Da. Sa druge strane i jedno 100tinjak metara od nje.zomri wrote:Je li ta pita u Kladnju kod EP pumpe?
Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
-
Nadzorna_ploca
#51 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
-
Nadzorna_ploca
#52 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Tri sata mi je trebalo da nadjem to. Za Ramazan i dolazimo oko 7 navecer i kaze nema bureka. Odemo u Sarandu i ubijemo se za iste pare.Heller wrote:Najbolji Burek na svijetu je u pekari Tusanj iza sjeverne tribine stadiona, Tj. ispred OŠ Tušanj
Na temu..Ribnjak u Priluku se pokvario u zadnje vrijeme, jeo sam u Zavidovicima na Kamenici puno bolju ribu. Pogacice su im opet vrlo solidne i ambijent je ok pogotovo ljeti. Priluku ipak fina ocjena na kraju.
- Krizzia
#53 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
U Trebinju takodjer Stara Hercegovina, odlicna pastrmkaušće wrote:Restoran "Tarana" na ulazu u Trebinje iz pravca Bileće
Dobra jagnjetina ,dobra loza ,dobro vino ...
ni slučajno promašiti ako vas put navede
- pishkota
#54 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
a nista slike 
- karanana
#55 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
da, stara hercegovina, na putu za herceg novi. teletina dobra.Krizzia wrote:U Trebinju takodjer Stara Hercegovina, odlicna pastrmkaušće wrote:Restoran "Tarana" na ulazu u Trebinje iz pravca Bileće
takodjer solidne pite ispod saca, u mostaru zalik, otprilike na vrhu onog brda kad se penjes m17 a mostar s desne strane. malo prije pravoslavne crkve. i ova pitara je s desne strane, hocu reci da se zove zvrk ali nisam 100% sigurna.
- zlo zlo
#56 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
ta na magistrali u zaliku se zove Visak.karanana wrote:da, stara hercegovina, na putu za herceg novi. teletina dobra.Krizzia wrote:U Trebinju takodjer Stara Hercegovina, odlicna pastrmkaušće wrote:Restoran "Tarana" na ulazu u Trebinje iz pravca Bileće
takodjer solidne pite ispod saca, u mostaru zalik, otprilike na vrhu onog brda kad se penjes m17 a mostar s desne strane. malo prije pravoslavne crkve. i ova pitara je s desne strane, hocu reci da se zove zvrk ali nisam 100% sigurna.
-
zrakomlat
#57 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
jeko Ago. Đe je to
-
ušće
#58 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Hebote neblak maksuz svratiti zbog pita
Bolan masuz se svraća samo radi mesa i rakije

- int21
#59 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
1. Pecina, Jablanica - Konjic...tako nesto.....riba, pura, teletina.....mrak
2. Cardaklije - Petrovac, odlicno sve samo nemaju vise jagnjetinu....ne peku.....najbolja jagnjetina ikad.....jablanica nula bodova
3. River dock ili tako nesto na izlazu iz Bihaca prema petrovcu.....moze se dogovoriti rucak na Uni u ladji.....predobro....plovis i zderes....fina hrana
4. Solidna klopa U D.Vakufu na pumpi...malo dalje od grada....bila dobra teletina ispod saca nekoliko puta, kuhana jela solidna (zaobilaziti pomfrit)
5. Nisici - heljda bila dobra
Zaobilaziti:
1. Fehro.....znaci najizvikanija kafana/restoran na Balkanu. Hrana katastrofa
2. Medvjed (ili takao nesto) kod Kljuca. Katastrofa
3. Na Lasvi sve moguce kafane/restorane
4. Mujanic brza cesta - bili odlicni.....sad smece i neljubazni
U jablanici nedavno navratio. Inace bio nekoliko puta. Nista specijalno. Al' na jagnjetini sam tezak posto uglavnom volim domace okrenuto.
2. Cardaklije - Petrovac, odlicno sve samo nemaju vise jagnjetinu....ne peku.....najbolja jagnjetina ikad.....jablanica nula bodova
3. River dock ili tako nesto na izlazu iz Bihaca prema petrovcu.....moze se dogovoriti rucak na Uni u ladji.....predobro....plovis i zderes....fina hrana
4. Solidna klopa U D.Vakufu na pumpi...malo dalje od grada....bila dobra teletina ispod saca nekoliko puta, kuhana jela solidna (zaobilaziti pomfrit)
5. Nisici - heljda bila dobra
Zaobilaziti:
1. Fehro.....znaci najizvikanija kafana/restoran na Balkanu. Hrana katastrofa
2. Medvjed (ili takao nesto) kod Kljuca. Katastrofa
3. Na Lasvi sve moguce kafane/restorane
4. Mujanic brza cesta - bili odlicni.....sad smece i neljubazni
U jablanici nedavno navratio. Inace bio nekoliko puta. Nista specijalno. Al' na jagnjetini sam tezak posto uglavnom volim domace okrenuto.
- zlo zlo
#60 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
manje od 100 metara od Mepasa, preko puta stare kirurgije, pored Guma M u gradu. Na mapi.zrakomlat wrote:jeko Ago. Đe je to

