Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Connaisseur Karlin wrote:
Spreca, pa sto letiete za lijepim i hladnim zenama ako znate da ce vam seks biti bezveze ( iako znam da je vama vazno da udje i izadje)
Kakva specijlana taktika
Ja ne trcim .....kako rece @Insomnia svugdje mu je bolje nego u gacama.....ja vise volim obicne i prirodne zene...nisam reko da treba specijalna tehnika....nego mozda nek druga u odnosu na, da ne kazem ruznije ......pogotovu danas kad vidim napucanu trebu a iz nje kipi silikon , pa nebi se je dotako a kamoli ...rdije ga dam Desnki ....ali isto interesantno da se lijepe puno i ne opiru sto se tice sexa i ono kao hajd kad si navalio
Spreca, pa sto letiete za lijepim i hladnim zenama ako znate da ce vam seks biti bezveze ( iako znam da je vama vazno da udje i izadje)
Kakva specijlana taktika
Ja ne trcim .....kako rece @Insomnia svugdje mu je bolje nego u gacama.....ja vise volim obicne i prirodne zene...nisam reko da treba specijalna tehnika....nego mozda nek druga u odnosu na, da ne kazem ruznije ......pogotovu danas kad vidim napucanu trebu a iz nje kipi silikon , pa nebi se je dotako a kamoli ...rdije ga dam Desnki ....ali isto interesantno da se lijepe puno i ne opiru sto se tice sexa i ono kao hajd kad si navalio
Ovo je laz , cin ti kazes svugdje mu je bolje neg u gacama dirao bi ti i te kako
Sestro, bez uvrede ali ste vi zakucane feministkinje baš teške. Lik kaže jedno, ti si zaključila dodatnih 5 stvari. Mrsko mi je sad tražit onaj video sa britanskog talk show-a, voditeljica je ujedno i vođa neke feminističke grupe, pola sata ga ispituje i šta god da pita, ona na njegov odgovor napravi zaključak koji nema veze sa time što je on rekao.
Eto i ti isto radiš, čak te i ženska osoba pokušava okrenuti od tog pogrešnog stava, ali ništa.
Nastasia wrote:
Ako ja legnem i pustim njega da sve radi, meni će opet biti dobro, al' će on mislit da sam balvan. E to je to.
Što nadprosječno lijepe žene (neke) misli da je dovoljno da se pojavi i da ga oduševi u svakom smislu.
Bravo. i poseban highlight na ovo u zagradi. Nisam jednom čuo od jarana takvu priču, cura avion u svakom pogledu, ali do kreveta. U krevetu kaže imaš osjećaj da jebeš mrtvaca. xD
Nastasia wrote:Nigdje nisam izvukla da hoće rei da imaju smanjen seksualni apetit niti smanjenu potrebu za seksom već samo da se ne trude oko njih.
Ako ja legnem i pustim njega da sve radi, meni će opet biti dobro, al' će on mislit da sam balvan. E to je to.
Što nadprosječno lijepa žena (neke, one o kojima sam ja slušala) misli da je dovoljno da se pojavi i da ga oduševi u svakom smislu.
eto, i ti nasjela na njihovu pricu
ti mislis da neke lijepe zene u krevetu nisu dobre jer su ufurane, a ostale "neke" zene nisu dobre u krevetu i radi ostalih ralzoga
usput, nelogicno je da lijepa zena radi dobrog izgleda nema potrebu da ima dobar seks
Niko ne kaže da nema potrebu da ima dobar seks. Ako je njoj dobro, onda je njoj seks bio šta ? Dobar.
To što je samo legla i raširila noge i njoj bilo vrh, ne znači da je liku dobro tako.
liaar wrote:Sestro, bez uvrede ali ste vi zakucane feministkinje baš teške. Lik kaže jedno, ti si zaključila dodatnih 5 stvari. Mrsko mi je sad tražit onaj video sa britanskog talk show-a, voditeljica je ujedno i vođa neke feminističke grupe, pola sata ga ispituje i šta god da pita, ona na njegov odgovor napravi zaključak koji nema veze sa time što je on rekao.
Eto i ti isto radiš, čak te i ženska osoba pokušava okrenuti od tog pogrešnog stava, ali ništa.
