online afera

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
biggrin

#51 Re: online afera

Post by biggrin »

Velkoski wrote:onda edituj prvi post?
nije ok da dijete spominješ u kontekstu zajebancije
Fauja Singh

#52 Re: online afera

Post by Fauja Singh »

Ma tu ima nesto vise od samog dopisivanja, da je u pitanju samo online flert ne bi ona tako lako odustajala od vaseg braka.
Cuj nije nista bilo ali kao stida radi ne zeli vise zivjeti s tobom, pa eto koliko joj je stalo do tebe i vaseg braka.
Evo recimo ti volis zenu ali upustis se u neki online flert, cisto ono malo radi bildanja ega.. i jbg uhvati te zena, bil se pokupio i otisao iz stana ili bi na 1000 nacina pokusavao da izgladis stvar i dokazes da je to bio samo flert.
Jbg zao mi je, ali mislim da od vaseg braka nema nista.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#53 Re: online afera

Post by Velkoski »

biggrin wrote:
što je zajebancija? moj dajdža je odjebao sve i sad živi normala
AstorH

#54 Re: online afera

Post by AstorH »

puni odgovor za pokretaca teme;

Prvo zelim da ti kazem da nisam ozenjen(ne zelim sranje sa potpisivanjem, ne zelim da me nagazi doticna sa akontacijom za dite i al.), ali sam imao slicno iskustvo.
Ono sto mogu da ti savjetujem je da se se naoruzas strpljenjem. Tesko za objasniti, ali zene vole promjenu, i u 89% se vracaju.
Moj savjet ti je da se smiris i cekas. Zena se moze dati drugome, ali ne prodje mnogo vremena vrate se. Seks jeste dozivljaj, ali ljubav i navika je nesto sto zene jako tesko pronalaze u novom partneru. Drzi se. Vratice se, ljubav nije paradaz. Sreno bro , stay cool .
Last edited by AstorH on 18/01/2019 21:25, edited 1 time in total.
biggrin

#55 Re: online afera

Post by biggrin »

Velkoski wrote:
biggrin wrote:
znači da "odjebe" vlastito dijete iz svog života je tebi ozbiljan prijedlog?! :roll:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#56 Re: online afera

Post by Velkoski »

biggrin wrote:
Velkoski wrote:
biggrin wrote: nije ok da dijete spominješ u kontekstu zajebancije
znači da "odjebe" vlastito dijete iz svog života je tebi ozbiljan prijedlog?! :roll:
mrsko mi se raspravljati na lijepi petak :mrgreen:
AstorH

#57 Re: online afera

Post by AstorH »

Stvar je kompleksna, ali ti trebas da ostanes miran i da je pustis.
Nikako ne kontriraj. 99% zena se vratilo iz Dubaia zbog ljubavi.
Napominjem: IZ LJUBAVI.
Xavier1

#58 Re: online afera

Post by Xavier1 »

AstorH wrote:puni odgovor za pokretaca teme;

Prvo zelim da ti kazem da nisam ozenjen(ne zelim sranje sa potpisivanjem, ne zelim da me nagazi doticna sa akontacijom za dite i al.), ali sam imao slicno iskustvo.
Ono sto mogu da ti savjetujem je da se se naoruzas strpljenjem. Tesko za objasniti, ali zene vole promjenu, i u 89% se vracaju.
Moj savjet ti je da se smiris i cekas. Zena se moze dati drugome, ali ne prodje mnogo vremena vrate se. Seks jeste dozivljaj, ali ljubav i navika je nesto sto zene jako tesko pronalaze u novom partneru. Drzi se. Vratice se, ljubav nije paradaz. Sreno bro , stay cool .
Ma ona se hoce vjerovatno vratiti. Ali ja ne mogu da vjerujem da mu vas nekoliko ovdje savjetuje da predje preko ovoga. Nema ona postovanja prema njemu.
musicman80

#59 Re: online afera

Post by musicman80 »

