ma ne kupujem te gluposti ,to samo skracuje vijek plastikama,prebrisem vlaznom pamucnom krpom i bude ko novokonektovan wrote:
Kao prvo, armorall nije jeftin, ne znam gdje ti kupuješ i šta kupuješ, pa nije ga dita naoravila?!
I bez provokacija molim.
Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#51 Re: Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#52 Re: Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
Ne kupujem ni ja cesto, jedno malo pakovanje mi moze biti više od godinu dana. Malo prsnem, a za ostalo se pobrine krpica takodjer.bitanga_sa_otesa wrote:ma ne kupujem te gluposti ,to samo skracuje vijek plastikama,prebrisem vlaznom pamucnom krpom i bude ko novokonektovan wrote:
Kao prvo, armorall nije jeftin, ne znam gdje ti kupuješ i šta kupuješ, pa nije ga dita naoravila?!
I bez provokacija molim.
- bitanga_sa_otesa
#53 Re: Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
naprskaj dobro oko ablendera ,cuo sam da su ti sprejevi jako dobri za te prekidacekonektovan wrote:
Malo prsnem,
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#54 Re: Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
Pa zar ljudi prskaju i na to?!bitanga_sa_otesa wrote:naprskaj dobro oko ablendera ,cuo sam da su ti sprejevi jako dobri za te prekidacekonektovan wrote:
Malo prsnem,
- bitanga_sa_otesa
#55 Re: Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
o daaaaa,pa mora da se sjajikonektovan wrote: Pa zar ljudi prskaju i na to?!
- HardCore
- Laplace
#57 Re: Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
Petroley wrote:ArmorAll cockpit shine new car....wd40 je malo popravio stanje..ujutro cemo vidjet kako je pod dnevnim svjetlom.JavierBosnia wrote:Al opet sam poprilicno siguran da ne postoji takvo sredstvo da toliko unisti plastiku i to nakon prvog koristenja. Hajde da se to cesto prskalo pa ostetilo vremenom. To nisu sredstva koja su hemijski nesto jaka, vecinom imaju neki miris i zavisi kako koje, neki daju neki sjaj, malo masnija i svi su na isti fazon.
Da tebi nije zena neke kiseline u tu bocicu nasula haha
Imas li kakvu sliku, naziv, koje je ti sredstvo, ako nista da mi izbjegavamo
Hvala na odgovorima. Svako dobro
- Petroley
#58 Re: Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
Objasnio coj'ek.
Ako se kome desi slicna stvar neka kupi sredstvo za tretiranje kokpita u obliku mlijeka ili kreme. Nabijeni sprejevi su zesce njesra. Kupio sam u xnenon (stari robot u hrasnom) mlijecno neko sredstvo na prirodnoj osnovi za 7.50 KM i rezultat je odlican. Kokpitu daje novi izgled, obnovi plastiku a da o mirisu koji traje par dana ne pricam. Svaka pohvala, kad dodjem kuci bacam sliku produkta.
Ako se kome desi slicna stvar neka kupi sredstvo za tretiranje kokpita u obliku mlijeka ili kreme. Nabijeni sprejevi su zesce njesra. Kupio sam u xnenon (stari robot u hrasnom) mlijecno neko sredstvo na prirodnoj osnovi za 7.50 KM i rezultat je odlican. Kokpitu daje novi izgled, obnovi plastiku a da o mirisu koji traje par dana ne pricam. Svaka pohvala, kad dodjem kuci bacam sliku produkta.
- Travnički Noćni Šetač
#59 Re: Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
Petroley wrote: Ako se kome desi slicna stvar neka kupi sredstvo za tretiranje kokpita u obliku mlijeka ili kreme. Nabijeni sprejevi su zesce njesra. Kupio sam u xnenon (stari robot u hrasnom) mlijecno neko sredstvo na prirodnoj osnovi za 7.50 KM i rezultat je odlican. Kokpitu daje novi izgled, obnovi plastiku a da o mirisu koji traje par dana ne pricam. Svaka pohvala, kad dodjem kuci bacam sliku produkta.
Travnički Noćni Šetač wrote:Probaj lagano sa Sonaxovim sredstvom ali ne sprej već ono kao mlijeko za kokpit...
-
Throttle
#60 Re: Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
Ovaj gore sa videa o ArmorAllu je neki zesci peksin 
-
faraon_sa
#61 Re: Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
Moze li slika tog Sonax mlijeka za kokpit i gdje se moze nabaviti (Sarajevo)?Travnički Noćni Šetač wrote:Petroley wrote: Ako se kome desi slicna stvar neka kupi sredstvo za tretiranje kokpita u obliku mlijeka ili kreme. Nabijeni sprejevi su zesce njesra. Kupio sam u xnenon (stari robot u hrasnom) mlijecno neko sredstvo na prirodnoj osnovi za 7.50 KM i rezultat je odlican. Kokpitu daje novi izgled, obnovi plastiku a da o mirisu koji traje par dana ne pricam. Svaka pohvala, kad dodjem kuci bacam sliku produkta.Travnički Noćni Šetač wrote:Probaj lagano sa Sonaxovim sredstvom ali ne sprej već ono kao mlijeko za kokpit...
- Travnički Noćni Šetač
-
bit101
#63 Re: Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
Baš gledam jučer ovaj isti ArmorAll new car I kontam se da li da ga kupim, na kraju nisam. Sreća 
Meni lično su se do sad najbolje pokazale DenkMit vlažne maramice za cockpit iz DM-a, jedno ono pakovanje košta 4-5 km a mogu dosta trajati. I baš fino obrisu.
Ove:

Meni lično su se do sad najbolje pokazale DenkMit vlažne maramice za cockpit iz DM-a, jedno ono pakovanje košta 4-5 km a mogu dosta trajati. I baš fino obrisu.
Ove:

- Petroley
#64 Re: Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
Sonax mlijeko imas u velikom mercatoru na pofalicima (family centar)
-
Throttle
#65 Re: Izblijedjela plastika na vratima koristeci Cockpit spray
Ja sam tražio od Autoana.ba cjenovnik i poslali su mi na mail, imaju kompletan sonax program (nesto rade preko krune jer je i on potpisan, vjerovatno je on zastupnik sonaxa), imaju poslovnicu u ilijasu a komsija radi kod njih pa cekam da ga klepim da mi poveze neke krpe i ostale zezancije koje mi se svidjaju