Nam? Nikad ni jednu takvu sliku niti sam postavio niti prokomentarisao.Crvena Tifoza wrote:
Sve vam one slike Lessi se vraća kući padoše u vodu.
1/8 Francuska - Argentina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#51 Re: 1/8 Francuska - Argentina
- turbofolk
#52 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Vjerujem da si osto dosljedan i u finalu eura prije dvije godineCrvena Tifoza wrote:
Poslije one krađe u Parizu i onog penala, Francusku repku očima ne mogu smisliti.
Jer isto tako nas je i Portugal u dva baraža nadigro
-
Crvena Tifoza
#53 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Navuče ti mene. Ni za jedne, ni za druge.turbofolk wrote:Vjerujem da si osto dosljedan i u finalu eura prije dvije godineCrvena Tifoza wrote:
Poslije one krađe u Parizu i onog penala, Francusku repku očima ne mogu smisliti.![]()
Jer isto tako nas je i Portugal u dva baraža nadigro
Nebi rekao da su nas nadigrali u obadva baraža. Mogli smo mi njih klepit u prvoj utakmici baraža da je Muslimović bio precizniji.
Portugal mi je prije bio simpa i navijao sam za njih kad su bili domaćini Eura. Kasnije su mi pojedinci ogadili pola te ekipe.
- Logovan
#54 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Ovako ti i dođe, s tim da ima igrača koji bi mogli pomoći u držanju ove zgrade, ali ili ne igraju dobro ili su na klupi.

- turbofolk
#55 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Nije mi bila namjera, nego sam mislio da dijelimo mišljenjeCrvena Tifoza wrote: Navuče ti mene. Ni za jedne, ni za druge.![]()
Iz istih razloga sam par postova ranije pisao zašto mi je drago da je Nigeria ispala i zašto bih volio vidit kako Francuzi ispadaju. Za Francusku to posebno naglašavam, jer su mnogima, a ne samo nama, ostali dužni
Evo da potvrdim
@pizarro će me pominjati jer sam sebe citiram, a to ga nervira dotle da to ode u onu temu: populatne stvari koje ne kontamturbofolk wrote:Ja vala ne mogu da navijam za ekipe koje su nam uz pomoć sudija ostale dužne.
Nigerija i Francuska u prvom redu. Argentina nas je ipak zasluženo dobila. I Portugal oba puta, zato sam njih gotivio u finalu Eura. A i drago mi tad bilo da se Francuzima vrati za sve nepravde, od Portugala i Italije 2000. u Belgiji i Holandiji, preko Irske za SP 2010, pa do remija protiv nas za Euro 2012. Doduše Italijani su im brzo vratili 2006.
Argentinu u ovom momentu ne vole samo oni koji ne vole Barcelonu i Messija. Ni ja ih ne mirišem, ali Messija poštujem. Prpa je da Argentina ode dalje od Portugala, pa da Messi uzme zlatnu loptu, zato se na ovom forumu zdušno navija protiv Argentine. S druge strane, moja je želja da uvijek evropske selekcije dominiraju u završnici u odnosu na južnoameričke i ako neka od njih treba da se ubaci među Evropljane, uvijek će moj izbor biti Argentina prije Brazila.
Zato u ovom osmina-finalu moje simpatije idu na stranu Argentine, prvenstveno jer su Francuzi ovdje došli kao izraziti favoriti (uz Brazil) a ništa pokazali nisu, a imaju kao tri prva tima. U redu je
- bersK
#56 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Da je kako da obje ispadnu. Ne zna se koja je ciganskija repka. Utakmica zvana guzovača.
- Bosanski_kralj
#57 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Vidim cijeli svijet ismijava Sampaolija koji mora Mesija pitati za mišljenje o izmjenama, taktici...
Zar ne bi trebalo biti obrnuto?
Pa upravo ta činjenica je i dovela do ovog stanja u kojem se nalazi Argentina. Bez obzira ko je Mesi, on i dalje mora biti samo igrač, nije njegovo da se petlja u trenerov posao. Siguran sam da bi Sampaoli druge igrače pozvao na Mundijal, drugu taktiku osmislio da je imao odriješene ruke, ali jok sve se mora Mesi pitati.
Zar ne bi trebalo biti obrnuto?
