Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hafis wrote:Ja ne bih za alkoholičara glasao pa da mi je ćaća rođeni.
Koliko s eja razumijem alkoholičari su
Rahmetli Nijaz Duraković
i Asim Sarajlić
Nijaz je bio od one stara i danas već pomalo zaboravljene vrste alkoholičara. Ja ga čak ne bih ni nazvao alkoholičarom. Za njega se može reći da je bio ''ljubitelj dobre kapljice''..nešto poput naših starih mostarskih slikara Voljevice, Sefića i dr. Čovjek je barem imao background čime je taj porok izgledao nekako simpatičniji, da ne kažem društveno prihvatljiviji.
Dok se u ovom slučaju radi o namćorastom i svadljivom liku, koji bi sa svojim intelektualnim mogućnostima u normalnoj državi savijao lim u nekoj autolimarskoj radionici. E mogu tek misliti kako to izgleda kad se još nadoji rakijetine.
Koliko s eja razumijem alkoholičari su
Rahmetli Nijaz Duraković
i Asim Sarajlić
Nijaz je bio od one stara i danas već pomalo zaboravljene vrste alkoholičara. Ja ga čak ne bih ni nazvao alkoholičarom. Za njega se može reći da je bio ''ljubitelj dobre kapljice''..nešto poput naših starih mostarskih slikara Voljevice, Sefića i dr. Čovjek je barem imao background čime je taj porok izgledao nekako simpatičniji, da ne kažem društveno prihvatljiviji.
Dok se u ovom slučaju radi o namćorastom i svadljivom liku, koji bi sa svojim intelektualnim mogućnostima u normalnoj državi savijao lim u nekoj autolimarskoj radionici. E mogu tek misliti kako to izgleda kad se još nadoji rakijetine.
putokaz1 wrote:
I opet cemo vam ga izabrati.
Brutalno, zar ne?
Ma nečemo...
@putokaz... nekad davno... baš davno... sam u holu ispred recepcije hotela Tuzla u trečoj smjeni... rokao viski s Nijazom i zobao kikiriki... baš zanimljiv čovjek, jednostavan, elokventan, šarmantan bio... al mogo popit ko kamila...
Last edited by kmirsad on 26/04/2018 16:30, edited 2 times in total.
Opet će glasajuci za Hrvate Bošnjaci ostati bez svog člana Predsjedništva
Ko drugom jamu kopa sam u nju pada
Bošnjaci kopaju jamu za Čovića i dobiju Sebiju
alkoholičar? ja ni u jednom intervju-u ne primjetih da zavrće jezikom. naravno za vas, hercegovačku liniju hdza je on svašta nešto, pa i alkoholičar.
uskoro možemo očekivati epitete kao što su tabletoman, narkoman, venaroš, brzi...
Nakupio sam svakakvih utakmica u životu i ako išta znam, onda znam prepoznati alkoholičara. I to iz prve. Mnogo lakše nego drogaša. Nikada nisam pogriješio do sada.
Malo, malo pa izjava za medije. Izgleda kad god se nadoji opali neku izjavu za medije. Sudeći po učestalosti davanja izjava u zadnjih mjesec dana (više nego u tri prethodne godine zajedno) izgleda da ne izlazi iz birtije, osim kad daje izjave.
Imaš li kakvu insajdersku u vezi toga...vidim da si se dobro zadao u njegovoj promidžbi.
putokaz1 wrote:Opet će glasajuci za Hrvate Bošnjaci ostati bez svog člana Predsjedništva
Ko drugom jamu kopa sam u nju pada
Bošnjaci kopaju jamu za Čovića i dobiju Sebiju
Pa šta!? Glasa se za nekoga ko će učiniti najviše dobra BiH u svom mandatu pa makar to bio i jedan od seferovića
alkoholičar? ja ni u jednom intervju-u ne primjetih da zavrće jezikom. naravno za vas, hercegovačku liniju hdza je on svašta nešto, pa i alkoholičar.
uskoro možemo očekivati epitete kao što su tabletoman, narkoman, venaroš, brzi...
Nakupio sam svakakvih utakmica u životu i ako išta znam, onda znam prepoznati alkoholičara. I to iz prve. Mnogo lakše nego drogaša. Nikada nisam pogriješio do sada.
Malo, malo pa izjava za medije. Izgleda kad god se nadoji opali neku izjavu za medije. Sudeći po učestalosti davanja izjava u zadnjih mjesec dana (više nego u tri prethodne godine zajedno) izgleda da ne izlazi iz birtije, osim kad daje izjave.
Imaš li kakvu insajdersku u vezi toga...vidim da si se dobro zadao u njegovoj promidžbi.
Sta izjavio, izjavio... vazno je da tebi ide na zivce.
Zato ga i biram, jebe mi se je li sposoban ili nije.
Hafis wrote:
Dakle zadnji as u rukavu "vid mu glOve alkos" jeftino
putokaz1 wrote:Onda svi za Bećirevića on će najviše uraditi za BH,jednostavno poraziti će SDA
Treba zaustaviti širenje Dinastije
Nema sanse, ako je gospodja odlucila da uvede reda i rada u tu instituciju. Tek sad ce biti interesantni kandidati iz drugih kvota, prosto pozelim da prodju oni "nezamjenjivi".