Ja ne znam stvarno kako ljudi mogu biti ljubomorni zbog online flertovanja.
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#60 Re: online afera

Post by lmo »

New Guy wrote:ja 36, supruga 34 godine..sin od 10 godina..brak 12 godina.. radimo,snalazimo se,znate situaciju..kad neko pogleda sa strane vjerovatno to izgleda sasvim ok...kao i svaki par imali smo svojih uspona i padova ali nista preopasno.. prije 5 dana pronadjem slucajno dokaze o online vezi moje supruge sa nekim likom..pun sam dokaza,postavim je pored sebe i sve cujem..to traje 3 mjeseca,nema tu golih slika,nema tu online sexa,nema video ili obicnih poziva nego su tu poruke tipa sta ima,cao ljepotice,cao zgodni,pa neka srca,mislim na tebe,par razmjenjenih selfia onako obicnih,kao nedostajes mi,mislim na tebe i to..vecina toga pocinje i zavrsava u 4-5 poruka..ima par duzih razgovora,u kojem on nju poziva hajde kao meni i to na sta mu ona odgovara znas da je to nemoguce..naime svo dopisivanje je vodjeno na engleskom jeziku i lik zivi i radi u londonu..na osnovu toga ona mi i kaze,upravo zato sto je englez i sto je iz londona sam se i upustila u to,jasno je kao dan da je nemoguce da se ista desi..(iskreno,ni ja ne vidim nacin da ta veza i preraste u nesto vise) njeno opravdanje je to da sam ja vremenom prestao da joj govorim bilo sta lijepo,da joj je to nedostajalo,da se kaje ali sta je tu je..osim toga,treba dodati da je brak funkcionisao bez problema,sex je bio redovan i zadnjih godina sve bolji i bolji,i sama to tvrdi..financijski nismo imali problema,mada nismo ni neki dzekovi...vec sutradan je rekla da odlazi s dijetetom kod majke,da zna da je napravilo nesto sto ja nikad necu oprostit,da ju e stid ali da ne zeli nastavit zivjet samnom jer kaze to vise i nece bit zivot..sutio sam,iskreno bio sam i povrijedjen i pustio sam je da ode.. sad ne znam sta ni kako dalje..dal sam pogrijesio,dal to drugi ljudi nebi vidili kao ja,dal je to vrijedno rastave..volim ju..imate li savjet..?
pa je li se radilo o nedostatku pažnje i lijepih riječi? zašto si prestao s tim? je li s tobom prije tog dopisivanja razgovarala o tome? ako nije, onda imate malo veći problem od tog engleza.
kažeš brak je super funkcionisao, a ona ističe nedostatak pažnje...pokazatelj loše komunikacije u slučaju da žena govori istinu.

u svakom slučaju, sretno!
insomnia78

#61 Re: online afera

Post by insomnia78 »

Pa sta ce mu drugo reci?
Fauja Singh

#62 Re: online afera

Post by Fauja Singh »

musicman80 wrote:Ja ne znam stvarno kako ljudi mogu biti ljubomorni zbog online flertovanja.
Fakat jbt, mislim sta ima veze da mu se zena dopisuje s drugim, ono govori mu zgodni, falis mi..salje selfije, govori mu da misli na njega i salje srcad... Mislim to je ono sto on zna, a ko zna sta sve ne zna sta se desavalo u ta 3 mjeseca (ako je i to tacno da je samo 3)
Treba valjda biti moderan ili sta li vec i prihvatiti da je to samo bezazleni online flert.
Fauja Singh

#63 Re: online afera

Post by Fauja Singh »

insomnia78 wrote:Pa sta ce mu drugo reci?
Glavna vadiona "falilo mi pažnje, nisi mi dovoljno govorio da me volis" i ostala sranja.
Napravi ga rogonjom i jos mu nabije osjecaj krivice kao da je u stvari u njemu problem.
Na kraju se nece uopste o njezinom flertu pricati nego o tome kako je on bio los muz i kako joj nije poklanjao dovoljno paznje.
Last edited by Fauja Singh on 18/01/2019 21:59, edited 1 time in total.
Xavier1

