KREMATORIJUM

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

insomnia78

#51 Re: KREMATORIJUM

Post by insomnia78 »

Ma klasicna forumska lafina a ‘odze i popovi se ubise od posla. Tako ovdje svi rade od 15-e godine. Sedam poslova i placaju sebi stan, auto i fakultet. Niko ne glasa za SDA, i svi postuju sve moguce zakone. Eto zivi bili :-D pa vidili. Kakav krematorij kakva kurceva muzika. Ide tevhid ko djeca iz škole
triconja

#52 Re: KREMATORIJUM

Post by triconja »

insomnia78 wrote:Ma klasicna forumska lafina a ‘odze i popovi se ubise od posla. Tako ovdje svi rade od 15-e godine. Sedam poslova i placaju sebi stan, auto i fakultet. Niko ne glasa za SDA, i svi postuju sve moguce zakone. Eto zivi bili :-D pa vidili. Kakav krematorij kakva kurceva muzika. Ide tevhid ko djeca iz škole
Ja glasam za sda, glasat cu jope. I naravno jebo ti krematorij, nismo mi jos zreli za te civilizacijske tekovine :thumbup:
HAVANA

#53 Re: KREMATORIJUM

Post by HAVANA »

Dabogda ti se tinta prolila i sve umrljo.
triconja

#54 Re: KREMATORIJUM

Post by triconja »

HAVANA wrote:Dabogda ti se tinta prolila i sve umrljo.
:lol: :thumbup:
Dope_Man

#55 Re: KREMATORIJUM

Post by Dope_Man »

cosko wrote:Za kremiranje se trosi puno energije koja se poslje ne moze vratiti,kod sahranjivanja je nakon izvjesnog vremena moguce opet sahranjivati na isto mjesto.Kremiranje je nuzno samo ako tijelo sadrzi zarazne materije.
Iz razloga bespotrebne potrosnje energije preferiram ukop umjesto kremiranja. Time bar tlo i hiljade zivotinja dobiju hranjive materije da partijaju dok te ne razgrade.

S druge strane zbog bespotrebnog zauzimanja prostora prostora preferiram kremiranje jer ne smetas nikome, a mrtvi trenutno zauzimaju ogromnu povrsinu koja bi se bolje mogla iskoristiti za zive.

Na kraju najbolje cini mi se dati tijelo u istrazivacke/medicinske svrhe ako te zele. Em ne kosta (valjda), em doprineses obucavanju novih generacija ili produzenju necijeg zivota svojim ispravnim dijelovima. Mada i tu na kraju ostatak spale.
arzuhal

#56 Re: KREMATORIJUM

Post by arzuhal »

Ne bi nas niko spriječio da ispunimo zadnju HAVANINU želju...

Image
mali jomu

#57 Re: KREMATORIJUM

Post by mali jomu »

Najbolje je kod feniksa...... cucis u laptopu i zajebajes raju. :mrgreen:
Zoya

#58 Re: KREMATORIJUM

Post by Zoya »

arzuhal wrote:Ne bi nas niko spriječio da ispunimo zadnju HAVANINU želju...

Image
:lol:

Ja sam nedavno na jednoj sahrani bila i pogledam ja u onu raku....brrrrr, kako je ono strašno. Baš mi je ovo oko kremiranja preletilo kroz glavu tad.
triconja

#59 Re: KREMATORIJUM

Post by triconja »

Zoya wrote:
arzuhal wrote:Ne bi nas niko spriječio da ispunimo zadnju HAVANINU želju...

Image
:lol:

Ja sam nedavno na jednoj sahrani bila i pogledam ja u onu raku....brrrrr, kako je ono strašno. Baš mi je ovo oko kremiranja preletilo kroz glavu tad.
Bas ces imat neki strah kad umres hoce li te trehnit u raku ili u spore :lol: :lol: :lol:
HAVANA

#60 Re: KREMATORIJUM

Post by HAVANA »

Dje odo u picku materinu,u kontru :twisted:
Zoya

#61 Re: KREMATORIJUM

Post by Zoya »

triconja wrote:
Bas ces imat neki strah kad umres hoce li te trehnit u raku ili u spore :lol: :lol: :lol:
A šta ja znam, moj ti, možda se probudim. Možeš misliti tek onda kakva bi to smrt bila? Ovako te fino zapale i ljepota, letiš neđe kad te istresu, nekome uđeš u nos pa te hrakne :facepalm:
triconja

#62 Re: KREMATORIJUM

Post by triconja »

Zoya wrote:
triconja wrote:
A šta ja znam, moj ti, možda se probudim. Možeš misliti tek onda kakva bi to smrt bila? Ovako te fino zapale i ljepota, letiš neđe kad te istresu, nekome uđeš u nos pa te hrakne :facepalm:
Eto ga sad ispada da se svaki drugi budi u mezaru. :-) :-) :-)

Ako se odlucis za islamsku varijantu neces se puno patit jer dobro umotaju u carsafe i ture u usta vate :lol: :lol: :lol:
arzuhal

#63 Re: KREMATORIJUM

Post by arzuhal »

Začepiš nekome dizne, ni mrtva ne diraš mira...Pravi balkanski stav, "šukaj do cijepanja atoma..".

S druge strane, odbiješ biti koristan kao gnojivo, crvi te proklinju do petog koljena..."Istresite me iz helikoptera iznad Sarajeva, Tuzle, Zenice ili Lukavca, želim da se uklopim u smog, aerosoli i maglu..".
Nastasia

#64 Re: KREMATORIJUM

Post by Nastasia »

HAVANA wrote:Ja kakav sam peh nesta bi se pojebalo,klikno bi nedje i smrcak bi mi se javio.

