Sta je drugo nego trolanje kad nesto kratko napise ili kontrira a skoro nikad ne obrazlozi, i uz to puca smajlije. Koliko je bilo korisnih, konkretnih postova od 50000 sto je napisao ? Njegova taktika daj kontra komentar ali ne objasnjavaj puno i onda pucaj smajlije kad ti neko trazi da obrazlozis. Jel se tako fino razjebaju i neke korisne diskusije na odredjenim temama ? Nije problem kad neko to radi na odredjenim temama ali na svakoj od desetina tema na koje se javlja ? Klasicni opis rada trola i zivotnog stila gdje trosis toliko vremena da bi pisao kontra postove i na neki nacin uzivao u toj apsolutno debilnoj raboti sa toliko godina u guzici.Not My Idea wrote:heal wrote:
Insomnia78 izrazi svoje misljenje, cesto u nekom podrugljivom tonu koji ljudima ne odgovara, ali ne trolla. Ovi sto njega kandiduju ocigledno ne znaju sta je zapravo troll.![]()
Cudo se nije javio na temu samo da napise Kme,kmeee
Troll/Trollerka godine 2018
- mirsek
#51 Re: Troll/Trollerka godine 2018
- nepass1
#52 Re: Troll/Trollerka godine 2018
meni insomnia ima bas duhovite komentare, u par rijeci opise situaciju, kaze sustinu.
troll je vise neko ko na auto podforumu spomene kruzni tok pa se njih 20 upali da obhasni pravila kruznog toka, ispise se za sat 5 stranica, lik se zavali sa kantom kokica i pisa im se od smjeha.
troll je vise neko ko na auto podforumu spomene kruzni tok pa se njih 20 upali da obhasni pravila kruznog toka, ispise se za sat 5 stranica, lik se zavali sa kantom kokica i pisa im se od smjeha.
-
The 51st State
#53 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Covjek se vodi onom gluhom govoriti I budali objasnjavati je uzaludan poso I u pravu je.mirsek wrote:Sta je drugo nego trolanje kad nesto kratko napise ili kontrira a skoro nikad ne obrazlozi, i uz to puca smajlije. Koliko je bilo korisnih, konkretnih postova od 50000 sto je napisao ? Njegova taktika daj kontra komentar ali ne objasnjavaj puno i onda pucaj smajlije kad ti neko trazi da obrazlozis. Jel se tako fino razjebaju i neke korisne diskusije na odredjenim temama ? Nije problem kad neko to radi na odredjenim temama ali na svakoj od desetina tema na koje se javlja ? Klasicni opis rada trola i zivotnog stila gdje trosis toliko vremena da bi pisao kontra postove i na neki nacin uzivao u toj apsolutno debilnoj raboti sa toliko godina u guzici.Not My Idea wrote:heal wrote:
Insomnia78 izrazi svoje misljenje, cesto u nekom podrugljivom tonu koji ljudima ne odgovara, ali ne trolla. Ovi sto njega kandiduju ocigledno ne znaju sta je zapravo troll.![]()
Cudo se nije javio na temu samo da napise Kme,kmeee
- ultima_palabra
#54 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Insomnia zvani "ja nisam musliman i sprdam se sa islamom, ali svi drugi koji to rade su cetnici".
- skafiskafsnjak
#55 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Najbitnije da je on u FR....lakse od tamo zaebavati.ultima_palabra wrote:Insomnia zvani "ja nisam musliman i sprdam se sa islamom, ali svi drugi koji to rade su cetnici".
- seln
#56 Re: Troll/Trollerka godine 2018
insomnia zvani "mrzim muslimane, ali ginem za Bosnjake".ultima_palabra wrote:Insomnia zvani "ja nisam musliman i sprdam se sa islamom, ali svi drugi koji to rade su cetnici".
- mirsek
#57 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Ja ne mogu da vjerujem da ljudi za osobu koja visi na forumu i koja napise 50000 postova za kratko vrijeme, da za nju tvrde da se vodi onom uzaludno gluhom govoriti i budali objasnjavati. Po tom rezonu on se ne bi ni registrovao na forum ili bi imao oko 1000 upisa maksimalno i bio bi vrlo mudar u njima, makar jednom i onda se ne bi vise javljao jer nam uzaludno pise. Sunce ti zarko koje rezonovanje..ultima_palabra wrote:Insomnia zvani "ja nisam musliman i sprdam se sa islamom, ali svi drugi koji to rade su cetnici".
