HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Humljanin

#51 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by Humljanin »

insomnia78 wrote:
Humljanin wrote:
Znaci uslov za "jedinstvenu drzavu svih naroda" je da nastavis guzu ratnom zlocincu? Pljunes na svoje mrtve? FUJ!

A tako znaci... Nema ova dreka znaci nikakve veze sa izgradnjom bogomolje nego sa ratom ...

Pa tako reci odmah. Tebi smeta kada se nađe 1 normalan na 10 000. Najbolje da samo o ratu pričamo.. tko he vidio normalno živit . Ha ya 8)
Pa daj poceraj tu normalnost jednom odozdo od tebe. Nego jok skupe se svi hajmo unormaliti bosnju. Jedne osude za genocid druge za UZP i jedni i drugi ponosni a Bosnjo spomene rat odmah mu se prisije fasizam[/quote]

Pa evo primjerice, za početak, ja nemam ništa protiv da ljudi jedni drugima pruže ruku u prigodi. Također nemam ništa protiv da jedni drugima pomažemo u ostvarivanju normalnijeg života. Pomoć u izgradnji bogomolje ne vidim kao ništa loše.

Ti vidiš to kao loše.
Slučaj zatvoren :wink:
Humljanin

#52 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by Humljanin »

CPT wrote:
Normaln? Ko? Irinej? Milorad? Ili klika oko njih? :roll:
Ne, normalan je jedino ovdje Hamdija. A nenormalna je vaša dreka na njega. Šta me briga za Irineja. Hamdija je , iako musliman i Bošnjak, ispao čovjek.
The 51st State

#53 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by The 51st State »

Jes, unatoc ktomu, dje ce bosnjak biti covjek, kako prilog izofira mozak...
insomnia78

#54 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by insomnia78 »

Humljanin wrote:
CPT wrote:
Normaln? Ko? Irinej? Milorad? Ili klika oko njih? :roll:
Ne, normalan je jedino ovdje Hamdija. A nenormalna je vaša dreka na njega. Šta me briga za Irineja. Hamdija je , iako musliman i Bošnjak, ispao čovjek.
Nemoguce. To mora da je neka greska
Humljanin

#55 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by Humljanin »

The 51st State wrote:Jes, unatoc ktomu, dje ce bosnjak biti covjek, kako prilog izofira mozak...

Dobro, glupo sam se izrazio jer sam u brzini ostao nedorečen. U pravu si , pa neću naknadno ispravljat da ne bi bilo supacki.
Mislio sam napisati da je u cijeloj prici Hamdija za mene velik čovjek jer je iako je kao Bosnjak musliman nastradao u ratu od Srba i od SPC, on skupio dovoljno ljudskosti da se izdigne iznad toga i pokaze jednu hvale vrijednu gestu.
To sam mislio napisati. Ruzno je ispalo, u pravu si.
insomnia78

#56 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by insomnia78 »

Pa jest. Desava se svima da slucajno izostave cetiri recenice
The 51st State

#57 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by The 51st State »

Humljanin wrote:
The 51st State wrote:Jes, unatoc ktomu, dje ce bosnjak biti covjek, kako prilog izofira mozak...

Dobro, glupo sam se izrazio jer sam u brzini ostao nedorečen. U pravu si , pa neću naknadno ispravljat da ne bi bilo supacki.
Mislio sam napisati da je u cijeloj prici Hamdija za mene velik čovjek jer je iako je kao Bosnjak musliman nastradao u ratu od Srba i od SPC, on skupio dovoljno ljudskosti da se izdigne iznad toga i pokaze jednu hvale vrijednu gestu.
Sve ok, sa takvim bi se i dalo dogovarati ali dok hafisova struja jass, nema hljeba
Jos jedan primjer velicine hamdijinog ceremonijalno nespretnog ali pohvalnog cina :)
bosan

#58 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by bosan »

Da je bogdom Hamdija dobio jednu samarcinu od SPC -e vise bi imo koristi :-)
Humljanin

#59 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by Humljanin »

insomnia78 wrote:Pa jest. Desava se svima da slucajno izostave cetiri recenice
Tebi možda ne. Ti možda napišeš u brzini viška rečenica...
CPT

#60 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by CPT »

Humljanin wrote: dovoljno ljudskosti da se izdigne iznad toga i pokaze jednu hvale vrijednu gestu.
Tako sto je potvrdio (svo ono najgore) sto je Irinej rekao o njegovom narodu? :run:
Humljanin

#61 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by Humljanin »

CPT wrote:
Humljanin wrote: dovoljno ljudskosti da se izdigne iznad toga i pokaze jednu hvale vrijednu gestu.
Tako sto je potvrdio (svo ono najgore) sto je Irinej rekao o njegovom narodu? :run:
Ne kontam. Šta je potvrdio?
Nije ovdje na dobitku Irenej, koliko god se busao u prsa. Nego Hamdija.
CPT

#62 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by CPT »

Humljanin wrote:
CPT wrote:
imas klip malo vise, od 00:14 dalje
animals

#63 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by animals »

Cuj, nekom tamo bezveznom popu ljubiti ruku..
moze samo blentav covjek..
Fudo387

#64 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by Fudo387 »

Humljanin wrote:Šta me briga za Irineja. Hamdija je , iako musliman i Bošnjak, ispao čovjek.

