Dejt i chat room za introverte
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pirmin
#51 Re: Dejt i chat room za introverte
Ne kontam sta je hrabrost u anonimnom postavljanju oglasa? 
- medvjed23
#52 Re: Dejt i chat room za introverte
pa i nemamo mi ovdje mnogo od anonimnosti.. infomacija o identitetu prosječnog forumaša je udaljena dva il tri pp-a..
a da je na današnjem vaktu iskrenost znak hrabrosti, jeste.. ljudi često, prečesto svoje ciljeve ostvaruju kroz laži ili prešućene istine.. ko se u te igrice ne uklopi, pod rizikom je da mu moralisti nalijepe bruku etiketa.. evo ovdje cura ipade očajna.. a da je glumila da je ne interesuje forumska ljubav i piskarala moleći boga da joj neko pošalje pp, sve bi bilo ok..
a da je na današnjem vaktu iskrenost znak hrabrosti, jeste.. ljudi često, prečesto svoje ciljeve ostvaruju kroz laži ili prešućene istine.. ko se u te igrice ne uklopi, pod rizikom je da mu moralisti nalijepe bruku etiketa.. evo ovdje cura ipade očajna.. a da je glumila da je ne interesuje forumska ljubav i piskarala moleći boga da joj neko pošalje pp, sve bi bilo ok..
- Xavier1
#53 Re: Dejt i chat room za introverte
Ako neko dodje do toga da na anonimnom forumu trazi partnera, onda je jasno da se radi o ocaju.medvjed23 wrote:kakav očaj.. nije ovo forum osuđenih ratnih zločinaca niti slično mjesto gdje je sramota potražiti partnera.. ima ovdje različitih ljudi, i dobrih i manje dobrih.. legitimno je ovdje tražiti ljubav.. biti u tome jasan i iskren je plusmada razumijem da nekim ljudima više leže hinjavost i igrice..
- MarlboroGold
#54 Re: Dejt i chat room za introverte
Suzila si sebi izbor na 1%.BadSanta wrote: Neću ni da mi se javljaju oni kojima je mama cijeli život govorila da su lijepi.
- medvjed23
#55 Re: Dejt i chat room za introverte
bogme ovdje partnere nađoše mnogi uspješni i sretni ljudiXavier1 wrote:Ako neko dodje do toga da na anonimnom forumu trazi partnera, onda je jasno da se radi o ocaju.medvjed23 wrote:kakav očaj.. nije ovo forum osuđenih ratnih zločinaca niti slično mjesto gdje je sramota potražiti partnera.. ima ovdje različitih ljudi, i dobrih i manje dobrih.. legitimno je ovdje tražiti ljubav.. biti u tome jasan i iskren je plusmada razumijem da nekim ljudima više leže hinjavost i igrice..
-
moonca
#56 Re: Dejt i chat room za introverte
- Xavier1
#57 Re: Dejt i chat room za introverte
Ozbiljno? Ne znam za to.medvjed23 wrote:bogme ovdje partnere nađoše mnogi uspješni i sretni ljudiXavier1 wrote:Ako neko dodje do toga da na anonimnom forumu trazi partnera, onda je jasno da se radi o ocaju.medvjed23 wrote:kakav očaj.. nije ovo forum osuđenih ratnih zločinaca niti slično mjesto gdje je sramota potražiti partnera.. ima ovdje različitih ljudi, i dobrih i manje dobrih.. legitimno je ovdje tražiti ljubav.. biti u tome jasan i iskren je plusmada razumijem da nekim ljudima više leže hinjavost i igrice..
A drugacije je kad se to desi spontano. Ne vjerujem da su ti dosli sa ciljem da nadju nekoga.
- ho oponopono
#58 Re: Dejt i chat room za introverte
...svi ko fol jebeno hladni, emotivni invalidi...(respekt za bičare što ih dovedoše u takve situacije)...demonizovani prazni pljuvači koji odma bacaju etiketu jaoo gle očaja, jada jadna da si šta valjala ne bi bila solo...a ovamo isti vape da kliknu sa kompatibilnom personom...
...ekrani nas dijele, ali to si ipak ti iza njega...
...djeva je sebe prihvatila kao introverta, nije drugačija od drugih, niti je u nekom pobogu izgnanstvu, zna šta je i ko joj prija...svoj kofer sa prtljagom pak brižljivo čuva i eto gle čuda otvorila je isti za tamo nekoga...
...jebo majku jesu mi ljudi omrzli...pih...nema gore stoke...
...ekrani nas dijele, ali to si ipak ti iza njega...
...jebo majku jesu mi ljudi omrzli...pih...nema gore stoke...
-
KIseljak12
#59 Re: Dejt i chat room za introverte
Cinjenica da neko uopste pise na forumu odise ocajom. Ja nemam prijatelja u stvarnom zivotu, gdje su tvoji? Zasto se ne druzis s njima?Xavier1 wrote:Ako neko dodje do toga da na anonimnom forumu trazi partnera, onda je jasno da se radi o ocaju.medvjed23 wrote:kakav očaj.. nije ovo forum osuđenih ratnih zločinaca niti slično mjesto gdje je sramota potražiti partnera.. ima ovdje različitih ljudi, i dobrih i manje dobrih.. legitimno je ovdje tražiti ljubav.. biti u tome jasan i iskren je plusmada razumijem da nekim ljudima više leže hinjavost i igrice..
- MarlboroGold
#60 Re: Dejt i chat room za introverte
Pa samo sa time je suzila na 1%... dodaš ostale kriterije i imaš 0,01%moonca wrote:-1% je dovoljno--
-
moonca
#61 Re: Dejt i chat room za introverte
Sta zanci spontano?Xavier1 wrote: Ozbiljno? Ne znam za to.
