Nije prevara, ali k'o da jeste, jer svaki item ima jeftiniji negdje drugo.Dinostula wrote:Krenem da napravim account kad mi email zauzet.Resetujem pass kad ono account na ruskom kakva je ovo samo prevera.Pa ne bi ni 10 feninga pokusao da potrosim ovdje.
Wish kineska stranica
Moderator: Benq
- diablobih
#51 Re: Wish kineska stranica
-
seyo71
#52 Re: Wish kineska stranica
Ja sam dosta kupovao na wishu i nisam imao neugodni iskustava,doduše neke sitnice nisu stigle ali se dobiu pare nazad tako da to nije problem
Za one koji žele probati evo linka i dobijete 5 eura popusta ako kupite za 9 eura
https://dl.wish.com/QgXb3
Za one koji žele probati evo linka i dobijete 5 eura popusta ako kupite za 9 eura
https://dl.wish.com/QgXb3
-
Demonijak
#53 Re: Wish kineska stranica
jest, al evo na wishu 2KM postarina za neke gluposti, dok na gearbestu sam se bas morao potruditi da nadjem postarinu jeftiniju od artikla
nisam narucivao sa wisha, ali svakako za ove djidje midje, maske za telefone, upaljace i stvari koje platis 10-ak maraka se isplati samo zato sto je postarina 2-3KM tako da cu probati u svakom slucaju
- graue_maus
#54 Re: Wish kineska stranica
Dosadni su sa reklamom ,a jako lose su prosli na nekoj njemackoj potrosackoj probi ,los kvalitet ,dugo vremena za isporuku ,dosta puta se posiljka izgubi u procesu isporuke , reklamacija je losa jer slanje robe nazad preskupo itd ...
-
samired
#55 Re: Wish kineska stranica
Naručivao više puta.graue_maus wrote: ↑15/11/2020 18:28 Dosadni su sa reklamom ,a jako lose su prosli na nekoj njemackoj potrosackoj probi ,los kvalitet ,dugo vremena za isporuku ,dosta puta se posiljka izgubi u procesu isporuke , reklamacija je losa jer slanje robe nazad preskupo itd ...
Kvalitet odgovara cijeni odnosno koliko platiš toliki je kvalitet.
Kupovao od kablova prekonodjeće do android boxa
Što ne stigne uredno urade refund bez mnogo peglanja.
Brzina isporuke standardnio od 20 do 40mdana
-
goran06
#56 Re: Wish kineska stranica
Pozdrav!
Tek sada vidim ovu temu.
Što se tiče mog iskustva sve je bilo super.Narucivao sam desetak puta i samo jednom nije stiglo.Tada su vratili novac isti dan i izvinuli se.Tako da moje iskustvo je super.Kvalitet stvari solidan.Sto se tiče dostave traje oko 20 dana, dok kad sam naručivao prije s Ebaya ,znala je trajati i 2 mjeseca.
Ako hoće nego kod za popust 5$: SLKYHZM
Tek sada vidim ovu temu.
Što se tiče mog iskustva sve je bilo super.Narucivao sam desetak puta i samo jednom nije stiglo.Tada su vratili novac isti dan i izvinuli se.Tako da moje iskustvo je super.Kvalitet stvari solidan.Sto se tiče dostave traje oko 20 dana, dok kad sam naručivao prije s Ebaya ,znala je trajati i 2 mjeseca.
Ako hoće nego kod za popust 5$: SLKYHZM