Hladan Topalbećirevićev...Hame_ wrote:Topal Topalbećirevićev...
Nova BH (Novi Pink bh)
Moderator: anex
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#51 Re: Novi Pink bh
-
Mustang1
#52 Re: Novi Pink bh
Kako su kod nas kupili pink tako su isti vlasnici kupili i Novu TV. Tako da ne bi cudilo da ga odmah angazuju.irac300 wrote:Eto Drago Ćosić je dostupan, haman će dobiti nogu sa HRT-a zbog dilanja ulaznica.
- trambusek88
#53 Re: Novi Pink bh
Ono što je meni para uši kod Pink Media BH je vremenska prognoza poput one na RTRS-u
"U Republici Srpskoj i Federaciji Bosne i Hercegovine"
- problemnatravunu
#54 Re: Novi Pink bh
trambusek88 wrote:Ono što je meni para uši kod Pink Media BH je vremenska prognoza poput one na RTRS-u
e to
-
Cule10
#55 Re: Novi Pink bh
Hoće li biti HD za današnju utakmicu?? 
-
mahalik
#56 Re: Novi Pink bh
To je normalno jer se sadržaj pravi u BGtrambusek88 wrote:Ono što je meni para uši kod Pink Media BH je vremenska prognoza poput one na RTRS-u
- escobar__
#57 Re: Novi Pink bh
Mi imamo jednu, Srbi drugu realnost - njihova je generalna težnja ka novoj državi srpskog naroda (RS) i oni u svakoj prilici rade na tome, pa čak i nekim banalnim stvarima poput ove.
Isto kao što recimo skoro nikad na PTPC nećeš čut puni naziv Bosna i Hercegovina već isključivo BiH (Be-i-Ha) dok Srpska, srpsko, Srpstvo, Republika Srpska, Srbi, Srbija i sl. čuješ u prosjeku svakih 20 sekundi.
Isto kao što recimo skoro nikad na PTPC nećeš čut puni naziv Bosna i Hercegovina već isključivo BiH (Be-i-Ha) dok Srpska, srpsko, Srpstvo, Republika Srpska, Srbi, Srbija i sl. čuješ u prosjeku svakih 20 sekundi.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#58 Re: Novi Pink bh
Nece jer Pink se ne emitira (bar jos uvijek) u HD tehnici i ovaj prenos je van svake pameti!Cule10 wrote:Hoće li biti HD za današnju utakmicu??
- afannedim
#59 Re: Novi Pink bh
Loša slika, loši mi . Jebo ih pink, baho svršava na svaki njihov centaršut
- Kaligrafija
#60 Re: Novi Pink bh
Kako li prezivjeh tolike godine bez HDa, kuku majko sta cemo sad...! Ma hajte, molim vas...!
Meni je slika PInk na mom tv-u, bolja nego BHT HD, kad su bili prenosi utakmica na BHT, imao sam neke linije na tv, a tv je solidan, ultra hd 4k, 65...!?!
Jebes sliku daj otkaz ovom pehu, pesimisti Bahi otkaz, dovedi nekog sa ulice, samo da njega ne slusam...jel on, mi sve zivo izgubimo...!
Meni je slika PInk na mom tv-u, bolja nego BHT HD, kad su bili prenosi utakmica na BHT, imao sam neke linije na tv, a tv je solidan, ultra hd 4k, 65...!?!
Jebes sliku daj otkaz ovom pehu, pesimisti Bahi otkaz, dovedi nekog sa ulice, samo da njega ne slusam...jel on, mi sve zivo izgubimo...!
-
DonieBrasco
#61 Re: Novi Pink bh
I meni je super slika na Pinku, bolja nego na BHT.
- afannedim
#62 Re: Novi Pink bh
Jest al u kurcu bolja
-
dezurni_ucenik
#63 Re: Novi Pink bh
afannedim wrote:Jest al u kurcu bolja
Ja kvalitete slike, ja konto Naser Oric im gostuje u studiju.
- Kaligrafija
#64 Re: Novi Pink bh
Meni jeste bolja, na mojem televizoru...Moguce i da je do kablovskog operatera, ko zna...meni na BHT HD, su uvijek bile neke linije preko ekrana, cak sam gledao da mi nije sta do tv-a...
A duse moje drage, to se ba rodilo u HDu...Ja sam generacija crno-bijelog (ne sjecam se ni naziva, neki Metatron, Elektronik i slicni palci) i Ei-Nisa u boji, sa 8 kanala, koji se prebacuje na (touch screen
)...!! Meni je sve super...mene sekira Baho, unosi mi nemir u dusu, srce, razum, ubija me u pojam...ja sam poslije njegovog prenosa(komentara) utakmice, ko ranjena zvijer, razmisljam o tramvajskim sinama ili vozu, ili trolejbus, vjesanje, rezanje vena, njegov pesimizam, prosto zraci, pa mi i dolaze, ove gore pobrojane misli...!!!
A duse moje drage, to se ba rodilo u HDu...Ja sam generacija crno-bijelog (ne sjecam se ni naziva, neki Metatron, Elektronik i slicni palci) i Ei-Nisa u boji, sa 8 kanala, koji se prebacuje na (touch screen
- semirsar
#65 Re: Novi Pink bh
bolja slika bila na t-machu nego na supertv, znas i sam da oboje imamafannedim wrote:Jest al u kurcu bolja
- escobar__
#66 Re: Novi Pink bh
Ja se u principu slažem s tobom oko slike, nekad imam osjećaj da mnogi i ne gledaju samu utakmicu već skeniraju piksele, pregledaju kvalitet slike i sl.Kaligrafija wrote:Meni jeste bolja, na mojem televizoru...Moguce i da je do kablovskog operatera, ko zna...meni na BHT HD, su uvijek bile neke linije preko ekrana, cak sam gledao da mi nije sta do tv-a...
