci na njemu je Babin sin Deen...
Na jednom kanalu prikazuju Deena kako uredjuje spavacu sobu u svome novo kupljenome stanu...
Na drugome kanalu prikazuju Deena kako je ucestvovao na izboru(ziri) za miss Turizma...
Na trecem on daje intervju kako je ova sredina zaostala...
N cetvrtom se vrti njegov spot gdje preplasheno gleda u Vlatku Pokos...
To je ono shto iritira raju najvishe...to prodavanje ubleha i bezobraznost...
Sve se moze ako se ima lova zar ne, pa makar to bile i ne zdrave ambicije oca ili sina...
Eh sada njegov izgled takav je kakav je takvog ga je Bog dao...i ne treba mu se rugati radi toga...
Problem je shto taj momak uz pomoc svojega oca bivshega ministra ili tako neshto i uz pomoc njegovih veza i vezica kao i njegovih novaca jednostavno uzurpira zabavni tv program i ulazi u nashe zivote htjeli mi to ili ne...
Na jednom kanalu prikazuju Deena kako uredjuje spavacu sobu u svome novo kupljenome stanu...
Na drugome kanalu prikazuju Deena kako je ucestvovao na izboru(ziri) za miss Turizma...
Sve se moze ako se ima lova zar ne, pa makar to bile i ne zdrave ambicije oca ili sina...
Eh sada njegov izgled takav je kakav je takvog ga je Bog dao...i ne treba mu se rugati radi toga...
-
horoz
5. Drustvo dopusta heteroseksualnim parovima koji su u zakonitom braku usvajanje djece1. Drustvo posmatra homoseksualnost kao bolest
2. Drustvo priznaje pravo homoseksualcima pravo na postojanje
3. Drustvo dopusta homoseksualnim parovima pravo na brak
4. Drustvo dopusta homoseksualnim parovima koji su u zakonitom braku usvajanje djece
6. Drustvo dopusta heteroseksualnim parovima pravo na brak
7. Drustvo priznaje pravo heteroseksualcima pravo na postojanje
8. Drustvo posmatra heteroseksualnost kao bolest
-
Prenj
Fudo kao estradni umjetnik, e to je zbilja tragikomicna prica za sebe ...No_Comment wrote:Kod Deena shto se mene tice nije problem njegova sexualna orijentacija niti njegov privatni zivot...
-
mIRCerka
Ne znam dokle cete kritikovati njegovo pjevanje-.....momak ima super glas, odlicno pjeva i skoluje svoj glas VEC GODINAMA za razliku od davorike-dajke-ultra-mega stenjacica u mikrofon....
sreca pa je Edu offline inace bismo vec na noz
-
Prenj
To ti dodje kao mnozenje nulommIRCerka wrote:Ne znam dokle cete kritikovati njegovo pjevanje-.....momak ima super glas, odlicno pjeva i skoluje svoj glas VEC GODINAMA za razliku od davorike-dajke-ultra-mega stenjacica u mikrofon....
-
mIRCerka
zasto? da li si ga ikad slusao uzivo? Nisi sigurno...Prenj wrote:To ti dodje kao mnozenje nulommIRCerka wrote:Ne znam dokle cete kritikovati njegovo pjevanje-.....momak ima super glas, odlicno pjeva i skoluje svoj glas VEC GODINAMA za razliku od davorike-dajke-ultra-mega stenjacica u mikrofon....
sreca pa je Edu offline inace bismo vec na noz![]()
uostalom, necu se raspravljati....
nisam ja don kihot da se borim sa vjetrenjacama....
-
Prenj
Nisam niti cu ... meketanja ima po nasim planinama koliko hocesmIRCerka wrote:zasto? da li si ga ikad slusao uzivo? Nisi sigurno...Prenj wrote:To ti dodje kao mnozenje nulommIRCerka wrote:Ne znam dokle cete kritikovati njegovo pjevanje-.....momak ima super glas, odlicno pjeva i skoluje svoj glas VEC GODINAMA za razliku od davorike-dajke-ultra-mega stenjacica u mikrofon....
sreca pa je Edu offline inace bismo vec na noz![]()
uostalom, necu se raspravljati....
nisam ja don kihot da se borim sa vjetrenjacama....