Jadi ljubavnika Vertera

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MarlboroGold

#51 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by MarlboroGold »

Connaisseur Karlin wrote: jah , nemaju seksulane potrebe i nije im vazan kvalitet seksa , jel to pokusavas reci :)

vi sebe blamirate kosntatno sa takvom pricom , ali niko da vam napokono kaze, da pisete gluposti
Nastasia ti je objasnila, tako da se neću ponavljati.
Draga si mi, ali fakat pretjeruješ :wink:
zoomba

#52 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by zoomba »

Meni se zensko samo moze zgaditi ponasanjem.. toplo/hladno i tako te neke igrice glupe..
Nastasia

#53 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by Nastasia »

Nigdje nisam izvukla da hoće rei da imaju smanjen seksualni apetit niti smanjenu potrebu za seksom već samo da se ne trude oko njih.

Ako ja legnem i pustim njega da sve radi, meni će opet biti dobro, al' će on mislit da sam balvan. E to je to.

Što nadprosječno lijepa žena (neke, one o kojima sam ja slušala) misli da je dovoljno da se pojavi i da ga oduševi u svakom smislu.
Last edited by Nastasia on 24/02/2018 20:53, edited 1 time in total.
spreca

#54 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by spreca »

Connaisseur Karlin wrote:
Spreca, pa sto letiete za lijepim i hladnim zenama ako znate da ce vam seks biti bezveze ( iako znam da je vama vazno da udje i izadje) :D

Kakva specijlana taktika :shock:
Ja ne trcim .....kako rece @Insomnia svugdje mu je bolje nego u gacama.....ja vise volim obicne i prirodne zene...nisam reko da treba specijalna tehnika....nego mozda nek druga u odnosu na, da ne kazem ruznije ......pogotovu danas kad vidim napucanu trebu a iz nje kipi silikon , pa nebi se je dotako a kamoli :izet: ...rdije ga dam Desnki :lol: ....ali isto interesantno da se lijepe puno i ne opiru sto se tice sexa i ono kao hajd kad si navalio :lol:
zoomba

#55 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by zoomba »

Nastasia wrote:Nigdje nisam izvukla da hoće rei da imaju smanjen seksualni apetit niti smanjenu potrebu za seksom već samo da se ne trude oko njih.

Ako ja legnem i pustim njega da sve radi, meni će opet biti dobro, al' će on mislit da sam balvan. E to je to.

Što nadprosječno lijepe žene (neke) misli da je dovoljno da se pojavi i da ga oduševi u svakom smislu.
Da sve je stvar dogovora , jednom ti balvan budes , drugi put on i tako..
Connaisseur Karlin

#56 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by Connaisseur Karlin »

MarlboroGold wrote:
Connaisseur Karlin wrote: jah , nemaju seksulane potrebe i nije im vazan kvalitet seksa , jel to pokusavas reci :)

vi sebe blamirate kosntatno sa takvom pricom , ali niko da vam napokono kaze, da pisete gluposti
Sto je Nastasia objasnila :)

ti si meni drag, i tema nije iskljucivo otovrena radi tebe, vec radi niza muskraca koji pricaju istu pricu , a istovremeno niste svijesni kako takvom

pricom sramotite sebe i istovremeno potcjenjujete zene , i jos ih kategorisete :kiss:

Kako vas tako mnogo ima problem , a da nije imalo potrebu poboljsati seksulanu vezu sa savrsenim zenama :)
zoomba

#57 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by zoomba »

spreca wrote:
Spreca, pa sto letiete za lijepim i hladnim zenama ako znate da ce vam seks biti bezveze ( iako znam da je vama vazno da udje i izadje) :D

Kakva specijlana taktika :shock:
Ja ne trcim .....kako rece @Insomnia svugdje mu je bolje nego u gacama.....ja vise volim obicne i prirodne zene...nisam reko da treba specijalna tehnika....nego mozda nek druga u odnosu na, da ne kazem ruznije ......pogotovu danas kad vidim napucanu trebu a iz nje kipi silikon , pa nebi se je dotako a kamoli :izet: ...rdije ga dam Desnki :lol: ....ali isto interesantno da se lijepe puno i ne opiru sto se tice sexa i ono kao hajd kad si navalio :lol:
Ovo je laz , cin ti kazes svugdje mu je bolje neg u gacama dirao bi ti i te kako :lol:
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#58 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by liaar »

Sestro, bez uvrede ali ste vi zakucane feministkinje baš teške. Lik kaže jedno, ti si zaključila dodatnih 5 stvari. Mrsko mi je sad tražit onaj video sa britanskog talk show-a, voditeljica je ujedno i vođa neke feminističke grupe, pola sata ga ispituje i šta god da pita, ona na njegov odgovor napravi zaključak koji nema veze sa time što je on rekao.

