bili se ti udavala reci mi prvomoonca wrote:kiligonzales wrote:a sta ako zeli biti prvi otpozadi ?moonca wrote:Muskarac koji zeli 'biti prvi', dobio bi 'dijagnozu ' od mene.
![]()
![]()
Dobro, os' se ti zeniti na ovakvom 'vaktu'.
Moral i seks prije braka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kiligonzales
#51 Re: Moral i seks prije braka
-
moonca
#52 Re: Moral i seks prije braka
--uvijek vi prvi morate dobiti odgovor- koji vam je klinackiligonzales wrote:bili se ti udavala reci mi prvomoonca wrote:kiligonzales wrote:
a sta ako zeli biti prvi otpozadi ?![]()
Dobro, os' se ti zeniti na ovakvom 'vaktu'.nemoj reci da nisam pito
Nikad vise.
- BarbaDue
#53 Re: Moral i seks prije braka
Velika greška
-
kiligonzales
#54 Re: Moral i seks prije braka
moonca wrote:--uvijek vi prvi morate dobiti odgovor- koji vam je klinackiligonzales wrote:bili se ti udavala reci mi prvomoonca wrote:
![]()
Dobro, os' se ti zeniti na ovakvom 'vaktu'.nemoj reci da nisam pito
![]()
Nikad vise.
Samo pitah, ne rekoh da bih se zenio
-
moonca
#55 Re: Moral i seks prije braka
Zasto si pitao,prije nego li si odgovorio.kiligonzales wrote:moonca wrote:--uvijek vi prvi morate dobiti odgovor- koji vam je klinackiligonzales wrote:
bili se ti udavala reci mi prvonemoj reci da nisam pito
![]()
Nikad vise.![]()
![]()
Samo pitah, ne rekoh da bih se zenio![]()
- asurbanipal
#56 Re: Moral i seks prije braka
Neko reče, seks je dobar i rado ga se sjećam.
S obzirom kakvo je stanje dobro je pa se ljudi danas uopšte seksaju, kako prije, tako u braku, pa i poslije braka.
Samo uživajte, i pustite lažne moraliste.
S obzirom kakvo je stanje dobro je pa se ljudi danas uopšte seksaju, kako prije, tako u braku, pa i poslije braka.
Samo uživajte, i pustite lažne moraliste.
- asurbanipal
#57 Re: Moral i seks prije braka
Idemedosumom wrote:Znam ko je napisao ovaj "rijetki i normalan" komentar
Zna i Allax.
-
kiligonzales
#58 Re: Moral i seks prije braka
Vazda prvo pitam pa odgovarammoonca wrote:Zasto si pitao,prije nego li si odgovorio.kiligonzales wrote:moonca wrote: --uvijek vi prvi morate dobiti odgovor- koji vam je klinac![]()
Nikad vise.![]()
![]()
-
moonca
#59 Re: Moral i seks prije braka
A,aaa sad cu ti zakaciti 'dijagnozu'.kiligonzales wrote:Vazda prvo pitam pa odgovarammoonca wrote:Zasto si pitao,prije nego li si odgovorio.kiligonzales wrote:
![]()
![]()
-
kiligonzales
#60 Re: Moral i seks prije braka
ajde de hahamoonca wrote:A,aaa sad cu ti zakaciti 'dijagnozu'.kiligonzales wrote:Vazda prvo pitam pa odgovarammoonca wrote:
Zasto si pitao,prije nego li si odgovorio.nije to normalno kod normalnih.
- asurbanipal
#61 Re: Moral i seks prije braka
Meni je davno, još tamo 2003. godine dok sam bio u vojsci, jedna iskusna dama iz Semizovca rekla da žene najbolje pamte zadnjeg.
-
moonca
#62 Re: Moral i seks prije braka
Obecaj da se neces zaliti -nadleznima.kiligonzales wrote:ajde de hahamoonca wrote:A,aaa sad cu ti zakaciti 'dijagnozu'.kiligonzales wrote:
Vazda prvo pitam pa odgovaramnije to normalno kod normalnih.
-
kerima1
#63 Re: Moral i seks prije braka
asurbanipal wrote:Meni je davno, još tamo 2003. godine dok sam bio u vojsci, jedna iskusna dama iz Semizovca rekla da žene najbolje pamte zadnjeg.
