General War wrote:Na sreću nije ih pogodio, tada su i policajci uzvratili vatru. Tom prilikom i jedni i drugi su potrošili sve metke.![]()
![]()
![]()
![]()
Haj u p materinu![]()
Dobro je da niko nije ozbiljno povrijedjen, nadam se, ali je komedija
pizdarija u Doboju?
- arzuhal
#51 Re: pizdarija u Doboju?
-
Fudo387
#52 Re: pizdarija u Doboju?
To ne mijenja na sustini.General War wrote:Ovi policajci su mogli biti mladji od bilo cega sa cim ih povezujes.
Zamisli da danas imas neki mup esesovaca, nisu se rodili kad su esesovci klali, al' su mup esesovaca.
Jos se svaki dan kurce, parade, tradicija, specijalni, hu ha...dodje frajer izvali kolac i slomi im rebra.
Sta drugo sem, svaka cast, pozadina incidenta me ne zanima.
- triconja
#53 Re: pizdarija u Doboju?
Neki dan sam postavljo video gdje je prikazan nacin ratovanja plemenskih zajednica na podrucju papua nove gvineje i da se izvuci zakljucak da nije sve u bacanju koplja i pucanju strijela nego da je velika vecina u tome da se zastrasi protivnik. Ovi su izgleda i jedni i drugi na tom nivou sto se tice intelektualnih sposobnosti, cuj ispucat sve metke a da mrtva glava ne padnearzuhal wrote:General War wrote:Na sreću nije ih pogodio, tada su i policajci uzvratili vatru. Tom prilikom i jedni i drugi su potrošili sve metke.![]()
![]()
![]()
![]()
Haj u p materinu![]()
Dobro je da niko nije ozbiljno povrijedjen, nadam se, ali je komedija
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#54 Re: pizdarija u Doboju?
Fudo387 wrote:Fakat se ispromasivali i onda na sake, e svaka cast gospodinu Hasanbasi.
Znači stormtrooper momenat
-
Fudo387
#55 Re: pizdarija u Doboju?
Dobro, mora im se priznati da su dobro izvjezbani za eskiviranje devetaka, al' eto, nisu trenirali za kolac situaciju. Tuga.Bloo wrote:Fudo387 wrote:Fakat se ispromasivali i onda na sake, e svaka cast gospodinu Hasanbasi.![]()
![]()
![]()
Znači stormtrooper momenatna metar promaši
- triconja
#56 Re: pizdarija u Doboju?
More i to, stormtrooperi su inace dobili gen iz tradicionalnih starosjedilackih zajednica dje u 10 godina ratovanja zaplati glavom tek 10ak ljudiBloo wrote:Fudo387 wrote:Fakat se ispromasivali i onda na sake, e svaka cast gospodinu Hasanbasi.![]()
![]()
![]()
Znači stormtrooper momenatna metar promaši
- General War
#57 Re: pizdarija u Doboju?
...i to mi priopcavas useljen u zemlju koju mnogi optuzuju za genocid nad domorodcima...sta sad policajac iz chikakga ima sa tim?Fudo387 wrote:To ne mijenja na sustini.General War wrote:Ovi policajci su mogli biti mladji od bilo cega sa cim ih povezujes.
Zamisli da danas imas neki mup esesovaca, nisu se rodili kad su esesovci klali, al' su mup esesovaca.
Jos se svaki dan kurce, parade, tradicija, specijalni, hu ha...dodje frajer izvali kolac i slomi im rebra.
Kurcenje je jedno, a podrzavati ubicu i lopova samo sto je "tvoj"...nema mi logike. ti vidis to drugacije Ok.
- insomnia78
#58 Re: pizdarija u Doboju?
Dokrajcio ih Muće sakama
Kae je sam ovdje harambaša. Sabe skače sutra
Kae je sam ovdje harambaša. Sabe skače sutra
- insomnia78
#59 Re: pizdarija u Doboju?
Evo ga ko Salik. A Jezid, Vijetnam, Dresden? Gdje je sad Jasuši Akaši, zašto šuti Florens ‘artman?General War wrote:...i to mi priopcavas useljen u zemlju koju mnogi optuzuju za genocid nad domorodcima...sta sad policajac iz chikakga ima sa tim?Fudo387 wrote:To ne mijenja na sustini.General War wrote:Ovi policajci su mogli biti mladji od bilo cega sa cim ih povezujes.
Kurcenje je jedno, a podrzavati ubicu i lopova samo sto je "tvoj"...nema mi logike. ti vidis to drugacije Ok.
- insomnia78
#60 Re: pizdarija u Doboju?
Čuj šta? SlatkaGeneral War wrote:A sta eto da ispadne da su obadvojica srbi?mO k3 wrote:haj ne seri japanci velis![]()
Japanci Srbi??![]()
A šta si ti to nešto slab na policiju iz Mordora?
- GeeTnT
#61 Re: pizdarija u Doboju?
..a bas je u Doboju policija divna.
