Otvorilo temu...871 forumaš
Glasalo 54...
Komentarisalo 48...
NS... slabo stoji... razočaran sam...
Prijeti li to vama ko...
DUPLI
Htio sam popuniti i desetu poziciju... ali ne znam kako...mad_max_ba wrote:na 10 opciju stavi ba neodlučan
od svih prikazanih ne bih glasovao ni za kog ako ne moram
a moram glasovat
jbg
vidiš li moju dilemu...
A sve nam je u državi tako,kmirsad wrote:Htio sam popuniti i desetu poziciju... ali ne znam kako...
A nama čmolje da ga pitam kako može, već danima... garant otišo u Njemačku da radi...
Sutra u Havazu izlazi Proglašava se stečaj nad strankom SBBPrpa.ba wrote:Sta je ovo, niko na forumu nije za ćunami srbijansko-crnogorskog miljea u BiH?![]()
Možda štede snagu za kasnije... pred izbore, opšti napad ... Juriiiiiš bračo.... preko vode do ... slobodnih pozivnih javnih nabavki, zapošljavanja i tendera...Prpa.ba wrote:Sta je ovo, niko na forumu nije za ćunami srbijansko-crnogorskog miljea u BiH?![]()
Prave se ljudi da su nesto fini preko foruma, a na dan izbora glasa se za sda, jer eto bratic (ili drugi krvoblizak rod) ih zamolio da glasaju za sda jer je uljetio na poziciju preko sdakmirsad wrote:Možda štede snagu za kasnije... pred izbore, opšti napad ... Juriiiiiš bračo.... preko vode do ... slobodnih pozivnih javnih nabavki, zapošljavanja i tendera...Prpa.ba wrote:Sta je ovo, niko na forumu nije za ćunami srbijansko-crnogorskog miljea u BiH?![]()
Cini mi se da je po anketi vodila hilari a bogami tramp odnese ko kliziste na izborimaputokaz1 wrote:Kod mene na anketi SDA vodi a pošto ankete uvjek griješe,red i i sad sa dpogriješe i da neko drugi pobjedi.....
Ko nije glaso Link cu poslat privatno i može slat dalje
kmirsad wrote:Ja uvijek glasam za svoje...
Nije me stid... nije me strah... ne grize me savjest.
A jest da gadno ispaštam, plačam visoku cijenu svog izbora.
Jebi ga... ko mi kriv... sam pao, sam se ubio.
Bosanci i Hercegovci...kakavdanakneiskustvu wrote:kmirsad wrote:Ja uvijek glasam za svoje...
Nije me stid... nije me strah... ne grize me savjest.
A jest da gadno ispaštam, plačam visoku cijenu svog izbora.
Jebi ga... ko mi kriv... sam pao, sam se ubio.
a tvoji su?
Zato što je ovo jedna nepristrasna i transparentna anketa, gdje se glasa pod božijom zakletvom i ikakvih vanjskih pritisaka...Zejnep wrote:Zašto je smajli pored naziva Naša stranka?
spreca wrote:dabogda IM oci ispale ako slzem
I onaj što baca tricu... isto kaže...mali_balon wrote:ZnO se......SDOOOOOOO da sto prije ode sve u tri picke materine
triconja wrote:SDA na svim nivoima. Nisam nikakav simpatizer, nego da se sto prije sve sjebe
Et vidis...formira se vecina sa istim misljenjem....dakle ili si s nama ili s anam njimakmirsad wrote:I onaj što baca tricu... isto kaže...mali_balon wrote:ZnO se......SDOOOOOOO da sto prije ode sve u tri picke materine
triconja wrote:SDA na svim nivoima. Nisam nikakav simpatizer, nego da se sto prije sve sjebe
Nisam. Ne sviđa mi se nikokmirsad wrote:Zato što je ovo jedna nepristrasna i transparentna anketa, gdje se glasa pod božijom zakletvom i ikakvih vanjskih pritisaka...Zejnep wrote:Zašto je smajli pored naziva Naša stranka?![]()
Anketa je glasanje, postiranje ispod, predizborna kampanja... koja svim botovima, članovima i simpatizerima omogučava ravnopravne uslove za laganje...![]()
Jes glasala, srečo...
mali_balon wrote:Et vidis...formira se vecina sa istim misljenjem....dakle ili si s nama ili s anam njimakmirsad wrote:I onaj što baca tricu... isto kaže...mali_balon wrote:ZnO se......SDOOOOOOO da sto prije ode sve u tri picke materine