nije njoj što umire, nego OVAKO da umre...muha_sa wrote:spašavam prvo mamu![]()
zašto![]()
ženi u inad jer je organski ne podnosi--
Zena dijete ili majka
- biggrin
#51 Re: Zena dijete ili majka
- sadie_forever
#52 Re: Zena dijete ili majka
pa to je izraz samo nije bukvalno,mislim cula bi od muza da je mrtva,zeljela sam reci kako ja i ona nemamo nikakve komunikacije vec godinama a ona i moj muz onako kad se on sjeti nazvati je sto je prerijetko za jednog sina,i ja mu to kazem,to sto ja i ona ne mozemo ne mora da znaci da i on treba bit hladan prema njojkakavdanakneiskustvu wrote:pa napisala si da ne znas je li ziva ili mrtva,kako sad mozes mu reci nazovi je ako ne znas je lo ziva?????
- stakasa
#53 Re: Zena dijete ili majka
sadie_forever wrote:da znas koliko si u krivustakasa wrote: Meni se cini da ne mozes cesce sve i da hoces. Zato je sincina tamo svaki dancak ja kao zla snaha kazem nazovi majku
Ogadila mu je znaci. Sto rece jedan 'vamo, nisam ni znao da mi majka onako ne valja dok se nisam ozenio
-
kakavdanakneiskustvu
#54 Re: Zena dijete ili majka
aha,pa tako i napiši
- azurna_obala
#55 Re: Zena dijete ili majka
Čitava tema je degutantna.
Mislim da ovoj što postavlja ovakve teme fali pažnje u pravom životu, pa to nadoknađuje na forumu.
Mislim da ovoj što postavlja ovakve teme fali pažnje u pravom životu, pa to nadoknađuje na forumu.
- stakasa
#56 Re: Zena dijete ili majka
muha_sa wrote:svekrva ti jesadie_forever wrote:
ne idem ja sa svekrvom na sankanje,vrhunac je ici kod nje na nedeljni rucak![]()
to nekad sad ni to ima vec 5 godina
![]()
moja hanuma nedeljom napravi dobar rucakal samo sina zovne da jede
kad je upitam zašto i nju ne zove ona veli--može snaha i prženica. imam bajatog hljeba, zvat cu je na prženice kad sina najedem
- stakasa
#57 Re: Zena dijete ili majka
Ovde ona dolazi po argumente jer je ocito ovo non stop na tapeti kuciazurna_obala wrote:Čitava tema je degutantna.
- muha_sa
#58 Re: Zena dijete ili majka
zove on nju 3 puta dnevno samo ti ne znašsadie_forever wrote:pa to je izraz samo nije bukvalno,mislim cula bi od muza da je mrtva,zeljela sam reci kako ja i ona nemamo nikakve komunikacije vec godinama a ona i moj muz onako kad se on sjeti nazvati je sto je prerijetko za jednog sina,i ja mu to kazem,to sto ja i ona ne mozemo ne mora da znaci da i on treba bit hladan prema njojkakavdanakneiskustvu wrote:pa napisala si da ne znas je li ziva ili mrtva,kako sad mozes mu reci nazovi je ako ne znas je lo ziva?????
nece cojk da te sekira
-
moonca
#59 Re: Zena dijete ili majka
sadie- manje vise vecina ima istu ili goru situaciju kao i ti -ali ne pisu --ali ce te 'pohvalno' kritikovati- tako-budi oprezna sa 'privatnoscu.'/ 
- muha_sa
#60 Re: Zena dijete ili majka
ja bogme nemam tih problemamoonca wrote:sadie- manje vise vecina ima istu ili goru situaciju kao i ti -ali ne pisu --ali ce te kritikovati- tako-budi oprezna sa 'privatnoscu.'/
moja mama svaku vece moju hanumu uspava
uvali joj apaurin i sokic
- biggrin
#61 Re: Zena dijete ili majka
na informaciju da nema veceras snage da idemo kod njenih "od nove godine", dobila je nagrade u vidu sređenog suđa, kafe... 
