Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ta Bozina apelacija samoubistvo iz zasjede.
Zabi ga frajer sam sebi, iz cista mira.
A vidis tih faca gore, kad ga sretnes tacno primjetis kako to zraci intelektom. Jel to bambuchu naginju sa nakim popom?
Da se vratimo temi, tj. naslovu, što imaju predlagati dominaciju kad je već defacto imaju. Tako bar trube rvatski mediji zadnjih tisuću godina, majorizacija, majorizacija, majorizacija...Ako je Dodick uzor uzoritom stožerniku, šta fali da nam svima bude uzor Republika Srpska, zemlja tisućljetna.
Novak20 wrote:Hrvati stvarno nemaju šanse jer nisu intelektualno dorasli bošnjačkim političarima.
Cak i ovi idioti izgledaju k’o sastanak upravnog odbora Harvarda u odnosu na te tvoje gore bambuchare.
Jos onaj Cavara cvike nabio, stoje mu k’o piletu sise. Aj bizi.
Napisah vise puta dok teta Merkel sredi u svojoj basci krenut ce inicijativa kod nas i bih ismijan od UZP_vaca al evo sad vidimo pocinje zanimljivo proljece.
Njemacki plan koji su besplatno izlobirali Janezi da ga suknu susedima stupa na scenu. Pogledajte ko odjednom izlazi sa prijedlogom SDA, SBB DF i SDP ( u prijevodu nigdje veze i dodirne tacke)
Evo da se ponovim:
ovo_malo_duse wrote:Ma oni se boje Njemackog plana, zato je Kolinfa dizla none redom a i Covke malo, malo pa u Zagreb nebi li dobio vise informacija.I kod Vucka je bio iz istog razloga.
Zato su i poceli da pucaju nasumice jer ne znaju kud gone. Cim tetka Merkel sredi u svom dvoristu krece gradjanska inicijativa koja je vec spremna a to je kraj UZP _a i legitimnih.
Pisao sam vec i stvarno je za ne povjerovati je sta su susedima Janezi uradili u EU. Potopili su im sve brodove da ovi ne znaju kud udaraju. Presuda na kraju a pogotovo reakcije na istu su bile slag na tortu gdje su susedi svojim reakcijama samo nabacili Janezima loptu na volej kao dokaz Svabama .
Zajebati Janezi kad im se stane na zulj uvalili su se u EU.
Pristao bi Cirilicar na mnogo sto sta ali ga ElBake ne ni za suhu sljivu ohrbren uputstvima sa zadnjeg sstanka u Briselu.
Bit ce ovo zanimljiva godina.
ovo_malo_duse wrote:Polako pocinje da se nazire strah Covketa -Legitimnog.
Od EU je dobio jasanu poruku da nema Legitimnih i Legitmnijih og drugih i sad je pocelo kmecanje svi Hrvati zajedno na jednu listu.
To mu je posljednji argument kojim moze koristiti da bi pokusao napraviti problem nakon izbora. Jer zna da bilo koja alternativa HDZ_u iz reda Hrvata a koja dobije bar 5% glasova na Izborima rasprusuje baloncic legitimnosti.
Ako bilo ko od priguznika HNS_a istupi a pomalo se mogu namirisat neke najave iz 90_ke i HSP da bi se mogli izdvojiti jer HDZ mora podmiriti apetite svojih koje boli kur..ton za Hrvatskim narodom i nema dovoljno za sve..
Cini mi se da zato malo malo pa u Banja Luku jer mu je to jedino preostalo...
Bit ce ovo zanimljiva godina jer sve vrijednije karte su odigrali a vremena je sve manje.
Vidjecemo kako ce Europa odigrati svoje karte, zasad UZP_ovce sam tako
Al kako se samo Karamatic busa u prsa, ko da ima tri hamericka nosaca aviona i citavu atmadu tenkova spremne za napad. A bilo bi ko uvik "upomoc braco preko biokova napali nas djihatlije".
Karamatić bi bio dobar za uloge Hrvata odanog srpskoj stvari u nekom filmu u kojem služi otaČbini kao čuvar srpskog logora i mlati Ustaše i Turke, pa dok mlati sve onako iskosa baca kratki i brzi pogled na narednika Živojina dal' klima s odobrenjem, dal' mu se sviđa kako Karamata mlati izdajničku kopilad...
Zar ih ima? Nisu "etnički počišćeni"? Jupiiiiii!!!!Sarajevo je uvjek važilo za kosmopolitski grad!
@Arzo, ima! Djeluje nerovozno kao bik za rasplodnju, kojeg su uštrojili i prebacili u grupu za klaonice.. Zbog negativnih "osobina" koje bi mogao teladima prenijeti
Last edited by SaraFina on 06/04/2018 12:54, edited 1 time in total.
512MB wrote:Al kako se samo Karamatic busa u prsa, ko da ima tri hamericka nosaca aviona i citavu atmadu tenkova spremne za napad. A bilo bi ko uvik "upomoc braco preko biokova napali nas djihatlije".
Izgleda da se on uzda u" Admirala Kuznjecova"koji je privremeno uplovio u Laktase a ako bude potrebe uplovit ce u Shiroki i Grude
Black swan wrote:samo na 24% možete što želite raditi
a vidimo i radite
kaunting dok ne dobijete putovnice s kojima ćete osjetiti slobodu
a ne geto
naravno vi dijasporski šupci se ne računate
vama je još 1993 ili kad ste zdušili
Sve sto radim na 24% BiH radim i na preostalih 76%. Na tih nekih 76% BiH se osjecam isto kao da sam u tih nekih 24% BiH, a ne u nekoj Hrvatskoj, Srbiji, tzv HB ili drugim, njoj slicnim, nebitnim teritorijama. Ne vidim nikakvu razliku na 76% u odnosu na 24%, sem mozda masovnih grobnica UZP-ovaca i njima slicnih fasista kojima je cilj tih 48% ili 26% necega, umjesto da uzivaju u 100%. Sta ces, rekli bi sitna dusa, sitan postotak. Pasos imam, putujem gdje zelim i koliko zelim, putovnica mi ne treba da osjetim slobodu, dovoljno je da sam negdje na tih 100% BiH.
Labudan nevidi da mu Putovnica nista nepomaze, dzaba ...........opet ovih"24%" i ne pita za putovnicu a i stace mu kad nema od nje nikakve vajde
Last edited by spreca on 06/04/2018 13:28, edited 1 time in total.
Spaho1994 wrote:Floskula o 22/23/24% teritorije pod kontrolom Bosnjaka je odavno izlizana i lako ju je demantirati. Bosnjaci od potpisa Dejtona do danas drze 32,74% teritorije BiH. Nezaobilazni su u 7 od 10 kantona FBiH i u Distriktu Brcko. FBiH je manje vise pretvorena u bosnjacki entitet. Uljudbenici su svega ovoga sto sam nabrojao itekako svijesni, otuda i ovolika kmeka.
Stim da 50% BiH drze vukovi i medjedi
Ja bih rekao ovako, 50% nenaseljeno, 35% naseljavaju bosnjaci, 10% srbi i 5% hrvati...