Nisu kao tvoje, al' dobre su.insomnia78 wrote:Pa sad ako imaju siseirac300 wrote:Ne znam za druge, ja se ne žalim.Bloo wrote: Da, inace ljubitelji SF i fantazije ne znaju sta ce od ponuda
Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- irac300
#51 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
- Bloo
- Globalna šefica
#52 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Do mene je onda jbgirac300 wrote:Ne znam za druge, ja se ne žalim.Bloo wrote: Da, inace ljubitelji SF i fantazije ne znaju sta ce od ponuda
- irac300
#53 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Mislim da ti nastupaš agresivno, isprepadaš ljude, pa im nije ni do čega.Bloo wrote:Do mene je onda jbgirac300 wrote:Ne znam za druge, ja se ne žalim.Bloo wrote: Da, inace ljubitelji SF i fantazije ne znaju sta ce od ponuda
- Bloo
- Globalna šefica
#54 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Boli me tukiirac300 wrote: Mislim da ti nastupaš agresivno, isprepadaš ljude, pa im nije ni do čega.
Ja sam renegade i ne sluzim Jedi orderu vise.
Ja sam Sith.
- irac300
#55 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Pa to i ja ka'em, samo nisam rječit kao ti.Bloo wrote:Boli me tukiirac300 wrote: Mislim da ti nastupaš agresivno, isprepadaš ljude, pa im nije ni do čega.![]()
Ja sam renegade i ne sluzim Jedi orderu vise.
- MarlboroGold
#56 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Klasika... frajer je emotivno nestabilan. Izlevatio te. Nastavi dalje sa životom, jer i da mu oprostiš pitanje je vremena kad će ti opet istu stvar napraviti.
Ostavi se Organe i postani jedna od Darth ladies
- kmirsad
#57 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Nije me bilo par sati na temi... reko, samo da vidim jel frajer ostavi prvu bivšu, vretio se drugoj bivšoj ,a od prve bivše napravio treču bivšu....
i da vidim jel se u međuvremenu uspio đe ubacit onaj respo...
- Leia_Organa
#58 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Ma nema šanse da mu oprostim.MarlboroGold wrote:Klasika... frajer je emotivno nestabilan. Izlevatio te. Nastavi dalje sa životom, jer i da mu oprostiš pitanje je vremena kad će ti opet istu stvar napraviti.
I nema druge nego Darth style, u protivnom postaneš otirač za cipele.
-
apsolutno romantican
#59 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Leia_Organa wrote: Ma nema šanse da mu oprostim.
- Leia_Organa
#60 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Volim Sobica.apsolutno romantican wrote:Leia_Organa wrote: Ma nema šanse da mu oprostim.
Pogodak.
- Dinostula
#61 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Lik te iskoristavao dok mu je bila interesantna krhaljka sa tobom i sad mu prahnulo da zeni vlazni,socni i nevini picic.
Dok sa druge strane imas formuaske lesinare koju su spremni da ti ponude rame za plakanje (citaj opet krhaljka) kako bi se pokazali da imaju razumjevanja prema tvojoj pretrpljenoj dusevnoj boli.
Dok sa druge strane imas formuaske lesinare koju su spremni da ti ponude rame za plakanje (citaj opet krhaljka) kako bi se pokazali da imaju razumjevanja prema tvojoj pretrpljenoj dusevnoj boli.
- triconja
#62 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Ma jok, oni to cisto terapeutski, poslije respe je svaka postala uspjesna zena, CEO sa pešes djece.Dinostula wrote:Lik te iskoristavao dok mu je bila interesantna krhaljka sa tobom i sad mu prahnulo da zeni vlazni,socni i nevini picic.
- Anestezija
#63 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Kad prekine s njom vratit ce se tebi.
- Leia_Organa
#64 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Voljela bih da se to desi, čisto da ga pošaljem gdje mu je mjesto. (Što sam trebala davno, al' eto.)Anestezija wrote:Kad prekine s njom vratit ce se tebi.
- insomnia78
#65 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Doduse i lezbejka al boze moj, niko nije savrsentriconja wrote:Ma jok, oni to cisto terapeutski, poslije respe je svaka postala uspjesna zena, CEO sa pešes djece.Dinostula wrote:Lik te iskoristavao dok mu je bila interesantna krhaljka sa tobom i sad mu prahnulo da zeni vlazni,socni i nevini picic.
- Anestezija
#66 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Ako dođe ti opet samo nazovi RSG i reci mozel pjesma ne vracam se starim ljubavimaLeia_Organa wrote:Voljela bih da se to desi, čisto da ga pošaljem gdje mu je mjesto. (Što sam trebala davno, al' eto.)Anestezija wrote:Kad prekine s njom vratit ce se tebi.
- annoy
#67 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Trebala bi nastaviti sa životom, jednostavno, kreni dalje i potrudi se zaboraviti i njega i nju, nema bolje osvete od toga da ga zaboraviš i budeš sretna bez njega, ako ti je već do osvećivanja, iako ja mislim da je besmisleno o tome uopće razmišljati, jer to znači da se i dalje zamaraš njime. Koliko vidim vi ste završili svoju priču. Okreni novi list.Leia_Organa wrote:Voljela bih da se to desi, čisto da ga pošaljem gdje mu je mjesto. (Što sam trebala davno, al' eto.)Anestezija wrote:Kad prekine s njom vratit ce se tebi.
- pecpec
#68 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Ja bi mu se osvetio,naso nju i mazno je,ko zna mozda ima cura sklonosti ka zenama,zamisli selfija vas dvije gole u krevetu i posaljete mu sliku,decko bi se zakacio za rep od aviona i doso prvim letom.
- Zejnep
#69 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Treba se ona njemu osvetiti, samo kako 
- pecpec
#70 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Ne treba,sta ce joj dodatni problemi,vecina danasnjih mudonja u nedostatku rijeci pokusava fizicki se obracunat nebi li tako ispali pobjednici,jos treba da je nalupa.Nek se skloni samo od njega nađe sta novo da valja i nema problema.
- Leia_Organa
#71 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Kastracija?Zejnep wrote:Treba se ona njemu osvetiti, samo kako
- muha_sa
- Zejnep
#73 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Leia_Organa wrote:Kastracija?Zejnep wrote:Treba se ona njemu osvetiti, samo kako
Možeš angažovati nekog da mu zavede tu djevicu pa da mu više ne bude djevica
- triconja
#74 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Kakvi to, nek mu se poda a izbusi kurtone, e tad bi ga zajebala bas, ova bi ga prva odjebala ko domaci cigana na autobuskoj stanici u sarajevuZejnep wrote:Leia_Organa wrote:Kastracija?Zejnep wrote:Treba se ona njemu osvetiti, samo kakoma ne, ne smiješ ti biti umješana direktno
Možeš angažovati nekog da mu zavede tu djevicu pa da mu više ne bude djevica![]()
- Zejnep
#75 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva
Ma jok i to. Najbolje ona starinska ključ/auto
A može i razglasiti da boluje od neke prenosive spolne bolesti
A može i razglasiti da boluje od neke prenosive spolne bolesti