Pa upravo ta činjenica je i dovela do ovog stanja u kojem se nalazi Argentina. Bez obzira ko je Mesi, on i dalje mora biti samo igrač, nije njegovo da se petlja u trenerov posao. Siguran sam da bi Sampaoli druge igrače pozvao na Mundijal, drugu taktiku osmislio da je imao odriješene ruke, ali jok sve se mora Mesi pitati.
-
Nadzorna_ploca
#58 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Pa cinjenica je da je u domenu nagadjanja to da Messi kroji bilo sta u argentinskoj svlacionici. Cinjenica je da ih je isti taj odveo na ovo prvenstvo i da ne ga vjerovatno ne bi ni igrali. Cinjenica je i da Sampaoli ocito nema uigran sistem i nacin igranja.
Sve ostalo su naglabanja i subjektivne procjene. Posebno povezane sa ovim prvim da je Messi i selektor i kapiten i ekonom i kuharica.
Sve ostalo su naglabanja i subjektivne procjene. Posebno povezane sa ovim prvim da je Messi i selektor i kapiten i ekonom i kuharica.
Last edited by Nadzorna_ploca on 27/06/2018 15:58, edited 1 time in total.
-
omar little
#59 Re: 1/8 Francuska - Argentina
jel i sabelli tako odredjivao igrace i taktiku?
- Bosanski_kralj
#61 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Naglabanja, a snimak se pojavi gdje pita Mesija može li Aguera u igru uvesti.Nadzorna_ploca wrote:Pa cinjenica je da je u domenu nagadjanja to da Messi kroji bilo sta u argentinskoj svlacionici. Cinjenica je da ih je isti taj odveo na ovo prvenstvo i da ne ga vjerovatno ne bi ni igrali. Cinjenica je i da Sampaoli ocito nema uigran sistem i nacin igranja.
-
Nadzorna_ploca
#62 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Jest, sve na tecnom Urdu jeziku. I treba da ga pita, on bi opet izveo od prve minute i Kabaljera i Mezu i Salvio i te amatere.Bosanski_kralj wrote:Naglabanja, a snimak se pojavi gdje pita Mesija može li Aguera u igru uvesti.Nadzorna_ploca wrote:Pa cinjenica je da je u domenu nagadjanja to da Messi kroji bilo sta u argentinskoj svlacionici. Cinjenica je da ih je isti taj odveo na ovo prvenstvo i da ne ga vjerovatno ne bi ni igrali. Cinjenica je i da Sampaoli ocito nema uigran sistem i nacin igranja.
Sve ostalo su naglabanja i subjektivne procjene. Posebno povezane sa ovim prvim da je Mnessi i selektor i kapiten i ekonom i kuharica.
- manijak1
#63 Re: 1/8 Francuska - Argentina
- asurbanipal
#64 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Marseljeza prolazi dalje
- Point.
#65 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Ne kontam kako se Sampaoli ovako srozao u kratko vrijeme. Pa frajer je čuda pravio sa Chi Chi Chileom, bio pristojan u Sevilji a sad postao glavna šprdačina. Ljudi mu se smiju, taktike nema, ustvari ima zove se ho ruk, ubacuje neke žlj igrače a Agüerro i Dybala mu na klupi, frajer ko da nikad prije nije bio trener. Šta se desilo ovom liku?
Još kad mu vidim one dječije tetovaže, isto kakav kamiondžija što prevozi škart na relaciji Tucumán - Buenos Aries.
Još kad mu vidim one dječije tetovaže, isto kakav kamiondžija što prevozi škart na relaciji Tucumán - Buenos Aries.
- cyprus
#66 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Svaki trener može postat predmet sprdnje... Po meni ovo ne znači da je Sampaoli loš trener ili da se nešto srozao (tj. izgubio trenerske kvalitete koje je imao), nego da jednostavno nije čovjek za argentinske klupe... Na nekoj drugoj klupi bi možda opet pravio čuda...
U ovoj utakmici naravno očekujem pobjedu Francuske... Ne djeluju ni oni sjajno, ali bolje su izbalansirani, te kod njih nije tako rasulo kao kod ovih... Šanse: 60-40 za FRA...
U ovoj utakmici naravno očekujem pobjedu Francuske... Ne djeluju ni oni sjajno, ali bolje su izbalansirani, te kod njih nije tako rasulo kao kod ovih... Šanse: 60-40 za FRA...
