SaraFina wrote:Hafis wrote:SaraFina wrote:Hafisaga, link se foruma tog i stranice ne može se postaviti. A ne bi ni prebilrala ...Forum egzistira, odvojeno. Registruj se jarane, iako već i jesi; ) pa prebiraj postove. Ali ti to znaš bolje od mene vjerovatno. Bio si siva eminencija tamo

Pa kad brod potonuo miševi prvi iskočili

Lijepo. Nego, reci ti tati jesi li ti još uvijek u uvjerenju da sam ja stanoviti Junuz Djipalo?
Koliko se sjećam, a i sad kad pogledah inbox mislim da si bila dobro uvjerena u to
Pa zar ti ja stvarno djelujem kao neki bosanac...još iz Zenice?
Moja mama je žena sa ukusom i mjerom. Molim te ubuduće da mi to "reci tati " ne upotrebljavaš ni figurativno. Ogavno je.
Ti meni ne djeluješ kao doktor, niti općenito akademski gradjanin. Lektrik te stručno razbije u paramparčad.
Junuz Djipalo identitet ti odlično odgovara. Imaš trajni ban na tom nicku, vjerovatno drugu IP sada pa zato insistiraš da odgovorim. Smjelo nema što, obzirom da sam ti to pitanje postavila prije 2-3 godine

Što onda nisi ovako javno nastupio?

Aha. Doduše nekonvencionalno se ponašam i u životu a ne samo ovdje, kako se ne bi očekivalo od jednog akademskog građana, ali jebat ga - taj sam, pa ti prihvati ili nemoj...meni svejedno. Zamisli me tek kad predajem kako to izgleda...mada me studenti obožavaju.
Nego, nemam ti vja pojma tko ti je taj lik...ti većinu života provodiš po tim društvenim merežama, patiš te likove po forumima, polemiziraš i tako to....ne bih iznosio svoje razmišljanje o tom sociološkom fenomenu...bolje i to, nego nešto drugo. Ja inače, samo se ovdje zezam i stvgarno nigdje drugo...ovo mi dođe kao razbibriga, ne unosim se previše, dok su FB-uci i twiteri malo suptilnije stvari ,i od njih me uvijek na kraju zaboli glava na privatnom planu. Mislim da kontaš.
Veliš lektric me razbija u paramparčad? Trebalo mi je 10 minuta da skontam o kome je riječ. Pa moguće je, i ne samo on, budući da inače posvećujem 0,007% svojih intelektualnih naprezanja u ove forumske dijaloge, pa sam ga vjerojatno zanemario. Evo obećajem da ću ga razvaliti kada mi se slijedeći put javi
Junuz Djipalo identitet ti odlično odgovara. Imaš trajni ban na tom nicku, vjerovatno drugu IP sada pa zato insistiraš da odgovorim. Smjelo nema što, obzirom da sam ti to pitanje postavila prije 2-3 godine

Što onda nisi ovako javno nastupio?

Pa vjerojatno nisam imao vremena da ti odgovorim, bio nečim drugim okupiran po običaju. Ne mogu ni ja na sto strana... satraše me žeMske a ja jedan