- triconja
#62 Re: pizdarija u Doboju?
E a zamisli da su napadaci amerikanci, mislim da bi ih sutra amerika bombardovalainsomnia78 wrote:Čuj šta? SlatkaGeneral War wrote:A sta eto da ispadne da su obadvojica srbi?mO k3 wrote:haj ne seri japanci velis![]()
Japanci Srbi??![]()
A šta si ti to nešto slab na policiju iz Mordora?
- arzuhal
#63 Re: pizdarija u Doboju?
Nakon pucnjave uslijedio i verbalni obračun...Znači išlo se đonom do kraja, bez trunke milosti!?Hasanbašić je naime otvorio vatru na policiju na koju su oni uzvratili, nakon čega je uslijedio verbalni i fizički obračun u kojem su povrijeđena dva policajca. Prilikom pucnjave, službeni automobil MUP-a RS-a nije oštećen.
Sreća pa avto nije stradalo...
-
Fudo387
#64 Re: pizdarija u Doboju?
Koju mnogi optuzuju...koji mnogi?General War wrote:...i to mi priopcavas useljen u zemlju koju mnogi optuzuju za genocid nad domorodcima...sta sad policajac iz chikakga ima sa tim?Fudo387 wrote:To ne mijenja na sustini.General War wrote:Ovi policajci su mogli biti mladji od bilo cega sa cim ih povezujes.
- insomnia78
#65 Re: pizdarija u Doboju?
Mustafa je onda Otog talijana ocito ubiJo slucajno. Ispuco lik okvir u policiju nit je pogodio njih niti auto. Hej auto uspio promašiti. Poslije im ‘sov’o majku 
- insomnia78
#66 Re: pizdarija u Doboju?
Rusi, Srbi, Šije, Vehabije
Elita
Elita
- GeeTnT
#67 Re: pizdarija u Doboju?
Vidjeces veceras na rtrsu da je Doboj u strahu od terorizma harambase...helikopter je u zraku, policija na nogama, a Dodik u sklonistu..arzuhal wrote:Nakon pucnjave uslijedio i verbalni obračun...Znači išlo se đonom do kraja, bez trunke milosti!?Hasanbašić je naime otvorio vatru na policiju na koju su oni uzvratili, nakon čega je uslijedio verbalni i fizički obračun u kojem su povrijeđena dva policajca. Prilikom pucnjave, službeni automobil MUP-a RS-a nije oštećen.
Sreća pa avto nije stradalo...
- mO k3
#68 Re: pizdarija u Doboju?
sta su sada japanci srbi ili srbi ne siri dezinformacije ...General War wrote:A sta eto da ispadne da su obadvojica srbi?mO k3 wrote:haj ne seri japanci velis![]()
Japanci Srbi??![]()
- SaraFina
#69 Re: pizdarija u Doboju?
Ovog "diverzanta" treba u Hafisov kanton poslati. 
Šakama bi postrojio sve.
Šakama bi postrojio sve.
- kamen spoticanja
#70 Re: pizdarija u Doboju?
"hebo vas slobooo"insomnia78 wrote:Mustafa je onda Otog talijana ocito ubiJo slucajno. Ispuco lik okvir u policiju nit je pogodio njih niti auto. Hej auto uspio promašiti. Poslije im ‘sov’o majku
a na to nisu mogli nereagovat
hajd pucanje manjevise
- GeeTnT
#71 Re: pizdarija u Doboju?
Otaj sto je pucˋo je garant neka familija Crnadku..insomnia78 wrote:Mustafa je onda Otog talijana ocito ubiJo slucajno. Ispuco lik okvir u policiju nit je pogodio njih niti auto. Hej auto uspio promašiti. Poslije im ‘sov’o majku
- mO k3
#72 Re: pizdarija u Doboju?
@generale deder ti nama napokon priznaj ciji si 
- SaraFina
#73 Re: pizdarija u Doboju?
Naravno. Vjerovatno nekom i od ledja povratniku obiju taj strah.GeeTnT wrote: Vidjeces veceras na rtrsu da je Doboj u strahu od terorizma harambase...helikopter je u zraku, policija na nogama, a Dodik u sklonistu..
- triconja
#74 Re: pizdarija u Doboju?
Nema nista gore vego kad neko kaze da porobljavanje i eksploatacija slabijeg u neka prijasnja vremena je nesto sto je pogresno i tako to. Hej pa sto da ne kad nije bilo nekih zakona i rezolucija. Klinac bi mi danas imali kompjutere da nije kunta kinte zaplatio dozivotno ropstvo nedje. Danas je to pogresno ali ne treba gledati proslost i prijasnje dogadjaje sa stanovista sadasnjosti nego treba posmatrati ocima ljudi koji su u to doba zivjeli.
- mO k3
#75 Re: pizdarija u Doboju?
Pa ova tema je aktivnija nego kada jeonaj srbin bacio bombu na ambasadu USA .... tamo isam vidio pojedine likove koji su sada ovdje na ovoj temi najaktivniji ....