Može. Uvesti treću administrativnu jedinicu i ukinuti konstutitivnost naroda.Hakiz wrote:Ma, kada već govorimo o ispravljanju ustavnih nelogičnosti. Što više puta raditi isti posao, hajdemo odmah sve. Promijeniti i Ustav.
Svi dobivaju i svi gube.
Može. Uvesti treću administrativnu jedinicu i ukinuti konstutitivnost naroda.Hakiz wrote:Ma, kada već govorimo o ispravljanju ustavnih nelogičnosti. Što više puta raditi isti posao, hajdemo odmah sve. Promijeniti i Ustav.
Ukinuti i postojeće dvije i izbaciti konstitutivnost.Hafis wrote:Može. Uvesti treću administrativnu jedinicu i ukinuti konstutitivnost naroda.Hakiz wrote:Ma, kada već govorimo o ispravljanju ustavnih nelogičnosti. Što više puta raditi isti posao, hajdemo odmah sve. Promijeniti i Ustav.
Svi dobivaju i svi gube.
To bi bilo zajebano. S obzirom da još uvijek potpadamo u kategoriju postkonfliktnog društva s mnoštvom nesređnih unutarnjih pitanja, najebali bi oni malobrojniji.Hakiz wrote:Ukinuti i postojeće dvije i izbaciti konstitutivnost.Hafis wrote:Može. Uvesti treću administrativnu jedinicu i ukinuti konstutitivnost naroda.Hakiz wrote:Ma, kada već govorimo o ispravljanju ustavnih nelogičnosti. Što više puta raditi isti posao, hajdemo odmah sve. Promijeniti i Ustav.
Svi dobivaju i svi gube.
KOja je teritorija te trece administartivne jedinice....samo tu sitnicu zavrsit i nema problema.Može. Uvesti treću administrativnu jedinicu i ukinuti konstutitivnost naroda.
Svi dobivaju i svi gube.
hAZNADAR wrote:Najbolja teska odluka koja se nece mnogima svidjeti je da se jednostavno ugase ove kvaziljevicaske stranke, da nestanu sa politicke pozornice.
Pa ako se uspostavi ponovo ljevica - bolja sansa za neku zdraviju osnovu.
Ovo sto danas predstavja ljevicu i propagira ovdje na forumu nema blage veze sa politikom - u pitanju je mentalni sklop koji treba ili da odumre i da se skuplja u par sarajevskih kafica.
SDA je zlo, ali ovo je mnogo gore.
Osnuje se povjerenstvo pa se onda o tome raspravlja. Normalno, osluškivati i glasove s terena.zavrzlama wrote:KOja je teritorija te trece administartivne jedinice....samo tu sitnicu zavrsit i nema problema.Može. Uvesti treću administrativnu jedinicu i ukinuti konstutitivnost naroda.
Svi dobivaju i svi gube.
MOze..ovo ja kao bosnjak i moje povjerenstvo zelimo hrvatima treci entitet i sva vecinska hrvatska mjesta sirom B IH da bude u sastavu tog entiteta,sva bosnjacka u stastavu bosnjackog i tako sva srpska u sastavu srpskog..mozel tako..Hafis wrote:Osnuje se povjerenstvo pa se onda o tome raspravlja. Normalno, osluškivati i glasove s terena.zavrzlama wrote:KOja je teritorija te trece administartivne jedinice....samo tu sitnicu zavrsit i nema problema.Može. Uvesti treću administrativnu jedinicu i ukinuti konstutitivnost naroda.
Svi dobivaju i svi gube.
Mislim, pričamo se što bi bilo kada bi bilo. Nisam baš pobornik takvih stavova, dosta mi je i u ovom životu bilo promjena vlasti...
Ali što se tiče izbornog zakona, on se stvarno mora promijeniti. Ne ide ovo ovako, ponižavajuće je stvarno, a priča koja to opravdava stvarno ne drži vode. Gore sam naveo.
Daj bolan kome više prodajete tu priču o ''ljevici''.zavrzlama wrote:hAZNADAR wrote:Najbolja teska odluka koja se nece mnogima svidjeti je da se jednostavno ugase ove kvaziljevicaske stranke, da nestanu sa politicke pozornice.
