jesil' ga to poslao u nepovrat ili je iskocio kroz prozor kad si ga pozdravio?Chmoljo wrote:ćaoMight wrote:Sudac Aigus kao osobnog gosta Haga dovukao onog vašeg komandanta 7 mudzahedinske na suđenje kao gosta na suđenju Praljku.
Čovjek je 1993 pričao o rušenju zapadnog ološa, uspostavi šerijata i zapovijedao dijelom tzv Armije BiH tj vašom 7 mudzahedinskom.
On je slobodan za Hag, borac za ljudska prava po sudu koji financira Saudijska Arabija.
Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#51 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
-
Mirza007
#52 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Ma to majstore! Udri anadolca. Nek obrise opanke pa na avion. Kakvu bi on tvoju zemlju nosio, gluho i coravo bilo.Might wrote:Ukoliko želiš moju zemlju, mene gaziti i birati mi predstavnike možeš u Anadoliju kod svih a nećeš ni na opancima odnijeti zemlje čisto jer si dvoolična.mO k3 wrote:drug ako ti ne pase bih zbogom , ponijeces onoliko iz bosne koliko mozes na opancima nositi osim toga imas maticu
Gdje si do sad bio silo moja.
Dizelas ode glava. Jos jedan 'vakav post i slijedi detronizacija te ustolicenje.
-
Mirza007
#53 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Nemoj bolan jetima, kako ti nije zao. Nije dobre glave.Chmoljo wrote:ćaoMight wrote:Sudac Aigus kao osobnog gosta Haga dovukao onog vašeg komandanta 7 mudzahedinske na suđenje kao gosta na suđenju Praljku.
Čovjek je 1993 pričao o rušenju zapadnog ološa, uspostavi šerijata i zapovijedao dijelom tzv Armije BiH tj vašom 7 mudzahedinskom.
On je slobodan za Hag, borac za ljudska prava po sudu koji financira Saudijska Arabija.
Ja ga taman htjeo krunisati.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#54 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Iz istih razloga zbog kojih je Pupovčev SDSS stožerna stranka Srba u Hrvatskoj ili SDA Sandžaka Bošnjaka u Srbiji.
-
Hafis
#55 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Ili SDA u Bošnjaka u BiH. Valjda ljudi znaju što je najbolje._BataZiv_0809 wrote:Iz istih razloga zbog kojih je Pupovčev SDSS stožerna stranka Srba u Hrvatskoj ili SDA Sandžaka Bošnjaka u Srbiji.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#56 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Bošnjaka na budžetu svakako.Hafis wrote:Ili SDA u Bošnjaka u BiH. Valjda ljudi znaju što je najbolje.
- Maraschino
#57 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
eto ga dole iskoci sve sa facomwonkaw wrote: jesil' ga to poslao u nepovrat ili je iskocio kroz prozor kad si ga pozdravio?
- General War
-
Hafis
#59 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Pa i ovih što besposleni ćuće ili biMgaju. Kad izaberu jednog člana u predsjedništvo koji nije iz SDA (ili nije potekao iz nje) onda se može reći da stvar ide nabolje. A ovako, SDA je stožerna stranka bošnjačkog naroda, SDP im dođe nešto kao naš HDZ90, a ostale stranke su im su nešto ko nama HSP._BataZiv_0809 wrote:Bošnjaka na budžetu svakako.Hafis wrote:Ili SDA u Bošnjaka u BiH. Valjda ljudi znaju što je najbolje.
- 512MB
#60 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Ko da vidim sve goni ka kmechanju krajem godine
A covke se bome potrudio bas da ga niko nemore uzet za partnera.
A covke se bome potrudio bas da ga niko nemore uzet za partnera.
-
Hafis
#61 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Ima Mile. Vragu malo bilo.
- SaraFina
#62 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Hafis wrote:Pa i ovih što besposleni ćuće ili biMgaju. Kad izaberu jednog člana u predsjedništvo koji nije iz SDA (ili nije potekao iz nje) onda se može reći da stvar ide nabolje. A ovako, SDA je stožerna stranka bošnjačkog naroda, SDP im dođe nešto kao naš HDZ90, a ostale stranke su im su nešto ko nama HSP._BataZiv_0809 wrote:Bošnjaka na budžetu svakako.Hafis wrote:Ili SDA u Bošnjaka u BiH. Valjda ljudi znaju što je najbolje.
