Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Decko dobar si ti posao napravio, auto izgleda svjezije i ljepse. Nemoj samo da pretjeras ili da te ponesu ovi neki trendovi, najsredjeniji auto je cist i ispravan.
JavierBosnia wrote:
E provjerit cu, ne znam jedino ima dosta vrsta ovih boja i nijansi sive i crne, bar petica sto sam ja vidjao
Hvala drug
Nemoj sivu jer je osjetljiva
Trazit cu nesto kao sto mi je donji dio, a to je crno skoro
basicm wrote:Decko dobar si ti posao napravio, auto izgleda svjezije i ljepse. Nemoj samo da pretjeras ili da te ponesu ovi neki trendovi, najsredjeniji auto je cist i ispravan.
Throttle wrote:Pa kod mene idu cjevaste i zakrenem ih prema tablici. Takodjer, stavio sam neke sa 3 diode i ne smeta uopste, pogotovo jer nisu oni paneli sa 15-20 dioda. Isto je i s pozicijama naprijed i interijerom. Jedine koje su bas jake su u vratima
Na Focusu 2 osvjetljenje tablice lose rjeseno, tj prljavstina i vida se uvlace unutar kucista. Prvo kuciste koridira i slabije svijetli, onda iszubi kontakt, po potrebi izvadim ocistim, ali to tako moze par god nakon toga toliko koridira da mi nema spasa. Na otpadima su svi jednako losi kao i moji, na ebayu 30 KM/kom nekog zamjenskog ili 8 KM/kom LED namjenski za Focusa koji je zaliven da voda ne ulazi u njega i jbga vise iz nuzde nego volje ugradm LED.
joj niđe veze, oda o led osvjetljenju zadnje tablice
realno bolje osvjetljavaju nego obične,
nekom su ljepše led nekom obične, ja sam stavio te led nazad, evo ima 5 godina već i nisu još otišle niti trepere, okrenuo prema tablici sve uredno svijetli
a to za zasljepljivanje je istina, ja ih imam i sve mi raja blica nazad koliko ih to u oči bode, ali briga me ja sam ćuner, jbg imam i felme 17ke malo šire i sa manjim et-om a imaju čak i falc
promjenio i fabrički radion pa puštam šabanu tu i ostalu raju s ju tubeta
i stavio sam na zadnja bočna stakla lumar, ali samo ono najslabije od 35% pa nisam baš mnogo kul
eto to bi bile neke moje dosada modifikacije, kontam još h7 led staviti neke bolje i skuplje, sada za zime mi trebaju gumene patosnice, znak ford zadnji mi se izgrebao oštetio pa ga trebam zamjeniti
Zato sto se Golf V u ispravnom i ocuvanom stanju ne moze kupiti za 9.500 KM. Realna cijena za ocuvane primjerke ide od 10.500 pa do 12.000 KM, zavisno od opreme, godista, motora i kilometraze.
meni je interesantno da jos nije uradio veliki servis, a poceo usminkavati auto ledicama, kao i cinjenica da je ugradio skuplji hudini u odnosu na zeder koji kosta 350km, a manje vise ista zastita, gume se ne mogu smatrati nekim troskom svakako su 15/16/17 za ovog golfa standardne dimenzije koje su najjeftinije u svojoj velicini
Last edited by nivla on 07/09/2018 11:16, edited 1 time in total.