Eto i ti isto radiš, čak te i ženska osoba pokušava okrenuti od tog pogrešnog stava, ali ništa.
Nastasia wrote: Ako ja legnem i pustim njega da sve radi, meni će opet biti dobro, al' će on mislit da sam balvan. E to je to.
Što nadprosječno lijepe žene (neke) misli da je dovoljno da se pojavi i da ga oduševi u svakom smislu.
Bravo. i poseban highlight na ovo u zagradi. Nisam jednom čuo od jarana takvu priču, cura avion u svakom pogledu, ali do kreveta. U krevetu kaže imaš osjećaj da jebeš mrtvaca. xD
zoomba

#59 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by zoomba »

MarlboroGold wrote:

Sto je Nastasia objasnila :)

ti si meni drag, i tema nije iskljucivo otovrena radi tebe, vec radi niza muskraca koji pricaju istu pricu , a istovremeno niste svijesni kako takvom

pricom sramotite sebe i istovremeno potcjenjujete zene , i jos ih kategorisete :kiss:

Kako vas tako mnogo ima problem , a da nije imalo potrebu poboljsati seksulanu vezu sa savrsenim zenama :)

Ja mislim da poslje tebe on vise nikad ne bi pricao tako za zene kad bi mu ti pokazala par finti.. :oops:
Connaisseur Karlin

#60 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Nastasia wrote:Nigdje nisam izvukla da hoće rei da imaju smanjen seksualni apetit niti smanjenu potrebu za seksom već samo da se ne trude oko njih.

Što nadprosječno lijepa žena (neke, one o kojima sam ja slušala) misli da je dovoljno da se pojavi i da ga oduševi u svakom smislu.
eto, i ti nasjela na njihovu pricu :lol: :thumbup:

ti mislis da neke lijepe zene u krevetu nisu dobre jer su ufurane, a ostale "neke" zene nisu dobre u krevetu i radi ostalih ralzoga :lol:

usput, nelogicno je da lijepa zena radi dobrog izgleda nema potrebu da ima dobar seks :D
Zejnep

#61 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by Zejnep »

ti mislis da neke lijepe zene u krevetu nisu dobre jer su ufurane, a ostale "neke" zene nisu dobre u krevetu i radi ostalih ralzoga :lol:

usput, nelogicno je da lijepa zena radi dobrog izgleda nema potrebu da ima dobar seks :D
Stan sad. Obustavi sve. Jesi li ti lijepa žena? :mrgreen:
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#62 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by liaar »

Niko ne kaže da nema potrebu da ima dobar seks. Ako je njoj dobro, onda je njoj seks bio šta ? Dobar.
To što je samo legla i raširila noge i njoj bilo vrh, ne znači da je liku dobro tako.
spreca

#63 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by spreca »

zoomba wrote:
Ovo je laz , cin ti kazes svugdje mu je bolje neg u gacama dirao bi ti i te kako :lol:
naravno da mu je svugdje bolje nego u gacama ......sve bi bilo lakse da se nemoras natezati oko toga ono daj neadaj drz vataj :lol: :lol:
Connaisseur Karlin

#64 Re: Jadi ljubavnika Vertera

liaar wrote:Sestro, bez uvrede ali ste vi zakucane feministkinje baš teške. Lik kaže jedno, ti si zaključila dodatnih 5 stvari. Mrsko mi je sad tražit onaj video sa britanskog talk show-a, voditeljica je ujedno i vođa neke feminističke grupe, pola sata ga ispituje i šta god da pita, ona na njegov odgovor napravi zaključak koji nema veze sa time što je on rekao.

Eto i ti isto radiš, čak te i ženska osoba pokušava okrenuti od tog pogrešnog stava, ali ništa.
Nastasia wrote: Ako ja legnem i pustim njega da sve radi, meni će opet biti dobro, al' će on mislit da sam balvan. E to je to.
Bravo. i poseban highlight na ovo u zagradi. Nisam jednom čuo od jarana takvu priču, cura avion u svakom pogledu, ali do kreveta. U krevetu kaže imaš osjećaj da jebeš mrtvaca. xD
cakj malo, zar nisu vama feminsitiknje ruzne i debele :D

Drugo forumash Malboro j emeni izuetno drag i ne gallamim na njega, vec na kompletnu populaciju muskaraca koji tvde da nisu nikad imali dobar seks sa lijepom zenom ! Zasto letiete za lijepm zenama ako znate da ce vam seks biti los :D

interesantno, kako se niste upitali, da nije mozda problem i do vas, jer ako ste tako dobri ljubavnici, kako niste sposbni usmejriti seksanje? za mene samo nepsoobna ljubavnik ne znasto bi radio sa zenom u krevetu :D
zoomba