Hafizaga, ono poredjenje sa Bošnjacima Sandžakai Pupijem u HR ti nije argument. Jedino ako ne
priznaješ da ste brojčano nacionalna manjina, a ne konstitutivan narod u BiH
-
Hafis
#63 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Bata je uzeo loš primjer, a ja sam uzeo pravi primjer. SDA je stožerna stranka bošnjačkog naroda. Nije to nikakva sramota, ima kvalitetnog kadra i u njoj.SaraFina wrote:Hafis wrote:Pa i ovih što besposleni ćuće ili biMgaju. Kad izaberu jednog člana u predsjedništvo koji nije iz SDA (ili nije potekao iz nje) onda se može reći da stvar ide nabolje. A ovako, SDA je stožerna stranka bošnjačkog naroda, SDP im dođe nešto kao naš HDZ90, a ostale stranke su im su nešto ko nama HSP._BataZiv_0809 wrote:[
Bošnjaka na budžetu svakako.
Hafizaga, ono poredjenje sa Bošnjacima Sandžakai Pupijem u HR ti nije argument. Jedino ako ne
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#64 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Pa i ne slazem se bas. SDA ima svoju siguricu od 200-tinjak hiljada glasova, a to vrlo dobro znamo ko su.Hafis wrote: Pa i ovih što besposleni ćuće ili biMgaju. Kad izaberu jednog člana u predsjedništvo koji nije iz SDA (ili nije potekao iz nje) onda se može reći da stvar ide nabolje. A ovako, SDA je stožerna stranka bošnjačkog naroda, SDP im dođe nešto kao naš HDZ90, a ostale stranke su im su nešto ko nama HSP.
Ostali redovno glasaju protiv i to ubjedljivom brojcanom vecinom. Samo im se glasovi rasprse, pa se onda i tako rasprseni nadju u koaliciji sa SDA.
-
Hafis
#65 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Pa to i i govorim. U konačnici u predsjedništvu sjedi SDA-ovac, a SDA od te boranije koja pokupi usput i nešto naivnih Srba i Hrvata, napravi koaliciju. I tako iz godine u godinu. SDA number 1_BataZiv_0809 wrote:Pa i ne slazem se bas. SDA ima svoju siguricu od 200-tinjak hiljada glasova, a to vrlo dobro znamo ko su.Hafis wrote: Pa i ovih što besposleni ćuće ili biMgaju. Kad izaberu jednog člana u predsjedništvo koji nije iz SDA (ili nije potekao iz nje) onda se može reći da stvar ide nabolje. A ovako, SDA je stožerna stranka bošnjačkog naroda, SDP im dođe nešto kao naš HDZ90, a ostale stranke su im su nešto ko nama HSP.
Ostali redovno glasaju protiv i to ubjedljivom brojcanom vecinom. Samo im se glasovi rasprse, pa se onda i tako rasprseni nadju u koaliciji sa SDA.
- SaraFina
#66 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Hafis wrote:SaraFina wrote:Bata je uzeo loš primjer, a ja sam uzeo pravi primjer. SDA je stožerna stranka bošnjačkog naroda. Nije to nikakva sramota, ima kvalitetnog kadra i u njoj.Hafis wrote:
Ti devedesetku porediš sa SDP-om? Pa Čovječe 90' kod vas uze neke tri bezvezne pozicije na prošlim izborima. .. Čho im kosku baci a SDP uzme TK
Koje nebuloze.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#67 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Nisi ti mene shvatio. Evo da pokusam jos jednom, pa odoh spavat.Hafis wrote: Pa to i i govorim. U konačnici u predsjedništvu sjedi SDA-ovac, a SDA od te boranije koja pokupi usput i nešto naivnih Srba i Hrvata, napravi koaliciju. I tako iz godine u godinu. SDA number 1
Znaci El Bake dobije 200 hiljada glasova. A Fahro, Suljagic i Bakir H (svi na izuzetno ostroj anti SDA kampanji) 400 hiljada. Dakle duplo vise bosnjackih glasova je kontra SDA negoli sto su za. Samo je fazon sto se ne mogu ili nece
-
Hafis
#68 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Ali to opet ne umanjuje činjenicu da je SDA number 1 forever stranka bošnjačkog naroda. A i treba, oni se ne mijenjaju ni za milimetar.SaraFina wrote:Hafis wrote:SaraFina wrote: Bata je uzeo loš primjer, a ja sam uzeo pravi primjer. SDA je stožerna stranka bošnjačkog naroda. Nije to nikakva sramota, ima kvalitetnog kadra i u njoj.