Tako je.
Pa gdje to ima da Bosnjak, i k tome jos musliman, moze biti covjek?
Al' eto, desilo se cudo.
Bravo majstore, Borjana je ponosna na tebe.
Humljanin

#65 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by Humljanin »

Fudo387 wrote:
Humljanin wrote:Šta me briga za Irineja. Hamdija je , iako musliman i Bošnjak, ispao čovjek.

Tako je.
Al' eto, desilo se cudo.
Pročitaj malo ispod i kenjaj kvake, ispravio sam se, u brzini sam i poslu pisao pa nisam pazio na šta će izgledati komentar. Namjerno ga nisam htio prepravljati da me takvi ko ti handre :meza1:
Fudo387

#66 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by Fudo387 »

Humljanin wrote:
Fudo387 wrote:

Tako je.
Al' eto, desilo se cudo.
Pročitaj malo ispod i kenjaj kvake, ispravio sam se, u brzini sam i poslu pisao pa nisam pazio na šta će izgledati komentar. Namjerno ga nisam htio prepravljati da me takvi ko ti handre :meza1:
Ma ja, vadi se vadi.
Humljanin

#67 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by Humljanin »

Fudo387 wrote: Ma ja, vadi se vadi.
Hebise. Da sam se htio tebi i sličnima vadit, fino bi nadopunio prvi komentar.
Haj razligu sad sa tim forama
Fudo387

#68 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by Fudo387 »

Humljanin wrote:
Nista razligu, tek sam poceo.
I sta kazes, nama iz genetskog otpada, izdajnicima vjere, glupim bosnjama, muslimanima, jedini nacin da se bar mrvu
uvrstimo u ljudsku vrstu je da Irineju obalimo podlakticu?
insomnia78

#69 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by insomnia78 »

Pa sta si mislio? Ljubis lepo rukicu, pricestis se rakijicom, priznas da si gresio onomad kad si prodo veru za veceru i patrijarh ce ti oprostiti sto te tukao. Bog je velik, oprostice i on
Humljanin

#70 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by Humljanin »

Fudo387 wrote:
Humljanin wrote:
Nista razligu, tek sam poceo.
I sta kazes, nama iz genetskog otpada, izdajnicima vjere, glupim bosnjama, muslimanima, jedini nacin da se bar mrvu
uvrstimo u ljudsku vrstu je da Irineju obalimo podlakticu?
S obzirom da si uporan u svojoj pokvarenosti i ne prihvacas iskrenu ljudsku ispriku i priznanje greske ides u filter. Zajebaji nekog drugog. Hasta la vista bejbe :thumbup:
Kejn

#71 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by Kejn »

Šta kaže pokazao je da je čovijek iako je Bošnjak i musliman :lol:
Ovo je antologijska na ovom forumu....
LBVIEW

#72 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by LBVIEW »

Humljanin wrote:
CPT wrote:
Pa, da, npr. nismo narod, vec bivsi Srbi, kako ovaj pop cesto brblja. Istom se muslimani "nekontrolisano razmnozavaju", "imaju cudan miris" i tako to. Pa, onda malo drugovanja s Seseljom, malo zagovaranja serpskih zemalja po susjednim drzavama, slavljenja nastanka RS i nazivanja iste "bogougodnim delom" uprkos cinjenici kako je ista nastala genocidom.
A sto se Irineja i SPC tice, ako su se vec htjeli oduziti, mogli su donirati sredstva za obnovu neke of brojnih dzamija koje su srusili njihovi vjernici, kad vec nisu htjeli stati u zastitu istih u ratu.
Humljanin

#73 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by Humljanin »

LBVIEW wrote:
Pa, da, npr. nismo narod, vec bivsi Srbi, kako ovaj pop cesto brblja. Istom se muslimani "nekontrolisano razmnozavaju", "imaju cudan miris" i tako to. Pa, onda malo drugovanja s Seseljom, malo zagovaranja serpskih zemalja po susjednim drzavama, slavljenja nastanka RS i nazivanja iste "bogougodnim delom" uprkos cinjenici kako je ista nastala genocidom.
A sto se Irineja i SPC tice, ako su se vec htjeli oduziti, mogli su donirati sredstva za obnovu neke of brojnih dzamija koje su srusili njihovi vjernici, kad vec nisu htjeli stati u zastitu istih u ratu.
E hebiga sad. Nemožeš to prišit na dušu Hamdiji. Čovjek je ljudski i prodesionalno postupio. To što su drugi u priči neljudi, to je drugi par opanaka.
CPT

#74 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by CPT »

Humljanin wrote:
LBVIEW wrote:
E hebiga sad. Nemožeš to prišit na dušu Hamdiji. Čovjek je ljudski i prodesionalno postupio. To što su drugi u priči neljudi, to je drugi par opanaka.
ja ba... on sam ruke ljubi... :roll: :-?
LBVIEW

#75 Re: HAMDIJA- ideja Fikreta Abdića zivi u Krajini

Post by LBVIEW »

Humljanin wrote:
LBVIEW wrote:
Tom necovjeku, koji vrijedja/ ne priznaje njegov narod ruka se ne ljubi, nagradu je mogao primiti i bez toga.
Post Reply