#64 Re: online afera

Post by Xavier1 »

lmo wrote:
New Guy wrote:ja 36, supruga 34 godine..sin od 10 godina..brak 12 godina.. radimo,snalazimo se,znate situaciju..kad neko pogleda sa strane vjerovatno to izgleda sasvim ok...kao i svaki par imali smo svojih uspona i padova ali nista preopasno.. prije 5 dana pronadjem slucajno dokaze o online vezi moje supruge sa nekim likom..pun sam dokaza,postavim je pored sebe i sve cujem..to traje 3 mjeseca,nema tu golih slika,nema tu online sexa,nema video ili obicnih poziva nego su tu poruke tipa sta ima,cao ljepotice,cao zgodni,pa neka srca,mislim na tebe,par razmjenjenih selfia onako obicnih,kao nedostajes mi,mislim na tebe i to..vecina toga pocinje i zavrsava u 4-5 poruka..ima par duzih razgovora,u kojem on nju poziva hajde kao meni i to na sta mu ona odgovara znas da je to nemoguce..naime svo dopisivanje je vodjeno na engleskom jeziku i lik zivi i radi u londonu..na osnovu toga ona mi i kaze,upravo zato sto je englez i sto je iz londona sam se i upustila u to,jasno je kao dan da je nemoguce da se ista desi..(iskreno,ni ja ne vidim nacin da ta veza i preraste u nesto vise) njeno opravdanje je to da sam ja vremenom prestao da joj govorim bilo sta lijepo,da joj je to nedostajalo,da se kaje ali sta je tu je..osim toga,treba dodati da je brak funkcionisao bez problema,sex je bio redovan i zadnjih godina sve bolji i bolji,i sama to tvrdi..financijski nismo imali problema,mada nismo ni neki dzekovi...vec sutradan je rekla da odlazi s dijetetom kod majke,da zna da je napravilo nesto sto ja nikad necu oprostit,da ju e stid ali da ne zeli nastavit zivjet samnom jer kaze to vise i nece bit zivot..sutio sam,iskreno bio sam i povrijedjen i pustio sam je da ode.. sad ne znam sta ni kako dalje..dal sam pogrijesio,dal to drugi ljudi nebi vidili kao ja,dal je to vrijedno rastave..volim ju..imate li savjet..?
pa je li se radilo o nedostatku pažnje i lijepih riječi? zašto si prestao s tim? je li s tobom prije tog dopisivanja razgovarala o tome? ako nije, onda imate malo veći problem od tog engleza.
kažeš brak je super funkcionisao, a ona ističe nedostatak pažnje...pokazatelj loše komunikacije u slučaju da žena govori istinu.

u svakom slučaju, sretno!
Evo jos ce on ispasti krivac.

Zene. :-)
AstorH

#65 Re: online afera

Post by AstorH »

musicman80 wrote:Ja ne znam stvarno kako ljudi mogu biti ljubomorni zbog online flertovanja.
Online flert je dovoljno alarmantan da neke stvari ne stimaju u vezi ili braku.
I nimalo ne treba to shvatati kao nista. Nazalost.
Tko flertuje putem interneta, flertace i u stvarnosti, kada ima priliku za to.
Upamti ovo sto to kazivam. :)
insomnia78

#66 Re: online afera

Post by insomnia78 »

Fauja Singh wrote:
insomnia78 wrote:Pa sta ce mu drugo reci?
Glavna vadiona "falilo mi pažnje, nisi mi dovoljno govorio da me volis" i ostala sranja.
A poslije toga je bambusa lik koji joj ne moze ime zapamtiti tri mjeseca
AstorH

#67 Re: online afera

Post by AstorH »