A duse moje drage, to se ba rodilo u HDu...Ja sam generacija crno-bijelog (ne sjecam se ni naziva, neki Metatron, Elektronik i slicni palci) i Ei-Nisa u boji, sa 8 kanala, koji se prebacuje na (touch screen![]()
)...!! Meni je sve super...mene sekira Baho, unosi mi nemir u dusu, srce, razum, ubija me u pojam...ja sam poslije njegovog prenosa(komentara) utakmice, ko ranjena zvijer, razmisljam o tramvajskim sinama ili vozu, ili trolejbus, vjesanje, rezanje vena, njegov pesimizam, prosto zraci, pa mi i dolaze, ove gore pobrojane misli...!!!
S druge strane 2018. je godina i ipak je sramotno nemati HD signal - možda za ove sitne lokalne televizije i nije ali generalno ovi koji tripuju veličinu i neku bitnost, a nemaju HD signal su smiješni.
- trambusek88
#67 Re: Novi Pink bh
Valjda je bilo reakcija pa je danas prognoza kako treba. U Bosni će biti tako, u Hercegovini tako.mahalik wrote:To je normalno jer se sadržaj pravi u BGtrambusek88 wrote:Ono što je meni para uši kod Pink Media BH je vremenska prognoza poput one na RTRS-u
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#68 Re: Novi Pink bh
Ma kakav HD i u crno bijelom bih gledala samo da Bahu ne moram slusati svaku utakmicu naredne 4 godine. Prosto zavolim Velida Spahu poslije Bahe...
- Better Man
#69 Re: Novi Pink bh
Vi kojima je slika na Pinku bolja od HD na BHT-u, pod hitno posjetite oftamologa. Ne spominjite Velida Spahu. Nema goreg komntatora na čitavom bijelom svijetu.
- karanana
#70 Re: Novi Pink bh
ja sam zbunjen i ne znam ko je ko vise. mene iskreno cudi da je ovaj novi vlasnik starog pinka dozvolio da se novi pink zove isto kao i stari. ustvari dodo je samo "media". ili je to novi vlasnik dodo na stare pink kanale? ne znam ne gledam ali eto jesam danas radi utakmice pa vise ne znam ni koji gledam.
- navedeni
#71 Re: Novi Pink bh
karanana wrote:ja sam zbunjen i ne znam ko je ko vise. mene iskreno cudi da je ovaj novi vlasnik starog pinka dozvolio da se novi pink zove isto kao i stari. ustvari dodo je samo "media". ili je to novi vlasnik dodo na stare pink kanale? ne znam ne gledam ali eto jesam danas radi utakmice pa vise ne znam ni koji gledam.
Pametniji su oni od tebe i od mene zajedno zato ne brini se ti za vlasnike teške par milijardi dolara
- mayab
#72 Re: Novi Pink bh
navedeni wrote:karanana wrote:ja sam zbunjen i ne znam ko je ko vise. mene iskreno cudi da je ovaj novi vlasnik starog pinka dozvolio da se novi pink zove isto kao i stari. ustvari dodo je samo "media". ili je to novi vlasnik dodo na stare pink kanale? ne znam ne gledam ali eto jesam danas radi utakmice pa vise ne znam ni koji gledam.
Pametniji su oni od tebe i od mene zajedno zato ne brini se ti za vlasnike teške par milijardi dolara
Vala baš!
Uglavnom, kod nas u kući taj kanal od svog postanka i početka prikazivanja u BiH ukupno nije imao toliku minutažu , koliku je postigao danas , jer se gledala utakmica
- MTV
#73 Re: Novi Pink bh
Pink BH - United Media/United Grupa - zemaljska pokrivenost BiH, utakmice reprezentacije BiH, Grandove emisijekaranana wrote:ja sam zbunjen i ne znam ko je ko vise. mene iskreno cudi da je ovaj novi vlasnik starog pinka dozvolio da se novi pink zove isto kao i stari. ustvari dodo je samo "media". ili je to novi vlasnik dodo na stare pink kanale? ne znam ne gledam ali eto jesam danas radi utakmice pa vise ne znam ni koji gledam.
Pink M - United Media/United Grupa - zemaljska pokrivenost Crne Gore, utakmice reprezentacije CG, Grandove emisije
Pink Media BH - Zeljko Mitrovic - dio pink paketa u kablovskim i IPTV sistemima, Zadruga i pojedine turske serije koje su presle sa Pink BH kao Zavjet i Moja Domovina
Pink Media M - Zeljko Mitrovic - dio pink paketa u kablovskim i IPTV sistemima, Zadruga po cijeli dan.
Promijenit ce ime Pink BH kad budu imali dozvole od RAKa. Ne ide to preko noci.
- afannedim
#74 Re: Novi Pink bh
Pink BH I Pink M - šolak
- MTV
#75 Re: Novi Pink bh
Pink BH postaje Nova BH
https://www.klix.ba/biznis/pink-bh-mije ... /180909070
https://www.klix.ba/biznis/pink-bh-mije ... /180909070