Ti devedesetku porediš sa SDP-om? Pa Čovječe 90' kod vas uze neke tri bezvezne pozicije na prošlim izborima. .. Čho im kosku baci a SDP uzme TK
Koje nebuloze.
-
Hafis
#69 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Džaba sve te brojke i tih duplo više glasova kontra. Na kraju oni po pravilu preuzmu kormilo nakon svakih izbora. Zato što su No1, sposobniji i pametniji od one gladne boranije._BataZiv_0809 wrote:Nisi ti mene shvatio. Evo da pokusam jos jednom, pa odoh spavat.Hafis wrote: Pa to i i govorim. U konačnici u predsjedništvu sjedi SDA-ovac, a SDA od te boranije koja pokupi usput i nešto naivnih Srba i Hrvata, napravi koaliciju. I tako iz godine u godinu. SDA number 1
Znaci El Bake dobije 200 hiljada glasova. A Fahro, Suljagic i Bakir H (svi na izuzetno ostroj anti SDA kampanji) 400 hiljada. Dakle duplo vise bosnjackih glasova je kontra SDA negoli sto su za. Samo je fazon sto se ne mogu ili neceartikulisati u zajednicku opoziciju. Stranka sa tolikom opozicijom unutar naroda ne moze biti stozerna da ga jebes.
Uzet će i ove godine izbore, ako se desi neko čudo pa se održe.
- SaraFina
#70 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Hafis wrote:Ali to opet ne umanjuje činjenicu da je SDA number 1 forever stranka bošnjačkog naroda. A i treba, oni se ne mijenjaju ni za milimetar.SaraFina wrote:
Koje nebuloze.
Ma ne budali! Pa ko vam je Komšu uvaljivao 8 godina? A ko Čoviću dade poziciju? Meni je Nr 1 onaj ko zavali HDZ i ostalim garant
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#71 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Ali to samo govori da su majstori politicke trgovine, a ne da su stozerna stranka jednog naroda.Hafis wrote: Džaba sve te brojke i tih duplo više glasova kontra. Na kraju oni po pravilu preuzmu kormilo nakon svakih izbora. Zato što su No1, sposobniji i pametniji od one gladne boranije.
Uzet će i ove godine izbore, ako se desi neko čudo pa se održe.
-
Novak20
#72 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Ti tvrdiš da Bošnjaci nemaju stožernu stranku ???_BataZiv_0809 wrote:
Ali to samo govori da su majstori politicke trgovine, a ne da su stozerna stranka jednog naroda.
-
Hafis
#73 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Ne znam. Samo sam siguran kada bi kćerku kuma Nike, malu Mateu, SDA kandidirala ove godine kao Bošnjakinju za predsjedništvo, da bi mala potrala sve druge bošnjačke kandidate, i to k'o niz ulicu.SaraFina wrote:Hafis wrote:Ali to opet ne umanjuje činjenicu da je SDA number 1 forever stranka bošnjačkog naroda. A i treba, oni se ne mijenjaju ni za milimetar.SaraFina wrote:
Koje nebuloze.
Ma ne budali! Pa ko vam je Komšu uvaljivao 8 godina? A ko Čoviću dade poziciju? Meni je Nr 1 onaj ko zavali HDZ i ostalim garant
To ti je to kad si No1, možeš šišati ovce kako hoćeš.
Last edited by Hafis on 09/01/2018 00:10, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#74 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Bosnjaci u BiH nemaju stozernu stranku kao sto je to HDZ za Hrvate u BiH.Novak20 wrote:
Ti tvrdiš da Bošnjaci nemaju stožernu stranku ???
-
Hafis
#75 Re: Zasto je HDZ stozerna stranka hrvatskog naroda?
Sve je to isto. Samo što Bošnjaci imaju dupli zadatak, treba nekako i drugima izabrati predstavnike, pa se tu malo glasova raspe.