Nova BH (Novi Pink bh)

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#51 Re: Novi Pink bh

Post by Hame_ »

Hame_ wrote:Topal Topalbećirevićev... :mrgreen:
Hladan Topalbećirevićev... :mrgreen:
Mustang1

#52 Re: Novi Pink bh

Post by Mustang1 »

irac300 wrote:Eto Drago Ćosić je dostupan, haman će dobiti nogu sa HRT-a zbog dilanja ulaznica. :lol:
Kako su kod nas kupili pink tako su isti vlasnici kupili i Novu TV. Tako da ne bi cudilo da ga odmah angazuju.
trambusek88

#53 Re: Novi Pink bh

Post by trambusek88 »

Ono što je meni para uši kod Pink Media BH je vremenska prognoza poput one na RTRS-u

"U Republici Srpskoj i Federaciji Bosne i Hercegovine"
problemnatravunu

#54 Re: Novi Pink bh

Post by problemnatravunu »

trambusek88 wrote:Ono što je meni para uši kod Pink Media BH je vremenska prognoza poput one na RTRS-u

:thumbup:
e to
Cule10

#55 Re: Novi Pink bh

Post by Cule10 »

Hoće li biti HD za današnju utakmicu?? :-)
mahalik

#56 Re: Novi Pink bh

Post by mahalik »

trambusek88 wrote:Ono što je meni para uši kod Pink Media BH je vremenska prognoza poput one na RTRS-u

To je normalno jer se sadržaj pravi u BG
escobar__

#57 Re: Novi Pink bh

Post by escobar__ »

Mi imamo jednu, Srbi drugu realnost - njihova je generalna težnja ka novoj državi srpskog naroda (RS) i oni u svakoj prilici rade na tome, pa čak i nekim banalnim stvarima poput ove.

Isto kao što recimo skoro nikad na PTPC nećeš čut puni naziv Bosna i Hercegovina već isključivo BiH (Be-i-Ha) dok Srpska, srpsko, Srpstvo, Republika Srpska, Srbi, Srbija i sl. čuješ u prosjeku svakih 20 sekundi.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#58 Re: Novi Pink bh

Post by hrasno38 »

Cule10 wrote:Hoće li biti HD za današnju utakmicu?? :-)
Nece jer Pink se ne emitira (bar jos uvijek) u HD tehnici i ovaj prenos je van svake pameti!
afannedim

#59 Re: Novi Pink bh

Post by afannedim »

Loša slika, loši mi . Jebo ih pink, baho svršava na svaki njihov centaršut
Kaligrafija

#60 Re: Novi Pink bh

Post by Kaligrafija »

Kako li prezivjeh tolike godine bez HDa, kuku majko sta cemo sad...! Ma hajte, molim vas...! :lol:
Meni je slika PInk na mom tv-u, bolja nego BHT HD, kad su bili prenosi utakmica na BHT, imao sam neke linije na tv, a tv je solidan, ultra hd 4k, 65...!?! :cry:

Jebes sliku daj otkaz ovom pehu, pesimisti Bahi otkaz, dovedi nekog sa ulice, samo da njega ne slusam...jel on, mi sve zivo izgubimo...!
DonieBrasco

#61 Re: Novi Pink bh

Post by DonieBrasco »

I meni je super slika na Pinku, bolja nego na BHT.
afannedim

#62 Re: Novi Pink bh

Post by afannedim »

Jest al u kurcu bolja
dezurni_ucenik

#63 Re: Novi Pink bh

Post by dezurni_ucenik »

afannedim wrote:Jest al u kurcu bolja

Ja kvalitete slike, ja konto Naser Oric im gostuje u studiju.
Kaligrafija

#64 Re: Novi Pink bh

Post by Kaligrafija »

Meni jeste bolja, na mojem televizoru...Moguce i da je do kablovskog operatera, ko zna...meni na BHT HD, su uvijek bile neke linije preko ekrana, cak sam gledao da mi nije sta do tv-a...

A duse moje drage, to se ba rodilo u HDu...Ja sam generacija crno-bijelog (ne sjecam se ni naziva, neki Metatron, Elektronik i slicni palci) i Ei-Nisa u boji, sa 8 kanala, koji se prebacuje na (touch screen :D :lol: )...!! Meni je sve super...mene sekira Baho, unosi mi nemir u dusu, srce, razum, ubija me u pojam...ja sam poslije njegovog prenosa(komentara) utakmice, ko ranjena zvijer, razmisljam o tramvajskim sinama ili vozu, ili trolejbus, vjesanje, rezanje vena, njegov pesimizam, prosto zraci, pa mi i dolaze, ove gore pobrojane misli...!!!
semirsar

#65 Re: Novi Pink bh

Post by semirsar »

afannedim wrote:Jest al u kurcu bolja
bolja slika bila na t-machu nego na supertv, znas i sam da oboje imam :?
escobar__

#66 Re: Novi Pink bh

Post by escobar__ »

Kaligrafija wrote:Meni jeste bolja, na mojem televizoru...Moguce i da je do kablovskog operatera, ko zna...meni na BHT HD, su uvijek bile neke linije preko ekrana, cak sam gledao da mi nije sta do tv-a...

