Friendzone
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- insomnia78
#51 Re: Friendzone
Imal jos kaka placipickasta tema?
-
fear the beard
#52 Re: Friendzone
To svakako moje se više odnosi da su rijetke situacije koje se završe baš tako nakon svih neuspjeha i ostalog da se završi sretno..Tomahawk11 wrote:NIje, fakat je to tako, ako ljude veže jedino strast, popušili su foru na motoru kad prođe euforija.fear the beard wrote:Joj Storm ovdje opisuje svaku pateticnu radnju filma u zadnjih 15 godina.
Rijetka su opcenito prijateljstva takva da potraju bez bilo kakve intime pa bio to obican poljubac..
-
fear the beard
#53 Re: Friendzone
insomnia78 wrote:Imal jos kaka placipickasta tema?
Ti obrijao glavu i mangup?
- cendlerbing
#54 Re: Friendzone
Jel to i ti iz svog i iskustava iz svoje okoline?fear the beard wrote: Rijetka su opcenito prijateljstva takva da potraju bez bilo kakve intime pa bio to obican poljubac..
- cendlerbing
#55 Re: Friendzone
Bloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za sve ima prvi put
- Bloo
- Globalna šefica
#56 Re: Friendzone
cendlerbing wrote:Bloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za sve ima prvi put![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Možemo biti kao Stanlio i Olio
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#57 Re: Friendzone
Ako ima privlačnosti bar s jedne strane, mogućnost da se isto sjebe su velike.fear the beard wrote:To svakako moje se više odnosi da su rijetke situacije koje se završe baš tako nakon svih neuspjeha i ostalog da se završi sretno..Tomahawk11 wrote:NIje, fakat je to tako, ako ljude veže jedino strast, popušili su foru na motoru kad prođe euforija.fear the beard wrote:Joj Storm ovdje opisuje svaku pateticnu radnju filma u zadnjih 15 godina.
Rijetka su opcenito prijateljstva takva da potraju bez bilo kakve intime pa bio to obican poljubac..
E sad, ako je on(a) voljan/voljna da to tišti u sebi....ali to je već patnja i bezveze.
Ma, happy endovi su za stare američke romantične filmove, u realnosti su više balkanski karasevdah završeci, pa tako i prijateljstava.
Čuj sviđam ti se, hoćeš da mi budeš prijateljica?! Ma nema od tog ništa. A ni obrnuto, pogotovo ako postoje određene restrikcije u vidu djevojke supruge, dakle budemo najebal oboje.
A free persone....pa dobro, ako su saglasne da iz prijateljstva prebace u ljubav, svakako će i prijatelji biti.
-
fear the beard
#58 Re: Friendzone
cendlerbing wrote:Jel to i ti iz svog i iskustava iz svoje okoline?fear the beard wrote: Rijetka su opcenito prijateljstva takva da potraju bez bilo kakve intime pa bio to obican poljubac..
Ma iskreno ja kad nisam mogao da zbarim normalnim putem tacnije nisam vjerovao da mogu jer je ocito bila izgledom nekoliko stepenica iznad sam nalozio da se popije koja više i onda je bilo sve po planu i programu..
Opet ponavljam teško da mogu prijateljicom nazvat više je ono zajednicki prijatelji kafe i ostalo.
Mada tek nakon godinu+ je plan došao do izražaja..
Poslije toga sve po starom zadovoljio sam potrebe.
- cendlerbing
#59 Re: Friendzone
Bloo wrote:cendlerbing wrote:Bloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za sve ima prvi put![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Možemo biti kao Stanlio i Olio

- cendlerbing
#60 Re: Friendzone
Zvučiš ko prijatelj za poželjeti.fear the beard wrote: Ma iskreno ja kad nisam mogao da zbarim normalnim putem tacnije nisam vjerovao da mogu jer je ocito bila izgledom nekoliko stepenica iznad sam nalozio da se popije koja više i onda je bilo sve po planu i programu..
Opet ponavljam teško da mogu prijateljicom nazvat više je ono zajednicki prijatelji kafe i ostalo.
Mada tek nakon godinu+ je plan došao do izražaja..
Poslije toga sve po starom zadovoljio sam potrebe.
-
fear the beard
#61 Re: Friendzone
Ma nije prijateljica teška je to rijec
- spreca
#63 Re: Friendzone
imam dvije vrste prijayeljica...imam prijateljice i "prijateljice"

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#64 Re: Friendzone
Misliš, kofol i zaoprave drugaricespreca wrote:imam dvije vrste prijayeljica...imam prijateljice i "prijateljice"![]()
-
fear the beard
#65 Re: Friendzone
Ha ja jedno je prijateljica koja ti je davala šifru od interneta još u osvnovnoj. a drugo ona koju upoznaš preko zajednickih ili na faxu... 
- spreca
#66 Re: Friendzone
Sve je receno goreTomahawk11 wrote:Misliš, kofol i zaoprave drugaricespreca wrote:imam dvije vrste prijayeljica...imam prijateljice i "prijateljice"![]()
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#67 Re: Friendzone
'arrane, ako ćeš zasnovati vezu samo zbog nečijeg izgleda i trenutne fizičke privlačnosti onda nemoj.fear the beard wrote:Ne glumi bona koga ti farbaš..
Ko vas ne zna...
radije ostani na nivou tjelesnog i životinjskog.
dvoje i ostaju zajedno zbog prijateljstva. kada imaš prijatelja s kojim živiš i dijeliš sve, džekpotiro si.
