Jedna voznja javnim gradskim prijevozom u Sarajevu 29.05.05
-
Lojo_Hasanovic
Haj sad aminaj da plozim ispit! Ev sace u 3 sata...da izvines ponio sam rolnu tariguza i safun za svaki slucaj.... 
-
Lojo_Hasanovic
Haj ne zacetavaj, odo citat ove UN rezolusns na netu, bice mi 100% jedan od njih na ispitu...
U svakom slucaju HVALA!
U svakom slucaju HVALA!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Lojo_Hasanovic wrote:Haj ne zacetavaj, odo citat ove UN rezolusns na netu, bice mi 100% jedan od njih na ispitu...![]()
U svakom slucaju HVALA!
Lojo, odlazi na fakuuuulllteeeeeeeeeettttt......
(da se vratim na temu)
na ulasku u trolu ti htjedooohhh reeeeeeeeeeccc:
PLati kartu il' letis kroz prooozoorrrrrrrrrrr
Hajd, javi nam kako je bilo
-
Lojo_Hasanovic
Izgubi ga ja na finalu! Ode sve u pm na kvadrat! Svasta sam nesta naskrabo na onaj papir al ope nisam siguran, da Bog da sceri da te beg uzme Cigani nam skacu oko kuce...al sva sreca pa sam u torbi ponio rolnu tariguza da izvinete, mirisljavi safun i reksona stik, reko za svaki slucaj...ko zna sta mene more snac dok ja dodjem do doma! 
-
mIRCerka
nesto poput klima uredjaja koji se nalaze na ulazima u FANCY objekte...ulazis s vana, drmne te +10 C° i mirna Bosna (a i Hercegovina)Zreli wrote:Stvarno dindi u Tramvajima, mislim da bi mi trebali napraviti jednu tus kabinu u tramvajima, ono odmah iza vrata, samo malo prodjes vrata onda pod tus i ides dalje ...
-
farky
a na vratima staviti detektor "mirisa" pa samo selektivno tusiratiZreli wrote:Stvarno dindi u Tramvajima, mislim da bi mi trebali napraviti jednu tus kabinu u tramvajima, ono odmah iza vrata, samo malo prodjes vrata onda pod tus i ides dalje ...
-
Santos
Brisem sline ja miline.Nosim maju vidimi se pupak haj pogodite kolki mi je supak.U tramvaju je tolko vruce da mi nesto dole puce.Znoj znoj znoj prijatelju moj.Kako cu smerakom u saunu mislim tramvaj.Pa onda prdnem na srednja i pobjegnem kod sofera.I gledam face koje su ostale da pate.
-
mIRCerka
uh, bas si slikovitSantos wrote:Brisem sline ja miline.Nosim maju vidimi se pupak haj pogodite kolki mi je supak.U tramvaju je tolko vruce da mi nesto dole puce.Znoj znoj znoj prijatelju moj.Kako cu smerakom u saunu mislim tramvaj.Pa onda prdnem na srednja i pobjegnem kod sofera.I gledam face koje su ostale da pate.
-
mIRCerka
Obecano - ispunjeno
Nastavak voznje GRASom....
vani vjetar puse...oblacno je.... nije vruce uopste....
ulazim u trolu, uredno vozacu pokazem kartu, i produzim do drugog dijela trolejbusa (iza zgloba) i sjednem.....poluprazan dio...uzivam sto nema pomjeasnog vonja ljudi koji su se posvadjali sa sapunom i vodom....
nakon dvije stanice, ulazi kontigent peMzionera....jedna bakica fiksira mene pogledom....
posjedase svi, ostalo jos praznih sjedista, ali bakica je pikirala moje mjesto....ide ono standardno "puf pant puf pant heeeeeeeejj moje stare noge, prosirene vene, slabo srce" i ja, nakon par psovki izgovorenih u sebi, ustanem i bakici ustupim svoje mjesto....prodjem dalje, sjednem na drugo mjesto, kad druga bakica "eeee sine de da se zamjenimo za mjesto meni ovde puse, promaha me odnese"...i ja se rotiram i sa tom bakicom....
e onda je uslijedilo " eeeee sjecam se kad smo bile mladje, pa je bio onaj Semso , imao onaj svoj motor, uh jest ono bio laf"....
ustanem, ne mogu trpiti pricu, stanem pored vrata, i jedva cekam svoju stanicu....konacno stizemo na stanicu, ja stojim na vratima na kojima fino pise IZLAZ, po PSu silazim niz desnu stranu, a neka bakica se gura da udje i govori mi "sta se ti guras da izadjes, valjda treba pustiti starije da udju prvo"....
