Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
- General War
- dustaban
#52 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Koja budalasta tvrdnja!
Niko Čovića & HDZ ne jača ko ŽK. To što eventualno uleti u predsjedništvo na jaslama bošnjačke mržnje prema Čoviću & HDZ... to samo jača i drži na vlasti "ugrožene"
Al uzalud pričat kad ste slijepi kraj očiju. Nastavite pjeniti u duhu naslova ove teme...
Niko Čovića & HDZ ne jača ko ŽK. To što eventualno uleti u predsjedništvo na jaslama bošnjačke mržnje prema Čoviću & HDZ... to samo jača i drži na vlasti "ugrožene"
Al uzalud pričat kad ste slijepi kraj očiju. Nastavite pjeniti u duhu naslova ove teme...
- General War
#53 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Ma kakvi ba, pogledaj teme sve po partijskoj duznosti smaraju po forumu.dustaban wrote:Koja budalasta tvrdnja!
- SaraFina
#54 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Ne budite paranoični. Djevojka ne piše kao forumski boot ili uhljeb stranke. Vama su u glavi samo neke NVO, stranački uhljebi po forumu i sl. Znam je godinama. Piše i na HR forumima. I isti obrazac. Godinama.
Što se teme tiče ja mislim da će Željko dobiti od 100 do 150 k.
I na kraju lik jeste prazna ljuštura kad je politička korist u pitanju (a ko nije molim vas od BH političara) i niko neće glasati za Komšića zbog izbornog programa. To su nebuloze.
Nama treba drugi član presjedništva iz HR naroda neko probosanski nastrojen, kao poluga protiv Srba, a posebice ako Dodik pobijedi.
Ja ne znam kako vi razmišljate? Pustiti Čovića da s Dodikom razvali državu zajedno i optruiraju sve što mogu i što im je u nadležnosti???
Bošnjački član presjedništva je nevažan apsolutno, u takvim manipulacijama (Faraon je izuzetak, ali neće se ni kandidirati).
Imate bolje ideje neke koga instalirati umjesto Komšića???
Što se teme tiče ja mislim da će Željko dobiti od 100 do 150 k.
I na kraju lik jeste prazna ljuštura kad je politička korist u pitanju (a ko nije molim vas od BH političara) i niko neće glasati za Komšića zbog izbornog programa. To su nebuloze.
Nama treba drugi član presjedništva iz HR naroda neko probosanski nastrojen, kao poluga protiv Srba, a posebice ako Dodik pobijedi.
Ja ne znam kako vi razmišljate? Pustiti Čovića da s Dodikom razvali državu zajedno i optruiraju sve što mogu i što im je u nadležnosti???
Bošnjački član presjedništva je nevažan apsolutno, u takvim manipulacijama (Faraon je izuzetak, ali neće se ni kandidirati).
Imate bolje ideje neke koga instalirati umjesto Komšića???
-
Novak20
- Alfons Kauders
#56 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Zeleniku ???Novak20 wrote:Falatara ???
-
Novak20
#57 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Lijana ???Alfons Kauders wrote:Zeleniku ???Novak20 wrote:Falatara ???
- Alfons Kauders
#58 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Đe je Zubak ???Novak20 wrote:Lijana ???Alfons Kauders wrote:Zeleniku ???Novak20 wrote:Falatara ???![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#59 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Novak20 wrote:Lijana ???Alfons Kauders wrote:Zeleniku ???Novak20 wrote:Falatara ???![]()
igra pasijansa sa Rasimom Kadićem.Alfons Kauders wrote:Đe je Zubak ???
- kmirsad
#60 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Eno Zubka... viri Čoviću iz šupka... 
- SaraFina
#61 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Novak20 wrote:Falatara ???
Nije meni strana ni ta opcija. Samo lik je nepoznat prosječnom glasaču za razliku od Željka, da ga ljevica tj SDP kandidirao a ne Bećirevića pa da ima izbornu mašineriju kao podlogu, imao bi šanse. Ovako, skeptična sam.
Plus toga ni 0,1% Hrvata ne vidi ga kao opciju. Tako da na hrvatske glasove ne možeš računati kao i u slučaju Komšića.
Zelenika, bi devedesetku uzdigla vjerovatno i napravila kakvu takvu oporbu Čoviću. Ali VI Hrvati ako želite oporbu i glasajte za ženu.
Ja ne mislim da devedesetka probih nastrojena. A pogotovo ne bi bila da se "vine u neke visine".
Znači mi tu nemamo interesa, a vama bi bilo korisno da promiješate karte.
U početku sam imala nadu u Zeleniku i devedesetku, ali sada više zbilja nemam. Zato mislim da to vaše unutarnje HR pitanje u BiH.
- Alfons Kauders
#62 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Ma ko bi rekao da "opoziciona" stranka koja ima isto ime kao vladajuca stranka zapravo nije prava opozicija?
Ja taman mislio glasati za A-SDA...
Ja taman mislio glasati za A-SDA...
- SaraFina
#63 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Da Bošnjaka ima tri miliona napakostiti Čoviću pa poredati sve HR kandidate ispred njega, pa da bude tek četvrti bio bi gušt. Ovako na sigurno treba ići.
- Alfons Kauders
#64 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Najsigurnije ga je ostaviti tamo, a mozda bi tako i bilo najbolje... Smatram da je red da HDZ bude odgovoran za kolaps koji slijedi u toku narednog mandata.