-
kiligonzales
#64 Re: Moral i seks prije braka
necumoonca wrote:
Obecaj da se neces zaliti -nadleznima.![]()
pu tito crvena krv
- Nastasia
#65 Re: Moral i seks prije braka
Ja sam imala prijateljicu/kolegicu u srednjoj školi koja je svakom frajeru prodavala spiku da prvi put u životu vidi kurac, i to baš njegov.
Ju vidi, a to tako izgleda?! A od srednje dosad, trojica su joj bili prvi.
Inače je cura fina, nije varala momke, i stvarno je bila zaljubljena, ili je bar mislila da je zaljubljena u te momke, ali iz straha da je neće shvatiti ozbiljno, da će je osuditi jer nije nevina, da će je ostaviti i slično, lagala. K'o da je teško falširat nevinost, hajte molim vas.
Legneš k'o klada i praviš se blesava, ha ja.
Ne volim moralisanje i popovanje, a to kada će ko i na koji način izgubit nevinost, mi uopšte nije bitno.
Ko voli nevine, nek' traži nevine, k'o voli iskusne, nek' traži iskusne, ima za svakog ponešto uvijek.
To bi bila super teorija da nismo licemjerni svi odreda, cure što lažu, a muški što bi jebuckali sve što čuči dok piša pa ženili nebušeno.
Citiraću sad jednog meni mrskog čovjeka, al' ova mu je pametna: "Paša moj solidni, iz svoje bašte beri cvijeće."
Inače je cura fina, nije varala momke, i stvarno je bila zaljubljena, ili je bar mislila da je zaljubljena u te momke, ali iz straha da je neće shvatiti ozbiljno, da će je osuditi jer nije nevina, da će je ostaviti i slično, lagala. K'o da je teško falširat nevinost, hajte molim vas.
Legneš k'o klada i praviš se blesava, ha ja.
Ne volim moralisanje i popovanje, a to kada će ko i na koji način izgubit nevinost, mi uopšte nije bitno.
Ko voli nevine, nek' traži nevine, k'o voli iskusne, nek' traži iskusne, ima za svakog ponešto uvijek.
To bi bila super teorija da nismo licemjerni svi odreda, cure što lažu, a muški što bi jebuckali sve što čuči dok piša pa ženili nebušeno.
Citiraću sad jednog meni mrskog čovjeka, al' ova mu je pametna: "Paša moj solidni, iz svoje bašte beri cvijeće."
- Connaisseur Karlin
#66 Re: Moral i seks prije braka
sad ce iskusni ljubavnici javiti na temi i obrazlozitit da mogu otkriti da li je djevojka nevina ili nijeNastasia wrote:Ja sam imala prijateljicu/kolegicu u srednjoj školi koja je svakom frajeru prodavala spiku da prvi put u životu vidi kurac, i to baš njegov.
a mozda su i njena tri momka bili junferi
- Nastasia
#67 Re: Moral i seks prije braka
Pa mogu, mogu ih vodit doktoru da utvrdi nevinost.Connaisseur Karlin wrote:sad ce iskusni ljubavnici javiti na temi i obrazlozitit da mogu otkriti da li je djevojka nevina ili nijeNastasia wrote:Ja sam imala prijateljicu/kolegicu u srednjoj školi koja je svakom frajeru prodavala spiku da prvi put u životu vidi kurac, i to baš njegov.
![]()
a mozda su i njena tri momka bili junferi
A ona opet može nagovorit doktora da laže u njenu korist
Malo mi je smiješno kad se sjetim koliko je momaka na dunjaluku za posljednje kapi menstrualne krvi mislilo da je probijen himen, iiiih
- Connaisseur Karlin
#68 Re: Moral i seks prije braka
Nastasia wrote:
Malo mi je smiješno kad se sjetim koliko je momaka na dunjaluku za posljednje kapi menstrualne krvi mislilo da je probijen himen, iiiih![]()
-
kiligonzales
- S4mpion
#70 Re: Moral i seks prije braka
To je ta jako bitna stvarčica.sekerbay wrote: Meni je nebitno hoću li biti prvi, al je bitno da budem zadnji. Barem dok traje brak
-
sekerbay
#71 Re: Moral i seks prije braka
Meni najvažnija. To i iskrenost.
Sve ostalo je stvar dogovora.
