Ako ti se sviđa, kupi
Pokvari se, popravi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ona Skoda je za tu Astru mlazni avion....govorim generalno o vozilima. Ne o tome polovan vs nov. Sve se gleda i udobnost i osvjetljenost i naslon i najlonOptimist wrote:
Ne znam da postoji trenutno bolja kupovina od ove Astre.
Nije u tom fol...svasta se moze kupit i stavit. Fol je da kupis autu iz 18 godine bez naslona za ruku! A to da su iz uvoza govna samo ti njih slusaj, truju teamar1994 wrote:jbte naslon za ruku,ima se kupit pa stavit, ne mora orginalcondy wrote: A naslon za ruku ne postojisramota
![]()
bolja je sigurno nego polovna govna iz uvoza koja se krecu u ovom rasponu cijena
https://www.directcarparts.co.uk/car-ac ... 2015-p3111
meni to nebitna stavka ako se moze nadogradit,sad mogu i ja rec auto mi je smece jer nema USB a 12godina,kupio spojio i imam USBcondy wrote: Nije u tom fol...svasta se moze kupit i stavit. Fol je da kupis autu iz 18 godine bez naslona za ruku! A to da su iz uvoza govna samo ti njih slusaj, truju te
Govorim o salonskim cijenama. Imas dobre popusteamar1994 wrote:Gdje su grijana sjedista ?
cijene dodatne opreme su havarijaA4 Sport S line
Automatski klima uređaj
Elektro pokretana i grijana vanjska osvrtna ogledala
Presvlake sportskih sjedala u kombinaciji Sequence tkanina/Pearl Nappa koža
Concert radio uređaj
SCR rezervoar od 24l (samo za dizelske motore)
S line paket
Alu naplatci 5 duplih krakova Star dizajn 8 X 18, sa gumama 245/40 R 18
Rezervni kotač umanjenih dimenzija
Info display za vozača u boji
Alu matt brusene unutarnje ukrasne lajsne
High-gloss vanjski paket
Kožni multifunkcionalni upravljač, 3 kraka
Prednji središnji naslon za ruke
Audi Pre sense city
Xenon Plus glavna svjetla
Tvornička garancija 4 godine ili 120.000 km
nista to,ne more se birat bojacondy wrote: Govorim o salonskim cijenama. Imas dobre popusteima jedan s line nov za cca 80 kKM koji pored te opreme ima sva led svjetla i virtual kokpit i jos dodatne opreme. Pogledaj na olx-u...
Eto vidis da te trujuamar1994 wrote:nista to,ne more se birat bojacondy wrote: Govorim o salonskim cijenama. Imas dobre popusteima jedan s line nov za cca 80 kKM koji pored te opreme ima sva led svjetla i virtual kokpit i jos dodatne opreme. Pogledaj na olx-u...
Jesi siguran ? B8 po istoj ili nesto visoj cijeni se moze kupiti polovam sa 3.0 tdi ili tfsi motorom.Optimist wrote:Onaj Superb je mlazni avion i za dosta B8 koji se prodaju kod nas po istoj ili vecoj cijeni.
Ne petljaj KiA u ovo, sta god KiA ovo KiA ono. Kia bar pošteno ponudi za novac koji traži. Preposteno.condy wrote:I kod mene je premium osvjetljen...cak su i rukohvati sa unutrasnje strane osvjetljeni imam ledice ispod onih lajsni....vidjeli od KiA-e pa krenuli to ugradjivat u Audiazdralovic wrote:
jbte kod mene u B7 osvjetljen pretinac, nisam ni znao kakav premium model imam
Kako onda kod mene Audi A6 c6 model sve to ima a nov je kostao okruglo 77 kKM? Plus V6 motor. Plus koza i grijaci ....i isto godiste!golfiista wrote:Ne petljaj KiA u ovo, sta god KiA ovo KiA ono. Kia bar pošteno ponudi za novac koji traži. Preposteno.condy wrote:I kod mene je premium osvjetljen...cak su i rukohvati sa unutrasnje strane osvjetljeni imam ledice ispod onih lajsni....vidjeli od KiA-e pa krenuli to ugradjivat u Audiazdralovic wrote:
jbte kod mene u B7 osvjetljen pretinac, nisam ni znao kakav premium model imam
Jeste bio je B8 sa ledicama iz 2008. A model se znatno ranije razvija koliko ja znam. I nije imao navedeno iako je plaćen 80k KM. Skupo naplaćuju najlon po m2.
