Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
djama wrote:Ja se evo par dana vec razmisljam i jedino sto me vuce je izgled s vana i ove free buds uz prednarudzbu.
Cak me i zena nagovora da uzmem jer je njoj op jeftini i ofirnj kinez
Cuce se u par dana
Ako nabavis pisi utiske. Ja i ako budem to ce biti tek nekad poslije.
Iz licnog iskustva bih ti savjetovao da sacekas jer nakon par mjeseci budu jos bolje akcije gdje jos vise stvari dobijes gratis uz uredjaj.
djama wrote:Ja se evo par dana vec razmisljam i jedino sto me vuce je izgled s vana i ove free buds uz prednarudzbu.
Cuce se u par dana
Jel ono ti imas devetku ili Arnes? Ja da to imam ne bi mi palo na pamet da kupujem novi. Kod mene je sony z3c i ne mogu ga vise gledati pa sad trazim kakav solidan telefon, a da nije previse para.
Cuce se u par dana
Jel ono ti imas devetku ili Arnes? Ja da to imam ne bi mi palo na pamet da kupujem novi. Kod mene je sony z3c i ne mogu ga vise gledati pa sad trazim kakav solidan telefon, a da nije previse para.
Ja imam 9+ i prezadovoljan sam, s10 nista i ne donosi sto bi stvarno vrijedilo prelaska sa s9+ ali kad volim te stvari, pogotovo dizajn. Opet kazem, mijenjat cu ako ispadne dobra ponuda a sad da dajem velike pare tek onako, to necu.
channel10 wrote:Cuvaj ti to dobro i cekaj 11 ili 12 . Sve je to u pet deka i onda bolje da su pare kod tebe, nego kod njih.
U pravu si, vjeruj da sam toliko zadovoljan sa ovim mobitelom da sam mislio da ga ne mijenjam dok ne crkne. Vec godinu dana kod mene i nema nigdje da je ostecen, par sitnih parnica nazad na onom metalu oko kamere, ostalo sve pod folijom tako da je k'o nov.
Prosli mi je bio S7 Edge koji je sad kod mame a i dalje radi besprijekorno.
Cuce se u par dana
Kod mene op6 , ma ja to mijenjam kad mi dolazi rodbina iz USA pa tamo zbavim na craigslist.
Samo sam ovaj op uzeo ovdje kod nas
Ne znam za koji se odluciti, na eronetu ima samo bijeli i crni s10 plus, kao i na mtelu. Za manji model ima i zelena boja. Nekako mi crna boja dosadila, a ova prism white mi djeluje bljestava
Danas sam par sati bio sa s10+ i sve sam blize da ga zaduzim. Samo odmah nova launcher i to je to.
Prelagan telefon za nepovjerovati, animacije i dalje nesto mi ne stima ali sa nova launcherom gelefon leti