A duse moje drage, to se ba rodilo u HDu...Ja sam generacija crno-bijelog (ne sjecam se ni naziva, neki Metatron, Elektronik i slicni palci) i Ei-Nisa u boji, sa 8 kanala, koji se prebacuje na (touch screen :D :lol: )...!! Meni je sve super...mene sekira Baho, unosi mi nemir u dusu, srce, razum, ubija me u pojam...ja sam poslije njegovog prenosa(komentara) utakmice, ko ranjena zvijer, razmisljam o tramvajskim sinama ili vozu, ili trolejbus, vjesanje, rezanje vena, njegov pesimizam, prosto zraci, pa mi i dolaze, ove gore pobrojane misli...!!!
Ja se u principu slažem s tobom oko slike, nekad imam osjećaj da mnogi i ne gledaju samu utakmicu već skeniraju piksele, pregledaju kvalitet slike i sl. :lol:

S druge strane 2018. je godina i ipak je sramotno nemati HD signal - možda za ove sitne lokalne televizije i nije ali generalno ovi koji tripuju veličinu i neku bitnost, a nemaju HD signal su smiješni.
trambusek88

#67 Re: Novi Pink bh

Post by trambusek88 »

mahalik wrote:

To je normalno jer se sadržaj pravi u BG
Valjda je bilo reakcija pa je danas prognoza kako treba. U Bosni će biti tako, u Hercegovini tako.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#68 Re: Novi Pink bh

Post by KatarinaKosaca »

Ma kakav HD i u crno bijelom bih gledala samo da Bahu ne moram slusati svaku utakmicu naredne 4 godine. Prosto zavolim Velida Spahu poslije Bahe...
Better Man

#69 Re: Novi Pink bh

Post by Better Man »

Vi kojima je slika na Pinku bolja od HD na BHT-u, pod hitno posjetite oftamologa. Ne spominjite Velida Spahu. Nema goreg komntatora na čitavom bijelom svijetu.
karanana

#70 Re: Novi Pink bh

Post by karanana »

ja sam zbunjen i ne znam ko je ko vise. mene iskreno cudi da je ovaj novi vlasnik starog pinka dozvolio da se novi pink zove isto kao i stari. ustvari dodo je samo "media". ili je to novi vlasnik dodo na stare pink kanale? ne znam ne gledam ali eto jesam danas radi utakmice pa vise ne znam ni koji gledam.
navedeni

#71 Re: Novi Pink bh

Post by navedeni »

karanana wrote:ja sam zbunjen i ne znam ko je ko vise. mene iskreno cudi da je ovaj novi vlasnik starog pinka dozvolio da se novi pink zove isto kao i stari. ustvari dodo je samo "media". ili je to novi vlasnik dodo na stare pink kanale? ne znam ne gledam ali eto jesam danas radi utakmice pa vise ne znam ni koji gledam.

Pametniji su oni od tebe i od mene zajedno zato ne brini se ti za vlasnike teške par milijardi dolara
mayab

#72 Re: Novi Pink bh

Post by mayab »

navedeni wrote:
karanana wrote:ja sam zbunjen i ne znam ko je ko vise. mene iskreno cudi da je ovaj novi vlasnik starog pinka dozvolio da se novi pink zove isto kao i stari. ustvari dodo je samo "media". ili je to novi vlasnik dodo na stare pink kanale? ne znam ne gledam ali eto jesam danas radi utakmice pa vise ne znam ni koji gledam.

Pametniji su oni od tebe i od mene zajedno zato ne brini se ti za vlasnike teške par milijardi dolara
:lol: :lol: :lol:
Vala baš!
Uglavnom, kod nas u kući taj kanal od svog postanka i početka prikazivanja u BiH ukupno nije imao toliku minutažu , koliku je postigao danas , jer se gledala utakmica :lol: , sto posto je tako! PINK BiH samo preletim kod saltanja na daljinskom
MTV

#73 Re: Novi Pink bh

Post by MTV »

Pink BH - United Media/United Grupa - zemaljska pokrivenost BiH, utakmice reprezentacije BiH, Grandove emisije
Pink M - United Media/United Grupa - zemaljska pokrivenost Crne Gore, utakmice reprezentacije CG, Grandove emisije

Pink Media BH - Zeljko Mitrovic - dio pink paketa u kablovskim i IPTV sistemima, Zadruga i pojedine turske serije koje su presle sa Pink BH kao Zavjet i Moja Domovina
Pink Media M - Zeljko Mitrovic - dio pink paketa u kablovskim i IPTV sistemima, Zadruga po cijeli dan.

Promijenit ce ime Pink BH kad budu imali dozvole od RAKa. Ne ide to preko noci.
afannedim

#74 Re: Novi Pink bh

Post by afannedim »

Pink BH I Pink M - šolak
MTV

#75 Re: Novi Pink bh

Post by MTV »

Post Reply