Najljepše je u moru biti gol .... poslije je s tebe fino papat sol .... jel to ta ... I BeeZejnep wrote:
48 godina
Pjevacice
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#51 Re: Pjevacice
- Euridika
- Globalna šefica
#52 Re: Pjevacice
Gdje se nje sjeti?Zejnep wrote:
- irac300
#53 Re: Pjevacice
Ivana bolja sada, nego kada je počela karijeru.Zejnep wrote:
48 godina
- supercali
#54 Re: Pjevacice
Vidi ivane banfic
Sta li ona radi
Nekad je imala bas uspon tamo neki period godinama s merlinom a onda nigdje je
Vjerovatno ovako ponekad po kakvim "bircuzima I diskotekama" otpjeva sta I to je to
Sta li ona radi
Nekad je imala bas uspon tamo neki period godinama s merlinom a onda nigdje je
Vjerovatno ovako ponekad po kakvim "bircuzima I diskotekama" otpjeva sta I to je to
- cendlerbing
#55 Re: Pjevacice
Ma jel joj ovo ovako prirodno ili su krpice u pitanju?Ramzess Veliki wrote:Ova frckava ili ona iznad?Black swan wrote:meni su cool ove frizure
jesam li normalan?
- Euridika
- Globalna šefica
#56 Re: Pjevacice
Mislim da joj je ova prirodna kosa. Samo realno trebala bi ona ovo podšišati i malo oblikovati, izgleda kao strašilo s ovolikim šubom na glavi.cendlerbing wrote:Ma jel joj ovo ovako prirodno ili su krpice u pitanju?Ramzess Veliki wrote:Ova frckava ili ona iznad?Black swan wrote:meni su cool ove frizure
jesam li normalan?
- Ramzess Veliki
#57 Re: Pjevacice
Valjda je nekada vidjela stare Bebekove fotke ...Euridika wrote:Mislim da joj je ova prirodna kosa. Samo realno trebala bi ona ovo podšišati i malo oblikovati, izgleda kao strašilo s ovolikim šubom na glavi.cendlerbing wrote:Ma jel joj ovo ovako prirodno ili su krpice u pitanju?Isto kao kad mala djeca crtaju likove, glavica bude mali krug, a kosa promjera kao orlova krila oko tog kruga.
Ne zezaj, ima prelijepu kosu. K'o mali lavic.
- HAVANA
#58 Re: Pjevacice
Ovde ona ne vazi...Dodji da ti mrsim kose.Skapo bi mrseci.
- HAVANA
#59 Re: Pjevacice
Dobra.Zejnep wrote:
48 godina
- edo_79
#60 Re: Pjevacice
Kad ona kresne mašinu i upali centrifuguHAVANA wrote:Dobra.Zejnep wrote:
48 godinaImam osjecaj da bi temperaturu dobio poslije nje.
- Euridika
- Globalna šefica
#61 Re: Pjevacice
Ne zezam, fakat se mora podšišati. Mogu i ja onako, oprati kosu i izaći napolje raščupana, bez frizure. Koliko misliš da bih dobila epiteta da mi je kosa prelijepa? Da je bilo šta prelijepo na meni u tom izdanju?Ramzess Veliki wrote:Valjda je nekada vidjela stare Bebekove fotke ...Euridika wrote:Mislim da joj je ova prirodna kosa. Samo realno trebala bi ona ovo podšišati i malo oblikovati, izgleda kao strašilo s ovolikim šubom na glavi.cendlerbing wrote:Ma jel joj ovo ovako prirodno ili su krpice u pitanju?Isto kao kad mala djeca crtaju likove, glavica bude mali krug, a kosa promjera kao orlova krila oko tog kruga.
![]()
Ne zezaj, ima prelijepu kosu. K'o mali lavic.
- Ramzess Veliki
#62 Re: Pjevacice
Sta bona podsisat ???Euridika wrote:Ne zezam, fakat se mora podšišati. Mogu i ja onako, oprati kosu i izaći napolje raščupana, bez frizure. Koliko misliš da bih dobila epiteta da mi je kosa prelijepa? Da je bilo šta prelijepo na meni u tom izdanju?

