Koliko tih B-ova ima?[/quote]Ta dva... nakon položenog B2, stiče pravo da u Njemačkoj, u njemačkoj ljekarskoj komori polaže C1, pred njemačkim ljekarima...BHCluster wrote:Hoče... samo dok položi B2kmirsad wrote:[quote="BHCluster"
Znaci nikad.
Strpite se jos "SAMO" 8 godina
- kmirsad
#51 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
- BHCluster
#52 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
Da li je to manje od 8 godina?kmirsad wrote:Ta dva... nakon položenog B2, stiče pravo da u Njemačkoj, u njemačkoj ljekarskoj komori polaže C1, pred njemačkim ljekarima...
- kmirsad
#53 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
jes, sve že biti gotovo za par mjeseci...Unuci /unuke žće govoriti njemački,.. bez kurseva...BHCluster wrote:Da li je to manje od 8 godina?kmirsad wrote:Ta dva... nakon položenog B2, stiče pravo da u Njemačkoj, u njemačkoj ljekarskoj komori polaže C1, pred njemačkim ljekarima...
-
dječak sa šibicama
#54 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
commendatore wrote:e dobro si sjecam se i ja te sceneChmoljo wrote:a većina njih je bila, ili bi bila odana sluga onog režima.commendatore wrote:samo da se citiram od neki dan....
ovo se sve radi u fazonu :
(ko im jebe mater nek ginu, zasluzili su, allah ih kaznjava za ponasanje u komunizmu - bolio ih je kurac dok smo patili "MI i bili zatvarani").
"kad smo mi patili i kad su nas maltretirali bolio ih je kurac, sad nek krvare oni, ko im jebe mater, nek propadnu"
100% sam uvjeren da im je to ideja vodilja
nema tu puno ideologije, samo one jadne, niske, bijedne želje za materijalnim.
stalno se vraćam na onu scenu iz Taleta, kada Bajro, Taletov brat, sav ushićen jer su komunisti pobijedili i "došli na red" kaže: sad je na nas red Tale, ugled, moć i... parrreeee Tale... pa-rrreeee...
dok mu bala curi iz usta...
tako fino ilustruje svu bijedu ovih gnjida...
tale mu i kaze tad gnjido
-
Vidal89
#55 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
Jucer sam napustio posao i platu 550KM
Nisam mogao vise da trpim pritisak i sefa, samo 2 nedjelje slobodne u mjesecu i po 9-10h radno vrijeme
Toliko budem umoran da mi se uopste ne hoda da trosim pare, samo bi odmarao sam kuci u miru i tisini.
Ustedjeti nista nista mogao, zali Boze nase propale generacije gledam vani omladina zaradjuje vikendi slobodni putuju po svijetu, a ja odem na more konzerve nosim mislim na svaku marku, fizicki odmor al u glavi 100 misli kako gdje potrositi.
Nisam mogao vise da trpim pritisak i sefa, samo 2 nedjelje slobodne u mjesecu i po 9-10h radno vrijeme
Toliko budem umoran da mi se uopste ne hoda da trosim pare, samo bi odmarao sam kuci u miru i tisini.
Ustedjeti nista nista mogao, zali Boze nase propale generacije gledam vani omladina zaradjuje vikendi slobodni putuju po svijetu, a ja odem na more konzerve nosim mislim na svaku marku, fizicki odmor al u glavi 100 misli kako gdje potrositi.
- uglavnomja
#56 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
jednostavna matematika:
dva sebijina predsjednicka mandata po 4 godine ...
a poslije - vidjecemo, ima unucadi valjda kad scer nije upala u kolo
dva sebijina predsjednicka mandata po 4 godine ...
a poslije - vidjecemo, ima unucadi valjda kad scer nije upala u kolo
- edo_79
#57 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
A šta si to imao za potrošit prijatelju moj ... vani omladina toliko zaradi za vikend što ti zaradiš za mjesecVidal89 wrote:Jucer sam napustio posao i platu 550KM
- uglavnomja
#58 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
dje to i na kakvim poslovima?edo_79 wrote:A šta si to imao za potrošit prijatelju moj ... vani omladina toliko zaradi za vikend što ti zaradiš za mjesecVidal89 wrote:Jucer sam napustio posao i platu 550KM
- BHCluster
#59 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
To, to, to!kmirsad wrote:jes, sve že biti gotovo za par mjeseci...Unuci /unuke žće govoriti njemački,.. bez kurseva...BHCluster wrote:Da li je to manje od 8 godina?kmirsad wrote:Ta dva... nakon položenog B2, stiče pravo da u Njemačkoj, u njemačkoj ljekarskoj komori polaže C1, pred njemačkim ljekarima...
- BHCluster
#60 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
A u EU cemo 2050!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- Hajvan
#62 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
TREBA uvesti skolarine u relanom iznosu…
-
putokaz1
#63 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
Ja to ponavljam najveće šanse imamo da Sebiju ili Zvizdića gledamo još 8 godina
Nije sve do nas
Kandidat ili kandidatkinja SDA ima 12 protivkandidata a mi smo podijeljeni ono baš
Centar Sarajeva će podržati Hadžikadića i Falatara,Okolina Komšića i Bećirevića,USK Šepića i Zenica,Tuzla Bećirevića i još ponekog
Kakanj,Olovo,Konjic,Bugojno,Čelić,Trnovo,čak i PDA Banovići +još 30 tak takvih će podržati kandidata SDA ili kandidatkinju
Time stvaraju realnu mogućnost za relativnu pobjedu
Nije sve do nas
Kandidat ili kandidatkinja SDA ima 12 protivkandidata a mi smo podijeljeni ono baš
Centar Sarajeva će podržati Hadžikadića i Falatara,Okolina Komšića i Bećirevića,USK Šepića i Zenica,Tuzla Bećirevića i još ponekog
Kakanj,Olovo,Konjic,Bugojno,Čelić,Trnovo,čak i PDA Banovići +još 30 tak takvih će podržati kandidata SDA ili kandidatkinju
Time stvaraju realnu mogućnost za relativnu pobjedu
- spreca
- kmirsad
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#66 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
Anonimno INSPEKCIJU RADA ODMAH zbog te dvije slobodne nedelje , nemojte ga zaliti.Vidal89 wrote:Jucer sam napustio posao i platu 550KM
-
Heller
#67 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
Neće inspekcija izaći dok se ne preda dopis. Barem u TK.sabina1 wrote:Anonimno INSPEKCIJU RADA ODMAH zbog te dvije slobodne nedelje , nemojte ga zaliti.Vidal89 wrote:Jucer sam napustio posao i platu 550KM
-
dezurni_ucenik
#68 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
A.D. 2026.

- problemnatravunu
- mayab
-
hurmasica
#71 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
Tamam 8 godina, dva Sebijina mamdata, da jos malo prigrabe pa mogu na mori u peMziju 
- insomnia78
#73 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
“Losije danas za bolje sutra
ponavljaju meni od jutra do jutra
bez takve zrtve Amerika i Engleska
nikada nece postati zemlja proleterska”
ponavljaju meni od jutra do jutra
bez takve zrtve Amerika i Engleska
nikada nece postati zemlja proleterska”
- animals
#74 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
Ukinuti demokratiju i zavesti diktaturu proleterijata..
-
furlan
#75 Re: Strpite se jos "SAMO" 8 godina
Dakle rek'o Bake osam.Nastavak slijedi.