Sam si dao odgovor. I dodao bih jos sa duplo vise kilometara. O kolicini prostora unutra i samoj prakticnosti je suvisno govoriti.condy wrote:Jesi siguran ? B8 po istoj ili nesto visoj cijeni se moze kupiti polovam sa 3.0 tdi ili tfsi motorom.Optimist wrote:Onaj Superb je mlazni avion i za dosta B8 koji se prodaju kod nas po istoj ili vecoj cijeni.![]()
B8.5 je fl model i on je dosta skuplji. Trziste tako kaze...a nije ni skoda superb jeftino auto
Nisam ja dao taj odgovor na koji ti aludirasOptimist wrote:Sam si dao odgovor. I dodao bih jos sa duplo vise kilometara. O kolicini prostora unutra i samoj prakticnosti je suvisno govoriti.condy wrote:Jesi siguran ? B8 po istoj ili nesto visoj cijeni se moze kupiti polovam sa 3.0 tdi ili tfsi motorom.Optimist wrote:Onaj Superb je mlazni avion i za dosta B8 koji se prodaju kod nas po istoj ili vecoj cijeni.![]()
B8.5 je fl model i on je dosta skuplji. Trziste tako kaze...a nije ni skoda superb jeftino auto
Potrazit cu to...Bakir1 wrote:Ima se u auto klubu procitati pametan tekst o tome kako siroka paleta motora i nivoa opreme radi protiv njemačke auto industrije...
Nije puno dati 3.9 KM
Slazem se, karavan je ljepši 100x i mensecini da se dosts bolje prodavao od limuzine?!Bakir1 wrote:Ali karavan je bomba
Vidiš koliko ne znaš, Kia ima širu ponudu modela, skoro pa jednaku ponodu opreme i motora. Na kraju krajeva, proda i više nego duplo auta godišnje. No nije tema Kia, tema je smetljarski audi B8. Zaboli mene u sta ti vjeruješ ili ne, ali taj auto je plaćen 80 milja, a ne vrijedi ni pola tog novca, jer nije vise 1996 kad je svabo bio nenadjebiv, od prije 15ak godina svi prave aute, dobre aute, a ovi sisaju debile i valjaju najlon za velike novce. Mesara, poluprivatnika i seljačkih politicara ima napretek, tržište zagarantovano.condy wrote:Nije to auto glupo...da je glupo ne bi napravilo takav uspjeh u prodaji. Da je glupo ne bi nudilo toliku paletu motora o kojoj danas KiA moze sanjati, paketa opreme, sportskih izvedbi i sl. To su samo tvoje pausalne tvrdnje kojim ne vjerujem kao sto ne vjerujem ni da si ga platio 80 kKM i da si za te novce ostao bez te rasvjete. Rekao sam da danas za te novce kod Audija A4 b9 verzije dobijes led sva svjetla, virtual kokpit, s line paket opreme, s tronic mjenjac i mnostvo dodatne opreme a danas su Audijeva vozila dosta skuplja nego davne 2008. godine. Tad se Audi A4 b8 mogao kupiti od 44 hiljade KM pa navise...a preko 65 hiljada se sigurno kupovao neki pocetni sestak... Tako da ti ne vjerujem.
jest,jer mal je gepek od 565lkonektovan wrote:Slazem se, karavan je ljepši 100x i mensecini da se dosts bolje prodavao od limuzine?!Bakir1 wrote:Ali karavan je bomba