preludezalude wrote:Koje je godiste?
2005.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
preludezalude wrote:Koje je godiste?
kakavdanakneiskustvu wrote:preludezalude wrote:Koje je godiste?
2005.
NediM17 wrote:Je li dizel ili benzin. Znam da je Stepway 1.6 benzinac 2011. imao neku kombinaciju sajle i neke elektronike cini mi se. Ako je elektronska pedala nije ni to jeftino, ali garant ima po otpadima u Italiji.
Uglavnom, kontam da je to jeftinije tamo praviti nego placati slepu.
I ne bih da ti prisjedam na muku ali u ovom slucaju si potpuno opravdao svoj nick.
Usuditi se ici vani sa autom iz 2005. bez ikakve kartice pomoci na cesti je stvarno hrabrost.
Ma pretpostavljam kako ti je, vjerujem da bi sad da imas krila odletio tamo, jebo im sve, i njoj i familiji.kakavdanakneiskustvu wrote:NediM17 wrote:Je li dizel ili benzin. Znam da je Stepway 1.6 benzinac 2011. imao neku kombinaciju sajle i neke elektronike cini mi se. Ako je elektronska pedala nije ni to jeftino, ali garant ima po otpadima u Italiji.
I ne bih da ti prisjedam na muku ali u ovom slucaju si potpuno opravdao svoj nick.
Usuditi se ici vani sa autom iz 2005. bez ikakve kartice pomoci na cesti je stvarno hrabrost.
nisam ja otisao nego supruga,prvi put,do sad uvijek busom isla,auto bilo prije puta na servisu kod majstora,pregledao ga,šta mu je sad bilo,jedva da znam,jer je ne mogu slusati,ako razumijes sta hocu reci
dizel je
konektovan wrote:Ma ne moze covjek nikad biti siguran u auto, posebno u auto koje je staro 14 godina, ali tvoja/vasa jedina greska u svemu tome je, da ste napravili propust tako što niste uzeli dodatno osiguranje za auto, ili preko bihamka ili nekog osiguranja...
NediM17 wrote:Ma pretpostavljam kako ti je, vjerujem da bi sad da imas krila odletio tamo, jebo im sve, i njoj i familiji.kakavdanakneiskustvu wrote:NediM17 wrote:Je li dizel ili benzin. Znam da je Stepway 1.6 benzinac 2011. imao neku kombinaciju sajle i neke elektronike cini mi se. Ako je elektronska pedala nije ni to jeftino, ali garant ima po otpadima u Italiji.
nisam ja otisao nego supruga,prvi put,do sad uvijek busom isla,auto bilo prije puta na servisu kod majstora,pregledao ga,šta mu je sad bilo,jedva da znam,jer je ne mogu slusati,ako razumijes sta hocu reci
dizel je
Ali skuliraj koliko mozes, ne do Bog veceg zla. Sabur, napravice se to, samo je pitanje quanto costa?
Bitno je ako ima kakva muska glava tamo, da nju zabari ne uzmu bagerom umjesto lopatom.
Prije nekih 8-9 godina sam i ja pojeo govno tako. Prokuhao Reno na autoputu u Hrvatskoj. Kad sam nazvao njihovu pomoć, čovjek je samo pitao imaš li karticu, te na moj odgovor ne, reče A u pi... materinu. Sve u svemu sam mogao plaćati karticu do kraja života, te provesti 2 ljetovanja All Inclusive u Turskoj koliko me je sve kostalo.kakavdanakneiskustvu wrote:a jašta je,još dijete sa njom
Koja kartica?Kiki_Musampa wrote:Prije nekih 8-9 godina sam i ja pojeo govno tako. Prokuhao Reno na autoputu u Hrvatskoj. Kad sam nazvao njihovu pomoć, čovjek je samo pitao imaš li karticu, te na moj odgovor ne, reče A u pi... materinu. Sve u svemu sam mogao plaćati karticu do kraja života, te provesti 2 ljetovanja All Inclusive u Turskoj koliko me je sve kostalo.kakavdanakneiskustvu wrote:a jašta je,još dijete sa njom
Sada nikad nigdje bez kartice, bilo kakve i osiguranja.
Uzmem uz osiguranje auta, a možeš i kod njih u poslovnici uzeti.kakavdanakneiskustvu wrote:kako se dobije ta adriatic kartica?
Kiki_Musampa wrote:Uzmem uz osiguranje auta, a možeš i kod njih u poslovnici uzeti.kakavdanakneiskustvu wrote:kako se dobije ta adriatic kartica?
Majstor kojeg su našli ne može ga na licu mjesta popraviti nego u servisu,znači treba naći prijevoz,plus normalno popravak_BataZiv_0809 wrote:Nezgodna situacija do picke materine.
Znaci šlepa do servisa pa popravak. Jebiga plati šlepu, a na servisu vidi šta kažu šta mu je.kakavdanakneiskustvu wrote:Majstor kojeg su našli ne može ga na licu mjesta popraviti nego u servisu,znači treba naći prijevoz,plus normalno popravak_BataZiv_0809 wrote:Nezgodna situacija do picke materine.
_BataZiv_0809 wrote:Znaci šlepa do servisa pa popravak. Jebiga plati šlepu, a na servisu vidi šta kažu šta mu je.kakavdanakneiskustvu wrote:Majstor kojeg su našli ne može ga na licu mjesta popraviti nego u servisu,znači treba naći prijevoz,plus normalno popravak_BataZiv_0809 wrote:Nezgodna situacija do picke materine.
NediM17 wrote:Pitanje je u kom "inostranstvu" i kakav paket pomoci imas.
Koliko znam Bihamk karticu vezuju uz ime vozaca, dakle nebitno je cije je vozilo u pitanju ( izuzev sluzbenih ). Znaci u ovoj situaciji na zenino ime. Osiguranja opet vezuju uz vozilo.kakavdanakneiskustvu wrote:NediM17 wrote:Pitanje je u kom "inostranstvu" i kakav paket pomoci imas.
ako bi u BIHAMK-u sutra,preksutra ugovorio taj neki paket pomoći,da li bi oni doslepali besplatno auto ,i da li bi mogao uopće to ugovoriti,pošto je vozilo na ženinom imenu,lična,vozačka su kod nje?