Najgluplji Bosanci u ovoj priči su
Željko i Predrag
Njih dvojica su diveli Sebiju i Dragana u Predsjedništvo
Oni da imaju jednog kandiadta Bosanskog Hrvata prošli bi ali s 2 nemogu
još su spriječili kandidata SDP da prođe
DUPLA GREŠKA
Oni su jednim udarcem ubili 2 Muhe
putokaz1 wrote:Najgluplji Bosanci u ovoj priči su
Željko i Predrag
Njih dvojica su diveli Sebiju i Dragana u Predsjedništvo
Oni da imaju jednog kandiadta Bosanskog Hrvata prošli bi ali s 2 nemogu
još su spriječili kandidata SDP da prođe
DUPLA GREŠKA
Oni su jednim udarcem ubili 2 Muhe
ne razumijes ti sta je pravi patriotizam, davanje cijelog sebe za druge....
xoyondo.com/ap/cdnXcyxKwVg9pGr neka anketica uglavnom Sarajlije su punile
Znam Reis,Tuzlić,Kebo i još neki su bili nezavisni 2014 dali su sebe za Bakira,radili za njega
Željko Komšić je završio Pravni fakultet Sveučilišta u Sarajevu i School of Foreign Service na Sveučilištu Georgetown u Washingtonu. Napadom agresorske srpske vojske na Sarajevo, priključio se Armiji RBiH, gdje se isticao u vojnim zadacima za što je dobio najveće vojno odlikovanje Armije RBiH, Zlatni ljiljan. Nakon rata uključio se aktivno u politički život BiH.
kockakockica wrote:Željko Komšić je završio Pravni fakultet Sveučilišta u Sarajevu i School of Foreign Service na Sveučilištu Georgetown u Washingtonu. Napadom agresorske srpske vojske na Sarajevo, priključio se Armiji RBiH, gdje se isticao u vojnim zadacima za što je dobio najveće vojno odlikovanje Armije RBiH, Zlatni ljiljan. Nakon rata uključio se aktivno u politički život BiH.
Završio je Georgetown Leadership Seminar 2003. godine koji traje nekoliko dana i koji smo vjerovatno svi mi platili, a ne nekakav fakultet kako bi se moglo pomisliti iz dotičnog citata.
rz brzotrz wrote:
Završio je Georgetown Leadership Seminar 2003. godine koji traje nekoliko dana i koji smo vjerovatno svi mi platili, a ne nekakav fakultet kako bi se moglo pomisliti iz dotičnog citata.
rz brzotrz wrote:
Upravo je SDP rekao da će rasti
SBB da će biti parlamentaran
SDA da će biti najači na BH
DF najači na TK
SBIH da će biti parlamentari i jači nego 2014 na TK
kockakockica wrote:BRITANCI TVRDE: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na listopadskim izborima!
SARAJEVO - Kao i ranijih godina različite međunarodne organizacije vrše ispitivanje rejtinga stranaka i političara u BiH pred izbore. Istraživanje koje je plaćeno novcem više britanskih nevladinih organizacija, rađeno na uzorku od 2.200 ispitanih u FBiH, ustupljeno je medijima.
Fokus istraživanja je bio na rejtingu potencijalnih kandidata za članove Predsjedništva BiH.
4,4% ispitanika od onih koji će glasati je odbilo da se izjasni kome će dati podršku za Predsjedništvo BiH, dok 18,8% ne zna još uvijek kome će dati podršku. 8,7% se izjasnilo da ne podržava niti jednog od ponuđenih kandidata.
Kada su u pitanju bošnjački potencijalni kandidati najveću podršku kod ispitanika u ovoj anekti dobio je Denis Bećirović (20,5%), iako on još uvijek nije potvrdio svoju kandidaturu.
Na drugom mjestu je potencijalni kandidat SDA Denis Zvizdić (8,8%), koji je nedavno izjavio da će najvjerojatnije odustati od kandidature za člana Predsjedništva jer u SDA ne postoji jedinstvo oko kandidata, prenosi Patria.
Nakon Bećirovića i Zvizdića najviše šansi za Predsjednišvo BiH, prema toj anketi imali bi Fahrudin Radončić i Senad Šepić. Dio anketiranih se izjasnio da bi u Predsjedništvu BiH voljeli vidjeti i Halilovića, Jerlagića, Silajdžića …
Kada su u pitanju kandidati za člana Predsjednišva iz reda hrvatskog naroda najveću podršku anketirani su dali Komšiću 19,9%, dok je Čović dobio 5,5%, Martin Raguž 2,1% i 1,2% aneketiranih se izjasnilo da bi za hrvatskog člana u Predsjedništvu BiH voljeli vidjeti Damira Marjanovića, iako je Naša stranka za tu poziciju već predložila Borišu Falatara!
Nego obzirom na raspoloženje među bošnjačkim pučanstvom i sigurnost da će nam ponovno izabrati hrvatskog člana predsjedništva, za koga da mi Hrvati glasamo kad je u pitanju bošnjački član predsjedništva jer očito na taj način jedino sigurno utječemo na rezultat.
Tko se nudi?
Sebija?
Bećirović?
Radončić?
Oče li Suljagić? Reufaga? ....
Dajte nam upute čisto da ne bacamo glas???
Kolinda wrote:Nego obzirom na raspoloženje među bošnjačkim pučanstvom i sigurnost da će nam ponovno izabrati hrvatskog člana predsjedništva, za koga da mi Hrvati glasamo kad je u pitanju bošnjački član predsjedništva jer očito na taj način jedino sigurno utječemo na rezultat.
Tko se nudi?
Sebija?
Bećirović?
Radončić?
Oče li Suljagić? Reufaga? ....
Dajte nam upute čisto da ne bacamo glas???
Vi nemate taj ljudski kapacitet da glasate za nekog drugog koji nije Hrvat. Vama bi to bilo ponizenje, necast, podrivanje vase "superiornosti i intelekta"
Ego, sujeta i zloba su vasi najveci neprijatelji, ne Bosnjaci. Vi cete sami sebe eliminisati kao politicki faktor