Troll/Trollerka godine 2018

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mirsek

#51 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by mirsek »

Not My Idea wrote:
heal wrote:
Insomnia78 izrazi svoje misljenje, cesto u nekom podrugljivom tonu koji ljudima ne odgovara, ali ne trolla. Ovi sto njega kandiduju ocigledno ne znaju sta je zapravo troll.
:thumbup:

Cudo se nije javio na temu samo da napise Kme,kmeee :mrgreen:
Sta je drugo nego trolanje kad nesto kratko napise ili kontrira a skoro nikad ne obrazlozi, i uz to puca smajlije. Koliko je bilo korisnih, konkretnih postova od 50000 sto je napisao ? Njegova taktika daj kontra komentar ali ne objasnjavaj puno i onda pucaj smajlije kad ti neko trazi da obrazlozis. Jel se tako fino razjebaju i neke korisne diskusije na odredjenim temama ? Nije problem kad neko to radi na odredjenim temama ali na svakoj od desetina tema na koje se javlja ? Klasicni opis rada trola i zivotnog stila gdje trosis toliko vremena da bi pisao kontra postove i na neki nacin uzivao u toj apsolutno debilnoj raboti sa toliko godina u guzici.
nepass1

#52 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by nepass1 »

meni insomnia ima bas duhovite komentare, u par rijeci opise situaciju, kaze sustinu.
troll je vise neko ko na auto podforumu spomene kruzni tok pa se njih 20 upali da obhasni pravila kruznog toka, ispise se za sat 5 stranica, lik se zavali sa kantom kokica i pisa im se od smjeha.
The 51st State

#53 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by The 51st State »

mirsek wrote:
Not My Idea wrote:
heal wrote:
Insomnia78 izrazi svoje misljenje, cesto u nekom podrugljivom tonu koji ljudima ne odgovara, ali ne trolla. Ovi sto njega kandiduju ocigledno ne znaju sta je zapravo troll.
:thumbup:

Cudo se nije javio na temu samo da napise Kme,kmeee :mrgreen:
Sta je drugo nego trolanje kad nesto kratko napise ili kontrira a skoro nikad ne obrazlozi, i uz to puca smajlije. Koliko je bilo korisnih, konkretnih postova od 50000 sto je napisao ? Njegova taktika daj kontra komentar ali ne objasnjavaj puno i onda pucaj smajlije kad ti neko trazi da obrazlozis. Jel se tako fino razjebaju i neke korisne diskusije na odredjenim temama ? Nije problem kad neko to radi na odredjenim temama ali na svakoj od desetina tema na koje se javlja ? Klasicni opis rada trola i zivotnog stila gdje trosis toliko vremena da bi pisao kontra postove i na neki nacin uzivao u toj apsolutno debilnoj raboti sa toliko godina u guzici.
Covjek se vodi onom gluhom govoriti I budali objasnjavati je uzaludan poso I u pravu je.
ultima_palabra

#54 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by ultima_palabra »

Insomnia zvani "ja nisam musliman i sprdam se sa islamom, ali svi drugi koji to rade su cetnici".
skafiskafsnjak

#55 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by skafiskafsnjak »

ultima_palabra wrote:Insomnia zvani "ja nisam musliman i sprdam se sa islamom, ali svi drugi koji to rade su cetnici".
Najbitnije da je on u FR....lakse od tamo zaebavati.
seln

#56 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by seln »

ultima_palabra wrote:Insomnia zvani "ja nisam musliman i sprdam se sa islamom, ali svi drugi koji to rade su cetnici".
insomnia zvani "mrzim muslimane, ali ginem za Bosnjake".
mirsek

#57 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by mirsek »

Ja ne mogu da vjerujem da ljudi za osobu koja visi na forumu i koja napise 50000 postova za kratko vrijeme, da za nju tvrde da se vodi onom uzaludno gluhom govoriti i budali objasnjavati. Po tom rezonu on se ne bi ni registrovao na forum ili bi imao oko 1000 upisa maksimalno i bio bi vrlo mudar u njima, makar jednom i onda se ne bi vise javljao jer nam uzaludno pise. Sunce ti zarko koje rezonovanje.. :roll:
oaza85

#58 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by oaza85 »

Insomnia :thumbup: ne handri vas ni 2% i boli ga cuna a vi se satraste pisajuci o njemu
mirsek

#59 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by mirsek »

heal wrote:
mirsek wrote:
Kad vecinom citas forum i ne ucestvujes u pisanju toliko (kao ja) onda ti njegovi postovi djeluje dosta trezveno za razliku od raznih pateticara i mudrosera. I on vjerovatno procita 3 stranice teme i na sve to napise jah sa smajlijem, ali ubode sa poentom.
Ako je ti je njegovo pisanje trezveno onda definitvno ne citas sve teme na kojima pise.
A i drugacije je kad ucestvujes na forumu i izdvojis svoje vrijeme da nesto napises, objasnis, potrazis informacije da bi sto bolje obazlozio svoju tezu i onda se suocis sa osobom kojoj razlog dolaska na forum nije razmjena misljenja i korisnih informacija.
Ko god sa njim kuburi godinama na forumu zna da mu je 90% postova kontriranje i provociranje. To moze svako malo inteligentnije dijete da radi. E sad jel to svrha postojanja nekog foruma, mozda neko misli da jeste. Ja mislim da nije.
kakavdanakneiskustvu

#60 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by kakavdanakneiskustvu »

:lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
mirsek

#61 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by mirsek »

oaza85 wrote:Insomnia :thumbup: ne handri vas ni 2% i boli ga cuna a vi se satraste pisajuci o njemu
Pa to nas trola forum, ja sam to davno rekao. :D
Ne handri ni njega niko dok se ne pocne ubacivati sa svojim bezvznim komentarima i pocne provocirati. :roll:
Vidis mozda mu treba paznje, da mu kakvu hamsu nadjemo, mozda ima neka sa tako losim ukusom ? :zoka:
oaza85

#62 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by oaza85 »

mirsek wrote:
oaza85 wrote:Insomnia :thumbup: ne handri vas ni 2% i boli ga cuna a vi se satraste pisajuci o njemu
Ne handri ni njega niko dok se ne pocne ubacivati sa svojim bezvznim komentarima i pocne provocirati. :roll:
Vidis mozda mu treba paznje, da mu kakvu hamsu nadjemo, mozda ima neka sa tako losim ukusom ? :zoka:
Vidim, vidim kako ga ne handrite
mirsek

#63 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by mirsek »

oaza85 wrote:
mirsek wrote:
Vidim, vidim kako ga ne handrite
Jes vala. :)
Vidis da ga prozivam tek onako, jer mu zavidim :roll:
oaza85

#64 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by oaza85 »

mirsek wrote:]
Da citiram Insomniu "KME, KMEEE"
mirsek

#65 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by mirsek »

heal wrote:Uglavnom, frajer nije troll. Ko napise da jeste taj veze nema sta je troll.
Daj definiciju trola pa da vidimo. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#66 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by _BataZiv_0809 »

Jednostavno nismo svi iz istih razloga ovdje i to se vidi po pisanju i pristupu. A moze se iscitati mnogo toga izmedju redova i vidjeti kakav je ko u stvarnom zivotu.

U zadnje vrijeme je kvalitet dosta grohnuo i dominiraju neke nidje veze teme. Vjerovatno je sto nema svjeze krvi, a svi mi koji smo godinama tu smo se istrosili. Dovoljno mi je da vidim naslov teme i vec znam ko ce se javiti i sta ce pisati...

Generalno forumu kao mediju se ne pise dobro, mislim da nove generacije nisu toliko zainteresovane, a to se vidi po nedostatku novih lica.
mirsek

#67 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by mirsek »

oaza85 wrote:
mirsek wrote:]
Da citiram Insomniu "KME, KMEEE"
Moras imati konstantu, ovako, bljutava kopija. :roll:
Sara03

#68 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by Sara03 »

skafiskafsnjak wrote:Najbitnije da je on u FR...lakse od tamo zaebavati.
Lakše se i liječiti, doduše.
mirsek

#69 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by mirsek »

_BataZiv_0809 wrote:Jednostavno nismo svi iz istih razloga ovdje i to se vidi po pisanju i pristupu. A moze se iscitati mnogo toga izmedju redova i vidjeti kakav je ko u stvarnom zivotu.

U zadnje vrijeme je kvalitet dosta grohnuo i dominiraju neke nidje veze teme. Vjerovatno je sto nema svjeze krvi, a svi mi koji smo godinama tu smo se istrosili. Dovoljno mi je da vidim naslov teme i vec znam ko ce se javiti i sta ce pisati...

Generalno forumu kao mediju se ne pise dobro, mislim da nove generacije nisu toliko zainteresovane, a to se vidi po nedostatku novih lica.
Ja priznajem, mene odmah privuce tema oko odlaska, tu mozes uloziti 100 KM da cu pratiti a vjerovatno i napisati nesto. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#70 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by _BataZiv_0809 »

mirsek wrote: Ja priznajem, mene odmah privuce tema oko odlaska, tu mozes uloziti 100 KM da cu pratiti a vjerovatno i napisati nesto. :D
Ima cijela nauka oko toga zasto nas nesto privlaci :D Whatever floats your boat sto bi rekli angloamerikanci :D

Ali generalno natpolovicna vecina ovdje pise da bi replicirali, nedo bog sta novo usvojiti i ono sto je u zadnje vrijeme popularno-prozivke...nema ovih na temi, nema onih na temi, vidi sto su se ovi usutili itd... :-)
seln

#71 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by seln »

Kakva zvijezda, takvi i fans.
oaza85

#72 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by oaza85 »

seln wrote:
Kakva zvijezda, takvi i fans.
Image
hAZNADAR

#73 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by hAZNADAR »

_BataZiv_0809 wrote:Jednostavno nismo svi iz istih razloga ovdje i to se vidi po pisanju i pristupu. A moze se iscitati mnogo toga izmedju redova i vidjeti kakav je ko u stvarnom zivotu.

A mozda je nesto trece u pitanju,... sto se bas ne iznosi ovdje javno. Klix ipak ima svoju reputaciju :wink:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#74 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by _BataZiv_0809 »

hAZNADAR wrote:
A mozda je nesto trece u pitanju,... sto se bas ne iznosi ovdje javno. Klix ipak ima svoju reputaciju :wink:
Budi malo precizniji... :-?
hAZNADAR

#75 Re: Troll/Trollerka godine 2018

Post by hAZNADAR »

_BataZiv_0809 wrote:
hAZNADAR wrote:
Budi malo precizniji... :-?
To hos da me ponovo navuces da kazem nesto za moderaciju i opet dobijem plesku. :D

Ti si ovdje in, dio raje,.. i uzivaj umjesto da kukas. Forumi generalno ne stagniraju, naprotiv.
Post Reply