- sadie_forever
#62 Re: Zena dijete ili majka
o da,to vrlo dobro znam,u pravu simoonca wrote:sadie- manje vise vecina ima istu ili goru situaciju kao i ti -ali ne pisu --ali ce te 'pohvalno' kritikovati- tako-budi oprezna sa 'privatnoscu.'/
s tim sto odavno nemam tih problema,jer nije mi muz kao kod nekih ovdje,koji bi se razveo da ona pomisli da prekine sav kontakt s majcicom,neka ti se penje na glavu ima da je trpis jer rodila me(to su rijec jednog muza odavde
- stakasa
#63 Re: Zena dijete ili majka
Joj sadie nije zar da i razvod na rjec dolazi?sadie_forever wrote:o da,to vrlo dobro znam,u pravu simoonca wrote:sadie- manje vise vecina ima istu ili goru situaciju kao i ti -ali ne pisu --ali ce te 'pohvalno' kritikovati- tako-budi oprezna sa 'privatnoscu.'/
s tim sto odavno nemam tih problema,jer nije mi muz kao kod nekih ovdje,koji bi se razveo da ona pomisli da prekine sav kontakt s majcicom,neka ti se penje na glavu ima da je trpis jer rodila me(to su rijec jednog muza odavde)
- sadie_forever
#64 Re: Zena dijete ili majka
stakasa wrote:Joj sadie nije zar da i razvod na rjec dolazi?sadie_forever wrote:o da,to vrlo dobro znam,u pravu simoonca wrote:sadie- manje vise vecina ima istu ili goru situaciju kao i ti -ali ne pisu --ali ce te 'pohvalno' kritikovati- tako-budi oprezna sa 'privatnoscu.'/
s tim sto odavno nemam tih problema,jer nije mi muz kao kod nekih ovdje,koji bi se razveo da ona pomisli da prekine sav kontakt s majcicom,neka ti se penje na glavu ima da je trpis jer rodila me(to su rijec jednog muza odavde)
nije kod mene bogu hvala,jer nije mi muz mamin sin edipovac,i to je zadnje sto pisem na temu o svojoj privatnosti,a ti bolje citaj
- muha_sa
#65 Re: Zena dijete ili majka
meni kad bi rekla iliti zahtjevala da prekinem kontakt sa mamom isti dan bi predo za razvodsadie_forever wrote:o da,to vrlo dobro znam,u pravu simoonca wrote:sadie- manje vise vecina ima istu ili goru situaciju kao i ti -ali ne pisu --ali ce te 'pohvalno' kritikovati- tako-budi oprezna sa 'privatnoscu.'/
ima da je trpi i TACKA--mama je uvijek u pravu
- sadie_forever
#66 Re: Zena dijete ili majka
Niko nije zahtjevao da prekida kontakt s majkom,a ovo drugo znaci da si primjer jednog edipovcamuha_sa wrote:meni kad bi rekla iliti zahtjevala da prekinem kontakt sa mamom isti dan bi predo za razvodsadie_forever wrote:o da,to vrlo dobro znam,u pravu simoonca wrote:sadie- manje vise vecina ima istu ili goru situaciju kao i ti -ali ne pisu --ali ce te 'pohvalno' kritikovati- tako-budi oprezna sa 'privatnoscu.'/
ima da je trpi i TACKA--mama je uvijek u pravu
- stakasa
#67 Re: Zena dijete ili majka
sadie_forever wrote:stakasa wrote:Joj sadie nije zar da i razvod na rjec dolazi?sadie_forever wrote: o da,to vrlo dobro znam,u pravu si
nije kod mene bogu hvala,jer nije mi muz mamin sin edipovac,i to je zadnje sto pisem na temu o svojoj privatnosti,a ti bolje citaj
Cuj zadnje sto pise o svojoj privatnosti... Ocrnila si jadnu zenu a da druga strana nije dobila sansu da se opere od ovako teskih kvalifikacija. Sta radi moderacija, ima li iko da reaguje!? Muha, mozes li ti ista ucinit
- muha_sa
#68 Re: Zena dijete ili majka
volim ja i punicu
- stakasa
#69 Re: Zena dijete ili majka
Sad si ih sve razoruzo, ovo je bilo iz keca u dvicu. Kad je svako ocekivao polarizaciju ti u punice s cvjecem na vrata a ona hurmasice pred tebe. Grande!muha_sa wrote:volim ja i punicu
- insomnia78
#70 Re: Zena dijete ili majka
Joj dileme
Dijete
Mater
Zena

Dijete
Mater
Zena

- animals
#71 Re: Zena dijete ili majka
Ajd da je dilema izmedju
Konja
Krave,
Ovce..
pa bi razmislio..
Konja
Krave,
Ovce..
pa bi razmislio..
- Sara03
#72 Re: Zena dijete ili majka
Nova godina, stara Sadeta. 
- sadie_forever
#73 Re: Zena dijete ili majka
E jbg desava se i ovo moj animalse,nedo Bog nikome da mora da bira.
- sadie_forever
#74 Re: Zena dijete ili majka
Sara03 wrote:Nova godina, stara Sadeta.
good old SADIE
- animals
#75 Re: Zena dijete ili majka
Mogla je postaviti temu i ovako..
sta bi dao da ti..
iskopaju oko..
ruku odsjeku
nogu odsjeku..
bizarna tema..