- supercali
#63 Re: Pjevacice
Cuj mora se podsisati
Ako se njoj svidja ovako ko si ti ili bilo ko drugi da kaze da se mora podsisati?
Previse ravnate svijet po sebi
Ako se njoj svidja ovako ko si ti ili bilo ko drugi da kaze da se mora podsisati?
- Dope_Man
#64 Re: Pjevacice
supercali wrote:Cuj mora se podsisati
Meni je ono bas mjerica, a ocito i njoj cim nosa. Mada, mozda sam subjektivan jer sam u ludjim godinama zivota imao slicno gnijezdo na glavi i ponosno ga nosao
- Sanjarko
#65 Re: Pjevacice
I meni ovako cickava kosa bude kada naraste jer ja samo Afro zurke nosim vec ima deceniju i vise, samo ne ovoliko. Ovo je i za mene to much.
A meni na njoj ova zurka neizgleda lose.
A meni na njoj ova zurka neizgleda lose.
- Sanjarko
#66 Re: Pjevacice
Istina lazem nesvjesno jer mi poslije kada malo veca naraste slegne i bude ko u nekih Japanaca.
- cendlerbing
#67 Re: Pjevacice
Isto lavRamzess Veliki wrote:Sta bona podsisat ???Euridika wrote:Ne zezam, fakat se mora podšišati. Mogu i ja onako, oprati kosu i izaći napolje raščupana, bez frizure. Koliko misliš da bih dobila epiteta da mi je kosa prelijepa? Da je bilo šta prelijepo na meni u tom izdanju?![]()
Slatka je, pogotovo što je skontala da je dovoljno upadljiva s ovakvom kosom, prodornim glasom i jarkim karminom, te da nema potrebe prešminkavati oči i forsirati seksepil u spotovima.
Malo vrhovi strše, hajmo reći, mislim da je Euridika mislila na to...lično mislim da na ovoliko kose i ovoliko čupave, bilo bi bolje da je još malo duža ali stepenastije ošišana.
Lol, nisam sigurna da je ovo pravac u kojem ste htjeli da ide tema.
Euridika, ta misliš koje bi joj preparate mogle preporučiti?
- supercali
#68 Re: Pjevacice
Pa otkud znas da mozda bas ti vrhovi sto strse nije to sto ona najvise voli sa t9m frizurom?
Ja kad zavezem kosu u pundju ili kako se vec zove ostanu mi "repovi" da vise i meni su upravo ti repovi nekako najbolji iako sa strane lici na neuredno i visak
Ja kad zavezem kosu u pundju ili kako se vec zove ostanu mi "repovi" da vise i meni su upravo ti repovi nekako najbolji iako sa strane lici na neuredno i visak
- cendlerbing
#69 Re: Pjevacice
Nismo pisale o tome "kako ona najviše voli da joj izgleda frizura" nego svoje mišljenje.
- pecpec
#70 Re: Pjevacice
Sto ne metnes viklere da ne vezes u punđu,malo promjenis?supercali wrote:Pa otkud znas da mozda bas ti vrhovi sto strse nije to sto ona najvise voli sa t9m frizurom?
- cendlerbing
#71 Re: Pjevacice
Pa zato što mu se sviđa sa repovima tatrane, čitaj malo.pecpec wrote:Sto ne metnes viklere da ne vezes u punđu,malo promjenis?supercali wrote:Pa otkud znas da mozda bas ti vrhovi sto strse nije to sto ona najvise voli sa t9m frizurom?
- pecpec
#72 Re: Pjevacice
Pa neka mu se sviđa ali treba malo da promjeni pa mozda mu se vise svidi sa viklerima da hoda okolo 
- klixoris
#73 Re: Pjevacice
Od pjevacica, samo ovu priznajem
(naravno, nije sa ovih prostora)
Christina Scabbia - vokal Lacuna Coil

Christina Scabbia - vokal Lacuna Coil

- supercali
#74 Re: Pjevacice
Pa ovdje dolazimo do onoga ja mogu reci svoje misljenje a ti kad kazes svoje a ne svidja se tebi ne valjacendlerbing wrote:Nismo pisale o tome "kako ona najviše voli da joj izgleda frizura" nego svoje mišljenje.
Ne svidja mi se i to je to a sada govoriti sta je bolje dal malo skratiti malo slijepiti i sl je suvisno osim nametanja svog misljenja
Vidis kako je lako biti dvolican
- supercali
#75 Re: Pjevacice
Ne bi ni tebi falilo malo citanjacendlerbing wrote:Pa zato što mu se sviđa sa repovima tatrane, čitaj malo.pecpec wrote:Sto ne metnes viklere da ne vezes u punđu,malo promjenis?supercali wrote:Pa otkud znas da mozda bas ti vrhovi sto strse nije to sto ona najvise voli sa t9m frizurom?
nisu repovi tatrane