I SDA naravno. Ni njima ne treba dozvoliti da se u po frke izvuku od odgovornosti kroz neku fol ljevicarsku koaliciju.
Jebu nas trideset godina, red je da ih pustimo da svrse...
Ako narod uziva s njima, onda nikom nista, neka trpe i brisu sjeme s cela, ko ih jebe. Ako narodu kojim cudom dodje iz guzice u glavu pa ih krene ganjati s kanisterom benzina - opet mi je draze da gori gamad iz SDA i HDZ, nego ona nesposobma ljevicarska ekipa.
(Human sam i smatram da nije u redu spaljivati ljude s poteskocama u razvoju. A ovi stozerni supci nek gore.)
I SDA naravno. Ni njima ne treba dozvoliti da se u po frke izvuku od odgovornosti kroz neku fol ljevicarsku koaliciju.
Jebu nas trideset godina, red je da ih pustimo da svrse...
Ako narod uziva s njima, onda nikom nista, neka trpe i brisu sjeme s cela, ko ih jebe. Ako narodu kojim cudom dodje iz guzice u glavu pa ih krene ganjati s kanisterom benzina - opet mi je draze da gori gamad iz SDA i HDZ, nego ona nesposobma ljevicarska ekipa.
(Human sam i smatram da nije u redu spaljivati ljude s poteskocama u razvoju. A ovi stozerni supci nek gore.)
- SaraFina
#65 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Ma imaju vojsku stranački uhljeba koji bi braneći njih branili svoju egzistenciju. To su hobotnice. Kriminalne organizacije čitave.
- dustaban
#66 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
"nama treba"... ko smo mi? ko nam treba? zasto?..SaraFina wrote: Nama treba drugi član presjedništva iz HR naroda neko probosanski nastrojen...
Nama, dragi moji, treba normalna drzava i normalan predsjednik.
Ali do toga nikad necemo doci na ovakav nacin i sa ovakvim razmisljanjem... aj uzdravlje
- SaraFina
#67 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
dustaban wrote:"nama treba"... ko smo mi? ko nam treba? zasto?..SaraFina wrote: Nama treba drugi član presjedništva iz HR naroda neko probosanski nastrojen...
Ali do toga nikad necemo doci na ovakav nacin i sa ovakvim razmisljanjem... aj uzdravlje
Obrati se susjedima i komšijama na tu temu jarane. A nama treba trenutno Komšić. Pojasnih zašto.
I na kraju šta se Hrvati bune, Sabina im je kao prva dama po ljepoti vrijedna kao još jedan Željko. Samo mi je Lagumdžinca njoj ravna
-
radostan dan
#68 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
sarafina, nvo - odsjek gradžanski... vaskrsenje broj 34.Novak20 wrote:@ seherzada_begovica
Podsjećaš sa svojim upisima na nekoga, ne znam koga ali sjetiću se.![]()
-
Novak20
#69 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Njoj je Kurz kancelar, a Ballen predsjednik. Normalni ljudi. Zato se njoj može ko slonu u staklarskoj radnji.dustaban wrote:"nama treba"... ko smo mi? ko nam treba? zasto?..SaraFina wrote: Nama treba drugi član presjedništva iz HR naroda neko probosanski nastrojen...
-
Novak20
#70 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
radostan dan wrote:sarafina, nvo - odsjek gradžanski... vaskrsenje broj 34.Novak20 wrote:@ seherzada_begovica
Baš ti hvala. Tačno tako.
-
Obi Wan Bosnian
#71 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
To su dvije različite curke ali su obje ispekle zanat na hercegbosni pa zato sličnost u stilu
Ja ću za Falatara pa makar bio jedini koji glasa za njega.
Ja ću za Falatara pa makar bio jedini koji glasa za njega.
- SaraFina
#72 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
Radosni, kakav si ti psiholog životati? Da ne možeš dvije različite osobe identificiratiNovak20 wrote:radostan dan wrote:sarafina, nvo - odsjek gradžanski... vaskrsenje broj 34.Novak20 wrote:@ seherzada_begovica
![]()
Baš ti hvala. Tačno tako.
Hajde ova dva nadripolitičara. Ali ti si profi bolan
Pitaj i Čmolju takodjer
Fulaš cijeli "nogomet"
Oooo Obi, djesi i kako si? Moramo Želju podržati ne budi partibrejker
Krivo susjedima i komšijama što bosanke rasturaju političke teme
A kod njih o zapršci raspravljaju preDstavnice ženske populacije
Last edited by SaraFina on 28/06/2018 11:25, edited 1 time in total.
-
radostan dan
#73 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
dobro, to si u pravu, u pitanu su dvije ličnosti...SaraFina wrote:
Radosni, kakav si ti psiholog životati? Da ne možeš dvije različite osobe identificirati![]()
- SaraFina
#74 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
radostan dan wrote:dobro, to si u pravu, u pitanu su dvije ličnosti...SaraFina wrote:
Radosni, kakav si ti psiholog životati? Da ne možeš dvije različite osobe identificirati![]()
Moraš kod kolege nekog, prividjam ti se. Ali Čmolju prvo posjeti
-
radostan dan
#75 Re: Zeljko Komsic i DF unistavaju Dragana Covica i HDZ u oktobru?
nemam kad...čitam ti ovo mišljenje o kurcima.
interesantni stavovi, gledajući kroz prizmu doktora zigmunda...
interesantni stavovi, gledajući kroz prizmu doktora zigmunda...