Zena dijete ili majka

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
biggrin

#51 Re: Zena dijete ili majka

Post by biggrin »

muha_sa wrote:spašavam prvo mamu :D
zašto :?
ženi u inad jer je organski ne podnosi--
nije njoj što umire, nego OVAKO da umre... :lol:
sadie_forever

#52 Re: Zena dijete ili majka

Post by sadie_forever »

kakavdanakneiskustvu wrote:pa napisala si da ne znas je li ziva ili mrtva,kako sad mozes mu reci nazovi je ako ne znas je lo ziva?????
pa to je izraz samo nije bukvalno,mislim cula bi od muza da je mrtva,zeljela sam reci kako ja i ona nemamo nikakve komunikacije vec godinama a ona i moj muz onako kad se on sjeti nazvati je sto je prerijetko za jednog sina,i ja mu to kazem,to sto ja i ona ne mozemo ne mora da znaci da i on treba bit hladan prema njoj
stakasa

#53 Re: Zena dijete ili majka

Post by stakasa »

sadie_forever wrote:
stakasa wrote: Meni se cini da ne mozes cesce sve i da hoces. Zato je sincina tamo svaki dan
da znas koliko si u krivu :D cak ja kao zla snaha kazem nazovi majku :thumbup:
:D
Ogadila mu je znaci. Sto rece jedan 'vamo, nisam ni znao da mi majka onako ne valja dok se nisam ozenio
kakavdanakneiskustvu

#54 Re: Zena dijete ili majka

Post by kakavdanakneiskustvu »

aha,pa tako i napiši
azurna_obala

#55 Re: Zena dijete ili majka

Post by azurna_obala »

Čitava tema je degutantna.
Mislim da ovoj što postavlja ovakve teme fali pažnje u pravom životu, pa to nadoknađuje na forumu.
stakasa

#56 Re: Zena dijete ili majka

Post by stakasa »

muha_sa wrote:
sadie_forever wrote:
ne idem ja sa svekrvom na sankanje,vrhunac je ici kod nje na nedeljni rucak :thumbup: :mrgreen: to nekad sad ni to ima vec 5 godina :D
svekrva ti je :thumbup:

moja hanuma nedeljom napravi dobar rucak :thumbup: al samo sina zovne da jede :-) kad je upitam zašto i nju ne zove ona veli--može snaha i prženica. imam bajatog hljeba, zvat cu je na prženice kad sina najedem
stakasa

#57 Re: Zena dijete ili majka

Post by stakasa »

azurna_obala wrote:Čitava tema je degutantna.
Mislim da ovoj što postavlja ovakve teme fali pažnje u pravom životu, pa to nadoknađuje na forumu.
Ovde ona dolazi po argumente jer je ocito ovo non stop na tapeti kuci :D
muha_sa

#58 Re: Zena dijete ili majka

Post by muha_sa »

sadie_forever wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:pa napisala si da ne znas je li ziva ili mrtva,kako sad mozes mu reci nazovi je ako ne znas je lo ziva?????
pa to je izraz samo nije bukvalno,mislim cula bi od muza da je mrtva,zeljela sam reci kako ja i ona nemamo nikakve komunikacije vec godinama a ona i moj muz onako kad se on sjeti nazvati je sto je prerijetko za jednog sina,i ja mu to kazem,to sto ja i ona ne mozemo ne mora da znaci da i on treba bit hladan prema njoj
zove on nju 3 puta dnevno samo ti ne znaš

nece cojk da te sekira
moonca

#59 Re: Zena dijete ili majka

Post by moonca »

sadie- manje vise vecina ima istu ili goru situaciju kao i ti -ali ne pisu --ali ce te 'pohvalno' kritikovati- tako-budi oprezna sa 'privatnoscu.'/ ;-)
muha_sa

#60 Re: Zena dijete ili majka

Post by muha_sa »

moonca wrote:sadie- manje vise vecina ima istu ili goru situaciju kao i ti -ali ne pisu --ali ce te kritikovati- tako-budi oprezna sa 'privatnoscu.'/ ;-)
ja bogme nemam tih problema :D

moja mama svaku vece moju hanumu uspava

uvali joj apaurin i sokic
biggrin

#61 Re: Zena dijete ili majka

Post by biggrin »

na informaciju da nema veceras snage da idemo kod njenih "od nove godine", dobila je nagrade u vidu sređenog suđa, kafe... 8-)
sadie_forever

