Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omar little wrote:
nije poenta u zivotu biti prvi, siris pricu bez veze, moja poenta je bila da nije arogantno ne biti zadovoljan utakmicom za trece mjesto nakon sto si izgubio borbu za finale. razumljivo. objasnih zasto je okej ako ljudi nisu entuzijasticni i zadovoljni sto moraju igrati tu utakmicu za trece mjesto. nigdje nisam rekla da je trece mjesto sranje, nego da treba vrijeme i kontekst.
Trece mjesto je uspjeh za male nacije, nece valjda fudbalski gigant i velesila poput Engleske biti zadovoljna trecim mjestom.
ti si epl-ovac, ti najbolje znas, nemam ti ja tu sta pricat.
omar little wrote:
nije poenta u zivotu biti prvi, siris pricu bez veze, moja poenta je bila da nije arogantno ne biti zadovoljan utakmicom za trece mjesto nakon sto si izgubio borbu za finale. razumljivo. objasnih zasto je okej ako ljudi nisu entuzijasticni i zadovoljni sto moraju igrati tu utakmicu za trece mjesto. nigdje nisam rekla da je trece mjesto sranje, nego da treba vrijeme i kontekst.
Trece mjesto je uspjeh za male nacije, nece valjda fudbalski gigant i velesila poput Engleske biti zadovoljna trecim mjestom.
ti si epl-ovac, ti najbolje znas, nemam ti ja tu sta pricat.
Valja sad cekati cetiri godine da Engleska uzme Svjetsko prvenstvo.
Pa i ovi koji izgube finale će se osjećati kao vanago poslije tekme a za 20 godina će snimati dokumentarce o povijesnom uspjehu i busati se u prsa. I samo mi nemojte priče luzeri, pobjednici jer to ne pije vode ni u individualnim a kamoli timskim sportovima.
Ali ponavljam, osjećaji igrača nemaju nikakvog utjecaja na moju želju za gledanjem tekmi. A to jesu li oni spremni odigrati i pobijediti pokazuje njihovu kvalitetu, mentalnu snagu, na kraju krajeva i taj razvikani pobjednički mentalitet.
Ili kako je sada popularno napisati
3 > 4
ko je sve ostao u igri za kopacku? harry i lukaku 4, griezmann i mbappe 3, ovi ostali po 2? ne radi mi google.
ako nista drugo, bice mi drago kad zavrsi turnir jer vise ne samo da necu slusati i gledati reklame, nego vise nikad u zivotu ne moram cuti ovu goran bregovic gucha coca cola reklamu.
omar little wrote:ko je sve ostao u igri za kopacku? harry i lukaku 4, griezmann i mbappe 3, ovi ostali po 2? ne radi mi google.
ako nista drugo, bice mi drago kad zavrsi turnir jer vise ne samo da necu slusati i gledati reklame, nego vise nikad u zivotu ne moram cuti ovu goran bregovic gucha coca cola reklamu.
Omarka, Prljavi Hari je na 6 ti kao da si prespavala ovo svjetsko. Jedino ga mogu stići Mandžukić i Perišić ali moraju zabiti 4 gola u finalu. Ili Badelj ali on mora zabiti 5 golova. I Rakitič, Modrič, Kramarič. Pošto ovi iz Fra nemaju nikakve šanse da daju gol.
Korovjev wrote:Omarka, Prljavi Hari je na 6 ti kao da si prespavala ovo svjetsko. Jedino ga mogu stići Mandžukić i Perišić ali moraju zabiti 4 gola u finalu. Ili Badelj ali on mora zabiti 5 golova. I Rakitič, Modrič, Kramarič. Pošto ovi iz Fra nemaju nikakve šanse da daju gol.
ja sam ustala prije dvadesetak minuta nakon vesele i duge noci petka, jos prvu kafenisem, de mi malo kredita dajte.
Korovjev wrote:Omarka, Prljavi Hari je na 6 ti kao da si prespavala ovo svjetsko. Jedino ga mogu stići Mandžukić i Perišić ali moraju zabiti 4 gola u finalu. Ili Badelj ali on mora zabiti 5 golova. I Rakitič, Modrič, Kramarič. Pošto ovi iz Fra nemaju nikakve šanse da daju gol.
ja sam ustala prije dvadesetak minuta nakon vesele i duge noci petka, jos prvu kafenisem, de mi malo kredita dajte.