Sarajevo, Zeljeznicar i Travnik nisu dobili licencu od UEFE
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Skoro
Ne pricaj gluposti bolan. Sarajevo zadnja utakmica ni zasta nije trebala, a i da im je trebala da Bog da da bi sta napravili u Orasju. Da podsjetim Orasje je jako malo bodova kiksalo na svom terenu i na prste jedne ruke mozete nabrojati timove koji su ih svih ovih godina pobjedili gore... Drugo mi smo u utakmici sa Sirokim ostali bez pola tima
razmislite malo prije nego gluposti izvaljujete
-
mostarac
Najbolja je meni bila utakmica Siroki - Zrinjski. Ono je bila utakmica u kojoj je BH fudbal dosegao samo dno. Kad je siroki smanjio na 2:3 u 85 minutu negdje igrac sirokog niti se raduje a niti ide po loptu u gol kako bi u preostalom vremenu pokusali spasiti bod. NE. Igrac sirokog je odhodao do centra igralista. Pa kreten bi skontao da je namjesteno. Medjutim kad to spomenes...
-
PITARKA_SA
pa sta mislis ko je "pomogao" da neodemo ha???
NEBUDI NAIVAN BA
NEBUDI NAIVAN BA
- Qler
ma nemoze me niko ubijediti da nisu mogli, da su htjeli, to na vrijeme izvaditi, te papire, sta je vec trebalo, nisam pratio od pocetka, samo znam da su zakasnili na sve moguce rokove! Ko' da UEFA samo njih ceka! Pa znali su krajnji rok mjesecima ranije! A mogli su te papire nabaviti u roku od dva dana! Sta su cekali?! Da im usljivi savez to sredi, sta li?!