- oaza85
#58 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Insomnia
ne handri vas ni 2% i boli ga cuna a vi se satraste pisajuci o njemu
- mirsek
#59 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Ako je ti je njegovo pisanje trezveno onda definitvno ne citas sve teme na kojima pise.heal wrote:Kad vecinom citas forum i ne ucestvujes u pisanju toliko (kao ja) onda ti njegovi postovi djeluje dosta trezveno za razliku od raznih pateticara i mudrosera. I on vjerovatno procita 3 stranice teme i na sve to napise jah sa smajlijem, ali ubode sa poentom.mirsek wrote:
Sta je drugo nego trolanje kad nesto kratko napise ili kontrira a skoro nikad ne obrazlozi, i uz to puca smajlije. Koliko je bilo korisnih, konkretnih postova od 50000 sto je napisao ? Njegova taktika daj kontra komentar ali ne objasnjavaj puno i onda pucaj smajlije kad ti neko trazi da obrazlozis. Jel se tako fino razjebaju i neke korisne diskusije na odredjenim temama ? Nije problem kad neko to radi na odredjenim temama ali na svakoj od desetina tema na koje se javlja ? Klasicni opis rada trola i zivotnog stila gdje trosis toliko vremena da bi pisao kontra postove i na neki nacin uzivao u toj apsolutno debilnoj raboti sa toliko godina u guzici.
A i drugacije je kad ucestvujes na forumu i izdvojis svoje vrijeme da nesto napises, objasnis, potrazis informacije da bi sto bolje obazlozio svoju tezu i onda se suocis sa osobom kojoj razlog dolaska na forum nije razmjena misljenja i korisnih informacija.
Ko god sa njim kuburi godinama na forumu zna da mu je 90% postova kontriranje i provociranje. To moze svako malo inteligentnije dijete da radi. E sad jel to svrha postojanja nekog foruma, mozda neko misli da jeste. Ja mislim da nije.
-
kakavdanakneiskustvu
#60 Re: Troll/Trollerka godine 2018
ultima_palabra wrote:Insomnia zvani "ja nisam musliman i sprdam se sa islamom, ali svi drugi koji to rade su cetnici".
- mirsek
#61 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Pa to nas trola forum, ja sam to davno rekao.oaza85 wrote:Insomniane handri vas ni 2% i boli ga cuna a vi se satraste pisajuci o njemu
Ne handri ni njega niko dok se ne pocne ubacivati sa svojim bezvznim komentarima i pocne provocirati.
Vidis mozda mu treba paznje, da mu kakvu hamsu nadjemo, mozda ima neka sa tako losim ukusom ?
- oaza85
#62 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Vidim, vidim kako ga ne handritemirsek wrote:Pa to nas trola forum, ja sam to davno rekao.oaza85 wrote:Insomniane handri vas ni 2% i boli ga cuna a vi se satraste pisajuci o njemu
![]()
Ne handri ni njega niko dok se ne pocne ubacivati sa svojim bezvznim komentarima i pocne provocirati.![]()
Vidis mozda mu treba paznje, da mu kakvu hamsu nadjemo, mozda ima neka sa tako losim ukusom ?
- mirsek
#63 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Jes vala.oaza85 wrote:Vidim, vidim kako ga ne handritemirsek wrote:Pa to nas trola forum, ja sam to davno rekao.oaza85 wrote:Insomniane handri vas ni 2% i boli ga cuna a vi se satraste pisajuci o njemu
![]()
Ne handri ni njega niko dok se ne pocne ubacivati sa svojim bezvznim komentarima i pocne provocirati.![]()
Vidis da ga prozivam tek onako, jer mu zavidim
- oaza85
#64 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Da citiram Insomniu "KME, KMEEE"mirsek wrote:]
Jes vala.
