Friendzone

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
insomnia78

#51 Re: Friendzone

Post by insomnia78 »

Imal jos kaka placipickasta tema?
fear the beard

#52 Re: Friendzone

Post by fear the beard »

Tomahawk11 wrote:
fear the beard wrote:Joj Storm ovdje opisuje svaku pateticnu radnju filma u zadnjih 15 godina. :D
NIje, fakat je to tako, ako ljude veže jedino strast, popušili su foru na motoru kad prođe euforija.
To svakako moje se više odnosi da su rijetke situacije koje se završe baš tako nakon svih neuspjeha i ostalog da se završi sretno..
Rijetka su opcenito prijateljstva takva da potraju bez bilo kakve intime pa bio to obican poljubac..
fear the beard

#53 Re: Friendzone

Post by fear the beard »

insomnia78 wrote:Imal jos kaka placipickasta tema?

Ti obrijao glavu i mangup? :D
cendlerbing

#54 Re: Friendzone

Post by cendlerbing »

fear the beard wrote: Rijetka su opcenito prijateljstva takva da potraju bez bilo kakve intime pa bio to obican poljubac..
Jel to i ti iz svog i iskustava iz svoje okoline? :perverzna:
cendlerbing

#55 Re: Friendzone

Post by cendlerbing »

Bloo wrote: :perverzna: :perverzna: :perverzna: :perverzna: :perverzna:

za sve ima prvi put
:trep1: :trep1: :trep1: :trep1: :trep1: :trep1: :trep1: :lol:
Bloo
Globalna šefica

#56 Re: Friendzone

Post by Bloo »

cendlerbing wrote:

za sve ima prvi put

Možemo biti kao Stanlio i Olio :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#57 Re: Friendzone

Post by Tomahawk11 »

fear the beard wrote:
Tomahawk11 wrote:
fear the beard wrote:Joj Storm ovdje opisuje svaku pateticnu radnju filma u zadnjih 15 godina. :D
NIje, fakat je to tako, ako ljude veže jedino strast, popušili su foru na motoru kad prođe euforija.
To svakako moje se više odnosi da su rijetke situacije koje se završe baš tako nakon svih neuspjeha i ostalog da se završi sretno..
Rijetka su opcenito prijateljstva takva da potraju bez bilo kakve intime pa bio to obican poljubac..
Ako ima privlačnosti bar s jedne strane, mogućnost da se isto sjebe su velike.
E sad, ako je on(a) voljan/voljna da to tišti u sebi....ali to je već patnja i bezveze.
Ma, happy endovi su za stare američke romantične filmove, u realnosti su više balkanski karasevdah završeci, pa tako i prijateljstava.
Čuj sviđam ti se, hoćeš da mi budeš prijateljica?! Ma nema od tog ništa. A ni obrnuto, pogotovo ako postoje određene restrikcije u vidu djevojke supruge, dakle budemo najebal oboje.
A free persone....pa dobro, ako su saglasne da iz prijateljstva prebace u ljubav, svakako će i prijatelji biti.
fear the beard

#58 Re: Friendzone

Post by fear the beard »

cendlerbing wrote:
fear the beard wrote: Rijetka su opcenito prijateljstva takva da potraju bez bilo kakve intime pa bio to obican poljubac..
Jel to i ti iz svog i iskustava iz svoje okoline? :perverzna:

Ma iskreno ja kad nisam mogao da zbarim normalnim putem tacnije nisam vjerovao da mogu jer je ocito bila izgledom nekoliko stepenica iznad sam nalozio da se popije koja više i onda je bilo sve po planu i programu..

Opet ponavljam teško da mogu prijateljicom nazvat više je ono zajednicki prijatelji kafe i ostalo.
Mada tek nakon godinu+ je plan došao do izražaja..

Poslije toga sve po starom zadovoljio sam potrebe. :D
cendlerbing

#59 Re: Friendzone

Post by cendlerbing »

Bloo wrote:
cendlerbing wrote:

za sve ima prvi put

Možemo biti kao Stanlio i Olio :mrgreen:
Image
:D
cendlerbing

#60 Re: Friendzone

Post by cendlerbing »

fear the beard wrote: Ma iskreno ja kad nisam mogao da zbarim normalnim putem tacnije nisam vjerovao da mogu jer je ocito bila izgledom nekoliko stepenica iznad sam nalozio da se popije koja više i onda je bilo sve po planu i programu..

Opet ponavljam teško da mogu prijateljicom nazvat više je ono zajednicki prijatelji kafe i ostalo.
Mada tek nakon godinu+ je plan došao do izražaja..