#62 Re: Zena dijete ili majka

Post by sadie_forever »

moonca wrote:sadie- manje vise vecina ima istu ili goru situaciju kao i ti -ali ne pisu --ali ce te 'pohvalno' kritikovati- tako-budi oprezna sa 'privatnoscu.'/ ;-)
o da,to vrlo dobro znam,u pravu si

s tim sto odavno nemam tih problema,jer nije mi muz kao kod nekih ovdje,koji bi se razveo da ona pomisli da prekine sav kontakt s majcicom,neka ti se penje na glavu ima da je trpis jer rodila me(to su rijec jednog muza odavde :D )
stakasa

#63 Re: Zena dijete ili majka

Post by stakasa »

sadie_forever wrote:
moonca wrote:sadie- manje vise vecina ima istu ili goru situaciju kao i ti -ali ne pisu --ali ce te 'pohvalno' kritikovati- tako-budi oprezna sa 'privatnoscu.'/ ;-)

s tim sto odavno nemam tih problema,jer nije mi muz kao kod nekih ovdje,koji bi se razveo da ona pomisli da prekine sav kontakt s majcicom,neka ti se penje na glavu ima da je trpis jer rodila me(to su rijec jednog muza odavde :D )
Joj sadie nije zar da i razvod na rjec dolazi?
sadie_forever

#64 Re: Zena dijete ili majka

Post by sadie_forever »

stakasa wrote:
sadie_forever wrote:

nije kod mene bogu hvala,jer nije mi muz mamin sin edipovac,i to je zadnje sto pisem na temu o svojoj privatnosti,a ti bolje citaj
muha_sa

#65 Re: Zena dijete ili majka

Post by muha_sa »

sadie_forever wrote:

meni kad bi rekla iliti zahtjevala da prekinem kontakt sa mamom isti dan bi predo za razvod

ima da je trpi i TACKA--mama je uvijek u pravu
sadie_forever

#66 Re: Zena dijete ili majka

Post by sadie_forever »

muha_sa wrote:
sadie_forever wrote:

meni kad bi rekla iliti zahtjevala da prekinem kontakt sa mamom isti dan bi predo za razvod

ima da je trpi i TACKA--mama je uvijek u pravu
Niko nije zahtjevao da prekida kontakt s majkom,a ovo drugo znaci da si primjer jednog edipovca :D
stakasa

#67 Re: Zena dijete ili majka

Post by stakasa »

sadie_forever wrote:
stakasa wrote:
sadie_forever wrote: o da,to vrlo dobro znam,u pravu si

nije kod mene bogu hvala,jer nije mi muz mamin sin edipovac,i to je zadnje sto pisem na temu o svojoj privatnosti,a ti bolje citaj
Cuj zadnje sto pise o svojoj privatnosti... Ocrnila si jadnu zenu a da druga strana nije dobila sansu da se opere od ovako teskih kvalifikacija. Sta radi moderacija, ima li iko da reaguje!? Muha, mozes li ti ista ucinit
muha_sa

#68 Re: Zena dijete ili majka

Post by muha_sa »

volim ja i punicu
stakasa

#69 Re: Zena dijete ili majka

Post by stakasa »

muha_sa wrote:volim ja i punicu
Sad si ih sve razoruzo, ovo je bilo iz keca u dvicu. Kad je svako ocekivao polarizaciju ti u punice s cvjecem na vrata a ona hurmasice pred tebe. Grande!
insomnia78

#70 Re: Zena dijete ili majka

Post by insomnia78 »

Joj dileme
Dijete
Mater
Zena
Image
animals

#71 Re: Zena dijete ili majka

Post by animals »

Ajd da je dilema izmedju
Konja
Krave,
Ovce..
pa bi razmislio..
Sara03

#72 Re: Zena dijete ili majka

Post by Sara03 »

Nova godina, stara Sadeta. :koluta:
sadie_forever

#73 Re: Zena dijete ili majka

Post by sadie_forever »

E jbg desava se i ovo moj animalse,nedo Bog nikome da mora da bira.
sadie_forever

#74 Re: Zena dijete ili majka

Post by sadie_forever »

Sara03 wrote:Nova godina, stara Sadeta. :koluta:

good old SADIE :lol:
animals

#75 Re: Zena dijete ili majka

Post by animals »

Mogla je postaviti temu i ovako..
sta bi dao da ti..
iskopaju oko..
ruku odsjeku