Da.AhmetShabo wrote:moze li se sa vozackom dozvolom glasati?
Lična, vozačka i pasoš.
Samo da su važeći.
Da.AhmetShabo wrote:moze li se sa vozackom dozvolom glasati?
Ispred SDA, iza SDP.Naslovnica wrote:Upravo se vratio sa glasovanja.
Jarane, pa okupa li se iko grob te j*bo, zna li iko za dezodorans, pa šta je sa ovim narodom?!
Ispred mene smrad uhljupa, iza mene smrad alkoholnih isparenja.
Fuj.
Moze, pasos, vozacka ili licna.AhmetShabo wrote:moze li se sa vozackom dozvolom glasati?
ExNihilo wrote:Ispred SDA, iza SDP.Naslovnica wrote:Upravo se vratio sa glasovanja.
Jarane, pa okupa li se iko grob te j*bo, zna li iko za dezodorans, pa šta je sa ovim narodom?!
Fuj.
Dobar, dobar...ExNihilo wrote:Ispred SDA, iza SDP.Naslovnica wrote:Upravo se vratio sa glasovanja.
Fuj.
treba uvesti test opšteg znanja i inteligencije.. kratka i lahka 3-4 pitanja, ko to ne uradi kako treba nema pravo glasatiExNihilo wrote:Treba ukinuti pravo glasa preko 70 godina.
nije test inteligencije 3-4 pitanjap206 wrote:treba uvesti test opšteg znanja i inteligencije.. kratka i lahka 3-4 pitanja, ko to ne uradi kako treba nema pravo glasatiExNihilo wrote:Treba ukinuti pravo glasa preko 70 godina.
U 12 je ona press konferencija. Prosjek je nekih 15ak%, sve preko je dobro.moon_walker_90 wrote:Ima li neke informacije kakva je izlaznost do sada?
Nisam jos isao da glasam ali paniram popodne da odem.
l33t wrote:nije test inteligencije 3-4 pitanjap206 wrote:treba uvesti test opšteg znanja i inteligencije.. kratka i lahka 3-4 pitanja, ko to ne uradi kako treba nema pravo glasatiExNihilo wrote: Treba ukinuti pravo glasa preko 70 godina.al slazem se
skoro milion ljudi u BiH po popisu ima samo osnovnu školu i manje od toga..l33t wrote:nije test inteligencije 3-4 pitanjap206 wrote:treba uvesti test opšteg znanja i inteligencije.. kratka i lahka 3-4 pitanja, ko to ne uradi kako treba nema pravo glasatiExNihilo wrote:Treba ukinuti pravo glasa preko 70 godina.al slazem se
p206 wrote: skoro milion ljudi u BiH po popisu ima samo osnovnu školu i manje od toga... tu su i maloljetnici ubrojani, al opet.. tako da bi otpao solidan broj ljudi koji kupe informacije samo iz jednog izvora.. i nemaju pravu sliku
Fahro postaje clan predsjednista. Kriminalac se udruzio sa kriminalcem, prevara zagarantovanaproblemnatravunu wrote:Uglavnom trenutno vladajuce naci stranke, vrlo moguće da su i prije a i sada muljali, tako da im apriori elektronsko nikako ne paše
http://www.novi-vjetar.com/sipa-u-sapni ... esten-cik/
_someone wrote: Iako znam na kojem biralistu glasam odem onako bezveze tamo na stranicu CIKa, pise da me ne mogu pronaci, nisam registrovan![]()
Ma ja ispao levat, upisivao 3 puta maticni broj pogresno, kontao da ga znam napametmali jomu wrote:_someone wrote: Iako znam na kojem biralistu glasam odem onako bezveze tamo na stranicu CIKa, pise da me ne mogu pronaci, nisam registrovan![]()
zajeb, trebao si prije reagirat......... bilo je upozorenja prije 100 dana
puz_u_salati wrote: Samo zelene da izbacimo pa kako god i ko god. Fadila kad vidim, nemam 7 dana napretka. Uputstvo za glasanje jednostavno. Izaći i zaokružiti bilo šta i bilo koga osim SDA.
Doviđenja i prijatno.
_someone wrote:Ma ja ispao levat, upisivao 3 puta maticni broj pogresno, kontao da ga znam napametmali jomu wrote:_someone wrote: Iako znam na kojem biralistu glasam odem onako bezveze tamo na stranicu CIKa, pise da me ne mogu pronaci, nisam registrovan![]()
zajeb, trebao si prije reagirat......... bilo je upozorenja prije 100 danaZa jedan broj masio.Uglavnom registrovan sam, a vec sam bio popizdio, mislio sam ih zvati i jebati im mater muljatorsku
Briga me. Šutimo 25 godina. Nema više šutnje ni sekunde.mali jomu wrote:puz_u_salati wrote: Samo zelene da izbacimo pa kako god i ko god. Fadila kad vidim, nemam 7 dana napretka. Uputstvo za glasanje jednostavno. Izaći i zaokružiti bilo šta i bilo koga osim SDA.
Doviđenja i prijatno.
Sutnja je do 19h, dovidjenja i prijatno