Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post Reply
Maraschino

#51 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Maraschino »

mishic wrote:Pa sve je OK, sada Šefik i Željko mogu komotno s druge strane državne zastave staviti i onu najljepšu s ljiljanima...
ja sam mislio da ti je kapacitet malo veci pa ces reci da ce potpredsjednik eres salkic istaknuti zastavu ispred palate predsjednika u b. luci.
insomnia78

#52 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by insomnia78 »

славянин wrote:
insomnia78 wrote: Jes’ taman toliko kolko su “ratne zastave” razlog nenavijanja za reprezentaciju
Znaci politika je mi,oni je super i BiH ce prezivjeti to jel ??
Pa sta predlazes? Ljudi jednostavno nece. Ne mozes im nista. Jos je ovo dobro. Sano jedno jutro kad policija osvane na granicama entiteta. Ravno je cudu da ovako nesposobni Bosnjaci uopste imaju drzavu.
salik79

#53 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by salik79 »

horkesh wrote:A niko nije primijetio kad su Zvizdić i Novalić išli u onu zgradu RS-a u Istočnom Sarajevu prije par mjeseci, a nigdje zastave Bosne i Hercegovine? Na stolu zastavica RS-a samo, izašli na press, iza njih samo zastava RS-a. Naši vrli branioci države se, naravno, nisu pobunili.

Image

Image

Važno je da će nas SDA braniti od Mileta :lol:
A ikona nista, 'a!? :oops:
славянин

#54 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by славянин »

insomnia78 wrote: Pa sta predlazes? Ljudi jednostavno nece. Ne mozes im nista. Jos je ovo dobro. Sano jedno jutro kad policija osvane na granicama entiteta. Ravno je cudu da ovako nesposobni Bosnjaci uopste imaju drzavu.
Mozes , vodis politiku drzave a ne dzume petkom.Jacas ekonomiju i razvijas federaciju sto ti daje alat da vrsis pritisak kako diplomatski tako i ekonomski.Ali mislim da je i cilj Bosnjacke politike svako u svoje i razlaz...
PM72

#55 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by PM72 »

Vidi se da ne živiš ovdje.Policija je odavno na granicama entiteta.Na Vracama i Lapišnici obavezno stoje patrolna kola.I jednih i drugih.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#56 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by japin_mutapi »

haman pa rat, znaci dobro je
PM72

#57 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by PM72 »

Ma kakav rat,nema ni s čim ni s kim...srećom.
славянин

#58 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by славянин »

PM72 wrote:Ma kakav rat,nema ni s čim ni s kim...srećom.
"Bruda aj napuni redenik, joj bruda nisam ti ja stim radio ja sam ono drugi onaj, ako ima sisa napunim odma bracala"
bingov buraz

#59 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by bingov buraz »

славянин wrote:Evo ostvari Mile svoje .... Mislim da ovako jednostavna stvar ima mnogo dublje posljedice, sve mu je proslo i prolazi - gdje je kraj ne zna se.Uzrocnik ovoga po mom misljenju jeste najvise politika iz federacije tj. nacionalisticka politika koja je uspjela do kraja podijeliti narode i dati vjetra pod krila Karadjicevim tvrdnjama.Ovakav atak na drzavu i podnizavanje iste nije zapamceno od rata.
Image
Jeste, i Batko ne bi bi onakav da ga nisu zajebavali prije rata
L u c i f e r

#60 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by L u c i f e r »

PM72 wrote:Ako je Milorad Dodik sposoban da razjebe državu- nek je razjebe jer kao takva i ne treba postojati.
:thumbup:
hAZNADAR

#61 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by hAZNADAR »

Dok se u Sarajevu i dalje samo vodi rat izmedju crvenih i zelenih - i ne treba da cudi mahanje genocidnom zastavom. Svakako cemo za to okriviti ili bakira ili mrske komunjare. A zastava je tek pocetak pišanja. Bolje i ne zasluzujemo.
Maraschino

#62 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Maraschino »

Stize zestok odgovor

Image
bingov buraz

#63 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by bingov buraz »

IzudinES wrote:dobro hajde necu se vise raspravljati, uzivajte u koletivnoj histeriji i trazite problem u svemu, tako cemo sacuvati BIH na najbolji moguci nacin i privoliti Srbe i Hrvate da je istu postuju i vole :bih:
Ti ih privoljuj koliko hoćeš meni ne pada na pamet.
bingov buraz

#64 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by bingov buraz »

horkesh wrote:A niko nije primijetio kad su Zvizdić i Novalić išli u onu zgradu RS-a u Istočnom Sarajevu prije par mjeseci, a nigdje zastave Bosne i Hercegovine? Na stolu zastavica RS-a samo, izašli na press, iza njih samo zastava RS-a. Naši vrli branioci države se, naravno, nisu pobunili.