Ovo sto danas predstavja ljevicu i propagira ovdje na forumu nema blage veze sa politikom - u pitanju je mentalni sklop koji treba ili da odumre i da se skuplja u par sarajevskih kafica.
Problem ljevice je sto im je uvijek preca(laksa i manje trazi pameti i sposobnosti) borba protiv SDA nego borba za BIH, i na kraju neprijatelji BIH na dobitku i SDA.
Problem nase ljevice je samo sto je vise u pitanju mentalni sklop nego politika. To je samo jedan zaostatak jednog minulog standarda gdje samozvana urbana elita ocekuje privilegije i status. Pa u nedostatku toga mrzi i proziva sve sto ili bolje prolazi ili joj taj status ne dopusta.zavrzlama wrote:hAZNADAR wrote:Najbolja teska odluka koja se nece mnogima svidjeti je da se jednostavno ugase ove kvaziljevicaske stranke, da nestanu sa politicke pozornice.
Problem ljevice je sto im je uvijek preca(laksa i manje trazi pameti i sposobnosti) borba protiv SDA nego borba za BIH, i na kraju neprijatelji BIH na dobitku i SDA.
Ovo sam ja jednom napisao ali nije se nitko ni počešao tako da mislim da će biti i sad isto.Hafis wrote: Kakva je ljevica koja djeluje u tri kantona, a na 75% područja bih je jednostavno nema i ne postoji, barem ta ''ljevica'' o kojoj pričamo.
Ovaj prijedlog je davno plasiran i prihvacen, RS blokira. S tim da je pitanje da li je 3 ili 4.Hafis wrote:Može. Uvesti treću administrativnu jedinicu i ukinuti konstutitivnost naroda.Hakiz wrote:Ma, kada već govorimo o ispravljanju ustavnih nelogičnosti. Što više puta raditi isti posao, hajdemo odmah sve. Promijeniti i Ustav.
Svi dobivaju i svi gube.
Ovo pravite zbirnu ocjenu desnice pa ona kao ima veci procent?Lincoln-Burrows wrote:Ovo sam ja jednom napisao ali nije se nitko ni počešao tako da mislim da će biti i sad isto.Hafis wrote: Kakva je ljevica koja djeluje u tri kantona, a na 75% područja bih je jednostavno nema i ne postoji, barem ta ''ljevica'' o kojoj pričamo.
Nisi baš shvatio a možda i jesi samo guraš "ljevičarsku" priču, nema ljevice kume to je samo kozmetika.madner wrote:Ovo pravite zbirnu ocjenu desnice pa ona kao ima veci procent?Lincoln-Burrows wrote:Ovo sam ja jednom napisao ali nije se nitko ni počešao tako da mislim da će biti i sad isto.Hafis wrote: Kakva je ljevica koja djeluje u tri kantona, a na 75% područja bih je jednostavno nema i ne postoji, barem ta ''ljevica'' o kojoj pričamo.![]()
Potpuno se slazem da bi jedino stranke koje predju izborni prag u 55% opcina drzave trebala dobiti mjesto u oba doma parlamenta.
Ma klasičan oblik kolektivnog samozavaravanja. Kada nešto godinama papagajski ponavljaš, kada to ponavljaju i oni oko tebe, pa čak i mediji koji se bave s tobom, ti jednostavno u to povjeruješ, a o činjenicama koje nepobitno govore neke sasvim suprotne stvari ne želiš ni razmišljati.Lincoln-Burrows wrote:Ovo sam ja jednom napisao ali nije se nitko ni počešao tako da mislim da će biti i sad isto.Hafis wrote: Kakva je ljevica koja djeluje u tri kantona, a na 75% područja bih je jednostavno nema i ne postoji, barem ta ''ljevica'' o kojoj pričamo.
Oprosti, bio sam previse ambiciozan u izvodjenju argumentacije. Da probam ponovo.Lincoln-Burrows wrote:Nisi baš shvatio a možda i jesi samo guraš "ljevičarsku" priču, nema ljevice kume to je samo kozmetika.madner wrote:Ovo pravite zbirnu ocjenu desnice pa ona kao ima veci procent?Lincoln-Burrows wrote: Ovo sam ja jednom napisao ali nije se nitko ni počešao tako da mislim da će biti i sad isto.![]()
Potpuno se slazem da bi jedino stranke koje predju izborni prag u 55% opcina drzave trebala dobiti mjesto u oba doma parlamenta.