- cenecimoveocino
#61 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
DALLAScini mi se da je izmedu Zepca i Doboja tu u tom rejonu,bio sam jedanpu prije godinu kad smo se vracali s trke...,cisto,uredno,ljubazno,hrana super.
-
Niemand
#62 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Ako je taj medjed kod kljuca
ono dje zbilja ima medjed
ja nisam ni znala da tu ima hrane. To je ono za popiti kafu i prestrasiti djecu, uslikati se i tako 
-
ušće
#63 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Jeli ovdje "Mandžarija "zlo zlo wrote:manje od 100 metara od Mepasa, preko puta stare kirurgije, pored Guma M u gradu. Na mapi.zrakomlat wrote:jeko Ago. Đe je to
-
zrakomlat
#64 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Čuj. Znam za to mjesto kao mjesto, ali nikad čuo konkretno za Agu i burek mu u njega. A danas u tom Raiffeisenu biozlo zlo wrote:manje od 100 metara od Mepasa, preko puta stare kirurgije, pored Guma M u gradu. Na mapi.zrakomlat wrote:jeko Ago. Đe je to
fala
- BarbaDue
#65 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Putujete iz Sarajeva prema Goraždu, preko Foče, nailazite na mjesto Ustikolina. Slobodno se zaustavite i pitajte za Restoran kod Srnete.
Unutrašnjost je slabo uređena ali zato je klopa prvoklasna. Sprema extra ribu a i ostala klopa mu je ukusna, a ono što najviše privlači raju
jeste što donosi domačinske porcije koje jedva možeš pojesti.
Eto, bujrum...
Unutrašnjost je slabo uređena ali zato je klopa prvoklasna. Sprema extra ribu a i ostala klopa mu je ukusna, a ono što najviše privlači raju
jeste što donosi domačinske porcije koje jedva možeš pojesti.
Eto, bujrum...
- zlo zlo
#66 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
to je ista obitelj kao i Rođeni i Oreks, 3 brata otvorili davno ili tako nešto, ali kod Ago ne varira kvaliteta nego je stalno isti.zrakomlat wrote:Čuj. Znam za to mjesto kao mjesto, ali nikad čuo konkretno za Agu i burek mu u njega. A danas u tom Raiffeisenu biozlo zlo wrote:manje od 100 metara od Mepasa, preko puta stare kirurgije, pored Guma M u gradu. Na mapi.zrakomlat wrote:jeko Ago. Đe je to
fala
- Maraschino
#67 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Jedno pitanje, gdje se moze pojesti dobar fish paprikas? Fino spremljen u onim malim kotlicima i sa domacom tjesteninom. Jedes ga a nos curi, uh.
To sam samo mogao pojesti u Osjeku i poslije ne mogu nigdje da naletim.
- zlo zlo
#68 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
samo u OsMaraschino wrote:Jedno pitanje, gdje se moze pojesti dobar fish paprikas? Fino spremljen u onim malim kotlicima i sa domacom tjesteninom. Jedes ga a nos curi, uh.![]()
- karanana
#69 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
e jeste visak. ma ona mi nekako bas fino za skrenuti kad idem na more da se barem za taj dan snabdijem. ne znam za agu dole u gradu.zlo zlo wrote: ta na magistrali u zaliku se zove Visak.Nije loša ali mi Agina draža mada nije ispod saca
Ago ima daleko najbolje pite u Mostaru.
- zlo zlo
#70 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
jest, crveni kvadratićušće wrote:
Jeli ovdje "Mandžarija "

- Maraschino
#71 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
kod tebe cemo na brudet.zlo zlo wrote:samo u OsMaraschino wrote:Jedno pitanje, gdje se moze pojesti dobar fish paprikas? Fino spremljen u onim malim kotlicima i sa domacom tjesteninom. Jedes ga a nos curi, uh.![]()
To sam samo mogao pojesti u Osjeku i poslije ne mogu nigdje da naletim.nema boljih ili kad meni dopizdi sve pa ga skuham
- zlo zlo
#72 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
ponesi ribu, ja ću zapalit za kotlić na balkonuMaraschino wrote:kod tebe cemo na brudet.zlo zlo wrote:samo u OsMaraschino wrote:Jedno pitanje, gdje se moze pojesti dobar fish paprikas? Fino spremljen u onim malim kotlicima i sa domacom tjesteninom. Jedes ga a nos curi, uh.![]()
To sam samo mogao pojesti u Osjeku i poslije ne mogu nigdje da naletim.nema boljih ili kad meni dopizdi sve pa ga skuham
- Maraschino
#73 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
kod vas se i ne mora palit...i onako sve gori.zlo zlo wrote:ponesi ribu, ja ću zapalit za kotlić na balkonuMaraschino wrote:kod tebe cemo na brudet.zlo zlo wrote: samo u Osnema boljih ili kad meni dopizdi sve pa ga skuham
salu na stranu, navratim do metkovica po jegulju a ostalo mozemo i u mostaru naci.
je li za riblju corbu ide vise vrsta ribe?
- zlo zlo
#74 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
da za fiš idu som, štuka i šaranMaraschino wrote:
je li za riblju corbu ide vise vrsta ribe?
Neam blage za te s jeguljom, nisam pravila
- Maraschino
#75 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Dravski Dravski, taj je dobar a jegulje za brudet.zlo zlo wrote:da za fiš idu som, štuka i šaranMaraschino wrote:
je li za riblju corbu ide vise vrsta ribe?za onaj pravi Dravski
Neam blage za te s jeguljom, nisam pravila