Sarajevo, Zeljeznicar i Travnik nisu dobili licencu od UEFE

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Prince

Post by Prince »

Stvarno, zašto nije niko osudio FK Sarajevo za puštanje utakmice Orašju, je li iko vidio u kakvom su oni sastavu izašli? Da je Sarajevo pobijedilo, Orašje bi ispalo iz lige.
Skoro

Post by Skoro »

Ne pricaj gluposti bolan. Sarajevo zadnja utakmica ni zasta nije trebala, a i da im je trebala da Bog da da bi sta napravili u Orasju. Da podsjetim Orasje je jako malo bodova kiksalo na svom terenu i na prste jedne ruke mozete nabrojati timove koji su ih svih ovih godina pobjedili gore... Drugo mi smo u utakmici sa Sirokim ostali bez pola tima :? razmislite malo prije nego gluposti izvaljujete
mostarac

Post by mostarac »

Najbolja je meni bila utakmica Siroki - Zrinjski. Ono je bila utakmica u kojoj je BH fudbal dosegao samo dno. Kad je siroki smanjio na 2:3 u 85 minutu negdje igrac sirokog niti se raduje a niti ide po loptu u gol kako bi u preostalom vremenu pokusali spasiti bod. NE. Igrac sirokog je odhodao do centra igralista. Pa kreten bi skontao da je namjesteno. Medjutim kad to spomenes...
Santos

Post by Santos »

Evo napokon javljeno.Siroki i Zepce prijavljeni za kup uefa.Stid me mog grada Sarajeva sta sam dozivio.
bane

Post by bane »

Sta ćeš, klubovi koji se mogu smatrati kao hrvatski imaju bolje finansije, rešene sve obaveze prema igračima.. itd... nije više bitno šta si uradio na terenu, nego ko ti je sponzor !! :x
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

DOSTA JE!!! :x :x :x
Qler

Post by Qler »

volim sto nisu Zeljo i Sarajevo otisli vise nego...

Navijam za zelju, ali brate usrali su svi! Pa kako su kontali da ih UEFA pusti! Pa zakasnili su na sve moguce rokove! PAPCI! :x
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

pa sta mislis ko je "pomogao" da neodemo ha???
NEBUDI NAIVAN BA :x
Qler

Post by Qler »

ma nemoze me niko ubijediti da nisu mogli, da su htjeli, to na vrijeme izvaditi, te papire, sta je vec trebalo, nisam pratio od pocetka, samo znam da su zakasnili na sve moguce rokove! Ko' da UEFA samo njih ceka! Pa znali su krajnji rok mjesecima ranije! A mogli su te papire nabaviti u roku od dva dana! Sta su cekali?! Da im usljivi savez to sredi, sta li?! :x
Post Reply