Baš zadnjih dana razmišljam kako sam se dosta promijenio. Jedini problem je što je moja promjena definitivno otišla nagore, teško mi je priznati ali prije sam bio dosta bolji insan, imao sam više volje, hrabrosti i motiva za određene stvari. Sad smatram pobjedom ako mi prva misao ujutru nije "život je glup i besmislen i treba umrijet"

Mislim meni je tek 26 godina i što mnogi kažu to je početak života, ali ja sam sam sebi postavio limite u glavi, povukao se u komfornu zonu odakle hejtam sve živo i upao u neku kolotečinu koja me polako izjeda. Otjerao sam mnoge ljude od sebe, neke opravdano, neke zbog svojih debilnih kompleksa i frustracije i nekad osjećam kao da povratka nema, da sam ovo pravi ja i onda se samo rastužim i iznerviran jer sam pravi ja u tom slučaju isprazan, dosadan i debil. Sad polako pokušavam, mic po mic, da se riješim opterećenja koja me pritiskaju, ne znam da nešto uradim od svog života, ali ne ide. Pa ni naopako! I onda se samo vratim u kolotečinu, gori nego što sam bio, razočaraniji i ljući, isfrustriraniji, usamljeniji. Svaki pokušaj da se promijenim me dodatno dotuče, bukvalno je sve korak naprijed nazad dva. Ipak, pokušavam porimiti neki pozitivniji stav, makar na silu, pokušavam manje hejtat, više se smijat i nasmijavat ljude. Vidjet ćemo dokle će me to dovest, možda iduće godine u ova doba citiram ovaj post i samo ne nasmijem, možda je ovo samo faza u kojoj ništa ne ide i koja je prolazna. Vidjet ćemo. Pohvale @Euridika za temu, pročitao sam svaki post sa velikim zanimanjem.