Zejnep wrote:AmiĐa_Idriz wrote:Ktoje zmijeZejnep wrote:Haj sve, al tema zmije ima skoro 500 stranica![]()
I da, umal' da zaboravim ...
Ona na kojoj ja ostavih par postova ima jedva 20
Jes, jes, pardon, postova skoro 500 a strana 20
Meni je i jedna strana puno na tu temu
Forum i forumasi
- AmiĐa_Idriz
#51 Re: Forum i forumasi
- animals
#52 Re: Forum i forumasi
Men se cini da je najvise ludaka na ovome forumu
.. a najveci su prijavljivaci postova..
Cinkarosi.. zna se kako su zavrsavali ti..
- Rugafet
#53 Re: Forum i forumasi
Meni forumi inace ponajvise sluze za lijecenje kompleksa i hranjenje ega. Najvise volim kad nesto lupim na temama o kojima inace u rl veze nemam pa 'ubodem' i neko me qouta u stilu kao to je to, tako je i sl. onda rastem i tako po cijele dane. Sto bi rekli zivot mi prodje ni ucemu
- Zejnep
#54 Re: Forum i forumasi
Rugafet wrote:Meni forumi inace ponajvise sluze za lijecenje kompleksa i hranjenje ega. Najvise volim kad nesto lupim na temama o kojima inace u rl veze nemam pa 'ubodem' i neko me qouta u stilu kao to je to, tako je i sl. onda rastem i tako po cijele dane. Sto bi rekli zivot mi prodje ni ucemu
- triconja
#55 Re: Forum i forumasi
Ja sam samo jednoc prijavio post od jedne zenske, navrla ko sivonja u prosipanju propagande a niko ne reagujeanimals wrote:Men se cini da je najvise ludaka na ovome forumu
- Men_of_Numenor
#56 Re: Forum i forumasi
Nije tačno.Rugafet wrote:NIje to tako samo na BiH forumima, tako funkcioniraju forumi u regionu pa i sire (sto bi rekao Zivko Radisic) Sve u svemu, nista cudno.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#57 Re: Forum i forumasi
Hajd bar nisam jedina kojoj ta Sirija kao top hot topic nikako u glavuL u c i f e r wrote:Meni nikad neće biti jasno ni otkud toliki interes za temu o siriji.
Volumen 2: 4735 stranica.
Šta raju toliko zanima ta tema, ne kontam.
Vjerovatno je dobra za prepucavanja i naduravanja, razlog forumašenja bar 70% forumaša.
- nagibSA
#58 Re: Forum i forumasi
..da vidim da ima i gorih...Rugafet wrote:Meni forumi inace ponajvise sluze...
-
Bodkin
#59 Re: Forum i forumasi
Ajd sto znaju svako selo u siriji nego znaju imena vojnika obicnih bolandezurni_ucenik wrote:L u c i f e r wrote:Meni nikad neće biti jasno ni otkud toliki interes za temu o siriji.
Vjerovatno je dobra za prepucavanja i naduravanja, razlog forumašenja bar 70% forumaša.
Ej i stavljaju i mape, to se akcije razradjuju, gdje ce ko sta uraditi, sta se osvojilo sta izgubilo ovo jutro. Iz minute i minutu sve se zna sta se desava. Ja jednom ostavio kometnar protiv Asada odjednom se pojavi deset forumasa, nasli se uvrijedjenim, to pocelo braniti ga ko da im je otac. Nevjerovatno.
- ExNihilo
#60 Re: Forum i forumasi
To je to.Rugafet wrote:Meni forumi inace ponajvise sluze za lijecenje kompleksa i hranjenje ega. Najvise volim kad nesto lupim na temama o kojima inace u rl veze nemam pa 'ubodem' i neko me qouta u stilu kao to je to, tako je i sl. onda rastem i tako po cijele dane. Sto bi rekli zivot mi prodje ni ucemu
- beni-bu-man
#61 Re: Forum i forumasi
obtereceniBodkin wrote:Ajd sto znaju svako selo u siriji nego znaju imena vojnika obicnih bolandezurni_ucenik wrote:L u c i f e r wrote:Meni nikad neće biti jasno ni otkud toliki interes za temu o siriji.
Ej i stavljaju i mape, to se akcije razradjuju, gdje ce ko sta uraditi, sta se osvojilo sta izgubilo ovo jutro. Iz minute i minutu sve se zna sta se desava. Ja jednom ostavio kometnar protiv Asada odjednom se pojavi deset forumasa, nasli se uvrijedjenim, to pocelo braniti ga ko da im je otac. Nevjerovatno.