Adem Zolj, dozivotni uhljeb, plagijator premijer
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#51 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
ko TVSA neka pljacka... jebte cime se oni potkupljuju...
- kmirsad
#52 Re: Plagijator premijer
Ko i Dino što je... ko i Zolj što će... kao i onaj poslije Zolja što će...VladaFBiH wrote:kako došao tako i o'šao... suzu pustihkmirsad wrote:Izglada da je direktor neke Sarajevske Televizije foteljom platio Zoljovo imenovanje za premijera...
Sad bilo na radio...izjavio da je podnio ostavku na mjesto direktora, jer je to bio SBB-ov uslov SDA-u da pripomognu imenovanje premijera...
Ova politika stvarno žešče kurvarenje...
- JThomas
#53 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
ali dino...
on stvarno utripovao vole njega...
- kmirsad
#54 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
ja... ko Bajro mater što je volio... a Bajro ubo mater 8 puta nožom...JThomas wrote:ali dino...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#55 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
bošnjaci bi u bih napravili med i mlijeko samo da nema stranaka ostalih naroda...
pa eto imate vlast sarajevu
daj napravite nešto više u pm čekamo 100 godina
HIK RODUS HIK SALTA
HIK RODUS HIK SALTA
- pici
#56 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
kifla sve ti halalim sam se vrni...
- JThomas
#57 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
svoje PRAVE ciljeve stranke sva tri naroda ostvaruju vrlo uspješno. gotovo sto posto uspješno.
sad što ti ciljevi nemaju ništa sa boljitkom onih koji nisu stranački vojnici i jurišnici - jebiga...
sad što ti ciljevi nemaju ništa sa boljitkom onih koji nisu stranački vojnici i jurišnici - jebiga...
-
Nero Histrion
#58 Re: Plagijator premijer
Kaze Sabina Cudic "od rijeci do rijeci2 , pa rekoh da vidim gdje je taj original, imas li link?sumirprimus wrote:pa ok nisu losi spram godina sta sad? nisu svi manekeni jebte.
taman. prosjek neki fini ocuvani. cisti sto sta fali?
-
megaman4
#59 Re: Plagijator premijer
Haris.ba wrote:Kritikujemo što je jedan političar prepisao iz naučne knjige tekst za svoj "ekspoze"?
Pokušavam da vidim gdje je tu plagijat, al eto. Znam za slučajeve gdje su političari posudili čitave govore. Pa opet, ni to samo po sebi meni nije problem. Ako je to nešto uzeto samo po sebi ok, ne vidim problem. Nema potrebe praviti od ekspozea naučna djela.
Meni je veća vijest da je neki političar otvarao i čitao neku knjigu.
Ti mora da se salis???
-
sumirprimus
#60 Re: Plagijator premijer
[yt][/yt]
Pa ovaj prvi link iz uvodnog postaNero Histrion wrote:Kaze Sabina Cudic "od rijeci do rijeci2 , pa rekoh da vidim gdje je taj original, imas li link?sumirprimus wrote:pa ok nisu losi spram godina sta sad? nisu svi manekeni jebte.
-
sumirprimus
#61 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
Ok mi je udarat na plagiranje.nesposobnost.dosadasnji angazman.
Al ovo vid mu glave. nevesinjac.vid mu prezimena.bas bas bezveze
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#62 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
100% tacno. Za drzavu smeta Dodik, smeta Covic, hajd ok. Al jbt za skoro 20godina nisu sposobni nista uraditi da makar javni prijevoz funcionise u glavnom gradu. Mozda tu smeta cetnik Radoncic.Black swan wrote:bošnjaci bi u bih napravili med i mlijeko samo da nema stranaka ostalih naroda...
![]()
HIK RODUS HIK SALTA
- kmirsad
#63 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
Nevesinje i Nevesinjce niko nije pomenuo u negativnom kontekstu...Krasan kraj, krasni i vrijedni ljudi, gostoprimljivi, široke ruke...samo prilično siromašni... nama tamo tajkuna...sumirprimus wrote:Ok mi je udarat na plagiranje.nesposobnost.dosadasnji angazman.
-
Nero Histrion
#64 Re: Plagijator premijer
Vidi, stvarno, odlomak citav prepisansumirprimus wrote:[yt][/yt]Pa ovaj prvi link iz uvodnog postaNero Histrion wrote:Kaze Sabina Cudic "od rijeci do rijeci2 , pa rekoh da vidim gdje je taj original, imas li link?sumirprimus wrote:pa ok nisu losi spram godina sta sad? nisu svi manekeni jebte.
Onaj jedan proglasava pobjedu nad anti-fasizmom, ovaj prepisuje citave odlomke ha je imenovan ... ma, neka, nek ne puca, sto kaze narod
- Haris.ba
#65 Re: Plagijator premijer
Pa šta je bitno? To što je prepisao iz neke knjige za ekspoze, to što profil glave se ne sviđa narodu, to što mu je porodica iz Nevesinja?megaman4 wrote:Haris.ba wrote:Kritikujemo što je jedan političar prepisao iz naučne knjige tekst za svoj "ekspoze"?
Pokušavam da vidim gdje je tu plagijat, al eto. Znam za slučajeve gdje su političari posudili čitave govore. Pa opet, ni to samo po sebi meni nije problem. Ako je to nešto uzeto samo po sebi ok, ne vidim problem. Nema potrebe praviti od ekspozea naučna djela.
