Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
:) wrote:Ja sam jednom izletio preko 20km na prvi izlazak. Na kraju popusio foru
Eto koji sam ja levat, sreca pa sam naknadno otkrio bolje metode zavodjenja
sakom u glavu? jel to jeftinije?
e ovo stvarno prevazilazi granice moga strpljenja, i zato cu morati i ja preci granice pristojnosti: popusis mi lulu
Eh kada se sjetim da je ova tema nekada bila ozbiljna međutim danas je sasvim normalno da se piće ne plaća nikako jednostavno .....odeš i ostaviš trebu ......da izgladi situaciju
uvjek insistriram da ja platim pice,mada mi rijetko to podje za rukom,jer nasi momci su stvarno fini,samo da cujem da ih neka napada
ali nemam nista protiv da placam,sto se mene tice moze ,svaki put,nije mi to neki problem
TI SI PRAVI ŠUPAK, ako ti je izjava istinita!
Ti onda nisi ni frajer jer ne možeš naći djevojku nego moraš prostitutkama plaćati po satu!
Izjava ti je fuj!
Inače mislim da se računi podjednako plaćaju i to ne treba biti opterećenje u vezi, jednom on, jednom ona!
meni je u ratu bilo jako bezveze da muskarac sam placa pice... a i poslije rata kada su svi bili kokuzi... Moram priznat da je to skoro svim mojim prijateljicama bilo ... a nekada i muskarcima Meni je to bilo sasvim normalno
sada od muza samo trazim kreditnu karticu kod nas je sve zajednicko
Na pocetku zabavljanja placao je kako ko kad...
Nikad....ja uvijek platim, pogotovo ako se ne poznajemo toliko, a posto sam u vezi vec 4 godine imamo zajednicki fond tako da ne gledamo na to jel ona platila ili ja....al je vazda poguram..onako iz ljubavi
Elitni vojnik wrote:U pocetku veze uglavnom ce placati momak, djevojka bi trebala ponekad uzeti racun za manje troskove tipa kafe ili ulaznica za kino. Po tome ces znati da joj je stalo do tebe. Djevojku koja se nikada ne ponudi da plati zaboravi svjetlosnom brzinom. Kao sto je 21 vijek uveo dosta novih prava za djevojke tako je uveo i obaveze. U ozbiljnijoj fazi veze djevojka bi trebala, shodno mogucnostima, da placa srazmjeran dio troskova i kod velikih izdataka tipa putovanja a tada se kafe, runde pica i slicno podrazumjevaju.
Sto se tice ovih kafa, stvarno mi nikad ne padne na pamet da ih ja platim......... Doduse ja sam pomalo staromodna i bas bi se ruzno osjecala da na neki nacin budem muskarac u vezi......valjda tu ima i odgoja i svjetonadzora.......... sve je moguce. Na neki nacin to mi dodje kao kad cura pozove momka van........... Bas grozno. Kad nije u stanju dici slusalicu i pozvati curu van nista od takvog muskarca, zapravo malo tu muskarca i ima.......... ili mu se ura ne svidja.....
Eh, sa tim kafama to dodje tako nekako slicno.......... kao sto mi je bezveze da muskarci listaju kuhare tako mi je bezveze da cure placaju kafe........ Naravno kada muskarac nije u materiujalno zahvalnoj poziciji nije problem prosetati ili nesto drugo......... Ovo naravno narocito vazi za pocetak veze.........
PITARKA_SA wrote:znaci kad nema para da plati,nije problem prosetati,ni tada ne bih platila???
Stvarno ne znam koliko imas godina, mozda si studentica ili tako sta........ ali kada ljudi imaju sredjene zivote, posao, onda 1-2 KM stvarno nije pitanje