Nastavak voznje GRASom....
vani vjetar puse...oblacno je.... nije vruce uopste....
ulazim u trolu, uredno vozacu pokazem kartu, i produzim do drugog dijela trolejbusa (iza zgloba) i sjednem.....poluprazan dio...uzivam sto nema pomjeasnog vonja ljudi koji su se posvadjali sa sapunom i vodom....
nakon dvije stanice, ulazi kontigent peMzionera....jedna bakica fiksira mene pogledom....
posjedase svi, ostalo jos praznih sjedista, ali bakica je pikirala moje mjesto....ide ono standardno "puf pant puf pant heeeeeeeejj moje stare noge, prosirene vene, slabo srce" i ja, nakon par psovki izgovorenih u sebi, ustanem i bakici ustupim svoje mjesto....prodjem dalje, sjednem na drugo mjesto, kad druga bakica "eeee sine de da se zamjenimo za mjesto meni ovde puse, promaha me odnese"...i ja se rotiram i sa tom bakicom....
e onda je uslijedilo " eeeee sjecam se kad smo bile mladje, pa je bio onaj Semso , imao onaj svoj motor, uh jest ono bio laf"....
ustanem, ne mogu trpiti pricu, stanem pored vrata, i jedva cekam svoju stanicu....konacno stizemo na stanicu, ja stojim na vratima na kojima fino pise IZLAZ, po PSu silazim niz desnu stranu, a neka bakica se gura da udje i govori mi "sta se ti guras da izadjes, valjda treba pustiti starije da udju prvo"....
-
Lojo_Hasanovic
Heeee nemate srca!!! pa nemojte nasih pemzijonera! Oni su posljedni bastion naseg otpora, da nije njih i onog njihovog fonda sva bi lova isla politicarima!:-)
-
Lojo_Hasanovic
Samo se ti klebari
, doce i teb cica na kolica, i ti ces bit pemzijoner! 
-
Kwaheri
...vrlo rijetko koristim javni prijevoz...i tako neki dan ja u trolejbus...kad dvije balavice...jedno 15-16 godina...razgovaraju...(u pozadini sve vrvi od penzionera...sto ce reci guzva je...al' opet nije bash da se ne moze proci...)
Prva:
..."Kad budem imala 50 godina nek odmah umrem! (jacim tonom) Sta cu zivjet samo smetat ljudima! gledaj ih"...
Druga: "ma da makar ne idu trolom...zdravije im je da setaju..."
Ja onako...napadno u njih gledam...i opet fiksiram onu prvu u roza kosuljici sa sljokicama...(lijepo ne mogu da vjerujem...) utom neki dedo u bijelom odijelu i sa stapom pokusava da ustane...da prođe do vrata...
i opet ona prva, vec opisana...kaze "...fuj gledaj ga...sto ne crkne..."
...doslo mi je da je izgazim nogama...
Prva:
..."Kad budem imala 50 godina nek odmah umrem! (jacim tonom) Sta cu zivjet samo smetat ljudima! gledaj ih"...
Druga: "ma da makar ne idu trolom...zdravije im je da setaju..."
Ja onako...napadno u njih gledam...i opet fiksiram onu prvu u roza kosuljici sa sljokicama...(lijepo ne mogu da vjerujem...) utom neki dedo u bijelom odijelu i sa stapom pokusava da ustane...da prođe do vrata...
i opet ona prva, vec opisana...kaze "...fuj gledaj ga...sto ne crkne..."
...doslo mi je da je izgazim nogama...
- Saian
ja sam mislio doslovno, jer ne postoji nista neerotichnije od infantilne, ignorantne i k tomu josh sudechi po ovoj kosuljici na sljokice 15-ogodisnjakinje bez imalo ukusaLojo_Hasanovic wrote:@Saianu pedofilu!
eh sad sto je tebi zena uvela redukciju pa je dedukcija kod tebe dobila perverzniji touch, tu ja slabo mogu pomoc
-
mIRCerka
Manje price vise rada!
Zena jeste u pravu, omladina zna biti bezobrazna, ali ni starima nije mane (znam iz licnog iskustva)...
nego ko je od vas u Sarajevu i ko voli macke?
Meni je sad dolutalo musko mace od 2,5 mjeseca, ko med je sladak i evo ga spava u mom krevetu
a ja vec imam macke u stanu i ne mogu jos njega uzeti 
ko bi bio fin da udomi jedno macence?
pliz 
Zena jeste u pravu, omladina zna biti bezobrazna, ali ni starima nije mane (znam iz licnog iskustva)...
Meni je sad dolutalo musko mace od 2,5 mjeseca, ko med je sladak i evo ga spava u mom krevetu
ko bi bio fin da udomi jedno macence?
-
Kwaheri
mIRCerka wrote:Manje price vise rada!
Meni je sad dolutalo musko mace od 2,5 mjeseca, ko med je sladak i evo ga spava u mom krevetua ja vec imam macke u stanu i ne mogu jos njega uzeti
ko bi bio fin da udomi jedno macence?pliz
...ako je bas bez doma...moze ja...(ionako me seka davi s tim vec mjesecima..."meni jednu macu".."meni jednu macu"...) gdje je kontakt mail?
-
mIRCerka
ljudi moji, ja ne znam sta je ovo...ili sam se ja utripovala, ili fakat novinari zesce citaju ovaj forum....
juce je na radio Miru bila emisija sa temom "sta vas nervira u gradskom prijevozu"....

juce je na radio Miru bila emisija sa temom "sta vas nervira u gradskom prijevozu"....