Ja bih joj obećao da ću je pazit, poštovat i da nikada neću podignuti glas. Mislim, nisu njeni roditelji džaba dežurali uz krevetić, kasnije slali u školu i na fax, brinuli hoće li se šta desiti kad izađe, i na kraju zbog njene sreće, taj dio svoga srca dali nekom muškarcu da bi se ovaj istresao ili ne daj bože zveknuo šamar.
Isto tako znam da su sentimentalna bića, tako da ću paziti da prilično redovno kupujem cvijeće, vodim na večere, u kino ili šaljem u šoping
Isto tako, neće mi biti mrsko da kad god sam u prilici, donesem kafu i doručak u krevet.
Također bih se obavezo da ću njene pazit i pomagat ko i svoje. Isto tako, znaj da ću preći preko svega pa tamam da slupaš moje auto koje je moja ljubav i u koje ulažem svaki dinar viška.
I opet, ako ti to dosadi i poželiš promjenu ili se zaljubiš u nekoga, rastanemo se ko prijatelji.
E sad, rekao bih, ako lafinaš, znaj da su se povjerenje i ljubav istopili ko sladiša na suncu.
Dakle, kraj.
I najgori scenario, tj neko u mom krevetu...
Pa, neka ti je bog na pomoći i neka ti oprosti. Ja ću se samo potruditi da napravim da dođe do sastanka
Sve ostalo je stvar dogovora.
Ja bih joj obećao da ću je pazit, poštovat i da nikada neću podignuti glas. Mislim, nisu njeni roditelji džaba dežurali uz krevetić, kasnije slali u školu i na fax, brinuli hoće li se šta desiti kad izađe, i na kraju zbog njene sreće, taj dio svoga srca dali nekom muškarcu da bi se ovaj istresao ili ne daj bože zveknuo šamar.
Isto tako znam da su sentimentalna bića, tako da ću paziti da prilično redovno kupujem cvijeće, vodim na večere, u kino ili šaljem u šoping
Isto tako, neće mi biti mrsko da kad god sam u prilici, donesem kafu i doručak u krevet.
Također bih se obavezo da ću njene pazit i pomagat ko i svoje. Isto tako, znaj da ću preći preko svega pa tamam da slupaš moje auto koje je moja ljubav i u koje ulažem svaki dinar viška.
I opet, ako ti to dosadi i poželiš promjenu ili se zaljubiš u nekoga, rastanemo se ko prijatelji.
E sad, rekao bih, ako lafinaš, znaj da su se povjerenje i ljubav istopili ko sladiša na suncu.
Dakle, kraj.
I najgori scenario, tj neko u mom krevetu...
Pa, neka ti je bog na pomoći i neka ti oprosti. Ja ću se samo potruditi da napravim da dođe do sastanka
- triconja
#72 Re: Moral i seks prije braka
Jebo ti brak bez svadje, i bilo kakav medjuljudski odnos isto.sekerbay wrote: Ja bih joj obećao da ću je pazit, poštovat i da nikada neću podignuti glas. Mislim, nisu njeni roditelji džaba dežurali uz krevetić, kasnije slali u školu i na fax, brinuli hoće li se šta desiti kad izađe, i na kraju zbog njene sreće, taj dio svoga srca dali nekom muškarcu da bi se ovaj istresao ili ne daj bože zveknuo šamar.
- Bloo
- Globalna šefica
#73 Re: Moral i seks prije braka
Doktore, mlada ne dihtuje bas najbolje, jel propuhana...Nastasia wrote:
Pa mogu, mogu ih vodit doktoru da utvrdi nevinost.
A ona opet može nagovorit doktora da laže u njenu korist![]()
Malo mi je smiješno kad se sjetim koliko je momaka na dunjaluku za posljednje kapi menstrualne krvi mislilo da je probijen himen, iiiih![]()
-
ing-ecc
#74 Re: Moral i seks prije braka
Jest al u gpavuBloo wrote: Doktore, mlada ne dihtuje bas najbolje, jel propuhana...
- Ramzess Veliki
#75 Re: Moral i seks prije braka
Meni je najbitnije da sam taj dan prvi.S4mpion wrote:To je ta jako bitna stvarčica.sekerbay wrote: Meni je nebitno hoću li biti prvi, al je bitno da budem zadnji. Barem dok traje brak