#65 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by zoomba »

spreca wrote:
zoomba wrote:
naravno da mu je svugdje bolje nego u gacama ......sve bi bilo lakse da se nemoras natezati oko toga ono daj neadaj drz vataj :lol: :lol:
Pa dobro malo i ok , a bezobrazno jock :D
Nastasia

#66 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by Nastasia »

liaar wrote:

Niko ne kaže da nema potrebu da ima dobar seks. Ako je njoj dobro, onda je njoj seks bio šta ? Dobar.
To što je samo legla i raširila noge i njoj bilo vrh, ne znači da je liku dobro tako.
E upravo ovo. Niko nije ni rekao da žena nema potrebu da ima dobar seks zaboga.
To i rekoh, ako ona leži i on dobro radi posao njoj će i dalje biti dobro, al' će on pomislit "ja balvana ovog".

A za ostale "neke" žene nisam ni rekla da nisu dobre u krevetu, ovo si sad ti sama izvukla odnekle. A ovdje se ni ne govorim o svim ženama, nego o jednoj grupi žena.

Zaključila si masu nekih stvari koje veze s' vezom nemaju, do te granice da mislim da nas zajebavaš. Pa se zato ne mislim dalje raspravljat.
Bloo
Globalna šefica

#67 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by Bloo »

interesantno, kako se niste upitali, da nije mozda problem i do vas, jer ako ste tako dobri ljubavnici, kako niste sposbni usmejriti seksanje? za mene samo nepsoobna ljubavnik ne znasto bi radio sa zenom u krevetu :D
Ako već ne ide u krevetu, onda je pošalje u kuhinju.... :|
zoomba

#68 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by zoomba »

Ma vala kad imas redovan sex i ne gledas u ove sitnice i gluposti..
Connaisseur Karlin

#69 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Zejnep wrote:
Connaisseur Karlin wrote: eto, i ti nasjela na njihovu pricu :lol: :thumbup:

Stan sad. Obustavi sve. Jesi li ti lijepa žena? :mrgreen:
a sto ne pitas foumase muskarce , da li su oni dovoljno lijepi lijepim zenama :D

nijedan nije reako nesto o svom izgeldu , interesantno :D

ti kao zena bi trebala obustaviti da se ne ponasas submisivno prema muskracima na temi :D
Zejnep

#70 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by Zejnep »

Jel to vama stvarno nije jasno zašto muškarcima često nije lijepo sa lijepim ženana? :mrgreen:
zoomba

#71 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by zoomba »

Decko se pogresno izrazio i sad ga treba lincevati.. sta vam je..
Connaisseur Karlin

#72 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Nastasia wrote:
E upravo ovo. Niko nije ni rekao da žena nema potrebu da ima dobar seks zaboga.
To i rekoh, ako ona leži i on dobro radi posao njoj će i dalje biti dobro, al' će on pomislit "ja balvana ovog".

A za ostale "neke" žene nisam ni rekla da nisu dobre u krevetu, ovo si sad ti sama izvukla odnekle. A ovdje se ni ne govorim o svim ženama, nego o jednoj grupi žena.

Zaključila si masu nekih stvari koje veze s' vezom nemaju, do te granice da mislim da nas zajebavaš. Pa se zato ne mislim dalje raspravljat.
Pa kako nije niko reako, pa muskraci kosntatno pisu da imaju losa iksutva sa lijepim zenama :D

meni govoris da vas zaj........am , a ne kazes muskracima tako nesto , znaci i ti si submisvina zena :D
cendlerbing

#73 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by cendlerbing »

I ja sam žensko i, iskreno, ne razumijem kakvo je ovdje objašnjavanje potrebno. Moguće da je i jednak omjer lijepih žena koje se trude kao i onih koje se ne trude u krevetu, što odbacuje tvrdnju da je u pravilu lijepa žena balvan u krevetu. To su iskustva momaka i oni su na osnovu njih donijeli takve zaključke.

Isto tako sam ja mišljenja da muškarci savršenog fizičkog izgleda obavezno ženskaroši, pa kod njih prvo odagnam tu mogućnost, prije nego ga krenem dalje upoznavati :D
Connaisseur Karlin

#74 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Zejnep wrote:Jel to vama stvarno nije jasno zašto muškarcima često nije lijepo sa lijepim ženana? :mrgreen:
pricaj :D
Nastasia

#75 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by Nastasia »

Vežeš stvari koje nemaju veze s' vezom.

Ako je neko loš u krevetu ne znači da nema želju za seksom.
Ako je neko loš u krevetu ne znači da nema zdrav seksualni apetit.

To niko ovdje nije rekao, osim tebe. Je l' to ti proiciraš nešto?
Post Reply