Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Locked
GandalfSivi

#51 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by GandalfSivi »

CSKA wrote: Na tom sastanku pred Rambuje, kada joj je Milutinović rekao da je Srbija spremna da uđe u NATO, ona se prvo onesvestila, nije verovala šta joj nudimo, a onda se vratila i rekla „ne, to nije opcija”.
Zamisljam situaciju gdje dolazi zena da im kaze da se uozbilje ili ce biti bombardovani i onda za svjetske prilike realno jedan lola, nista vise, kaze, pa eto mozemo i mi u NATO. Dobro je da joj nisu vode i secera davali...
...poećamo stepen gubitaka neprijateljske NATO avijacije na možda 50-60 aviona, ali i da doživimo njihovu surovu odmazdu.
Ja bih rekao barem 300-400. Cuj 60 aviona, oplakah, srusili jedan i dan danas slave...

Instrukcija je bila da se založi za Saveznu Republiku Jugoslaviju, da se založi za trenutni prekid bombardovanja, a on se pridružio ultimatumu koji je bio iznesen pred Miloševića i koji je značio definitivno uništenje.
Zamalo treci svjetski ne izbi zbog Srbije...
... pa ga je onda Milošević pitao: „Izvinite, a kako ćete objasniti da ste ubili dva i po miliona ljudi samo u Beogradu?”.
To su te americke rakeeeete. Bacis jednu i odmah dva i po miliona ljudi umre. I da, nije lik odgovorio sa tim da ce vlast i vojska, a ne narod, najebati, nego se uhvatio Vijetnama. Mislim da je spomenu i Drezden, ali nije moglo sve u tekst stati...

Grob te jeb'o, ljudi fakat vjeruju u ovakve propagande...
CSKA

#52 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by CSKA »

Dobar tekst,cisto da se vidi kako su nas trovali tada.Sad jos da se zamisli da je to bila 1999. godina,internet je imalo 1 % ljudi u Srbiji,skoro svi mediji pod sapom crveno crne koalicije.
I eto danas poslije dvadeset godina ista prica,isti ljudi,ista situacija sa medijima,samo sto danas vecina stanovnistva ima internet ali slaba vajda od toga.
I jos jedna zanimljiva stvar.O zlocinima nad albancima se skoro nikad nije pricalo u medijima.O zlocinima nad bosnjacima i hrvatima jeste i to nasiroko,ali nad albancima ne.

Toliko o tome koliko stvarno zele Kosovo u sastavu Srbije.
Murat Sabanovic

#53 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by Murat Sabanovic »

sve i da albanci kazu " evo vam kosovo,mi idemo u albaniju i EU, srbi se iz beograda ne bi vratili na kosovo. tamo gdje nema srpskog naroda,nema ni srpske teritorije bez obzira na crkve,rudnike i sta jos vec tamo ima.
Krokodajl

#54 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by Krokodajl »

Ta ZSO ako ikada i dođe do nje, nema teorije da zaživi kao RS kod nas, odnosno u tom kapacitetu, prvo, većina Srba živi u enklava južno od Ibra, na sjeveru živi izuzetno mali broj Srba da bi se od toga napravilo išta funkcionalno.

Ako bi se pak išlo na forsiranje sjevera Kosova, to bi značilo Allahimanet Gračanici, Prizrenu, Gnjilanama, Peći, Kosovo Polje, gdje već sve nema tih Srpskih enklava, jer zašto bi Albanci onda forsirali bratstvo i jedinstvo na jugu ako bi Srbi na sjeveru imali "državu", migracija bi se samo ubrzala, a nije ni da Srbi sa sjevera ne bi nastavili bježati.
Mirza007

#55 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by Mirza007 »

Krokodajl wrote:Ta ZSO ako ikada i dođe do nje, nema teorije da zaživi kao RS kod nas, odnosno u tom kapacitetu, prvo, većina Srba živi u enklava južno od Ibra, na sjeveru živi izuzetno mali broj Srba da bi se od toga napravilo išta funkcionalno.

Ako bi se pak išlo na forsiranje sjevera Kosova, to bi značilo Allahimanet Gračanici, Prizrenu, Gnjilanama, Peći, Kosovo Polje, gdje već sve nema tih Srpskih enklava, jer zašto bi Albanci onda forsirali bratstvo i jedinstvo na jugu ako bi Srbi na sjeveru imali "državu", migracija bi se samo ubrzala, a nije ni da Srbi sa sjevera ne bi nastavili bježati.
Objektivno, j... se Srbima za manastire i narod. Albancima jos vise.
Sve se vrti oko Trepce. Oko toga je jagma, kako Srba i Albanaca, tako i Rusa i Amera, kao njihovih sponzora.
problemnatravunu

#56 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by problemnatravunu »

LBVIEW wrote: :D

Čovek sve lepo objasnio, ko ne vidi, sam je kriv....
ettakoto

#57 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by ettakoto »

Fudo387 wrote:
ettakoto wrote:Kosovo je produkt američkih interesa. Počiva na oduzimanju 13% teritorije i kršenju međunarodnog prava.