Možda Naša stranka ima za to potencijala i njih poštujem zbog nekoliko viđenih postupaka ali neću
natavljati u ovom smjeru jer trolamo temu. Sorry ja sam započeo ne ti.
To se nudis za kandidata?Hafis wrote:Ma klasičan oblik kolektivnog samozavaravanja. Kada nešto godinama papagajski ponavljaš, kada to ponavljaju i oni oko tebe, pa čak i mediji koji se bave s tobom, ti jednostavno u to povjeruješ, a o činjenicama koje nepobitno govore neke sasvim suprotne stvari ne želiš ni razmišljati.Lincoln-Burrows wrote:Ovo sam ja jednom napisao ali nije se nitko ni počešao tako da mislim da će biti i sad isto.Hafis wrote: Kakva je ljevica koja djeluje u tri kantona, a na 75% područja bih je jednostavno nema i ne postoji, barem ta ''ljevica'' o kojoj pričamo.
Jednu stranku, onda drugu proizašlu iz nje u privatnom vlasništvu jedne osobe i treću lokalnu stranku - proizašlu iz opravdanog bunta jednog proslavljenog redatelja, a čije se zajedničko sveukupno djelovanje se koliko toliko osjeti u dva kantona federacije, dok u ostalim kantonima ili su sasvim marginalni ili uopće i ne postoje (ovisno o etničkom sastavu tih kantona), a o RS-u da i ne govorimo - nazivati bih blokom može samo dijete u drugom osnovne.
Pitanje je: je li problem u tim sredinama (75 % teritorije BiH) taj što glasači ne prepoznaju tu kvalitetu ili je do tog tzv. bloka koji ne zna u stvari ni kako bi se trebao ponašati van svoja dva ''domaća'' kantona.
Najsmješniji su s odabirom kadra u HNŽ-u. pa stvarno bih volio obaviti razgovor snekim iz centrale u Sarajevu, da im dam par vrijednih savjeta.
Tzv. Hrvati mogu laprdati skoro koliko i starija im braca tzv. Srbi.Hafis wrote:Tzv. BiH ljevica predstavlja trenutno najveći domet organiziranog bošnjačkog nacionalizma od 1990. godine do danas.
Ma, de ba, zavrzlama... shvatas li sta sitni svercer kaze?zavrzlama wrote:KOja je teritorija te trece administartivne jedinice....samo tu sitnicu zavrsit i nema problema.Može. Uvesti treću administrativnu jedinicu i ukinuti konstutitivnost naroda.
Svi dobivaju i svi gube.
A jok, ni u snu. Ali bili bi počastvovani, budi siguran.madner wrote:To se nudis za kandidata?Hafis wrote:Ma klasičan oblik kolektivnog samozavaravanja. Kada nešto godinama papagajski ponavljaš, kada to ponavljaju i oni oko tebe, pa čak i mediji koji se bave s tobom, ti jednostavno u to povjeruješ, a o činjenicama koje nepobitno govore neke sasvim suprotne stvari ne želiš ni razmišljati.Lincoln-Burrows wrote: Ovo sam ja jednom napisao ali nije se nitko ni počešao tako da mislim da će biti i sad isto.
Jednu stranku, onda drugu proizašlu iz nje u privatnom vlasništvu jedne osobe i treću lokalnu stranku - proizašlu iz opravdanog bunta jednog proslavljenog redatelja, a čije se zajedničko sveukupno djelovanje se koliko toliko osjeti u dva kantona federacije, dok u ostalim kantonima ili su sasvim marginalni ili uopće i ne postoje (ovisno o etničkom sastavu tih kantona), a o RS-u da i ne govorimo - nazivati bih blokom može samo dijete u drugom osnovne.
Pitanje je: je li problem u tim sredinama (75 % teritorije BiH) taj što glasači ne prepoznaju tu kvalitetu ili je do tog tzv. bloka koji ne zna u stvari ni kako bi se trebao ponašati van svoja dva ''domaća'' kantona.
Najsmješniji su s odabirom kadra u HNŽ-u. pa stvarno bih volio obaviti razgovor snekim iz centrale u Sarajevu, da im dam par vrijednih savjeta.