Meni je veća vijest da je neki političar otvarao i čitao neku knjigu.![]()
![]()
![]()
Ti mora da se salis???
Niko ni da spomene šta je uradio, i šta je rekao da će raditi. Taj dio što je prepisao, ima li tu išta pametno? Je li Majn Kamf prepisivao?
Hoću da kažem, pričom koja je u biti nebitna (jer da je prepisao čitav ekspoze, on će biti premijer i neće snositi nikakvu posljedicu), provući će se mnogo bitnije priče. Isto ko što je Kifloni maestralno odigrao sa računima u ZOI, i sada je glavni narativ je li bilo fiskalizirano janje ili nije. A suštinske stvari nema.
- pici
#66 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
vako je ona mama semiha borovac prepisivala pa uzimala po stranici nekoliko milja... i kazu profe nevalja prepisivat hem zaradis hem bidnes ministar, gradonacelnik il premijer...HaJa
-
Labirint
#67 Re: Plagijator premijer
Pa eto spomenuo je on u tom svom ekspozeu šta je "uradio"Haris.ba wrote:Pa šta je bitno? To što je prepisao iz neke knjige za ekspoze, to što profil glave se ne sviđa narodu, to što mu je porodica iz Nevesinja?megaman4 wrote:Haris.ba wrote:Kritikujemo što je jedan političar prepisao iz naučne knjige tekst za svoj "ekspoze"?
Meni je veća vijest da je neki političar otvarao i čitao neku knjigu.![]()
![]()
![]()
Ti mora da se salis???
Niko ni da spomene šta je uradio, i šta je rekao da će raditi. Taj dio što je prepisao, ima li tu išta pametno? Je li Majn Kamf prepisivao?
Hoću da kažem, pričom koja je u biti nebitna (jer da je prepisao čitav ekspoze, on će biti premijer i neće snositi nikakvu posljedicu), provući će se mnogo bitnije priče. Isto ko što je Kifloni maestralno odigrao sa računima u ZOI, i sada je glavni narativ je li bilo fiskalizirano janje ili nije. A suštinske stvari nema.
-
dječak sa šibicama
#68 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
prije je bilo iz godine u godinu, sada iz dana u dan Sarajevo tone u jednu mracnu zabokrecinu provincijske vukojebine
- Haris.ba
#69 Re: Plagijator premijer
I niko ništa o tome suštinski? Glavni narativ njegova glava, gdje je prohodao i kako je pođonio govor.Labirint wrote:
Pa eto spomenuo je on u tom svom ekspozeu šta je "uradio"
-
Labirint
#70 Re: Plagijator premijer
Izvini ali,barem ja ne vidim šta je suštinski taj čovjek uopšte uradio.Haris.ba wrote:I niko ništa o tome suštinski? Glavni narativ njegova glava, gdje je prohodao i kako je pođonio govor.Labirint wrote:
- kmirsad
#71 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
Ma kakav suštinluk... nema u nas toga... iskvareni smo do dna... ima samo lopovluk, pokvarenost,podlost, gramzivost, zavist, nepopravljivo je ovo... poplava treba sve da nas odnese... naljudi su svuda oko nas... i mi smo neljudi...
Nema u Bosni toliko bandera...
Nema u Bosni toliko bandera...
- Thorgerson
#72 Re: Plagijator premijer
Druze mora to biti u fokusu kad nas lik pravi budalama. Razumijes?Haris.ba wrote:I niko ništa o tome suštinski? Glavni narativ njegova glava, gdje je prohodao i kako je pođonio govor.Labirint wrote:
Da je izasao i iskreno rekao ljudi ba imamo 6 mjeseci qrac cemo mi ista sad napravit. Naravno ne tim rijecima. Ne bi mozda glavusa bila u fokusu. Ali on izasao i prica bajke. Pa daj ba nismo budale jebemu.
I on prica o gradnji cesta. Lik koji bio direktno involviran u planiranje, gradnju cesta u KS jebenih 15 godina. Sta je uradio u tom periodu. Evo reci ti? Da je napravio nesto pa valjda bi se to spomenulo. Ja se sjecam sjeverne longitudinale, i zapadnog prilaza gradu koji je radjen jedno 5-6+ godina ako se ne varam, ne znam jel to uopste i bilo pod njihovom ingerencijom.
Ne znam, eto mozda grijesim. Ali evo haj ti navedi stvari koje je doticni uradio i postigao pa promjeni nam misljenje.
Last edited by Thorgerson on 06/04/2018 12:15, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#73 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
birali ste uzivajte.
- Dr. Kuca
#74 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
Raja se bavi sporednim stvarima. Tako da ih treba samo karat u zdrav mozak. Dok se prica o ekspozeu prodje 10 bitnijih stvari. Glup narod, vjekovno.
-
megaman4
#75 Re: Adem Zolj, plagijator premijer
I jest vukojebina, u odnosu na prijeratno Sarajevo. Razumijem, bio je rat. Ali to nije vjekovno opravdanje za lopovluk i propast.dječak sa šibicama wrote:prije je bilo iz godine u godinu, sada iz dana u dan Sarajevo tone u jednu mracnu zabokrecinu provincijske vukojebine