Nastasia wrote:
Što nadprosječno lijepe žene (neke) misli da je dovoljno da se pojavi i da ga oduševi u svakom smislu.
Bravo. i poseban highlight na ovo u zagradi. Nisam jednom čuo od jarana takvu priču, cura avion u svakom pogledu, ali do kreveta. U krevetu kaže imaš osjećaj da jebeš mrtvaca. xD
cakj malo, zar nisu vama feminsitiknje ruzne i debele
Drugo forumash Malboro j emeni izuetno drag i ne gallamim na njega, vec na kompletnu populaciju muskaraca koji tvde da nisu nikad imali dobar seks sa lijepom zenom ! Zasto letiete za lijepm zenama ako znate da ce vam seks biti los
interesantno, kako se niste upitali, da nije mozda problem i do vas, jer ako ste tako dobri ljubavnici, kako niste sposbni usmejriti seksanje? za mene samo nepsoobna ljubavnik ne znasto bi radio sa zenom u krevetu
Nastasia wrote:Nigdje nisam izvukla da hoće rei da imaju smanjen seksualni apetit niti smanjenu potrebu za seksom već samo da se ne trude oko njih.
Što nadprosječno lijepa žena (neke, one o kojima sam ja slušala) misli da je dovoljno da se pojavi i da ga oduševi u svakom smislu.
eto, i ti nasjela na njihovu pricu
ti mislis da neke lijepe zene u krevetu nisu dobre jer su ufurane, a ostale "neke" zene nisu dobre u krevetu i radi ostalih ralzoga
usput, nelogicno je da lijepa zena radi dobrog izgleda nema potrebu da ima dobar seks
Niko ne kaže da nema potrebu da ima dobar seks. Ako je njoj dobro, onda je njoj seks bio šta ? Dobar.
To što je samo legla i raširila noge i njoj bilo vrh, ne znači da je liku dobro tako.
E upravo ovo. Niko nije ni rekao da žena nema potrebu da ima dobar seks zaboga.
To i rekoh, ako ona leži i on dobro radi posao njoj će i dalje biti dobro, al' će on pomislit "ja balvana ovog".
A za ostale "neke" žene nisam ni rekla da nisu dobre u krevetu, ovo si sad ti sama izvukla odnekle. A ovdje se ni ne govorim o svim ženama, nego o jednoj grupi žena.
Zaključila si masu nekih stvari koje veze s' vezom nemaju, do te granice da mislim da nas zajebavaš. Pa se zato ne mislim dalje raspravljat.
interesantno, kako se niste upitali, da nije mozda problem i do vas, jer ako ste tako dobri ljubavnici, kako niste sposbni usmejriti seksanje? za mene samo nepsoobna ljubavnik ne znasto bi radio sa zenom u krevetu
Ako već ne ide u krevetu, onda je pošalje u kuhinju....
Nastasia wrote:
E upravo ovo. Niko nije ni rekao da žena nema potrebu da ima dobar seks zaboga.
To i rekoh, ako ona leži i on dobro radi posao njoj će i dalje biti dobro, al' će on pomislit "ja balvana ovog".
A za ostale "neke" žene nisam ni rekla da nisu dobre u krevetu, ovo si sad ti sama izvukla odnekle. A ovdje se ni ne govorim o svim ženama, nego o jednoj grupi žena.
Zaključila si masu nekih stvari koje veze s' vezom nemaju, do te granice da mislim da nas zajebavaš. Pa se zato ne mislim dalje raspravljat.
Pa kako nije niko reako, pa muskraci kosntatno pisu da imaju losa iksutva sa lijepim zenama
meni govoris da vas zaj........am , a ne kazes muskracima tako nesto , znaci i ti si submisvina zena
I ja sam žensko i, iskreno, ne razumijem kakvo je ovdje objašnjavanje potrebno. Moguće da je i jednak omjer lijepih žena koje se trude kao i onih koje se ne trude u krevetu, što odbacuje tvrdnju da je u pravilu lijepa žena balvan u krevetu. To su iskustva momaka i oni su na osnovu njih donijeli takve zaključke.
Isto tako sam ja mišljenja da muškarci savršenog fizičkog izgleda obavezno ženskaroši, pa kod njih prvo odagnam tu mogućnost, prije nego ga krenem dalje upoznavati