- mirsek
#65 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Daj definiciju trola pa da vidimo.heal wrote:Uglavnom, frajer nije troll. Ko napise da jeste taj veze nema sta je troll.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#66 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Jednostavno nismo svi iz istih razloga ovdje i to se vidi po pisanju i pristupu. A moze se iscitati mnogo toga izmedju redova i vidjeti kakav je ko u stvarnom zivotu.
U zadnje vrijeme je kvalitet dosta grohnuo i dominiraju neke nidje veze teme. Vjerovatno je sto nema svjeze krvi, a svi mi koji smo godinama tu smo se istrosili. Dovoljno mi je da vidim naslov teme i vec znam ko ce se javiti i sta ce pisati...
Generalno forumu kao mediju se ne pise dobro, mislim da nove generacije nisu toliko zainteresovane, a to se vidi po nedostatku novih lica.
U zadnje vrijeme je kvalitet dosta grohnuo i dominiraju neke nidje veze teme. Vjerovatno je sto nema svjeze krvi, a svi mi koji smo godinama tu smo se istrosili. Dovoljno mi je da vidim naslov teme i vec znam ko ce se javiti i sta ce pisati...
Generalno forumu kao mediju se ne pise dobro, mislim da nove generacije nisu toliko zainteresovane, a to se vidi po nedostatku novih lica.
- mirsek
#67 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Moras imati konstantu, ovako, bljutava kopija.oaza85 wrote:Da citiram Insomniu "KME, KMEEE"mirsek wrote:]
Jes vala.
- Sara03
#68 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Lakše se i liječiti, doduše.skafiskafsnjak wrote:Najbitnije da je on u FR...lakse od tamo zaebavati.
- mirsek
#69 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Ja priznajem, mene odmah privuce tema oko odlaska, tu mozes uloziti 100 KM da cu pratiti a vjerovatno i napisati nesto._BataZiv_0809 wrote:Jednostavno nismo svi iz istih razloga ovdje i to se vidi po pisanju i pristupu. A moze se iscitati mnogo toga izmedju redova i vidjeti kakav je ko u stvarnom zivotu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#70 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Ima cijela nauka oko toga zasto nas nesto privlacimirsek wrote: Ja priznajem, mene odmah privuce tema oko odlaska, tu mozes uloziti 100 KM da cu pratiti a vjerovatno i napisati nesto.
Ali generalno natpolovicna vecina ovdje pise da bi replicirali, nedo bog sta novo usvojiti i ono sto je u zadnje vrijeme popularno-prozivke...nema ovih na temi, nema onih na temi, vidi sto su se ovi usutili itd...
- seln
#71 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Kakva zvijezda, takvi i fans.oaza85 wrote:Insomniane handri vas ni 2% i boli ga cuna a vi se satraste pisajuci o njemu
- oaza85
#72 Re: Troll/Trollerka godine 2018
seln wrote:Kakva zvijezda, takvi i fans.oaza85 wrote:Insomniane handri vas ni 2% i boli ga cuna a vi se satraste pisajuci o njemu
-
hAZNADAR
#73 Re: Troll/Trollerka godine 2018
A mozda je nesto trece u pitanju,... sto se bas ne iznosi ovdje javno. Klix ipak ima svoju reputaciju_BataZiv_0809 wrote:Jednostavno nismo svi iz istih razloga ovdje i to se vidi po pisanju i pristupu. A moze se iscitati mnogo toga izmedju redova i vidjeti kakav je ko u stvarnom zivotu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#74 Re: Troll/Trollerka godine 2018
Budi malo precizniji...hAZNADAR wrote:
A mozda je nesto trece u pitanju,... sto se bas ne iznosi ovdje javno. Klix ipak ima svoju reputaciju
-
hAZNADAR
#75 Re: Troll/Trollerka godine 2018
To hos da me ponovo navuces da kazem nesto za moderaciju i opet dobijem plesku._BataZiv_0809 wrote:Budi malo precizniji...hAZNADAR wrote:
A mozda je nesto trece u pitanju,... sto se bas ne iznosi ovdje javno. Klix ipak ima svoju reputaciju
Ti si ovdje in, dio raje,.. i uzivaj umjesto da kukas. Forumi generalno ne stagniraju, naprotiv.