Ako se promjeni globalna politika i Ameri izgube no.1, vrlo moguće da će Albanci ispušiti.
Tj, ako na qrcu nokat naraste.
Nema nokta, ali vjetrovi drugačiji pušu. U Bijeloj kući noćima ne spavaju. Rješenja za nevidljive ruske rakete koje za par sekudnu mogu uništiti sv ešto je ikada sagrađeno na tuđoj muci ih plaše kao malu djecu priča o vješticama. :izet:
Altair_SA

#58 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by Altair_SA »

ettakoto wrote:
Fudo387 wrote:
ettakoto wrote:Kosovo je produkt američkih interesa. Počiva na oduzimanju 13% teritorije i kršenju međunarodnog prava.

Ako se promjeni globalna politika i Ameri izgube no.1, vrlo moguće da će Albanci ispušiti.
Nema nokta, ali vjetrovi drugačiji pušu. U Bijeloj kući noćima ne spavaju. Rješenja za nevidljive ruske rakete koje za par sekudnu mogu uništiti sv ešto je ikada sagrađeno na tuđoj muci ih plaše kao malu djecu priča o vješticama. :izet:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Sta radi brlja prosjecnom vlaskom mozgu :lol:

Naroljas se brlje i onda krenu tripovi :lol:
ettakoto

#59 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by ettakoto »

Povedi računa o načinu komunikacije.

Brlje ne pijem nikada. Zaobiđi me sa predrasudama.

Kao što rekoh, od onoga što ne znaju da Rusija ima, gaće se tresu i u snu i na javi. :izet:
Altair_SA

#60 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by Altair_SA »

Sto si opasan :-D

Vi iz brloga ste zaebani kad se naroljate :-D

Cuj od onog sto ne znaju da rusi imaju :-D

Eto ameri ne znaju, a ono zna da rusi imaju nevidljive rakete :lol:

Kazem ja, brlja cuda cini kod cetalja, naloce se i vidi nevidljive rakete :lol:
ettakoto

#61 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by ettakoto »

Piješ ti viši od mene...

U nedostatku argumenata prelaziš na fazone koji su interesantni jo samo djeci predškolskog uzrasta. :lol:
dobojlija81

#62 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by dobojlija81 »

"U Bijeloj kući noćima ne spavaju."

:lol: :lol: :lol: :lol:

jel mjenjaju dolare u rublje, propade amerikanac ko švabo
:D
Sanjarko

#63 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by Sanjarko »

70-80 kila Srba na Kosovu. Razbacano, nepovezano. Natalitet mislim 1.000 djece ako se ne varam, Srbija koja ide na 3 miliona stanovnika, ali nikada Kosovo nece izgubiti. :roll:

PS. I Rusija u demografskoj banani. Jos ima briga kod sebe, i drugdje.
PPS. Ali vratiti ce Srbija Kosovo ili ce barem uzeti sjever Kosova. :evil:
Sanjarko

#64 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by Sanjarko »

Koliko vojno sposobnih ima u 70-80 hiljada ljudi, posto nesto sumnjam da ce neko ici iz Srbije da ratuje na Kosovu i za Kosovo gdje ima ovako malo Srba.
Fudo387

#65 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by Fudo387 »

ettakoto wrote:
Fudo387 wrote:

Ovo je novi detalj,
Nevidljive ruske rakete.
Ma mozda si ti i u pravu, mozda su one instalirane po Srbiji al’ eto ne vide se, ima smisla, nevidljive.
Gledas ih a ne vidis, cudo ruske tehnologije.
Nego, dje nabavljas tu brlju, hocu i ja?
spreca

#66 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by spreca »

ettakoto wrote:Povedi računa o načinu komunikacije.

Kao što rekoh, od onoga što ne znaju da Rusija ima, gaće se tresu i u snu i na javi. :izet:
majketi od kuda crpis info?....lazhanski reko :mrgreen: ...nemoj se provaljivati da ti se djeca nebi pocela smijati
LBVIEW

#67 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by LBVIEW »

Ruske nevidljive rakete na pogon od ciste srpske brlje. :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
GandalfSivi

#68 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by GandalfSivi »

Ja sve kontam lik se zajebaje...
Maraschino

#69 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by Maraschino »

GandalfSivi wrote:Ja sve kontam lik se zajebaje...
cekaj dok se otrijezni...
zrakomlat

#70 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by zrakomlat »

A šta je to ?
GeeTnT

#71 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by GeeTnT »

..Srbe!
spreca

#72 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by spreca »

zrakomlat wrote:

A šta je to ?
najaci adut u kartama je?....Blef :mrgreen:
maher

#73 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by maher »

sr jugoslavija je i 1999 imala ruske rakete ... kasnije, na pitanje zasto ih nisu koristili kad je bilo bombardovanje, odgovor je bio: da ne naljutimo nato ...
dobojlija81

#74 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by dobojlija81 »

još obore svoja dva vlastita pride da se ne naljute :lol:
onaj pilot je crko popreko kad je sazno da ga je vlastita pvo skinula
ettakoto

#75 Re: Kosovo i zajednica srpskih opstina kao entitet RS u BiH

Post by ettakoto »

Previše vi čitate twitove cirkuzanta, otuda valjda tolika koncentracija jednodimenzionalnog pogleda na rusku moć.
Mnogi su uplašili medvjeda. A onda je uslijedila bježanija, po sistemu, kud koji mili moji. :izet:
Locked