Nemam volje da vatam quote, ali ovaj pokretac teme ako do sada nije, morat ce se suociti da mu pojebe zenu drugi lik, i to bi trebao da pusti i da ne ide u osvetu odmah.
Ona ce se tucati u Londonu, par puta, al ako joj nije pruzio nesto vece od toga, a to je ljubav, koja je unikatna, ako je prava i iskrena, putem te ljubavi ce se vratiti, jer zene se vracaju u oazu ljubavi, ako je iskena i obostrana. Ako nije ne vracaju se.
Kompleksna, ali ujedno opravdana stvar. I on cemu se ja protivim kao muskarac je nazivanje takvih zena kurvama. Ne, to nisu kurve, To su zene koje prije svega imaju pravo da biraju partnere i da traze ljubav.
denimb

#68 Re: online afera

Post by denimb »

Necu se ozeniti nikada, matere mi moje.

Da mi je bar jedan dan nesto lijepo procitati o tom braku. :roll:
Xavier1

#69 Re: online afera

Post by Xavier1 »

Je li ovaj Astor zajebava? On savjetuje da saceka da se pojebe sa drugim pa mu se vrati. Zanimljivo.
denimb

#70 Re: online afera

Post by denimb »

AstorH wrote:Nemam volje da vatam quote, ali ovaj pokretac teme ako do sada nije, morat ce se suociti da mu pojebe zenu drugi lik, i to bi trebao da pusti i da ne ide u osvetu odmah.
Ona ce se tucati u Londonu, par puta, al ako joj nije pruzio nesto vece od toga, a to je ljubav, koja je unikatna, ako je prava i iskrena, putem te ljubavi ce se vratiti, jer zene se vracaju u oazu ljubavi, ako je iskena i obostrana. Ako nije ne vracaju se.
Kompleksna, ali ujedno opravdana stvar. I on cemu se ja protivim kao muskarac je nazivanje takvih zena kurvama. Ne, to nisu kurve, To su zene koje prije svega imaju pravo da biraju partnere i da traze ljubav.
Mozda neki dzemper da isplete dok se ona tuca u Londonu?
AstorH

#71 Re: online afera

Post by AstorH »

Xavier1 wrote:Je li ovaj Astor zajebava? On savjetuje da saceka da se pojebe sa drugim pa mu se vrati. Zanimljivo.
Naaravno da treba da se pojebe sa drugim.
Ne zajebavam.
To jaca vezu.
Ali mnogi to ne kapiraju, dok im se desi.
Ljubomora je srusila 100 brakova zbog toga sto su im parteri utuvili u glavicu malu da su oni najbolji ie vezali zene sa tim dojmom.
Ja nisam iz tog sela. Naprotv.
tuzlak1212

#72 Re: online afera

Post by tuzlak1212 »

AstorH wrote:
Xavier1 wrote:Je li ovaj Astor zajebava? On savjetuje da saceka da se pojebe sa drugim pa mu se vrati. Zanimljivo.
Ne zajebavam.
To jaca vezu.
Ljubomora je srusila 100 brakova zbog toga sto su im parteri utuvili u glavicu malu da su oni najbolji ie vezali zene sa tim dojmom.
Kad se ozenis, prosljedi nam svoju zenu, da ti ojacamo vezu u braku :-)
denimb

#73 Re: online afera

Post by denimb »

AstorH wrote:
Ne zajebavam.
To jaca vezu.
pa ne brani ti niko da budes swinger, ali ne radi se ovdje o tome.
AstorH

#74 Re: online afera

Post by AstorH »

denimb wrote:
AstorH wrote:
Ne zajebavam.
To jaca vezu.
pa ne brani ti niko da budes swinger, ali ne radi se ovdje o tome.

O cemu se rad po tvom efektinom taktu mozga?
denimb

#75 Re: online afera

Post by denimb »

O cemu se rad po tvom efektinom taktu mozga?
A sada to je li, ti umjetnik neki...ajd pisi mudrosti dok ti se zena tuca...

Svega na ovom svijetu.
Post Reply