Poslije toga sve po starom zadovoljio sam potrebe. :D
Zvučiš ko prijatelj za poželjeti.
fear the beard

#61 Re: Friendzone

Post by fear the beard »

Ma nije prijateljica teška je to rijec
cendlerbing

#62 Re: Friendzone

Post by cendlerbing »

:mrgreen:
spreca

#63 Re: Friendzone

Post by spreca »

imam dvije vrste prijayeljica...imam prijateljice i "prijateljice" :oops: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#64 Re: Friendzone

Post by Tomahawk11 »

spreca wrote:imam dvije vrste prijayeljica...imam prijateljice i "prijateljice" :oops: :lol:
Misliš, kofol i zaoprave drugarice :mrgreen:
fear the beard

#65 Re: Friendzone

Post by fear the beard »

Ha ja jedno je prijateljica koja ti je davala šifru od interneta još u osvnovnoj. a drugo ona koju upoznaš preko zajednickih ili na faxu... :D
spreca

#66 Re: Friendzone

Post by spreca »

Tomahawk11 wrote:
spreca wrote:imam dvije vrste prijayeljica...imam prijateljice i "prijateljice" :oops: :lol:
Misliš, kofol i zaoprave drugarice :mrgreen:
Sve je receno gore :oops: ....e sad zamisli kako mi izgledaju moje prijateljice a kako "prijateljice" :oops: :D
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#67 Re: Friendzone

Post by lmo »

fear the beard wrote:Ne glumi bona koga ti farbaš..

Ko vas ne zna...
'arrane, ako ćeš zasnovati vezu samo zbog nečijeg izgleda i trenutne fizičke privlačnosti onda nemoj.
radije ostani na nivou tjelesnog i životinjskog.
dvoje i ostaju zajedno zbog prijateljstva. kada imaš prijatelja s kojim živiš i dijeliš sve, džekpotiro si.
mad_max_ba

#68 Re: Friendzone

Post by mad_max_ba »

lmo wrote:
'arrane, ako ćeš zasnovati vezu samo zbog nečijeg izgleda i trenutne fizičke privlačnosti onda nemoj.
radije ostani na nivou tjelesnog i životinjskog.
dvoje i ostaju zajedno zbog prijateljstva. kada imaš prijatelja s kojim živiš i dijeliš sve, džekpotiro si.
šta djeca znaju o zavičaju
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#69 Re: Friendzone

Post by lmo »

mad_max_ba wrote: šta djeca znaju o zavičaju
ja ba, ova današnja, ništa. tabula rasa. :oops:
pink floydd

#70 Re: Friendzone

Post by pink floydd »

Image
gilla

#71 Re: Friendzone

Post by gilla »

U 80% slučajeva nisi im privlačan fizički, u 20% stvar je pristupa. Možeš ti biti direktan od početka koliko hoćeš ako im nisi napet halali to.
Poradi na izgledu, fiksaj nešto. Ako imaš viška kila znaš šta raditi, ako imaš loše zube, stomatolog, nemoj se zapuštati u pogledu kose, brade i sl. Moj neki savjet. Dosta ih razmišlja ako ne vodi računa o sebi kako će sutra brinuti o meni i sl. sranja.

Što se tiče pristupa najvažnije je priča i da razgovori imaju neku erotsku notu. Ne znam može li se ovo naučiti ali stalno pucaš neke seksualne konotacije.

Kada si već tu gdje jesi, prekini taj odnos. Od tih 10 jaranica, 9 ih boli briga za tebe, jedna je stvarno pravi prijatelj. Ne moraš prekidati odjednom taj odnos, jednostavno nemoj se vidjati sa njima na glupavim kafama i sl. Online chat svedi na minimum. Vrijeme ce uciniti svoje. Znaci fokusiraj se na sebe , svoj napredak, obrazovanje, posao, a naravno mozes i direktno pokusati sa nekom novom curom. Najbolje godine za muskarca su 30+. Ako si postavio temelje u mladosti, poslije ćeš ubirati plodove. Imat ćeš ogroman izbor mlađih zgodnih cura.
Na tim glupavim kafama/viđanjima ćeš rijetko šta naučiti ili imati kakve nafake. Uglavnom će ti nabaciti neke emocionalne teme, probleme koje ima sa mužem, momkom, uglavnom šuplja priča. A znamo da te to ne zanima :D . Možeš ih i testirati, znači kad ti treba neka usluga kako će reagovati. Znači budi im neki poznanik u naj slučaju.

Zašto te označavaju kao prijatelja? Zato što im je lakše to reći nego odjebi i imati eventualno sukob. Drugo zato što im diže ego i vole da imaju krug orbitera oko sebe. Treće služiš im kao emotivni tampon ala šuplju priču o emocijama i sl. Četvrto kao rezervu. Ako pregura 30 nije u braku ili u ozbiljnoj vezi, sjetit će se tebe, pa daj šta daš.
pizarro

#72 Re: Friendzone

Post by pizarro »

musko-zenska prijateljstva ne postoje!
kraj i tacka :D
insomnia78

#73 Re: Friendzone

Post by insomnia78 »

Što se tiče pristupa najvažnije je priča i da razgovori imaju neku erotsku notu. Ne znam može li se ovo naučiti ali stalno pucaš neke seksualne konotacije.
Jeste ako hoces da izgledas ko manijak i pacenik
moonca

#74 Re: Friendzone

Post by moonca »

pizarro wrote:musko-zenska prijateljstva ne postoje!
Osiromasujes svoj zivot. Licno mislim da to i nije dobro za tvoju suprugu, djevojku, opcenito zenski svijet,kako ga ti vidis.
zipoo

#75 Re: Friendzone

Post by zipoo »

pizarro wrote:musko-zenska prijateljstva ne postoje!
Postoje
Post Reply