Pripreme pocinju 25. 06., na Trebevicu.
SA-X .... PRVA POSTAVA ....
- Kareem Abdul-Jabbar
- Fair Life
Jes' vala... temeljna je zakon. Lakse ju je prilagoditi okolini, a i jednostavnija za eventualni transfer.moderator wrote:fair, da si dodao zehru temeljne......ne bi sada morao da se vadish da nisi iz gruda...
:D:D
Vazda 'ready' za promjene... mislim "temeljna".
-
SD-6
...a khm...
nesto bi rek'o,pit'o ali ne smijem
fair sta mislis da se klub zove N.K. Udbina...koja je navijacka himna ...joj,ne smijem stvarno...zumaga ce me žik
cuj fair srbin
,hm nisam znao da srbi piju "kavu"
(i to sa M.D-om)hehe..,sve ja pamtim
,inace drago mi je da zbog svojih logoraskih iskustava podrzavas naseg sulju tihica
...ziv bio ...jos jedan selam,ovaj za emigrante 45'...one koji su ti pripremili teren
im'o sam ti nesto rec' na onoj drugoj temi al' ne stigoh na vakat,a svidilo bi ti se
Za dom-Spremni

fair sta mislis da se klub zove N.K. Udbina...koja je navijacka himna ...joj,ne smijem stvarno...zumaga ce me žik
cuj fair srbin
im'o sam ti nesto rec' na onoj drugoj temi al' ne stigoh na vakat,a svidilo bi ti se
Za dom-Spremni
-
ehotonija
"SD-6"...
..... osoba na koju atakujes je prosao tihicevu golgotu u isto vrijeme , od istih
sa kojima 'nas/vas/njihov' tihic tijesno saradjuje - 'za dom spremnih' ......
a za sta li si ti SD-6 spreman? eh kad bi samo ti to sam mogao doznati....a khm...nesto bi rek'o,pit'o ali ne smijem
![]()
fair sta mislis da se klub zove N.K. Udbina...koja je navijacka himna ...joj,ne smijem stvarno...zumaga ce me žik![]()
cuj fair srbin,hm nisam znao da srbi piju "kavu"
(i to sa M.D-om)hehe..,sve ja pamtim
,inace drago mi je da zbog svojih logoraskih iskustava podrzavas naseg sulju tihica
![]()
...ziv bio ...jos jedan selam,ovaj za emigrante 45'...one koji su ti pripremili teren
![]()
im'o sam ti nesto rec' na onoj drugoj temi al' ne stigoh na vakat,a svidilo bi ti se![]()
Za dom-Spremni![]()
..... osoba na koju atakujes je prosao tihicevu golgotu u isto vrijeme , od istih
sa kojima 'nas/vas/njihov' tihic tijesno saradjuje - 'za dom spremnih' ......
- Alfons Kauders
Ma ti ces nama kuhat, kakva maserka !
Naci cemo mi neke tinejdzerke za maserke, eto kad naleti pitt nek on da prijedlog, ionako napada sve sto moze steku dohvatit, valjda on zna neku....hmmmm...kvalifikovanu...
Naci cemo mi neke tinejdzerke za maserke, eto kad naleti pitt nek on da prijedlog, ionako napada sve sto moze steku dohvatit, valjda on zna neku....hmmmm...kvalifikovanu...
-
novalic
kakve tinejdzerke, samo kakve oronule starke dolaze u obzir..
pa treba se ipak pajaviti na terenu, a sa tinejdzerkama bi bili toliko praznih **** da bi lebdili, kao baloni..
necu ja u kuhinju, kad se o nogometu govori, ja sam za terena...
jos ako iko lici na figa, ima samo da za njim trcem...
pa treba se ipak pajaviti na terenu, a sa tinejdzerkama bi bili toliko praznih **** da bi lebdili, kao baloni..
necu ja u kuhinju, kad se o nogometu govori, ja sam za terena...
jos ako iko lici na figa, ima samo da za njim trcem...
-
hananah
Novalicka fala ti za prepustanje posla maserke, a da ti ne bi polomila svoje stiklice trceci po terenu molim te provjeri da li su svi uredno navukli nakurnjake
ipak si ti zaduzena da ne bude povreda, hm, odredjene vrste, ali njezno provjeri nemoj poslije da mi se zale 
- pitt
Ma sto se pitta tiche mogu nova i milostiva komogtno biti maserkeAlfons Kauders wrote:Ma ti ces nama kuhat, kakva maserka !![]()
One bar znaju sta treba raditi