A drugacije je kad se to desi spontano. Ne vjerujem da su ti dosli sa ciljem da nadju nekoga.
- MarlboroGold
#62 Re: Dejt i chat room za introverte
Xavier trolla... ignorišite ga.
-
moonca
#63 Re: Dejt i chat room za introverte
Vrlo dobro -- treba joj samo 1, od tih 0,01 %- zasto taj ne bi bio ovdje.MarlboroGold wrote:Pa samo sa time je suzila na 1%... dodaš ostale kriterije i imaš 0,01%moonca wrote:-1% je dovoljno--
- triconja
#64 Re: Dejt i chat room za introverte
+1Velkoski wrote:džaba sve bez slike
I bmi bi odgovaro
- MarlboroGold
#65 Re: Dejt i chat room za introverte
Može biti. Samo da ne bude neki psihopata ili sociopata jer mu mati nije govorila da je lijep... izuzeće su oni koji mater nisu ni upoznali.moonca wrote:Vrlo dobro -- treba joj samo 1, od tih 0,01 %- zasto taj ne bi bio ovdje.MarlboroGold wrote:Pa samo sa time je suzila na 1%... dodaš ostale kriterije i imaš 0,01%moonca wrote:-1% je dovoljno--
Last edited by MarlboroGold on 14/11/2018 19:06, edited 1 time in total.
-
Strpljiva
#66 Re: Dejt i chat room za introverte
Medo, ja tebe vidjela ovdje. Je l' grijesim?medvjed23 wrote:sjajan, iskren i meni blizak nastup.. i ja volim imati zdravu dozu samoće i ne volim blebetanje po svaku cijenu; tišina je ok..
sretno, vjerujem da će ti se neko ko odgovara kriteriju javiti
-
moonca
#67 Re: Dejt i chat room za introverte
HM, zasto nam to sugerises. Ti vidis nesto sto mi ne???MarlboroGold wrote:Xavier trolla... ignorišite ga.
-
Strpljiva
#68 Re: Dejt i chat room za introverte
Vecina laze i pretvara se - anonimno.pirmin wrote:Ne kontam sta je hrabrost u anonimnom postavljanju oglasa?
-
Fudo387
#69 Re: Dejt i chat room za introverte
Preporucujem joj forumasa i gospodina kmirsu.
Ispunjava uslove.
Ispunjava uslove.
- medvjed23
#70 Re: Dejt i chat room za introverte
ja znam, jer sam donekle upućen u forumske mahalske priče.. palo je, zahvaljujući ovom forumu, i par brakova..Xavier1 wrote:
Ozbiljno? Ne znam za to.
spontanost može biti dio priče, ali da bi priča bila uspješna, potrebno je odrediti cilj i krenuti prema njemu.. drugim riječima, ko je ovdje našao partnera, našao ga je zato što ga je tražio, a ne zato što mu je ovaj spontano pao u krilo..
- ho oponopono
#71 Re: Dejt i chat room za introverte
MarlboroGold wrote:Xavier trolla... ignorišite ga.
...nebitan je lik skroz ...ali nije jedini sa takvom mišlju...to je očajna notorna činjenica nažalost...što znači da smo svi sjebani pa onda sve ostalo...
- medvjed23
#72 Re: Dejt i chat room za introverte
moram priznati da postoje dodirne tačke.. no, nije pravo vrijeme, a i nisam lijep..Strpljiva wrote:Medo, ja tebe vidjela ovdje. Je l' grijesim?medvjed23 wrote:sjajan, iskren i meni blizak nastup.. i ja volim imati zdravu dozu samoće i ne volim blebetanje po svaku cijenu; tišina je ok..
- Xavier1
#73 Re: Dejt i chat room za introverte
Znaci da se kroz pisanje nadjes sa nekim ovdje. Svidi ti se kako razmislja. Imate slicne poglede na stvari. Pa krene dopisivanje malo kroz pp. Pa padne upoznavanje neko.moonca wrote:Sta zanci spontano?Xavier1 wrote: Ozbiljno? Ne znam za to.
Ne da otvoris temu gdje ti se treba neko javiti.
- Xavier1
#74 Re: Dejt i chat room za introverte
Vrlo vjerovatno je forum ranijih godina bio kvalitetniji.medvjed23 wrote:ja znam, jer sam donekle upućen u forumske mahalske priče.. palo je, zahvaljujući ovom forumu, i par brakova..Xavier1 wrote:
Ozbiljno? Ne znam za to.
spontanost može biti dio priče, ali da bi priča bila uspješna, potrebno je odrediti cilj i krenuti prema njemu.. drugim riječima, ko je ovdje našao partnera, našao ga je zato što ga je tražio, a ne zato što mu je ovaj spontano pao u krilo..
Last edited by Xavier1 on 14/11/2018 19:10, edited 3 times in total.
-
zipoo
#75 Re: Dejt i chat room za introverte
Ko kaze? Ti ko i ja, sve kontam ruzan, ruzan poslije mi nisu dali reci. Sad jbg pomirio se, lutka sammedvjed23 wrote:moram priznati da postoje dodirne tačke.. no, nije pravo vrijeme, a i nisam lijep..Strpljiva wrote:Medo, ja tebe vidjela ovdje. Je l' grijesim?medvjed23 wrote:sjajan, iskren i meni blizak nastup.. i ja volim imati zdravu dozu samoće i ne volim blebetanje po svaku cijenu; tišina je ok..
Last edited by zipoo on 14/11/2018 19:12, edited 1 time in total.