-
Korisničkoime
#67 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Francuska ovo dobija bez poteskoca. Argentina je prvise sjebana da bi se u tako kratkom vremenu sabrali i dosli sebi. Sve sto se dogadja u njihovoj reprezentaciji umanjuje stvarni potencijal ove reprezentacije.
-
Korisničkoime
#68 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Isto sam se i ja pitao nije lik dosao bez neke reputacije ni odakle i ni iz cega.Point. wrote:Ne kontam kako se Sampaoli ovako srozao u kratko vrijeme. Pa frajer je čuda pravio sa Chi Chi Chileom, bio pristojan u Sevilji a sad postao glavna šprdačina. Ljudi mu se smiju, taktike nema, ustvari ima zove se ho ruk, ubacuje neke žlj igrače a Agüerro i Dybala mu na klupi, frajer ko da nikad prije nije bio trener. Šta se desilo ovom liku?
-
Crvena Tifoza
#69 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Korisničkoime wrote:Francuska ovo dobija bez poteskoca. Argentina je prvise sjebana da bi se u tako kratkom vremenu sabrali i dosli sebi. Sve sto se dogadja u njihovoj reprezentaciji umanjuje stvarni potencijal ove reprezentacije.
Kad pročitaš kakva korupcija vlada u argentinskom fudbalu, i u njihovom savezu uhvatiš se za glavu. Kao iz mafijaških filmova. Dok smo mi imali Munju i ekipu bila je mala maca šta se tamo dešava.
-
tap3ah75
#70 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Je li to samo ja vidim Argentinu kako napucava hrvatsku u polufinalu? 
- ZyzzSar
#71 Re: 1/8 Francuska - Argentina
nemoguce misijatap3ah75 wrote:Je li to samo ja vidim Argentinu kako napucava hrvatsku u polufinalu?
ne mogu se sastati do finala
- ljevoruki
#72 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Argentina prolazi Francusku.
Jedva ali prolaze. Ispadaju protiv Urugvaja.
Jedva ali prolaze. Ispadaju protiv Urugvaja.
-
Korisničkoime
#73 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Vidis nisam znao to za korupciju u savezu, znam da je Argentina u banani ali nisam bio upoznat da je i u Savezu slicno.Crvena Tifoza wrote:Korisničkoime wrote:Francuska ovo dobija bez poteskoca. Argentina je prvise sjebana da bi se u tako kratkom vremenu sabrali i dosli sebi. Sve sto se dogadja u njihovoj reprezentaciji umanjuje stvarni potencijal ove reprezentacije.
Kad pročitaš kakva korupcija vlada u argentinskom fudbalu, i u njihovom savezu uhvatiš se za glavu. Kao iz mafijaških filmova. Dok smo mi imali Munju i ekipu bila je mala maca šta se tamo dešava.
Ovo oko trenera, atmosfere, sve se to vuce jos od kvalifikacija koje takodjer nisu bile dobre, sada je sve samo dostiglo vrhunac i popucalo.
- animals
#74 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Ovo ce biti nerijeseno
ne zna se ko je gori..
mislim da ce Messi dati gol iz slobodnjaka u 119 min..
ne zna se ko je gori..
mislim da ce Messi dati gol iz slobodnjaka u 119 min..
-
Crvena Tifoza
#75 Re: 1/8 Francuska - Argentina
Korisničkoime wrote:Vidis nisam znao to za korupciju u savezu, znam da je Argentina u banani ali nisam bio upoznat da je i u Savezu slicno.Crvena Tifoza wrote:Korisničkoime wrote:Francuska ovo dobija bez poteskoca. Argentina je prvise sjebana da bi se u tako kratkom vremenu sabrali i dosli sebi. Sve sto se dogadja u njihovoj reprezentaciji umanjuje stvarni potencijal ove reprezentacije.
Ovo oko trenera, atmosfere, sve se to vuce jos od kvalifikacija koje takodjer nisu bile dobre, sada je sve samo dostiglo vrhunac i popucalo.
Kakva sicilijanska mafija, pretraži malo po netu imena Jose Meiszner (presjednik saveza) i Eduardo Deluca (isto neki funkcioner iz saveza). Zona sumraka kad pročitaš kako su završavali poslove i koliko su para oprali. Ne mogu da vjerujem da su kompanije poput Adidasa tolike pare davali argentinskom savezu iako su znali koji stepen korupcije vlada tamo.