Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jb-no. Zaglavio tada bolnice. Nalazi - bili itd. Moze se na par jela dnevno danima. Samo grohne covjek pravo. Imao 60-tak kila tada samo. Jb-ga depresija, jb-na bolest. Srecom sad je drzim pod kontrolom koliko toliko.
Neznam bas Kipar. Meni se cini da seljani pa i sirotinja na selu ima vise djece od gradzana u prosjeku. A da sirotinja po gradovima ima 1-2 djece maksimalno. Mnogi nemaju djece uopste.
Emisija se moze svidzat ili ne svidzat. Bitno je da pomazu barem koliko toliko. Kad u danasnje vrijeme su se ljudi otudzili pravo a slabo se pomazu.
JThomas wrote:dva dana što iznosi četrdeset osam sati.
Ja bez sna tad bio 3 dana i 4 noci. Otprilike oko 60-tak sati bez sna. Naravno da se moze. Moze se 30 dana izdrzati gladi ili 20 nesjecam se. Ima neko pravilo u vezi zraka, vode, i jela. Nesjecam se kako ide.
Kakvi depresija me pucala tada. Jos pod bolovima bio, razbolio se i pod bobama za bolove bio. Od boba za bolove sam i pukao tada jer sam jedan od rijetkih ciji metabolizam radi nesto s tim, pa mi morfij tada na nalazima nasli.
Da je bogdom dobra roba bila. Nego jb-na depresija.
Sapna_TZ wrote:Meni samo nije jasno kako se oni jadni ljudi rasplacu pred kamerama, hajd donekle razumijem za zene, ali kako se muskarci rasplacu da mi je znat?
Moze ti bit bas tesko, ali vala da se rasplaces ko rodna godina nema smisla
Jel to ono namjerno da izazovu empatiju gledalaca da dobiju vise stvari i para na poklon ili?
Kakvi depresija me pucala tada. Jos pod bolovima bio, razbolio se i pod bobama za bolove bio. Od boba za bolove sam i pukao tada jer sam jedan od rijetkih ciji metabolizam radi nesto s tim, pa mi morfij tada na nalazima nasli.
Da je bogdom dobra roba bila. Nego jb-na depresija.
Za psihički mir najbolji je fizički rad Bit će bolje !
Poenta emisije je pomozi ako hoces ako neces ne kaki previse.Nase je da pomognemo koliko mozemo i ne prigovaramo,onaj vjerovatno koji ne daje ni zasto najvise prigovara
AMERIKANCI POKAZALI VELIKO SRCE: NA DONATORSKOJ VEČERI U SAINT LOUISU ZA EMISIJU “ISPUNI MI ŽELJU” PRIKUPLJENO 150.000 KM
normala brate wrote:
Jesi to isti slucaj kao ovi ljudi s ispuni mi zelju?
Da. Srecom imamo sta pojest itd. Za osnovne potrebe imamo. Za sve ostalo nemamo.
Bit ce lakse ako mozda ja neko pravo ostvarim na bolest. Trebam sad ove godine da ganjam neko primanje.
Ovo samo se moze rijesiti od strane drzave. Ali pravo sumnjam u to s obzirom da oni koji imaju, grabe sve vise i imaju sve vise a mi ostali svi imamo sve manje i manje.
normala brate wrote:
Jesi to isti slucaj kao ovi ljudi s ispuni mi zelju?
Da. Srecom imamo sta pojest itd. Za osnovne potrebe imamo. Za sve ostalo nemamo.
Bit ce lakse ako mozda ja neko pravo ostvarim na bolest. Trebam sad ove godine da ganjam neko primanje.
Ovo samo se moze rijesiti od strane drzave. Ali pravo sumnjam u to s obzirom da oni koji imaju, grabe sve vise i imaju sve vise a mi ostali svi imamo sve manje i manje.
Staviš čarapu na glavu uzmeš plastični pištolj ulaz izlaz za 2 minute nece te nikad uhvatiti.
Jel' me trollaš ili šta?
Šta smatraš pod osnovne imaš da jedeš, internet i to?