valjuga,valjuga wrote:Dozer je cool,al nadam se da zna da je u debeloj,debeloj manjini.
Znam po sebi![]()
Peace
hvala na doprinosu temi. Bil' ti bilo mrsko da malo pojasnis ?
Peace jakako !
valjuga,valjuga wrote:Dozer je cool,al nadam se da zna da je u debeloj,debeloj manjini.
Znam po sebi![]()
Peace
uglavnom hvala na iskrenosti !uglavnomja wrote:stranka treba da bude anacionalna
gradjanska stranka, na ekonomskim osnovama uz potpunu primjenu prava i zakonskih orudja za preuzimanje opljackanog u zadnjih 25 godina
dalek je put dok bosnjaci prihvate da bosanci nisu srbi-jugoslaveni, a srbi da bosanci nisu bosnjaci itd ...
![]()
jesam k'o mali djokica
Welcome to Planet Earth.sumirprimus wrote:nema nam spasa.
krvava jebacina u nasim mozgovima, i lijeka joj nema.
klizimo u nepovrat ludila.
ludi smo svi kolektivno.
i na forumu i u RL.
kontrolisemo se, nekad uspije, nekad klizne i izleti.
I ja isto pomislih, inso!insomnia78 wrote:Nekam pojma sto sam pomislio da si ovo napiso o temi o debelim jebacicama. Pa rekoh jedino rjesenje je probat

Hoce pemzioneri pravit novu drzavu? Jos da je i to vidjet i rahat lec u mezarpici wrote:Poruka iz Mostara: Fašizam ćemo ponovo pobijediti, dolazi nova Oktobarska revolucija
Mikacha wrote:I ja isto pomislih, inso!insomnia78 wrote:Nekam pojma sto sam pomislio da si ovo napiso o temi o debelim jebacicama. Pa rekoh jedino rjesenje je probat
![]()
Ima'l mjesta za Bake-lita da se uglavi u threesome; on bi se osjeco' na svom terenu ?

insomnia78 wrote:Mikacha wrote:I ja isto pomislih, inso!insomnia78 wrote:Nekam pojma sto sam pomislio da si ovo napiso o temi o debelim jebacicama. Pa rekoh jedino rjesenje je probat
![]()
Ima'l mjesta za Bake-lita da se uglavi u threesome; on bi se osjeco' na svom terenu ?

Ma shvatamo mi sta ti kazes ali tesko je nakon sve indoktrinacije kroz skolstvo i medije da se uopste razmislja o takvim idejama i lakse se cini razjebanje konfederacije federacije bih i republike srpske.Dozer wrote:@Mikacha
Jel' ti sad, nakon samo 3 stranice teme, jasno sve ono sto napisah na prvoj...?
Znas sta je najgore? Sto bar 50% ljudi uopste ne moze da skonta sta sam tacno napisao
I ne pitajte me da pojasnjavam bilo sta jer mi ne pada na pamet. Jednostavno nema srvhe.
Dozer, stari moj,Dozer wrote:@Mikacha
Jel' ti sad, nakon samo 3 stranice teme, jasno sve ono sto napisah na prvoj...?
Znas sta je najgore? Sto bar 50% ljudi uopste ne moze da skonta sta sam tacno napisao
I ne pitajte me da pojasnjavam bilo sta jer mi ne pada na pamet. Jednostavno nema srvhe.
Dozer nije u manjini!!valjuga wrote:Dozer je cool,al nadam se da zna da je u debeloj,debeloj manjini.
Znam po sebi![]()
Naš narod je nažalost mnogo glup.Što kaže Rambo RASMC,mi smo na pola puta između boga i majmuna tako da se ne može od nas puno očekivati![]()
Peace
Moze se skupit pare od donacija, najbolji primjer je adolf hitler. Malo procitaj kako je on komunicirao sa ljudima (kasnije donatorima) pa uspio.Dozer wrote:Zapravo, sanse za promjenu uvijek postoje. Ako pricamo o promjenama ovdje, u Bosni, a koje bi znacile promjene Ustava iz etnickog u gradjanski i nacionalni, i to je moguce.
Ali, tu nisu ljudi najbitniji faktor, nego upravo kako i ranije rekog - novac i vrijeme.
S dovoljno novca i za 1-3 godine, smislena, pametna i konstruktivna gradjanska politicka opcija bi mogla animirati bar 25% izbornih apstinenata, kao i privuci 25-30% anti-ENV aktivnih glasaca.
Medjutim, kada kazem "novac", pri tome mislim na ozbiljan novac od 1-2 miliona bilo cega.
Samo tako se moze parirati postojecim ENV opcijama, i samo tako im se moze uzeti dio ukupnog medijskog prostora. A to je prvi preduslov za bilo kakvu promjenu.
Drugi je kvalitetan i lako razumljiv detaljan program s ostvarivim ciljevima koji se ticu ekonomije, obrazovanja, zdravstva i sigurnosti, a ne nekakvim pompeznim bajkama koje samo lijepo zvuce i nikada i nikako ne mogu biti ostvarene.