- mad_max_ba
#68 Re: Friendzone
šta djeca znaju o zavičajulmo wrote:
'arrane, ako ćeš zasnovati vezu samo zbog nečijeg izgleda i trenutne fizičke privlačnosti onda nemoj.
radije ostani na nivou tjelesnog i životinjskog.
dvoje i ostaju zajedno zbog prijateljstva. kada imaš prijatelja s kojim živiš i dijeliš sve, džekpotiro si.
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#69 Re: Friendzone
ja ba, ova današnja, ništa. tabula rasa.mad_max_ba wrote: šta djeca znaju o zavičaju
-
gilla
#71 Re: Friendzone
U 80% slučajeva nisi im privlačan fizički, u 20% stvar je pristupa. Možeš ti biti direktan od početka koliko hoćeš ako im nisi napet halali to.
Poradi na izgledu, fiksaj nešto. Ako imaš viška kila znaš šta raditi, ako imaš loše zube, stomatolog, nemoj se zapuštati u pogledu kose, brade i sl. Moj neki savjet. Dosta ih razmišlja ako ne vodi računa o sebi kako će sutra brinuti o meni i sl. sranja.
Što se tiče pristupa najvažnije je priča i da razgovori imaju neku erotsku notu. Ne znam može li se ovo naučiti ali stalno pucaš neke seksualne konotacije.
Kada si već tu gdje jesi, prekini taj odnos. Od tih 10 jaranica, 9 ih boli briga za tebe, jedna je stvarno pravi prijatelj. Ne moraš prekidati odjednom taj odnos, jednostavno nemoj se vidjati sa njima na glupavim kafama i sl. Online chat svedi na minimum. Vrijeme ce uciniti svoje. Znaci fokusiraj se na sebe , svoj napredak, obrazovanje, posao, a naravno mozes i direktno pokusati sa nekom novom curom. Najbolje godine za muskarca su 30+. Ako si postavio temelje u mladosti, poslije ćeš ubirati plodove. Imat ćeš ogroman izbor mlađih zgodnih cura.
Na tim glupavim kafama/viđanjima ćeš rijetko šta naučiti ili imati kakve nafake. Uglavnom će ti nabaciti neke emocionalne teme, probleme koje ima sa mužem, momkom, uglavnom šuplja priča. A znamo da te to ne zanima
. Možeš ih i testirati, znači kad ti treba neka usluga kako će reagovati. Znači budi im neki poznanik u naj slučaju.
Zašto te označavaju kao prijatelja? Zato što im je lakše to reći nego odjebi i imati eventualno sukob. Drugo zato što im diže ego i vole da imaju krug orbitera oko sebe. Treće služiš im kao emotivni tampon ala šuplju priču o emocijama i sl. Četvrto kao rezervu. Ako pregura 30 nije u braku ili u ozbiljnoj vezi, sjetit će se tebe, pa daj šta daš.
Poradi na izgledu, fiksaj nešto. Ako imaš viška kila znaš šta raditi, ako imaš loše zube, stomatolog, nemoj se zapuštati u pogledu kose, brade i sl. Moj neki savjet. Dosta ih razmišlja ako ne vodi računa o sebi kako će sutra brinuti o meni i sl. sranja.
Što se tiče pristupa najvažnije je priča i da razgovori imaju neku erotsku notu. Ne znam može li se ovo naučiti ali stalno pucaš neke seksualne konotacije.
Kada si već tu gdje jesi, prekini taj odnos. Od tih 10 jaranica, 9 ih boli briga za tebe, jedna je stvarno pravi prijatelj. Ne moraš prekidati odjednom taj odnos, jednostavno nemoj se vidjati sa njima na glupavim kafama i sl. Online chat svedi na minimum. Vrijeme ce uciniti svoje. Znaci fokusiraj se na sebe , svoj napredak, obrazovanje, posao, a naravno mozes i direktno pokusati sa nekom novom curom. Najbolje godine za muskarca su 30+. Ako si postavio temelje u mladosti, poslije ćeš ubirati plodove. Imat ćeš ogroman izbor mlađih zgodnih cura.
Na tim glupavim kafama/viđanjima ćeš rijetko šta naučiti ili imati kakve nafake. Uglavnom će ti nabaciti neke emocionalne teme, probleme koje ima sa mužem, momkom, uglavnom šuplja priča. A znamo da te to ne zanima
Zašto te označavaju kao prijatelja? Zato što im je lakše to reći nego odjebi i imati eventualno sukob. Drugo zato što im diže ego i vole da imaju krug orbitera oko sebe. Treće služiš im kao emotivni tampon ala šuplju priču o emocijama i sl. Četvrto kao rezervu. Ako pregura 30 nije u braku ili u ozbiljnoj vezi, sjetit će se tebe, pa daj šta daš.
- pizarro
#72 Re: Friendzone
musko-zenska prijateljstva ne postoje!
kraj i tacka
kraj i tacka
- insomnia78
#73 Re: Friendzone
Jeste ako hoces da izgledas ko manijak i pacenikŠto se tiče pristupa najvažnije je priča i da razgovori imaju neku erotsku notu. Ne znam može li se ovo naučiti ali stalno pucaš neke seksualne konotacije.
-
moonca
#74 Re: Friendzone
Osiromasujes svoj zivot. Licno mislim da to i nije dobro za tvoju suprugu, djevojku, opcenito zenski svijet,kako ga ti vidis.pizarro wrote:musko-zenska prijateljstva ne postoje!
kraj i tacka
-
zipoo
#75 Re: Friendzone
Postojepizarro wrote:musko-zenska prijateljstva ne postoje!
kraj i tacka