A to ti je haman k'o da si u džehenemu. :hihihi:
arzuhal

#65 Re: KREMATORIJUM

Post by arzuhal »

triconja wrote:
Zoya wrote:
triconja wrote:
Eto ga sad ispada da se svaki drugi budi u mezaru. :-) :-) :-)

Ako se odlucis za islamsku varijantu neces se puno patit jer dobro umotaju u carsafe i ture u usta vate :lol: :lol: :lol:
Obrnuto, mislim da ima najviše šansE da se iskobelja...Ne umotava se to kao mumija, šta ti je, ćefini su to. Onda idu one daske nakoso da mo'š disat, da te zemlja ne poklopi...Lahko ti odmaknut dasku i prokopat navliju...

UKOPAJTE ME K'O MUSLIMANA! :sretan:
Nastasia

#66 Re: KREMATORIJUM

Post by Nastasia »

insomnia78 wrote:Ma klasicna forumska lafina a ‘odze i popovi se ubise od posla. Tako ovdje svi rade od 15-e godine. Sedam poslova i placaju sebi stan, auto i fakultet. Niko ne glasa za SDA, i svi postuju sve moguce zakone. Eto zivi bili :-D pa vidili. Kakav krematorij kakva kurceva muzika. Ide tevhid ko djeca iz škole
Neka nam ba tevhida, dobre one pletenice.
triconja

#67 Re: KREMATORIJUM

Post by triconja »

arzuhal wrote:Začepiš nekome dizne, ni mrtva ne diraš mira...Pravi balkanski stav, "šukaj do cijepanja atoma..".

S druge strane, odbiješ biti koristan kao gnojivo, crvi te proklinju do petog koljena..."Istresite me iz helikoptera iznad Sarajeva, Tuzle, Zenice ili Lukavca, želim da se uklopim u smog, aerosoli i maglu..".
Zivotna mi je zelja da nakon sto mi prospu pepeo barem 10 ljudi dobije rak od istog :roll: :roll: :roll:
arzuhal

#68 Re: KREMATORIJUM

Post by arzuhal »

triconja wrote:
arzuhal wrote:Začepiš nekome dizne, ni mrtva ne diraš mira...Pravi balkanski stav, "šukaj do cijepanja atoma..".

Zivotna mi je zelja da nakon sto mi prospu pepeo barem 10 ljudi dobije rak od istog :roll: :roll: :roll:
Ho'š reć "mrtvačka želja"?
arzuhal

#69 Re: KREMATORIJUM

Post by arzuhal »

Prospimo @triconjin pepeo iznad Čačka... :thumbup:
triconja

#70 Re: KREMATORIJUM

Post by triconja »

arzuhal wrote:
triconja wrote: Eto ga sad ispada da se svaki drugi budi u mezaru. :-) :-) :-)

Obrnuto, mislim da ima najviše šansE da se iskobelja...Ne umotava se to kao mumija, šta ti je, ćefini su to. Onda idu one daske nakoso da mo'š disat, da te zemlja ne poklopi...Lahko ti odmaknut dasku i prokopat navliju...

Tesko jaro, ako si ikad gledo kako se krha zemlje preko tijeh daski i kako se one uglave, znaci tesko da bi vise ikad usto kad odu sa dzenaze :lol: :lol: :lol:
triconja

#71 Re: KREMATORIJUM

Post by triconja »

arzuhal wrote:
triconja wrote:

Ho'š reć "mrtvačka želja"?
Mora se pritefterit djelo il dobro il lose dok si ziv, kad umres onda je tehnicki tesko izvodljivo :D
arzuhal

#72 Re: KREMATORIJUM

Post by arzuhal »

triconja wrote: Tesko jaro, ako si ikad gledo kako se krha zemlje preko tijeh daski i kako se one uglave, znaci tesko da bi vise ikad usto kad odu sa dzenaze :lol: :lol: :lol:
Ali opet imaš najviše prostora da se mičeš i situaciju za krenuti odnekle... :mrgreen: ..
triconja

#73 Re: KREMATORIJUM

Post by triconja »

arzuhal wrote:
triconja wrote: Tesko jaro, ako si ikad gledo kako se krha zemlje preko tijeh daski i kako se one uglave, znaci tesko da bi vise ikad usto kad odu sa dzenaze :lol: :lol: :lol:
Ali opet imaš najviše prostora da se mičeš i situaciju za krenuti odnekle... :mrgreen: ..
Jes, bolje nego da te u onaj sanduk ture i zamandale onim velikim ekserima :D . Iz onog ni kill bill ne bi izbjegla :lol:
Connaisseur Karlin

#74 Re: KREMATORIJUM

Post by Connaisseur Karlin »

Indija, osobi je lice ostavljeno otovreno u "kovcegu" ukraesenom cvijem , zamislite miris zapaljenog ijela :cry:

Image

na Zapadu je odrvatno sminkanje mrtvaca :cry: normlanije izgleda bez sminke
Connaisseur Karlin

#75 Re: KREMATORIJUM

Post by Connaisseur Karlin »

arzuhal wrote: Obrnuto, mislim da ima najviše šansE da se iskobelja...Ne umotava se to kao mumija, šta ti je, ćefini su to. Onda idu one daske nakoso da mo'š disat, da te zemlja ne poklopi...Lahko ti odmaknut dasku i prokopat navliju...

ma nema sanse da podignes tako tesku zemlju, ali imas sanse da tokom denaze pocens vristati :D

a zasto muslimani zakopvajau prebrzo tijelo ? 24 sata maksimum !?
Post Reply