Image

Image

Sveti Savo to sve nagleda,fuj pičke beskarakterne.
insomnia78

#66 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by insomnia78 »

славянин wrote:
PM72 wrote:Ma kakav rat,nema ni s čim ni s kim...srećom.
"Bruda aj napuni redenik, joj bruda nisam ti ja stim radio ja sam ono drugi onaj, ako ima sisa napunim odma bracala"
Vi ko djeca. Kakav rat
Image
House

#67 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by House »

Uklonjena zastava RS-a ispred kabineta Milorada Dodika u Predsjedništvu BiH
Image
славянин

#68 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by славянин »

House wrote:
Image
Problem je sto je istu postavio pored zastave BiH na medjunarodnom sastanku.....
salik79

#69 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by salik79 »

bingov buraz wrote:

Image

Image

Sveti Savo to sve nagleda,fuj pičke beskarakterne.
Zamisli kako bi FGR reagovala da je levha na zidu neke institucije u Federaciji!? :oops:

Doduse, dzamija je na slici ispod koje se Dodo slikao s ambasadorom. :mrgreen: Eto razloga da se loptica prebaci u "bosnjacku avliju" :thumbup: :mrgreen:
fosna2014

#70 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by fosna2014 »

Ovo je udar na Drzavu. Zastava je simbol Drzave i ne postoji jos jedna pored nje. Dodik je upravo stavio u istu ravninu Drzavu i entitet.

Za ovo se po pravilu moraju koristiti bonske ovlasti.
славянин

#71 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by славянин »

salik79 wrote: Zamisli kako bi FGR reagovala da je levha na zidu neke institucije u Federaciji!? :oops:

Doduse, dzamija je na slici ispod koje se Dodo slikao s ambasadorom. :mrgreen: Eto razloga da se loptica prebaci u "bosnjacku avliju" :thumbup: :mrgreen:
Reagovala bi kako reaguje i na ove ikonostase po institucijama.Medjutim ako je oni rade te gluposti - znaci treba se i u FBiH ... odma da se razidjemo pa stavljaj levhe gdje stignes a Homeinijevu bistu pored Alijine da se isklese na spicastoj stijeni
Last edited by славянин on 23/11/2018 19:33, edited 1 time in total.
славянин

#72 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by славянин »

fosna2014 wrote:Ovo je udar na Drzavu. Zastava je simbol Drzave i ne postoji jos jedna pored nje. Dodik je upravo stavio u istu ravninu Drzavu i entitet.

Za ovo se po pravilu moraju koristiti bonske ovlasti.
Upravo..... simbolicno entitet se stavlja u ravan sa drzavom.. daj 20 godina pa ce lagano pasos ako oces u Lukavicu.
House

#73 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by House »

славянин wrote:
House wrote:
Image
Problem je sto je istu postavio pored zastave BiH na medjunarodnom sastanku.....
sve znam... seljačina nesvjesno krši ustav države
salik79

#74 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by salik79 »

славянин wrote:
salik79 wrote: Zamisli kako bi FGR reagovala da je levha na zidu neke institucije u Federaciji!? :oops:

Reagovala bi kako reaguje i na ove ikonostase po institucijama.Medjutim ako je oni rade te gluposti - znaci treba se i u FBiH ... odma da se razidjemo pa stavljaj levhe gdje stignes a Homeinijevu bistu pored Alijine da se isklese na spicastoj stijeni
Gdje reaguje na ikonostase?! Hajde, molim te, sano jedan link, jednu temu, bilo sta gdje ste reagovali na to!?
l33t

#75 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by l33t »

Jel inCko reagovao ?
Post Reply